dimu wrote:haj ba mani se suplje, isti ti navijaci i privatno van utakmica prave belaje i mlate se, bodu nozevima i potezu pistolje... i treba to sankcionisati
sta ja sad recimo stavim sal sarajeva na auto kad je derbi i tako se malo vozam i moram pazit da ne naidjem na grupu nafiksanih pijanih navijaca zelje da mi bace kamen na auto i slicno ?
ma samo nek mlate takve... uopste mi ne smeta, previse je klosarluka u ovom gradu i drzavi
ne kazem da policija nekada ne pretjera, odnosno da neko nevin nastrada ali boze moj... tuzi ih ako si nevin i eto...
Haj nadam se da ces jednom iskusit ono o cemu ja pricam.A o tvom generalizovanju tipa "sve svabe su plave" necu ni da pricam.Cuj ti isti navijaci se bodu i potezu pistolje.... a 99% slucajeva pucnjava i tuca cine "obicni" gradjani .. znaci sad ja iz svog aspekta mogu rec svako ko nije navijac je mafijas ili klosar ??????
Opet kazem dabogda te policija kako ti to kazes "sankcionisala" barem jednom kako sankcionise navijace.I opet pitanje sto ne mlate tako Gasije,Kilimendije itd.A to "tuzi ih ako si nevin" okaci macku o rep,pricas o stvarima o kojim nemas pojma ocito.Momka odvedu u policijsku stanicu svezu ga za radijator i biju cim stignu haman po cijelu noc i on bi kao trebao da ih tuzi ?? Sta on moze rec? pretukli me u stanici -- a 10 drotova "svjedoka" kaze nije ga niko dotako te povrede zadobio prilikom hapsenja kada se opirao. - SMIJESNO I TUZNO A I NEVJEROVATNO u isto vrijeme.