Bh. navijačka scena
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- tazmaniaBAN4
#376 Re: Bh. navijačka scena
nisam nervozan neg te pratim ti za sve imas neki odgovor u koji si samo ti ubjedjen da je to tako, i vise se petljas izmedju TM i RZ nego sto oni sami to rade! Ne razumijem sta zelis postici?!
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#377 Re: Bh. navijačka scena
Popij pivo, iskuliraj
- vinnie_jones
#378 Re: Bh. navijačka scena
sjedi gargamele...oguli jabuku...puno palamudis1946 wrote:Popij pivo, iskuliraj
- kamen spoticanja
#379 Re: Bh. navijačka scena
ono sto sam ja uspio vidjet je to da su zaustavili auto na bulevaru kod bilinog polja,zapalili baklje i navijali "zeljo sampion" ili vako nesto,bacali flase na prolaznike,i pravili sranja...mislim, ja razumijem navijacke furke ali ovakve budalastine im nisu trebale...kontakt je kazu bio u crkvicama gdje su se pojavili robijasi...neko fakat opet hoce krv na relaciji sa-ze...Oi wrote:kazu dobar dio manijaka pobjegao u policijsku stanicu crkvice
- Charuga
- Globalni moderator
#380 Re: Bh. navijačka scena
Ima jedna verzija price u danasnjem Avazu.
-
Mobile_Disco
#381 Re: Bh. navijačka scena
Kad se dogovorite vi izmedju sebe, pa onda sa novinarima sjednete i malo ono jaranski popricate, ono najbolju verziju da skontate, pa onda sve to zajedno izbacite u medije, dogovorite se, a ne ovako, svako prica pricu za sebe..Plavih_11 wrote:Ima jedna verzija price u danasnjem Avazu.
- kamen spoticanja
#382 Re: Bh. navijačka scena
ovo nema veze s verzijom...pricam o onome sto sam vidio svojim ocima...dakle vozila na bulevaru kod bilinog polja,zapaljene baklje,bacanje flasa na prolaznike i ostala sranja...ostatak nisam vidio jer nisam bio u crkvicama...ali ovo jesam vidioPlavih_11 wrote:Ima jedna verzija price u danasnjem Avazu.
- samo_ti
#383 Re: Bh. navijačka scena
Evo TMurijaci , i drugi udarni koji vam je pao , nezz tacno koja godina ali , poslije rata ...to je to ... 2 puta , i to oba na navijacki nacin
http://img834.imageshack.us/img834/4500/riph.jpg
- ecstase
#384 Re: Bh. navijačka scena
Ticini Mladunci mi sve vise i vise padaju u ocima.Nekada ste bili fina skupina a sada...
- Šibicar
#385 Re: Bh. navijačka scena
samo_ti wrote:Evo TMurijaci , i drugi udarni koji vam je pao , nezz tacno koja godina ali , poslije rata ...to je to ... 2 puta , i to oba na navijacki nacin![]()
Tačno si odabrao pravi avatar,takvog te napaćenog i podbuhlog i zamišljam,samo ti tastatura i monitor fale da ugodjaj bude potpun.
-
c0d14c
#386 Re: Bh. navijačka scena
Ako ćemo tako ni Hz više ne postojesamo_ti wrote:Evo TMurijaci , i drugi udarni koji vam je pao , nezz tacno koja godina ali , poslije rata ...to je to ... 2 puta , i to oba na navijacki nacin![]()
http://www.themaniacs.org/galerija/main ... emId=12641
Shvatite da se navijački svijet promjenio u zadnjih 20 godina. Tako da nema grupe koja nije izgubila udarnu zastavu prije 15-20 godina. Ali u zadnjih 5-6 godina na Balkanu samo Robijašima je pao udarni transparent. I ako se prije 20 godina pad zastave nije smatrao gašenjem grupe, to danas sigurno važi. Tako da što se tiče navijačke scene Robijaši kao grupa ne postoje.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#387 Re: Bh. navijačka scena
Nije nas imao ko ugasiti.c0d14c wrote:Ako ćemo tako ni Hz više ne postoje![]()

- Šibicar
#388 Re: Bh. navijačka scena
Glupa rasprava,da se pika vrijeme od prije 20 godina i svaka krpa na kojoj piše ime navijačke grupe,onda bi kompletan Balkan bio navijački ugašen.
- Charuga
- Globalni moderator
#389 Re: Bh. navijačka scena
Jesi li negdje procitao da sam napisao BILO KAKVU verziju? Ili si procitao da sam rekao da ne treba puno talasati oko ovoga jer slabo ima onih koji znaju tacnu verziju?Mobile_Disco wrote:Kad se dogovorite vi izmedju sebe, pa onda sa novinarima sjednete i malo ono jaranski popricate, ono najbolju verziju da skontate, pa onda sve to zajedno izbacite u medije, dogovorite se, a ne ovako, svako prica pricu za sebe..Plavih_11 wrote:Ima jedna verzija price u danasnjem Avazu.
- ganjeta
#390 Re: Bh. navijačka scena
Sad nesto razmisljam i neznam koji je vise udarni
cuj poslije rata pao 
- Obuca9
#391 Re: Bh. navijačka scena
Napiši bolan ponekad i neki post u korist Sarajeva, bar nešto pohvali vezano za FK Sarajevo, a ne samo da pljuješ okolo. Pokušaj se malo zakamuflirati, ofiran si ovako druže. I to pravo ofiranc0d14c wrote:Ako ćemo tako ni Hz više ne postoje![]()
Shvatite da se navijački svijet promjenio u zadnjih 20 godina. Tako da nema grupe koja nije izgubila udarnu zastavu prije 15-20 godina. Ali u zadnjih 5-6 godina na Balkanu samo Robijašima je pao udarni transparent. I ako se prije 20 godina pad zastave nije smatrao gašenjem grupe, to danas sigurno važi. Tako da što se tiče navijačke scene Robijaši kao grupa ne postoje.
c0d14c wrote:I danas loše. Danas lošiji sjever od igrača. U iduća 3 kola se kroji naša sudbina. Bez 7 ili 9 bodova nema Evrope!
c0d14c wrote:Napokon neko realancunga lunga wrote:
Ako prvi dio ne zavrsimo sa 3-4 boda ispred svih na proljece se mozemo pozdraviti ne sa titulom nego i sa Evropom..
Cak i ako dovedemo pojacanja na pauzi.....
c0d14c wrote:Hej, mi smo 5 utakmica igrali kući. Još su nam se protivnici žalili na suđenje, pa zamisli onda šta nas čeka na proljeće kad odemo kod nezadovoljne Slobode, Čelika ili Zrinjskog. Mi ako ne budemo prvi na kraju ove polusezone nećemo izaći u Evropu. Živi bili pa vidjeli.limeni wrote:samo su rezultati mjerilo a sarajevo je trenutno 2. na tabeli..
znaci varesanovic ima moju podrsku dok su rezultati uredu.
c0d14c wrote:Ovo ja govorim već 10 dana. NE TREBA NAM OVAKVO SARAJEVOćiro wrote:Ovaj skup igrača na terenu definitvno nije tim. Mirzi treba dati momentalni otkaz, da ne bude kasno. Ono što se bi novi trener morao donijeti, bila bi disciplina u ponašanju i disciplina u igri.
Olimpic nam je u prvom poluvremenu morao zabiti pet komada.
Uprava mjesto što plaća sudije (svako kolo penal niđe veze i domaćinsko suđenje), neka plati dobrog trenera i isplati postojećeg, ako već ima takav ugovor kakav ima.
c0d14c wrote:NašVoovoozela wrote:Čiji si ti? I kakvo "ovakvo" suđenje?c0d14c wrote:Sarajevu ne treba ovakvo suđenje!
Hz
OlimpiC bolji u prvom, mi u drugom... Golčina![]()
![]()
![]()
Samo Adis me prijatno iznenađuje.
Treba biti iskren pa priznati da je bilo dosta navlačenja, nisam mogao vidjeti sa sjevera, ali čitam da je bilo par sumnjivih offside-a i nedosuđen penal OlimpiCu. Ako se mali klubovi služe ovim, SARAJEVO nema potrebe za tim. Meni je veće poniženje kad vidim navlakušu za nas, nego da nas ljudi ako su bolji mlatnu.
c0d14c wrote:Sarajevu ne treba ovakvo suđenje!
c0d14c wrote:Meni je Sartid najveća sramota!
c0d14c wrote:GAVRAN: PONIŠTEN NAM JE ČIST GOL
"Sve u svemu, nisam nezadovoljan rezultatom, a želim istaknuti kako smo bili oslabljeni u ovom susretu, te da nam je poništen čist gol""
c0d14c wrote:Mislim da se na suđenje protiv nas žalilo 6 od 7 trenera protiv kojih smo igrali. U jednu ruku to nije loše, a u drugu...
c0d14c wrote:Osim Piksija nisu nam nikog doveli!
c0d14c wrote:Odlična ideja.north wrote:Mislim da je vrijeme da već naredno kolo se poduzme neka akcija na tribinama, onako u stilu primere mahanje bijelim papirima ili sl.., dati do znanja upravi šta mislimo o načinu vođenja ekipe.....
MIRZA ODLAZI
c0d14c wrote:Bravo to je tosamo_ovaj_put wrote:mene vise definitivno nema na utakmicama dok je mirza trener
covjek upropastava sve ono dobro i korisno sto je uprava uradila
ma da smo imali 17 precki i 13 stativa u ovoj utakmici,on ga je primio u 90,primio ga je od ekipe koja kuci meda ne moze ove sezone,koja je jedva dala go drini koja je imala dva igraca manje u 90 minuti
pa jos nam ovaj dominkovc sudi jebote,covjek je nas sudija 100%,i on ne moze uzeti rudar iz prijedora,silu,cija je zajednicka plata igraca ista kao kod naseg najplacenijeg igraca,jos im ne igraju dva najbolja igraca,od kojih je jedan jedini ljevak u ekipi
i naravno primamo go u 90,on vadi svog druga avdica i ubacuje nuhica koji je zadnji vezni,i ne treba nama napadac,,fuj
bleka,uradi nesto ili ces izgubiti publiku koja se pocela vracati na kosevo(ako je vec i nisi izgubio jer protiv olimpika ocekujem 2 hiljade maksimum) a bez publike nemas ni kluba
ma ljut sam strasno,propade mi posljednji slobodan vikend samo tako
mirza ba zdrao,idi uci za ispite covjece
c0d14c wrote:Rudar se žali na suđenje. Valja im poništen regularan gol.
c0d14c wrote:Nadam se da ovo nije istina jer bi onda krenuli istim putem kao i mali plavi prošle sezone.arshavin wrote:Evo zatvoren par Rudar Sarajevo u Derbyu ima vec sat vremena
Ako tekma nije kupljena bravo Hamzaga bravo Avdaga bravo Sarajevo
- saso mange
#392 Re: Bh. navijačka scena
Meni jedan od jacih manijaka pricao da su ih Robijasi sacekali, bili su brojcano nadmocniji, napali ih
Manijaci, skupa s onim svojim vodjicom, pobjegli u muriju da se sakriju kontali sigurni, ludi Robijasi uletili unutra i prebili koga su stigli
Sto se tice transparenata, nema grupe koja nije izgubila udarni u zadnjih 15-20 godina, ali vi Ticini Malisani ste krivi za ovo prepucavanje i raspravu samim tim sto toliko trazite raspad Robijasa
Manijaci, skupa s onim svojim vodjicom, pobjegli u muriju da se sakriju kontali sigurni, ludi Robijasi uletili unutra i prebili koga su stigli
Sto se tice transparenata, nema grupe koja nije izgubila udarni u zadnjih 15-20 godina, ali vi Ticini Malisani ste krivi za ovo prepucavanje i raspravu samim tim sto toliko trazite raspad Robijasa
- ganjeta
#393 Re: Bh. navijačka scena
Ovo je do sad najubjedljivija verzija +saso mange wrote:Meni jedan od jacih manijaka pricao da su ih Robijasi sacekali, bili su brojcano nadmocniji, napali ih
Navedi kojoj je grupi poslije rata pao uadarni...osim Robiji
Homo Zajednica je proslu sezonu pokazala na ulici kakva je....gdje nisu dosli nisu ni dobili po picici
Last edited by ganjeta on 02/10/2010 00:21, edited 1 time in total.
- Joey Tribbiani
#394 Re: Bh. navijačka scena
ganjeta nek se hvataju za sta god hoce
veceg offtopica nema na forumu. Tema bh navijačka scena, a info iznose likovi koji su do istih došli preko nekih dobro upućenih jarana sjedeći kod kuće...mislim u centru zbivanja
veceg offtopica nema na forumu. Tema bh navijačka scena, a info iznose likovi koji su do istih došli preko nekih dobro upućenih jarana sjedeći kod kuće...mislim u centru zbivanja
Last edited by Joey Tribbiani on 02/10/2010 00:29, edited 1 time in total.
- ganjeta
#395 Re: Bh. navijačka scena
Kako se pojedini razabacuju informacijama to je za ne povjerovati.Mi k'o da nemamo drugova koji su bili tamo.. 
- saso mange
#396 Re: Bh. navijačka scena
dobar si nick uzo, jako dobar, odgovaraJoey Tribbiani wrote:ganjeta nek se hvataju za sta god hoce
- samo_ti
#397 Re: Bh. navijačka scena
za ovo boldirano , pa TMurijacima , jesi` corav ...imas na prosloj strani slikuganjeta wrote:Ovo je do sad najubjedljivija verzija +saso mange wrote:Meni jedan od jacih manijaka pricao da su ih Robijasi sacekali, bili su brojcano nadmocniji, napali ih
Sto se tice transparenata, nema grupe koja nije izgubila udarni u zadnjih 15-20 godina, ali vi Ticini Malisani ste krivi za ovo prepucavanje i raspravu samim tim sto toliko trazite raspad Robijasasvi ce pasti na tu pricu.
Navedi kojoj je grupi poslije rata pao uadarni...osim Robiji
Homo Zajednica je proslu sezonu pokazala na ulici kakva je....gdje nisu dosli nisu ni dobili po picici
@ Šibicarko , necemo oko mog` izgleda avatara i tih stvari...drz` se teme oko transova ....
i naravno nista se vama ne pika....a 2 udarna zijanili na koliko-toliko fer nacin....
p.s. poselami Ivana i Vuglu
- ganjeta
#398 Re: Bh. navijačka scena
Udruzi se s kolegom @ saso mange i odma poslije izbora potrazite Danisa i predlozite mu svoj scenario mozda oscara donesete.Nikad se ne zna 
- fosil
#399 Re: Bh. navijačka scena
Post za sva vremena.1946 wrote:Nije nas imao ko ugasiti.c0d14c wrote:Ako ćemo tako ni Hz više ne postoje![]()
-
29Black
#400 Re: Bh. navijačka scena
Kad smo vec kod gej lobija!dobar_ti? wrote:Zato sto je Argentina prva juznoamericka zemlja koja je odobrila gej brakove i nase komsije identificiranjem sa tom zemljom zele dati podrsku gej populaciji. Spekulira se da je to posljedica jakog gej lobija unutar grupe.IsmetHoro wrote:Zasto Argentina?
Pozdravi druga ti od vodje incijali AP,otvoreno je na sudu priznao da ga je rahmetli PČ silavao u vise navrata.A nezvanicno kruze price da je omiljena maca bio i u zenici i u bihacu.