ako ćemo tjerati na konac, onda kaže: Nije bilo salAveta...hz__semir wrote:Ma dobro, ako ćemo u detalje i Kemal svaki put kaže Śefe, a ne šefesheilak wrote:Samo sto ovaj kaze: Kemale, gdje je onaj izvjestaj o tend'ru?hz__semir wrote:- Kemale, gdje je onaj izvještaj o tenderu?
- Evo ga šefe.
- Šta je ovo Kemale, burek?
- Nije burek šefe, sirnica.
- A gdje je izvještaj o tenderu?
- Evo ga oko sirnice šefe, nije bilo salveta.
Jes' da je ovo radijska, a ne TV reklama, ali je numero uno definitvno![]()
![]()
![]()
Reklame na TV. Užas
Moderator: anex
- johntra
#376 Re: Reklame na TV. Užas
- MrMaliJoe
#377 Re: Reklame na TV. Užas
BSn wrote:Ljudi su sve rekli:
0:57
- Obuca9
#378 Re: Reklame na TV. Užas
johntra wrote:ako ćemo tjerati na konac, onda kaže: Nije bilo salAveta...hz__semir wrote:Ma dobro, ako ćemo u detalje i Kemal svaki put kaže Śefe, a ne šefesheilak wrote: Samo sto ovaj kaze: Kemale, gdje je onaj izvjestaj o tend'ru?![]()
![]()
![]()
Glavno sam zaboravio, salAvete
- sheilak
#379 Re: Reklame na TV. Užas
@MrMaliJoe
Gitak Tv je super.
"A, sada hitro ka kioscima!"
- bagzo
#380 Re: Reklame na TV. Užas
ja sam prije 3 godine prestao gledat tv programe upravo zbog reklama 
ja mislim da sam vidio jos jednu reklamu za detrdzent bilo bi mi nesto ...
ja mislim da sam vidio jos jednu reklamu za detrdzent bilo bi mi nesto ...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#381 Re: Reklame na TV. Užas
Najviše me uveseljava ona ženska što reklamira neki aparat za masažu. Kaže kako nema vremena da ide na aerobik, ali da izlazi sa prijatljeima i da može ići gdje hoće. Onda po dva puta ponovi pridjev, dođem kući strašno, strašno, umorna. Ili to je jako, jako dobro. A, najbolje je kad usklikne, ja sam vidjela da to ide, opaaaa

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#382 Re: Reklame na TV. Užas
KatarinaKosaca wrote:Najviše me uveseljava ona ženska što reklamira neki aparat za masažu. Kaže kako nema vremena da ide na aerobik, ali da izlazi sa prijatljeima i da može ići gdje hoće. Onda po dva puta ponovi pridjev, dođem kući strašno, strašno, umorna. Ili to je jako, jako dobro. A, najbolje je kad usklikne, ja sam vidjela da to ide, opaaaa![]()
- Zlocin&Kazna
#383 Re: Reklame na TV. Užas
Uvijek se sjetim jednog posta (sa drugog foruma) na ovu temu.

Respect autoru"VAMA SIGURNO TREBA SOFTLY˝ Odron odrona, da nema veceg odrona..˝Vama sigurno treba SOFTLI˝.**** li je Softy, da je ****. Ima li veci odron da se prikazivao zadnjih 50 godina na tv stanicama, racunajuci i NTV 99?! Et, sad ona ušla u samoposlugu i od 56448754545 SOFTLIJA, ali iskljucivo SOFTLIJA, ona je jako neodlucna..Tu se pojavljuje prosjecna bosanska mahaluša koja nema pametnijeg posla nego da zagleda ko šta kupuje i da se ona tu malo umiješa. Naravno, ona se prvo izvinjava: ˝Izvinite što vam smetam, vidim da ste neodlucni (i slijedi najiritantnija recenica) VAMA SIGURNO TREBA SOFTLI˝, ..Mora da je taj SOFTLI toliko **** dobar da bi ti u samoposluzi prišao nekome i to mu rek´o bez da ti je ofirno... Znaš ko me još pravo nervira? Ona teta što reklamira Bonux, Marija joj ime, i to sam zapamtio...Sad teta uzela u samoposluzi neki deterdžent i omekšivac za rublje, za šta ce drugo biti. Dolazi na kasu da joj ljubazna prodavacica to naplati. Kad jok, prodavacica je blijedo pogleda prevrcuci ocima. Ko veli: ˝Kozo blesava, jesi li ti normalna?! Što si uzela i deterdžent i omekšivac kad imaš novi Bonux sa omekšivacem (2 u 1)˝ I lagano skloni to što je teta kupila i stavi Bonux sa omekšivacem. Debilizam. Šta nju boli čuna šta ce ona da kupi..Odeš da kupiš farmerke i džemper, teta ti skloni, ponudi ti skafander, jer imaš 2 u 1. Kupiš cips i 200 deka paprike..Ona to skloni i stavi cips od paprike... Pa one reklame što se vrte po OBN-u i Novoj..Veniš, Kalgon, Kalgonit, Cilit Beng (moja nana to izgovara Cicil Bend)...Šporet je toliko prljav, zahrd´o, uven´o ko da ga nije cistila 7 godina...I onda ona metne malo Cilit Benga i to spadne ko ludo, ko da si tek kupio šporet. Pa mater ti hebem uhljupsku što si dopustila da ti šporet bude takav. Kalgon ??? Kalgon je posebna prica. ˝Svakih 100 minuta u prosjeku se pokvari jedna perilica rublja u BiH, da bi to sprijecili koristite Calgon...˝ **** majku kod nas svakakvih statistika. Popis stanovništva nije izvršen od 1991. godine, ne zna se ni koliko nas je, ali ipak to nije smetalo da saznamo prosijek pokvarenih veš mašina u BiH. Mojoj nani se pokvari veš mašina i ona obavezno ode u zavod za statistiku da to prijavi. Tako narod uzima **** Calgon ne bi li sacuvao svoju perilicu rublja od kamenca...Calgon po Calgon i onda skontaš da si za te pare mog´o uzeti novu veš mašinu. ( Да не би било забуне, веш машина и перилица рубља је једно те исто, само морам испоштовати конститутивност народа). Onda onaj gitarista, što pjeva onu pjesmu o pašteti..˝ Pokvarila se, bacih je uz tugu...ne cuvah je...ali vec dobih drugu˝..Pa **** ti ja mater..Reklamiraš paštetu koja je toliko dobra, a pokvarila se. Ako je tako **** dobra, što si dopustio da se pokvari, idiote maloumni. Poslije Softy-ja sigurno najjaca. Bh telecom...Ona se voza u autu vrijednosti 40 000 maraka, auto se iznenada pokvari, vadi mobitel od 1500 maraka, ali djevojka nema kredita, u tom trenutku njen brižni otac joj šalje kredu...˝TATA, TI SI GENIJE˝. Ako joj je stari kupio dobro auto, kupio joj dobar telefon, sigurno joj ne daje cenera za izlazak. Kako je onda moguce da ona nema kredita i to baš u trenutku kad se pokvari auto...I njoj stari pošalje...Ona nema love da se dopuni, ona se grebe od starog. Zar to nije debilno??? Idemo dalje... Ti si muško, kren´o si da kupiš sladoled i imaš dvije cure koje ga prodaju. U jednom redu je 17 muškaraca koji cekaju da kupe sladoled, a kod druge je slobodno. Ti ceš sigurno stati u red i cekati 15 minuta na plus 32 da bi kod nje kupio jer ona ima blistavu kosu za razliku od druge cure cija je kosa ispucala...˝To nije ona, to je njena Šauma˝. - ˝Tata, tata Floky je nestao˝ - ˝Smiri se dušice˝ I sad on, naravno, ne može da gleda kako njegovo dijete place i baca se u potragu za Floky-jem...Vani je kijamet, kiša pada ko iz kabla. Nalazi Floky-ja i automatski se prehladuje...˝Brzo, brzo, popij jedan aspirin˝. Automatski je ozdravio. Nije sad problem u tome što se on odmah razbolio, zdrmo aspirin i ozdravio, ovdje je problem u tome što je on na onom kijametu izašao da traži Floky-ja...Ova reklama bi bila OK da je namjenjena Njemackoj, Finskoj, Švedskoj..Ali zar fakat misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži Floky-ja... ˝Smrdi, smrdi, užasno smrdi˝ Odoh da spavam, svakako sam zaglavio...
- ladyada
#384 Re: Reklame na TV. Užas
misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži Floky-ja..

- zlaataan
#385 Re: Reklame na TV. Užas
Oplakah

- Obuca9
#386 Re: Reklame na TV. Užas
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 6#p1997976ladyada wrote:misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži Floky-ja..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- plemba
#387 Re: Reklame na TV. Užas
oplakah na ovo majke miladyada wrote:misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži Floky-ja..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#388 Re: Reklame na TV. Užas
Dugo se nije pojavila bolja reklama od ... Nije svejedno... Sa šišanjem i pranjem prozora na visokoj poziciji je dobro, ali sa Grobarom kojeg Zvezdaši prebiju je genijalno..........
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#389 Re: Reklame na TV. Užas
meni ovo najjace:
˝Svakih 100 minuta u prosjeku se pokvari jedna perilica rublja u BiH, da bi to sprijecili koristite Calgon...˝ **** majku kod nas svakakvih statistika. Popis stanovništva nije izvršen od 1991. godine, ne zna se ni koliko nas je, ali ipak to nije smetalo da saznamo prosijek pokvarenih veš mašina u BiH.

˝Svakih 100 minuta u prosjeku se pokvari jedna perilica rublja u BiH, da bi to sprijecili koristite Calgon...˝ **** majku kod nas svakakvih statistika. Popis stanovništva nije izvršen od 1991. godine, ne zna se ni koliko nas je, ali ipak to nije smetalo da saznamo prosijek pokvarenih veš mašina u BiH.
- kurty
#390 Re: Reklame na TV. Užas
Priorat wrote:meni ovo najjace:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gledao reklamu sto minuta, i tek mi sad smjesno ovo oko poredjenja statistike ove i popisa stanovnistva
- ladyada
#391 Re: Reklame na TV. Užas
to je vec bosanski nacin razmisljnja ............hz__semir wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 6#p1997976ladyada wrote:misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži Floky-ja..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
AdnanSA
#392 Re: Reklame na TV. Užas
Average bosanski father bi rekao: Je.. ti Floky majku idi ga sam traži.plemba wrote:oplakah na ovo majke miladyada wrote:misliš da bi prosjecni bosansko-hercegovacki otac izaš´o na onom kijametu da traži Floky-ja..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
AdnanSA
#393 Re: Reklame na TV. Užas
Da li je neko čuo radijsku reklamu za ordinaciju Dr. Drljević? Mislim da je Batkov glas u pitanju. Jednostavno mi je presmiješna. Svaki put mi popravi dan kada je čujem.
-
todd_smith
#394 Re: Reklame na TV. Užas
Nova reklama sa 2 starca za HS Kablovsku...

- nellington
#395 Re: Reklame na TV. Užas
Ismet Horo, idol nacije?todd_smith wrote:Nova reklama sa 2 starca za HS Kablovsku...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
todd_smith
#396 Re: Reklame na TV. Užas
stare fore, jos starijeg Ismeta Hore

-
todd_smith
#397 Re: Reklame na TV. Užas
jos samo da dodam reklamu za "Acerolu"...

- sheilak
#398 Re: Reklame na TV. Užas
Neces vjerovati, bas sam krenula da je i ja spomenem.todd_smith wrote:jos samo da dodam reklamu za "Acerolu"...![]()
"20 kg jabuka, 15 kg limuna, 10 kg narandzi", moraju nasa djeca pojesti dnevno, inace gotovo je. Ukoliko, naravno, ne uzmu spasonosnu Acerolu.
-
todd_smith
#399 Re: Reklame na TV. Užas
jos gluplje mi kako onaj sto prevodi sve to prica u monotonom glasu, i na kraju kad zavrsi aplauz ga ceka kao da je publika dosla sa Obamine inauguracije 
-
AdnanSA
#400 Re: Reklame na TV. Užas
Acerola probi glavu. Ne bih je kupio taman da mi je život u pitanju.
Bavio sam se mišlju da napravim spisak raznih sastojaka koji se spominju u reklamama za razne kozmetičke preparate i ostalo.
Tipa: trešnja sa Barbadosa, karite puter, ekstrakt breze, ekstrakt bukove kore, neki Q10 i tako te stvari. Samo nastavite spisak.
Bavio sam se mišlju da napravim spisak raznih sastojaka koji se spominju u reklamama za razne kozmetičke preparate i ostalo.
Tipa: trešnja sa Barbadosa, karite puter, ekstrakt breze, ekstrakt bukove kore, neki Q10 i tako te stvari. Samo nastavite spisak.