ELOB LOPOVI

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
reLoaded

#376 Re: ELOB LOPOVI

Post by reLoaded »

samo malo wrote:
Johnny071 wrote:nebi se trebali previse brinuti, elob ce se uskoro drasticno promjeniti (na bolje) a u pitanju su dani. :)
Moze li konkretnije?

Uvodite Pink folk i DM Sat 2?
Ma otkud on zna jarane... Vidis da bombe baca... ELOB stalno neke nove stvari najavljuje, a sve osim povecanja brzine interneta je sranje kroz gusto granje...
semirsar

#377 Re: ELOB LOPOVI

Post by semirsar »

reLoaded wrote:
samo malo wrote:
Johnny071 wrote:nebi se trebali previse brinuti, elob ce se uskoro drasticno promjeniti (na bolje) a u pitanju su dani. :)
Moze li konkretnije?

Uvodite Pink folk i DM Sat 2?
Ma otkud on zna jarane... Vidis da bombe baca... ELOB stalno neke nove stvari najavljuje, a sve osim povecanja brzine interneta je sranje kroz gusto granje...
Ma neeeee, insinuira na to da ce se elob prodat, odnosno da ce ga neko od ovdasnjih provajdera kupit, je l' tako Johnny071ili bolje da kazem B.J. :mrgreen: :skoljka:
Bourne

#378 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

semirsar wrote:Ma neeeee, insinuira na to da ce se elob prodat, odnosno da ce ga neko od ovdasnjih provajdera kupit, je l' tako Johnny071ili bolje da kazem B.J.
Haveru koliko sam upoznat Elob je ima godinu dana ako ne i vise prodat Grcima...to su mi rekli uposleni u Elob-u...mozda ga Grci sad hoce tuhnut' nekom drugom :mrgreen:
semirsar

#379 Re: ELOB LOPOVI

Post by semirsar »

Bourne wrote:
semirsar wrote:Ma neeeee, insinuira na to da ce se elob prodat, odnosno da ce ga neko od ovdasnjih provajdera kupit, je l' tako Johnny071ili bolje da kazem B.J.
Haveru koliko sam upoznat Elob je ima godinu dana ako ne i vise prodat Grcima...to su mi rekli uposleni u Elob-u...mozda ga Grci sad hoce tuhnut' nekom drugom :mrgreen:
Vidjese grci jada pa utekose kudkojimilimoji :run:
Ma sve ti je to oduzmi dodaj, kupi preprodaj... vi's sad sta se zbiva u grckoj, nema nis' tru'lo u drzavi danskoj... med i mlijeko, ha ja.
Johnny071

#380 Re: ELOB LOPOVI

Post by Johnny071 »

osjetim cinizam u tvom postu, a isto tako sam svjestan tvoje nesvijesti i ogromne gluposti, zamisli kad neko pokusava da ispadne cinican i pun sebe a u stvari je glupo ko neka stvar sa svojim izjavama,

elob je prodat i svo vlasnistvo preneseno...
za tvoju informaciju.

a sta se jos desilo, saznat ces kad i svi ostali :)

a da, grci veze nemaju sa tim, gluposti kao i vecina informacija ovdje.
Bourne

#381 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

Johnny071 wrote:a da, grci veze nemaju sa tim, gluposti kao i vecina informacija ovdje.
A da znas samo koliko me zaboli ko je i da li ce biti vlasnik Eloba :-) mene interesuje ponuda i cijena, i ko' mi ponudi bolje ja prelazim kod njeg'a ... trenutno je Logosoft po meni najbolji sa svojom prog.semom i cekam ga (Septembar)... ukoliko se Elob do tad (NE)popravi mogu mahat' usima sto se mene tice...pa makar ih kupio i Bill Gejts jer ja od toga (NE)imam fajde... :dance:
samo malo

#382 Re: ELOB LOPOVI

Post by samo malo »

Znaci, opet suplja, popravljamo se pitanje je dana... od ponedeljka pravna drzava mode.

Cekam LOL u opcini centar, ovdje kod mene ce raja masovno preci sa Eloba, bar ovo raje sto ja licno znam. Internet im je solidan, mora se priznati, i stabilnopst veze je koliko toliko dobra, i ponuda je solidna.. ali kablovska, sa bar 10 kanala ciste djigere, dno dna.
Edinz

#383 Re: ELOB LOPOVI

Post by Edinz »

Kupio ih je SBB ili ti UPC telemach
Bourne

#384 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

Edinz wrote:Kupio ih je SBB ili ti UPC telemach
Nista mi nismo osjetili na bolje...kanali ostali isti, slika ledi, cijene iste ili pak vece...kad osjetim poboljsanje na BOLJE prvi cu biti koji ce Elob po(h)valiti... :lol: :thumbup: jes to mejbi ovi http://www.telemach.si/ :roll:
burek_in_space

#385 Re: ELOB LOPOVI

Post by burek_in_space »

A shta je najavljeno kao poboljshanje, znash li to?! :?
Bourne

#386 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

burek_in_space wrote:A shta je najavljeno kao poboljshanje, znash li to?!
Ako je to ova kompanija onda mozes od prilike vidjeti sta bi moglo biti "NOVO" http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora ... televizija
burek_in_space

#387 Re: ELOB LOPOVI

Post by burek_in_space »

Bourne wrote:Ako je to ova kompanija onda mozes od prilike vidjeti sta bi moglo biti "NOVO" http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora ... televizija
Hvala :thumbup:
Johnny071

#388 Re: ELOB LOPOVI

Post by Johnny071 »

ja sam cuo da ce u osnovnim programima nekih kablovskih televizija biti i hbo i hbo comedy i rtl hrvatski, fox crime itd. :) samo sam nacuo to, a cuo sam da ce isto biti jako brzo cca 10 dana max :)
al opet... to sam samo ja :oops:
semirsar

#389 Re: ELOB LOPOVI

Post by semirsar »

Johnny071 wrote:osjetim cinizam u tvom postu, a isto tako sam svjestan tvoje nesvijesti i ogromne gluposti, zamisli kad neko pokusava da ispadne cinican i pun sebe a u stvari je glupo ko neka stvar sa svojim izjavama,

elob je prodat i svo vlasnistvo preneseno...
za tvoju informaciju.

a sta se jos desilo, saznat ces kad i svi ostali :)

a da, grci veze nemaju sa tim, gluposti kao i vecina informacija ovdje.
Aj bas si dobro rek'o, da te ne znam pomislio bih... nije ovo on?! Jesam, cinican sam, dobro si skont'o, bar za to ne treba mnogo pameti. Zasto sam cinican, pa zato sto imam itekakvog iskustva sa kojekakvim kvazi strucnjacima iz raznih firmi koje nude kablovski internet i teve programe i koje nam prodaju muda pod bubrege, tj svoje usluge koje niti znaju servisirati, ali zato vrlo dobro znaju ispostaviti racune za nesto sto se nije konzumiralo onoliko koliko se naplati. Sve sam to osjetio na svojoj kozi. Nemam protiv tebe nista licno, ali imam protiv sistema ciji si i sam dio, ili si bio. Neko rece da su grci kupili elob, ne znam, mozda i jesu, neko opet rece da su elob otkupili slovenci ne znam ni to, mozda jesu. Zato si ti uletio u svom stilu, ja znam nesto, ali vam necu reci... e sad mi reci ko je tu pametan? Sjasi kurta da uzjasi murta, o'so grk, dos'o slovenac, ha ja... ipak, nadam se da ce korisnici eloba napokon doci na svoje i imati tv sa dobrom programskom shemom i stabilan net sa brzinama koje placaju.
I da, ipak ima nesto trulo u drzavi danskoj.
Bourne

#390 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

Johnny071 wrote:ja sam cuo da ce u osnovnim programima nekih kablovskih televizija biti i hbo i hbo comedy i rtl hrvatski, fox crime itd. :) samo sam nacuo to, a cuo sam da ce isto biti jako brzo cca 10 dana max :)
Dobro si cuo jer su ostala dva operatera vec uvela HBO,HBOcomedy-HS i RTL-hr-BHCNet...samo je Elob ostao sa istom prog.semom... :x
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#391 Re: ELOB LOPOVI

Post by pici »

Bourne wrote:
burek_in_space wrote:A shta je najavljeno kao poboljshanje, znash li to?!
Ako je to ova kompanija onda mozes od prilike vidjeti sta bi moglo biti "NOVO" http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora ... televizija
Internet 2XL 3.0

* Hitrosti do 50 / 5 Mbit/s
* 5 e-poštnih predalov
* Spletno gostovanje

60,00 €

uuuuhhhhhhhh :shock: ......pa ovo je .....nemerem bilivit :shock: mada ovaj bi mi bio taman..... :thumbup:

Internet S 3.0

* Hitrosti do 6 / 1 Mbit/s
* 5 e-poštnih predalov
* Statičen IP naslov

20,00 € na mesec
samo malo

#392 Re: ELOB LOPOVI

Post by samo malo »

Bourne wrote:
Johnny071 wrote:ja sam cuo da ce u osnovnim programima nekih kablovskih televizija biti i hbo i hbo comedy i rtl hrvatski, fox crime itd. :) samo sam nacuo to, a cuo sam da ce isto biti jako brzo cca 10 dana max :)
Dobro si cuo jer su ostala dva operatera vec uvela HBO,HBOcomedy-HS i RTL-hr-BHCNet...samo je Elob ostao sa istom prog.semom... :x
Nemoj zezati?

Slicno je bilo i sa ES2, svi uveli i Elob tek naknadno, kad su morali.

E moj Elobe, a ja mislio najjaca ste kablovska kuca u gradu...
Bourne

#393 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

Jucer u jutro nestade signala "srucnjaci" Elob-a carkase nesto, sad NovaTV ni naopko nece ledi non-stop...ja reko ev' "novih" kanala, kad ono napravise samo sranje :-) :lol:
Johnny071

#394 Re: ELOB LOPOVI

Post by Johnny071 »

Pricas gluposti...
informisan si al do pola, tako da to sto si reko, umjesto da si ispao "informisan" kao sto si htjeo, ispao si smjesan bar onima koji znaju o cemu se radi.
Edinz

#395 Re: ELOB LOPOVI

Post by Edinz »

Nema potrebe za vrijedjanjem, ti ako si administrator na nekim drugim forumima ili mjestima zadrzi nekulturu za tamo. Znam da sam dao polovicne informacije ali deteljniji elaborati svakako nisu potrebni.
Bourne

#396 Re: ELOB LOPOVI

Post by Bourne »

@Edinz pusti ga ba izgleda da je samo njemu "bitno" ko je kupio Elob...dok on paspreda o tome ko je i kad ce kupiti Elob, ostali KO uvode sve i svasta http://www.bh-cabelnet.ba/ ...zaboLJe me jel prodat i kome, mene ineresuje nadam se i vecinu korisnika Elob-a ponuda kanala, kvalitet slike i naravno cijena!!!A te informacije koje "samo ON" ima moze slobodno zadrzati za sebe ili ih okaciti macku o rep... :dance:
samo malo

#397 Re: ELOB LOPOVI

Post by samo malo »

Evo prodje tih nekoliko dana, sta se promijenilo u ponudi Elob CATV-a?
samo malo

#398 Re: ELOB LOPOVI

Post by samo malo »

Vidjeh jutros da je Elob uveo neke nove kanale, Viasat Explorer i History, DOQ, Sportklub+, ne znam jel jos nesto ubaceno, nigdje ne vidim obavijest.
evo mene

#399 Re: ELOB LOPOVI

Post by evo mene »

samo malo wrote:Vidjeh jutros da je Elob uveo neke nove kanale, Viasat Explorer i History, DOQ, Sportklub+, ne znam jel jos nesto ubaceno, nigdje ne vidim obavijest.
Evo sad gledam Elob uveo SPORT KLUB + I DISNEY XD... DoQ, TV1000... a svega mi... :thumbup: Svaka čast
AdrianMole

#400 Re: ELOB LOPOVI

Post by AdrianMole »

Ubačeno je dosta toga novoga u osnovnu kablovsku ponudu:Viasat History,Viasat Explorer,Doq,Fashion TV,Golf klub,TV 1000,Disney XD,BN,Sportklub +.Mislim još i Fishing&Hunting(kada proradi).Izbačen je Press TV .Vidite kako Elob ne zaostaje za konkurencijom :D .Slijedi za neko vrijeme renovacija digitalnog paketa i dodatnog paketa kablovske.
Locked