Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
edit: Jel' Češka prije učestvovala na Eurosongu? Ne slušam ovog lika, pa ne znam da li je to spomenuo, ali ih se ja nešto i ne sjećam da su ikad pjevali...
Last edited by elSaik on 22/05/2008 21:39, edited 1 time in total.
Cheshka pjesma je katastrofalna ali su zato koke beton betona, najbolje. Nadam se da ce proci da imam razlog biti uz TV u subotu. Gdje ce one na more ovog ljeta?
Ma sve nekako ali kad cujem sve ove ruske republike na engleskom popizdim,evo veceras Bjelorusija sad i Latvija...I na kraju prvo daju Rusiji 12 bodova to je obavezno ma kakva pjesma bljuvotina da bude,a ostatak podijele medjusobno...Zasto svi zajedno ne pjevaju na ruskom jer im bolje lezi....
Sto mene nerviraju ovi sto pjevaju na engleski (ponavljaju 10 rijeci i to izgovarajuci nepravilno). Da se ja pitam samo bih dao bodove pjesmama koje se pjevaju na jezicima odakle izvodjaci dolaze. Ovi iz sovjetskih drzava uvijek pjevaju na engleskom. Sto se ne ugledaju na ove nase iz bivse Juge.
NNneko wrote:Sto mene nerviraju ovi sto pjevaju na engleski (ponavljaju 10 rijeci i to izgovarajuci nepravilno). Da se ja pitam samo bih dao bodove pjesmama koje se pjevaju na jezicima odakle izvodjaci dolaze. Ovi iz sovjetskih drzava uvijek pjevaju na engleskom. Sto se ne ugledaju na ove nase iz bivse Juge.
Joj šuti, imali smo i mi jednog takvog.
Ne ponovilo se.