Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
abondanzieri

#376 Re: Real Madrid C.F.

Post by abondanzieri »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
Admir_1984 wrote:Ma ovo je cisto marketinsko preseravanje i mazanje ociju glupim navijacima. Ako se ronaldo i benzema ne posvadjaju drugi dan ev glave. Obadvojica su sebicni, arogantni, prgavi...tako da ne vjerujem da ce se slagati na terenu.

Ebo ti ovakav klub

Kako su nasi ljudi smijesni meni...Hajde expertu nadji mi klub na planeti koji ne bi dao sve na svijetu da dovede pojacanja kao sto je to REAL MADRID uradio...Halo manchester bi i guzice dao i davao je za benzemu frajer hladno rekao samo Real dolazi obzir..A koji ti klub Kaku ne bi pozelio u svom timu..Zato Navijaci United zadovoljite se sa pojacanjem poput Valencije :D :D ja mislim da ce svi da drkaju na Real ove godine kad izadju na teren sa ovakvim igracima :D :D :D
Ev' ja vec pripremio chundaru

...da se popisam na taj tvoj real :zoka:
MELBOURNE_SARAJEVO

#377 Re: Real Madrid C.F.

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

cyprus wrote:
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:... :D :D ja mislim da ce svi da drkaju na Real ove godine kad izadju na teren sa ovakvim igracima :D :D :D
Govori u svoje ime :D
E a zamisli kakva ce tek biti perverzija kad jos dodje i Bilal :D Ribery :D propasce brakova milion jer ce ljudi samo Real gledati :D :D Zene ce postati ljubomorne :D :D u svakom slucaju uskoro dolazi na kucnu adresu u SA dres sa brojem 8 KAKA..
HALA REAL MADRID
MELBOURNE_SARAJEVO

#378 Re: Real Madrid C.F.

abondanzieri wrote:
Admir_1984 wrote:Ma ovo je cisto marketinsko preseravanje i mazanje ociju glupim navijacima. Ako se ronaldo i benzema ne posvadjaju drugi dan ev glave. Obadvojica su sebicni, arogantni, prgavi...tako da ne vjerujem da ce se slagati na terenu.

Ebo ti ovakav klub

Kako su nasi ljudi smijesni meni...Hajde expertu nadji mi klub na planeti koji ne bi dao sve na svijetu da dovede pojacanja kao sto je to REAL MADRID uradio...Halo manchester bi i guzice dao i davao je za benzemu frajer hladno rekao samo Real dolazi obzir..A koji ti klub Kaku ne bi pozelio u svom timu..Zato Navijaci United zadovoljite se sa pojacanjem poput Valencije :D :D ja mislim da ce svi da drkaju na Real ove godine kad izadju na teren sa ovakvim igracima :D :D :D
Ev' ja vec pripremio chundaru

...da se popisam na taj tvoj real :zoka:
Ovo je garant pacenik koji navija za United koji je doveo najvece pojacanje Valenciju :D :D ili da nije slucajno Liverpool koji je iskesirao 23 miliona funti za johnsona :D :D Jebe engleze klima nece niko da zivi u onom jadu :D :D Inace bi mozda i neko otisao kao recimo KAKA ILI BENZEMA ILI RIBERY :D :D ili u najgorem slucaju da nisi pacenik Barce ja mislim da je laportu sad stid i dovesti igraca u Barcu jer covjek konta sta da dovedem u pm poslije ovoga :D :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#379 Re: Real Madrid C.F.

Post by Admir_1984 »

Da nisu ucinili jednu ovakvu stvar prije 4-5 godina pa hajd. Ponavljaju istu gresku. Po meni najbolje bi im bilo da su uzeli Kaku i 2 dobra odbrambena igraca. Ostalo sve imaju za velike domete. Al kod njih je bitno samo zaradit kesh i zato opet kazem ebo ti taj klub ;-)
mrtva kokoš

#380 Re: Real Madrid C.F.

Post by mrtva kokoš »

Benzema je gotivan igrac nema sta,mislim jedini na kojeg Real nije bacio pare a vrijeme ce pokazati...
SirHepek

#381 Re: Real Madrid C.F.

Post by SirHepek »

Ribery ostaje u ***FCB***
MELBOURNE_SARAJEVO

#382 Re: Real Madrid C.F.

Admir_1984 wrote:Da nisu ucinili jednu ovakvu stvar prije 4-5 godina pa hajd. Ponavljaju istu gresku. Po meni najbolje bi im bilo da su uzeli Kaku i 2 dobra odbrambena igraca. Ostalo sve imaju za velike domete. Al kod njih je bitno samo zaradit kesh i zato opet kazem ebo ti taj klub ;-)
E druze Real je prosle sezone bio 3 po primljenim golovima u spaniji a i to je najvise primio zadnjih 4 ili 5 kola kad su znali da su titulu izgubili..Znaci nije odbrana toliko losa bila....
belafonte

#383 Re: Real Madrid C.F.

Post by belafonte »

Sto neko rece mozda prodju sad osminu finala LP :D :D

Sve su to istroseni igraci, nema tu vise zara, motiva, jedino Benzema zadovoljava te kriterije, ali sta ce jadan kad nece lopte dobit od Ronalda hahahaha
I ovo poredjenje, Real treci u ligi po najmanjem broju pogodaka u ligi, to je presmjesno uopste spominjat, vidjelo se u LP, doso Liverpool i s po muke uvali im 5 komada, jos su dobro prosli, nece se moci Kristina nazabijat koliko ce ga Heinze kloc primit :D :D
Definitivno ce mi biti najsmjesnije gledati onog jadnicka Diarru kako isplazenog jezika nosi vodu Kristini i Kaki hahahaah
cyprus

#384 Re: Real Madrid C.F.

Post by cyprus »

cyprus wrote:
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:... :D :D ja mislim da ce svi da drkaju na Real ove godine kad izadju na teren sa ovakvim igracima :D :D :D
Govori u svoje ime :D
E a zamisli kakva ce tek biti perverzija kad jos dodje i Bilal :D Ribery :D propasce brakova milion jer ce ljudi samo Real gledati :D :D Zene ce postati ljubomorne :D :D u svakom slucaju uskoro dolazi na kucnu adresu u SA dres sa brojem 8 KAKA..
HALA REAL MADRID
Eee, da hoće doć na Stanford Bridge da ih "moji" ljubimci demontiraju :skoljka: :D :D

A da se kladimo da neće past ni domaća titula Primere? :-) :D :wink:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#385 Re: Real Madrid C.F.

Post by Admir_1984 »

Admir_1984 wrote:Da nisu ucinili jednu ovakvu stvar prije 4-5 godina pa hajd. Ponavljaju istu gresku. Po meni najbolje bi im bilo da su uzeli Kaku i 2 dobra odbrambena igraca. Ostalo sve imaju za velike domete. Al kod njih je bitno samo zaradit kesh i zato opet kazem ebo ti taj klub ;-)
E druze Real je prosle sezone bio 3 po primljenim golovima u spaniji a i to je najvise primio zadnjih 4 ili 5 kola kad su znali da su titulu izgubili..Znaci nije odbrana toliko losa bila....
Pa nije kad su na sredini terena razbijali gago-diara. Imali su sistem na sredini terena koji je odlicno funkcionisao, a sad kada ova tri igraca ubacis u taj sistem, sve se automatski mijenja. Jos kazes da i Riberi dodje, pa bash me zanima na sta bi to licilo onda..i ovako je besmisleno
mrtva kokoš

#386 Re: Real Madrid C.F.

Post by mrtva kokoš »

ja ne znam za vas ali meni je ovaj gago bezveze igrac,je li on ide ili ostaje...
cyprus

#387 Re: Real Madrid C.F.

Post by cyprus »

PS Džaba im sve kad nisu Džeku doveli :P :D :D
Rz88

#388 Re: Real Madrid C.F.

Post by Rz88 »

Dobro, sada je Gago dobio broj 5, tj. stari Zidanov broj. Diarra je bolji 10x od Gage, ali šta češ.
mrtva kokoš

#389 Re: Real Madrid C.F.

Post by mrtva kokoš »

cyprus wrote:PS Džaba im sve kad nisu Džeku doveli :P :D :D
ma neka ako ovako nastavi zabijati,iducu sezonu dolazi novi Kluivert na Nou Camp :-D
ja.neron

#390 Re: Real Madrid C.F.

Post by ja.neron »

ja.neron wrote:
Plavih_11 wrote:Valdano Reaffirms Madrid Giving Up On Villa But Not Benzema

Real izgleda odustao od Ville ..
Ima li ovaj Real uopšte skaute jer svaki put kad nekog igrača Man Utd želi dovesti u svoje redove javi se Real kako ga i oni prate tako je bilo sa Cicinho, G.Higuain, F.Gago, M.Diarra i da ne nabrajam još evo sad lafo hoće i Benzemu iako im napadač ne treba.
Stvarno su jadan klub bez ikakve organizacije ...
:( :( :(

samo da ponovim već prije napisano koje niko ne može demantirati
Better Man

#391 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

Ebo ti ovakav klub

Ali zato Manchester United redovno osvaja trofeje na svim frontovima, a Reala nema ni na mapi, izuzev Španske primere, a i tu na jedvite jade dolazi do trofeja.
belafonte

#392 Re: Real Madrid C.F.

Post by belafonte »

Kada Real kupi jednog igraca tipa Essien, Masherano a ne igrace tipa Gago, Alonso, Guti onda cu ih smatrati ozbiljnom ekipom, do tada su samo hodajuci cirkus.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 09:13, edited 2 times in total.
Charuga
Globalni moderator

#394 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

EXCLUSIVE: Agent: I Expect Real Madrid To Make Bid For Maicon
The Merengues are expected to make a lucrative move for Maicon.
Jul 2, 2009 7:05:15 AM

Real Madrid are set to launch a transfer offensive for Inter defender Maicon, according to his agent Antonio Caliendo, Goal.com can exclusively reveal.

The Nerazzurri stopper has been making noises over his future, and reports in Italy have suggested he wants a better deal at the San Siro. Real Madrid have reportedly shown an interest in the Brazilian international, and Caliendo has told Goal.com that he expects that desire to be taken further.

"Now that Real Madrid have completed their attacking department, I think they will make a charge for Maicon," the agent told Goal.com.

"We are waiting for Real Madrid. I can foresee a transfer assault from them."

Inter director Ernesto Paolillo recently revealed that the club would be sitting down with Maicon in order to discuss his future.

Fabrizio Ponciroli, Goal.com
Rz88

#395 Re: Real Madrid C.F.

Post by Rz88 »

Šta reći o Maiconu nego najbolji desni bek svijeta jer Lahm ne igra desno na svojoj prirodnoj poziciji već lijevo. Odličan igrać. Real očigledno želi sve osvojiti ove sezone. Potrošili su preko 160 miliona već i tako i nastavljaju. Perez je lud kao i uvijek.
Charuga
Globalni moderator

#396 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

Neki dan sam slusao neku izjavu Moratija i kaze da Zlatan i Maicon mogu ici ALI odsteta je za Zlatana 150 mil eura a za Maicona 50 mil eura ... Sumnjam da ce Real dati tolike pare ...
Rz88

#397 Re: Real Madrid C.F.

Post by Rz88 »

Zar te još išta može začuditi što je vezano za Real. Ako im nije bilo žao potrošiti preko 160 miliona eura što ne bi još 50.
JThomas

#398 Re: Real Madrid C.F.

Post by JThomas »

bez ikakvih navijačkih osjećaja, stvarno mislim da bi tim ljudima trebale tri lopte da normalno igraju. opet kažem - mislim da će to izgledati nešto kao brazil 2006.
Rz88

#399 Re: Real Madrid C.F.

Post by Rz88 »

Moramo zvati Milana Tarota da vidimo kako će ovo da završi<sarkazam>.

Strašna ekipa, kako god ličilo imaju trenutno najjači tim svijeta i po imenima i po vrijednosti pa kome se ne sviđa neka pati hehee.

Samo neka se mole Bogu da im ne dođe Bayern i da ih izbaci po x put. Pogledajte malo međusobne duele sa bavarskim divom. U Munchenu 14 tekmi, 13 pobjeda Bayerna i 1 remi. =)

Barca je harala španskom ligom, mislim da je došao sada red na Real. Imaju igrače koji su zaista fenomenalni, kada skontaš jedan Kaka koji je loš u zadnje dvije sezone dobija novu priliku. Prodali su ga iz Milana baš kao onda Ševu. ROnaldo , postat će novi ROnaldinho po pići , ko zna možda i Robinho hehe.

Neka dovedu 100 igrača i dalje number 1 u Real je Arjen Robben.
ja.neron

#400 Re: Real Madrid C.F.

Post by ja.neron »

Rz88 wrote:Moramo zvati Milana Tarota da vidimo kako će ovo da završi<sarkazam>.

Strašna ekipa, kako god ličilo imaju trenutno najjači tim svijeta i po imenima i po vrijednosti pa kome se ne sviđa neka pati hehee.

Samo neka se mole Bogu da im ne dođe Bayern i da ih izbaci po x put. Pogledajte malo međusobne duele sa bavarskim divom. U Munchenu 14 tekmi, 13 pobjeda Bayerna i 1 remi. =)

Barca je harala španskom ligom, mislim da je došao sada red na Real. Imaju igrače koji su zaista fenomenalni, kada skontaš jedan Kaka koji je loš u zadnje dvije sezone dobija novu priliku. Prodali su ga iz Milana baš kao onda Ševu. ROnaldo , postat će novi ROnaldinho po pići , ko zna možda i Robinho hehe.

Neka dovedu 100 igrača i dalje number 1 u Real je Arjen Robben.
malo je van teme ali hajde priznaj koji si ti banovani lik pa se sad opet registrovao :D
Post Reply