Pozz
whow
Moderators: _BataZiv_0809, anex

d2 wrote:ma poznati su mi ovi sa slika nestoIcedFlame wrote:Moj prvi autic, nikad prezaljeni:
![]()
i jatataratira wrote:d2 wrote:ma poznati su mi ovi sa slika nestoIcedFlame wrote:Moj prvi autic, nikad prezaljeni:
![]()
sjećam se i ja
whow wrote:@ shadow .Prvo sve procitaj pa onda daji komentare . Covjek konstantno provocira i zakuhava . Ja se uopce ne kurcim kao sto ti kazes nego sam jednostavno postavio sliku kao i svi ostali o ova tip poceo da vrijeda . Ja ne znam gdje ti izvlacis sve te cijene te novi Passat za 20 hiljada pa 300 C 20 hiljada . Mozda na tvome lotu . Takoder u Sarajevu 300C nije 40 tak hiljada nego 75 hiljada .Hadje ti mi eto prodaj novog 2009 300C za 20 hiljada ja cu ga evo odmah kupiti. u Canadi pocetna cijena za 300c preko 30 000 a na cesti minimum 35 000. whow
Stara raja, pozdrav svimaKarabaja wrote:i jatataratira wrote:d2 wrote: ma poznati su mi ovi sa slika nesto![]()
sjećam se i jabrat po autu nekadašnji
sad se ja osjecam prozvanimshadow wrote:whow wrote:@ shadow .Prvo sve procitaj pa onda daji komentare . Covjek konstantno provocira i zakuhava . Ja se uopce ne kurcim kao sto ti kazes nego sam jednostavno postavio sliku kao i svi ostali o ova tip poceo da vrijeda . Ja ne znam gdje ti izvlacis sve te cijene te novi Passat za 20 hiljada pa 300 C 20 hiljada . Mozda na tvome lotu . Takoder u Sarajevu 300C nije 40 tak hiljada nego 75 hiljada .Hadje ti mi eto prodaj novog 2009 300C za 20 hiljada ja cu ga evo odmah kupiti. u Canadi pocetna cijena za 300c preko 30 000 a na cesti minimum 35 000. whow
Nisi ti to dobro procitao, predlazem da ponovis. Niko nije tebe spomenuo pa ne znam sto si se nasao prozvanim. Kad sam spomenuo cifre od 40-tak hiljada maraka u Sa i $20k u USA uopste nisam spomenuo/mislio na chryslera, nemam pojma koliko taj auto kosta, niti me interesuje. Poenta je da jedan te isti auto nije ni priblizno jednako dostupan sarajliji i amerikancu. Sarajlija se za njeg mora dobro napatiti a amerikanac ga kupi bez puno problema. Uzecu primjer momka (ne znam koji je nick) koji je nedavno kupio audi a6, mislim da je 2004 godina i platio ga je cini mi se 50 milja maraka. Svaka cast, valja u Sa sa nekim normalnim poslom skuckati petobu za polovan bibi. S druge strane, taj isti audi ovdje kosta $20k i moze ga kupiti ako ne svaki onda sigurno svaki drugi covjek. Zato nije fer pricati o cijenama jer ne zivimo u istim uslovima, ta komparacija cijena (bolje reci uslova) je cijela poenta mog posta.
P.S. Ja nemam novih auta, ja sam used car dealer tako da kod mene nema jos uvijek nema 2009 godiste.
Novi passat nije bio $20 ali jeste $22,5, ne znam sto je to tako tesko za provariti, nije dzaba jbt. Svakako je zastario, sad je aktuelan CC
hehe kako slusha makina?DoradO wrote:sad se ja osjecam prozvanimshadow wrote:whow wrote:@ shadow .Prvo sve procitaj pa onda daji komentare . Covjek konstantno provocira i zakuhava . Ja se uopce ne kurcim kao sto ti kazes nego sam jednostavno postavio sliku kao i svi ostali o ova tip poceo da vrijeda . Ja ne znam gdje ti izvlacis sve te cijene te novi Passat za 20 hiljada pa 300 C 20 hiljada . Mozda na tvome lotu . Takoder u Sarajevu 300C nije 40 tak hiljada nego 75 hiljada .Hadje ti mi eto prodaj novog 2009 300C za 20 hiljada ja cu ga evo odmah kupiti. u Canadi pocetna cijena za 300c preko 30 000 a na cesti minimum 35 000. whow
Nisi ti to dobro procitao, predlazem da ponovis. Niko nije tebe spomenuo pa ne znam sto si se nasao prozvanim. Kad sam spomenuo cifre od 40-tak hiljada maraka u Sa i $20k u USA uopste nisam spomenuo/mislio na chryslera, nemam pojma koliko taj auto kosta, niti me interesuje. Poenta je da jedan te isti auto nije ni priblizno jednako dostupan sarajliji i amerikancu. Sarajlija se za njeg mora dobro napatiti a amerikanac ga kupi bez puno problema. Uzecu primjer momka (ne znam koji je nick) koji je nedavno kupio audi a6, mislim da je 2004 godina i platio ga je cini mi se 50 milja maraka. Svaka cast, valja u Sa sa nekim normalnim poslom skuckati petobu za polovan bibi. S druge strane, taj isti audi ovdje kosta $20k i moze ga kupiti ako ne svaki onda sigurno svaki drugi covjek. Zato nije fer pricati o cijenama jer ne zivimo u istim uslovima, ta komparacija cijena (bolje reci uslova) je cijela poenta mog posta.
P.S. Ja nemam novih auta, ja sam used car dealer tako da kod mene nema jos uvijek nema 2009 godiste.
Novi passat nije bio $20 ali jeste $22,5, ne znam sto je to tako tesko za provariti, nije dzaba jbt. Svakako je zastario, sad je aktuelan CC
Imal sta vako za zemljaka dobro a nije skupo?shadow wrote:whow wrote:@ shadow .Prvo sve procitaj pa onda daji komentare . Covjek konstantno provocira i zakuhava . Ja se uopce ne kurcim kao sto ti kazes nego sam jednostavno postavio sliku kao i svi ostali o ova tip poceo da vrijeda . Ja ne znam gdje ti izvlacis sve te cijene te novi Passat za 20 hiljada pa 300 C 20 hiljada . Mozda na tvome lotu . Takoder u Sarajevu 300C nije 40 tak hiljada nego 75 hiljada .Hadje ti mi eto prodaj novog 2009 300C za 20 hiljada ja cu ga evo odmah kupiti. u Canadi pocetna cijena za 300c preko 30 000 a na cesti minimum 35 000. whow
ma meni bolan kazu ovi moji, cekaj jos malo more bit bidne i djaba...pa ja cekam.shadow wrote:oo djesi zemljace, dobro te vidjeti na ovom stranjskom sajtu
![]()
sta ti treba buraz, sad su jeftinija nego ikad. cijene su pale najmanje 25% samo u zadnja 2 mjeseca, ni ja koji ovo radim za zivot se vise ne mogu snaci, ne znam sta koliko vrijedi.
d2 wrote:stvarno nema smisla, kako ste samo bezobrazni, odoh po svoj cayenne s pa na zetru...

Ma neku mi četvorku uvalili, tek se razradila..što se u narodu kaže za Golfa starog manje od 10 godinaIcedFlame wrote: tataratira, sta je kod tebe sad parkiraTo ispred zgrade. Nemoj me razocarati pa reci da nije dragon green 2

shadow wrote:
hehe kako slusha makina?
Nazalost, jos uvijek nije moj. Bacio sam oko na njega kad sam ga vidio u Lyonu u radnji... Moram se zadovoljiti rekreativnim XC modelom ´07. (Rockhopper).tataratira wrote:@strong69
Bio je Stumpjumper, doduše '08.
Ako je ovaj SJ HT Expert 'o9. tvoj, ti si nam od danas glavni u raji...teško