2017. godina, budi malo moderanTomahawk11 wrote:Ne bih mogao biti ni sa kakvim muskarcem....cuj nabrajaju dlakavim....mislim ovi muski
Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#376 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
- Belay Queen
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#378 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
NecuVelkoski wrote:2017. godina, budi malo moderanTomahawk11 wrote:Ne bih mogao biti ni sa kakvim muskarcem....cuj nabrajaju dlakavim....mislim ovi muski
https://www.youtube.com/watch?v=RqAeV9RNabc
- Mayhem
#379 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
nikad? (više)
s Bosancem/balkancem...
probala, vidjela - nije to za mene
s Bosancem/balkancem...
-
Edin25
#380 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Nek si ti nama dosla na BH forum i podjelila to sa nama.Mayhem wrote:nikad? (više)
s Bosancem/balkancem...
- irac300
#381 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Što? De navedi razloge, da vidim ima li mene đe tu. Kontam kakvu dijasporku naći, da znam šta vas odbija.Mayhem wrote:nikad? (više)
s Bosancem/balkancem...
- vesela_sveska
#382 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Tako ti je mala moja kad ljubi BosanacMayhem wrote:nikad? (više)
s Bosancem/balkancem...
- animals
#383 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
valjda sa homoseksualcem..
- jao_situacije
#384 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
garant neki kokuz bioirac300 wrote:Što? De navedi razloge, da vidim ima li mene đe tu. Kontam kakvu dijasporku naći, da znam šta vas odbija.Mayhem wrote:nikad? (više)
s Bosancem/balkancem...
-
peepeep
#385 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Pa sad svi znamo da i druge internacionalnosti umaču u nju. Vjerovatno je jedna od onih sa "standardima" a ustvari širi noge k'o baletanka.Edin25 wrote:Nek si ti nama dosla na BH forum i podjelila to sa nama.Mayhem wrote:nikad? (više)
s Bosancem/balkancem...
- irac300
#386 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Ma kokuz 100%.jao_situacije wrote:garant neki kokuz bioirac300 wrote:Što? De navedi razloge, da vidim ima li mene đe tu. Kontam kakvu dijasporku naći, da znam šta vas odbija.Mayhem wrote:nikad? (više)
s Bosancem/balkancem...
- Mayhem
#387 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
evo citam na drugoj temi kako se zene porede s kravama
ljepota
kad vec pitate, sta nedostaje (vecini) nasih muskaraca - karakter, sarm. tj barem vecini koje sam ja upoznala.
kad vec pitate, sta nedostaje (vecini) nasih muskaraca - karakter, sarm. tj barem vecini koje sam ja upoznala.
- supercali
#388 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Jesi ti za kafu?Mayhem wrote:evo citam na drugoj temi kako se zene porede s kravamaljepota
![]()
- Mayhem
#389 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
nisam, hvalasupercali wrote:Jesi ti za kafu?Mayhem wrote:evo citam na drugoj temi kako se zene porede s kravamaljepota
![]()
- supercali
#390 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
I onda se pitas sto su muskarci ovakvi onakviMayhem wrote:nisam, hvalasupercali wrote:Jesi ti za kafu?Mayhem wrote:evo citam na drugoj temi kako se zene porede s kravamaljepota
![]()
Fino te se pita a ti odbijas
-
incognito071
#391 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
ofiran sisupercali wrote:Jesi ti za kafu?Mayhem wrote:evo citam na drugoj temi kako se zene porede s kravamaljepota
![]()
- Mayhem
#392 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
hvala sto dokazujes ono o cemu pricam...supercali wrote:Mayhem wrote:I onda se pitas sto su muskarci ovakvi onakvisupercali wrote:
nisam, hvala
Fino te se pita a ti odbijas
pitanje nije bilo "fino" - ali ja sam fino odbila. a ti obrces stvari.
pitanje nije na mjestu ako pocev od moj prvog odgovora na ovoj temi, a pored toga, sastavljeno je prilicno neartikulisano
niti se pitam sto su muskarci ovakvi ili onakvi. dijelom znam, vecim dijelom me ne zanima. neka ste kakvi ste da ste.
- supercali
#393 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Mayhem wrote:
hvala sto dokazujes ono o cemu pricam...
pitanje nije bilo "fino" - ali ja sam fino odbila. a ti obrces stvari.
pitanje nije na mjestu ako pocev od moj prvog odgovora na ovoj temi, a pored toga, sastavljeno je prilicno neartikulisano
niti se pitam sto su muskarci ovakvi ili onakvi. dijelom znam, vecim dijelom me ne zanima. neka ste kakvi ste da ste.
Predrasude su cudo
-
moonca
#394 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
..nacionalistom, 'maminim sincicem', kockarom, ne koristi dezodorans.... 
- medvjed23
#395 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
titam, što me precizno opisa
-
Cookie85
#396 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Kakve li ti upoznajesMayhem wrote:evo citam na drugoj temi kako se zene porede s kravamaljepota
![]()
-
pijo_zoljo
#397 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
malo si kvoto Boga pitaj od kad post...Cookie85 wrote:Kakve li ti upoznajesMayhem wrote:evo citam na drugoj temi kako se zene porede s kravamaljepota
![]()
kad vec pitate, sta nedostaje (vecini) nasih muskaraca - karakter, sarm. tj barem vecini koje sam ja upoznala.Kad ni jedan ne valja
- dobar osjecaj
#398 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Bivalo se u neznanju sa svakakvim ljudima. Dok ne upoznaš ljude, ne znaš s čim imaš posla.
S kakvim muškarcem sada ne bih mogla biti? Uopšte kod svih ljudi me odbija narcizam, bezobzirnost i okrutnost prema drugim ljudima. Ljudi koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i koji olako osuđuju druge ljude ili čitave grupe ljudi. Licemjerni i ljudi koji olako govore stvari koje ne misle i ne osjećaju – jednostavno ljudi kojima se ne može i ne smije vjerovati.
Biram da ne budem s primitivnim, sebičnim, arogantnim držačima monologa, muškarcima koji paušalno mrze žene, starije ljude, migrante, ljude drugačijeg porijekla.
Biram da ne budem s muškarcem koji je dosadan, nema smisla za humor, ne zna ništa praktično raditi, neće da se brine za sebe, pa ni za mene kad je potrebno, i zapravo nije zdrav ni sposoban da se upusti u građenje zdravih odnosa s drugim ljudima.
Nije mi dobro ni u okruženju ljudi koji se cijeli život striktno drže nekih principa, koji su isključivi i koji se nikada ne preispituju. Izgled i ostali sitni detalji se mogu mijenjati, poboljšati, naučiti, odučiti ili zanemariti kad osoba ima kvalitetnu osnovu od koje se može puno napraviti.
S kakvim muškarcem sada ne bih mogla biti? Uopšte kod svih ljudi me odbija narcizam, bezobzirnost i okrutnost prema drugim ljudima. Ljudi koji misle da su pokupili svu pamet svijeta i koji olako osuđuju druge ljude ili čitave grupe ljudi. Licemjerni i ljudi koji olako govore stvari koje ne misle i ne osjećaju – jednostavno ljudi kojima se ne može i ne smije vjerovati.
Biram da ne budem s primitivnim, sebičnim, arogantnim držačima monologa, muškarcima koji paušalno mrze žene, starije ljude, migrante, ljude drugačijeg porijekla.
Biram da ne budem s muškarcem koji je dosadan, nema smisla za humor, ne zna ništa praktično raditi, neće da se brine za sebe, pa ni za mene kad je potrebno, i zapravo nije zdrav ni sposoban da se upusti u građenje zdravih odnosa s drugim ljudima.
Nije mi dobro ni u okruženju ljudi koji se cijeli život striktno drže nekih principa, koji su isključivi i koji se nikada ne preispituju. Izgled i ostali sitni detalji se mogu mijenjati, poboljšati, naučiti, odučiti ili zanemariti kad osoba ima kvalitetnu osnovu od koje se može puno napraviti.
- Ludzak
#399 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Izbjegavate, a na kraju većinom krenete sa onima koje izbjegavate.
-
Cookie85
#400 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Nisam ni gledaopijo_zoljo wrote:malo si kvoto Boga pitaj od kad post...Cookie85 wrote:Kakve li ti upoznajesMayhem wrote:evo citam na drugoj temi kako se zene porede s kravamaljepota
![]()
kad vec pitate, sta nedostaje (vecini) nasih muskaraca - karakter, sarm. tj barem vecini koje sam ja upoznala.Kad ni jedan ne valja