Džamije
-
Sara1605
Onda da srušimo i zgradu na uglu Štrosmajerove i Zelenih beretki,pa da napravimo porušeno džamiju koja je tu postojala?xon_sa wrote:Sto je viska? Zato sto je bila srusena? Vraticemo imovinu crkvama, a kad neko pokusa isto za dzamije onda je ekstremista, onda je vehabija, onda ga se stide?Sara1605 wrote:U At-mejdanu(ex park Cara Dušana)!xon_sa wrote:Pa eto reci koja dzamija je to viska?
@Mimo, mene tebe nije stid, meni je tebe zao sto ti kao muslimanka mozes da pljujes po svojoj vjeri.
-
xon_sa
U redu je...mIRCerka wrote: Ja nesto kontam, ako je komsija pismen, bice normalan ko komsija i ako hoce da se moli Bogu ili magicnom kamenju, to je njegova stvar i nek to radi SEBE RADI...a ako mi je komsija sav u "poboznosti" a ostavlja svoje hrakotine i urin po haustoru, se*em mu se u tu pricu...
- Amazonka27
pokretacu teme cestitam na pravo glupom nacinu da se skrene paznja na semtanje ili nesmetanje dzamija...
mene vise boli recimo kako da radim i zaradim svoj dom. Ja se Bogu mou moliti na trotuaru, u haustoru, na poslu, kuci, gdje god se okrenem, jer Bog sve vidi i cuje. I mislite da je Bogu draze da njemu sagradite kucu, nego da vi jedva prezivljavate sa svojom porodicom? Ja vjerujem u Boga koji je milostiv, dobar, prasta..a vi se ponasate kado da smo mi na zemlji radi Njega...a ne radi skupljanja dobrih i losih dijela. Ako vam se prave dzamije...nemam nista protiv da je pravite iz svog LICNOG novcanika...a otkidati od gladnog naroda...koji ne zna gdje sutra da radi da bi pojeo koruhljeba...stvarno je pretjerano...
ja rekoh svoje...i otpis sa ove teme..
mene vise boli recimo kako da radim i zaradim svoj dom. Ja se Bogu mou moliti na trotuaru, u haustoru, na poslu, kuci, gdje god se okrenem, jer Bog sve vidi i cuje. I mislite da je Bogu draze da njemu sagradite kucu, nego da vi jedva prezivljavate sa svojom porodicom? Ja vjerujem u Boga koji je milostiv, dobar, prasta..a vi se ponasate kado da smo mi na zemlji radi Njega...a ne radi skupljanja dobrih i losih dijela. Ako vam se prave dzamije...nemam nista protiv da je pravite iz svog LICNOG novcanika...a otkidati od gladnog naroda...koji ne zna gdje sutra da radi da bi pojeo koruhljeba...stvarno je pretjerano...
ja rekoh svoje...i otpis sa ove teme..
-
Fox Mulder
Jel' to treba da bude Islamska Dzamahirija Fildjan Bosna? E nece vala, pa da se x_on na glavu nasadi.
-
xon_sa
Ma jasta, nadjes jedan negativan primjer i onda ga sva sretna priljepis svim pripadnicima jedne religije, dobro ti ide, a i ostalima. Aferim. Samo se nemoj Boga ti vise pravit multi-kulti...mIRCerka wrote:xon, tebi tvoj obraz meni moj...
Na postavljanje teme za paketice na drugom forumu, vidi sta pise jedan likToliko o pismenosti i toliko o poznavanju bilo kakvih normi, jer hediju mozes dati kad god zelis.. al sramota da ga tome ucim ja...musliman
PostPosted: Mon Dec 17, 2007 12:50 pm Post subject: Bismillah Reply with quote
hajmo ovu akciju napraviti u februaru ili nekom drugom mjesecu,zasto bas sada...ja sam uvijek za pomoc i sam organizujem dosta,ali ne u vrijeme praznovanja kafira....to ne...hvala lijepo
-
Carlito Brigante
Ma ja bi to sve porušio, a te majmune što kolju ovnove po parkovima u zatvor. Pa ja! 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
CITAJ XON CITAJ.xon_sa wrote:U redu je...mIRCerka wrote: Ja nesto kontam, ako je komsija pismen, bice normalan ko komsija i ako hoce da se moli Bogu ili magicnom kamenju, to je njegova stvar i nek to radi SEBE RADI...a ako mi je komsija sav u "poboznosti" a ostavlja svoje hrakotine i urin po haustoru, se*em mu se u tu pricu...
Ja nisam rekla da on zato sto prica koliki je vjernik namjerno pisa po haustoru, vec obratno, da je pismeniji procitao bi osnove ponasanja, ne samo u skladu sa religijom, vec sa opcom kulturom. Koje tebi fali i to pravo.
-
Fox Mulder
Da, da, pd multi-kulti ste napravili motokultivator.xon_sa wrote:Ma jasta, nadjes jedan negativan primjer i onda ga sva sretna priljepis svim pripadnicima jedne religije, dobro ti ide, a i ostalima. Aferim. Samo se nemoj Boga ti vise pravit multi-kulti...mIRCerka wrote:xon, tebi tvoj obraz meni moj...
Na postavljanje teme za paketice na drugom forumu, vidi sta pise jedan likToliko o pismenosti i toliko o poznavanju bilo kakvih normi, jer hediju mozes dati kad god zelis.. al sramota da ga tome ucim ja...musliman
hajmo ovu akciju napraviti u februaru ili nekom drugom mjesecu,zasto bas sada...ja sam uvijek za pomoc i sam organizujem dosta,ali ne u vrijeme praznovanja kafira....to ne...hvala lijepo
-
Klodovik
Činjenice te demantiraju.obuca wrote:ti bas pretjera. znas vec sam se kacila sa vehabijama po ovom forumu pa evo sad nastupam opet. ne izvrci moje rijeci jel jasnou BiH se nista drugo osim dzamija i ne gradi. dzamije prave novopeceni vjernici koji su svi u SDA i tamo mlate pare.
![]()
pravilo foruma: nema price o diskutantima (mirci ispravi me ako grijesim). dalje, ne misle svi isto. receno ti je: napravi sebi u avliji i uzivaj. u SA zive i drugi tj. oni koje ti zoves podlaci, supci, izrodi, nevjernici i itd FUJ
meni licno smeta dzamija na AP koja je vehabijska. i jos jednom ne laprdaj o meni
jer iz mene govori mrznja
. aj ciao
-
mIRCerka
XON, ja fakat ne znam koji je tvoj problem.xon_sa wrote:Ma jasta, nadjes jedan negativan primjer i onda ga sva sretna priljepis svim pripadnicima jedne religije, dobro ti ide, a i ostalima. Aferim. Samo se nemoj Boga ti vise pravit multi-kulti...mIRCerka wrote:xon, tebi tvoj obraz meni moj...
Idi na zidni forum, humanitarni podforum i nadji temu. Nisam mu ja dala nick musliman, sam se odlucio tako nazvati. I sam je odlucio nastupiti u ime svih muslimana, dok ga normalna raja nije supustila na zemlju.
TI NEMAS PRAVO MENE BOGOM KLETI dokle god koristis rjecnik koji koristis.
Kad ti prestanes pljuvati sve oko sebe koji ne potpisuju ono sto ti pises, onda cemo moci normalno komunicirati. Do tada papaa.
PS Jos jednom imputiraj nesto poput onog boldiranog, tuzicu te za klevetu, ne bi bio prvi put
Lijep pozdrav
-
Fox Mulder
Oooo... dobrodosao. Ja sad odoh zaguzvalo se pravo. Sta li si napisao o Sloveniji?Klodovik wrote:Činjenice te demantiraju.obuca wrote:ti bas pretjera. znas vec sam se kacila sa vehabijama po ovom forumu pa evo sad nastupam opet. ne izvrci moje rijeci jel jasnou BiH se nista drugo osim dzamija i ne gradi. dzamije prave novopeceni vjernici koji su svi u SDA i tamo mlate pare.
![]()
pravilo foruma: nema price o diskutantima (mirci ispravi me ako grijesim). dalje, ne misle svi isto. receno ti je: napravi sebi u avliji i uzivaj. u SA zive i drugi tj. oni koje ti zoves podlaci, supci, izrodi, nevjernici i itd FUJ
meni licno smeta dzamija na AP koja je vehabijska. i jos jednom ne laprdaj o meni
. aj ciao
-
Fox Mulder
Je li to konacno iskljucen?mIRCerka wrote:XON, ja fakat ne znam koji je tvoj problem.xon_sa wrote:Ma jasta, nadjes jedan negativan primjer i onda ga sva sretna priljepis svim pripadnicima jedne religije, dobro ti ide, a i ostalima. Aferim. Samo se nemoj Boga ti vise pravit multi-kulti...mIRCerka wrote:xon, tebi tvoj obraz meni moj...
Na postavljanje teme za paketice na drugom forumu, vidi sta pise jedan lik Toliko o pismenosti i toliko o poznavanju bilo kakvih normi, jer hediju mozes dati kad god zelis.. al sramota da ga tome ucim ja...
Idi na zidni forum, humanitarni podforum i nadji temu. Nisam mu ja dala nick musliman, sam se odlucio tako nazvati. I sam je odlucio nastupiti u ime svih muslimana, dok ga normalna raja nije supustila na zemlju.
Kad ti prestanes pljuvati sve oko sebe koji ne potpisuju ono sto ti pises, onda cemo moci normalno komunicirati. Do tada papaa.
PS Jos jednom imputiraj nesto poput onog boldiranog, tuzicu te za klevetu, ne bi bio prvi put
Lijep pozdrav
-
Klodovik
Bolje te našao. I meni je vala vakat da idem. Nisam nešto puno napisao. Dosta je 'trunjenja' za danas.Fox Mulder wrote:Oooo... dobrodosao. Ja sad odoh zaguzvalo se pravo. Sta li si napisao o Sloveniji?Klodovik wrote:Činjenice te demantiraju.obuca wrote:ti bas pretjera. znas vec sam se kacila sa vehabijama po ovom forumu pa evo sad nastupam opet. ne izvrci moje rijeci jel jasnou BiH se nista drugo osim dzamija i ne gradi. dzamije prave novopeceni vjernici koji su svi u SDA i tamo mlate pare.
![]()
. aj ciao
-
mIRCerka
Jos uvijek nije uvedena kategorija ban zaFox Mulder wrote:Je li to konacno iskljucen?mIRCerka wrote:XON, ja fakat ne znam koji je tvoj problem.xon_sa wrote: Ma jasta, nadjes jedan negativan primjer i onda ga sva sretna priljepis svim pripadnicima jedne religije, dobro ti ide, a i ostalima. Aferim. Samo se nemoj Boga ti vise pravit multi-kulti...
Lijep pozdrav
1. izvrtanje tudjih rijeci s ciljem pljuvanja te osobe
2. nemogucnost brojanja
3. nepoznavanje geografije SVOG grada
4. cisti bezobrazluk i "govorim jedno, radim skroz drugo" ponasanje.
Tako da je Xon tu. A ja cu se potruditi da ga izvedem na pravi put.
-
xon_sa
Ma nema, najpametnija si. Aferim. S tobom apsolutno nema smisla raspravljati, uvijek koristis istu strategiju. Nadjes pojedinacni negativni primjer i onda ga lijepis cijeloj grupi.mIRCerka wrote:Jos uvijek nije uvedena kategorija ban zaFox Mulder wrote:Je li to konacno iskljucen?mIRCerka wrote: XON, ja fakat ne znam koji je tvoj problem.
Lijep pozdrav
1. izvrtanje tudjih rijeci s ciljem pljuvanja te osobe
2. nemogucnost brojanja
3. nepoznavanje geografije SVOG grada
4. cisti bezobrazluk i "govorim jedno, radim skroz drugo" ponasanje.
Tako da je Xon tu. A ja cu se potruditi da ga izvedem na pravi put.
1. Ti si mozda drugo mislila, ali Boga mi ja nisam telepata i ne mogu ti citat misli, a pise upravo ono sto sam rekao, gore opisana strategija. Da nisi htjela ruzno govoriti o cijeloj grupi onda ne bi spominjala ovaj primjer. Vrlo ruzno od tebe.
2. Jah, eto velika greska, 1,2,3 na koliko desetina hiljada ljudi? Ako ti je lakse ja se izvinjavam sto sam napravio ovu "drasticnu" gresku, tj. sto ne znam brojat
3.
4. Pa jel vidis sta ti radis, kako podvaljujes pojedinacne negativne slucajeve cijeloj jednoj religijskoj grupi? To nije bezobrazluk, to je gore, to je podlo. Ja nemam autorizaciju za banovanje, a i da je imam ne bi je primjenio ni na kojem ucesniku ove diskusije, iako su mnogi jako netolerantni prema Islamu a prodaju se kao velike demokrate i zastitnici ljudskih prava. Neki su cak isli i toliko daleko da imame uporedjuju sa cetnicima. Takvima niko od vas nije prigovorio, a i kako bi kad vam je samo stalo da popljujete dzamije i muslimane.
Ti kao da taj svoj humanitarni rad koristis da bi mogla da hranis svoju uobrazenost. Budi skromna i daj ljudima primjer, a ne da se ponasas ko siledzija. Hej jos bi i dijelila samare onima koji se ne slazu sa njom...
Hajde sad opet svi u glas "NISAM PROTIV DZAMIJA, ALI".