eto ti si mjerodavan da to procijenis...pitt wrote:otvori i ti na istom podforumu. Ovo sa modernom naukom nigdje veze nema.
ako si za zajebanciju, ima podforum i za to
A-haaa! E pa ja se izvinjavam ako nisi poredio likove nego samo situacije. Dedere ti nama još jedared ono o gologuzom Arhimedu kad je skočio iz kade, pošto nikako nisam skont'o usporedbu sa metodom kristalne lobanje i letećih tanjira. Situacija, ofkors, a ne likova.horoz wrote:pokusavam da malo docaram atmosferu koju ste sami stvorili na ovoj temi. poredim situaciju a ne likove...Thyl wrote:Horoz ba.![]()
Jel to tebi Ajnštajn u istom nivou sa likom koji mjeri energije uz pomoć kristalne lobanje i vidi leteće tanjire?!![]()
I onda sam ja debil!![]()
![]()
![]()
![]()
ko ti je rek'o da si debil?
skont'o sam da ste zbog toga na ovoj temi, ali podforum nije zajebancija vec nauka i edukacija (mada se rimujebabanovac wrote:Nema bolje teme za zajebanciju,zasto otvarati posebnu?horoz wrote:eto, sam si prizn'o da si ovde da zajebajespitt wrote:pa ko ga drzi bozije covjece. I ja kazem nek kopa kad su mu vec dali da pare trosi na gluposti....puca mi cuna....nisu iz mog dzepa. AL i ti mene pusti da ga ja zajebavam......na to imam pravo. Sta treba da ga u zvijezde kujem samo zato jer je "nash'?![]()
otvori temu na "bez cenzure" i zajebaji se kol'ko ti drago
Ne negiram ocigledno.horoz wrote:haj' malo negiraj da je beton nastao vjestacki... kako to da se voda, pijesak i njakva siva prasina, kad se pomjesaju, stvrdnu ko kamen, poslije samo par dana?babanovac wrote:Jos nijedan valjan dokaz nije iznesen,da bi se uopste mogao i staviti na vagu.Hipoteza se krpi daljim hipotezama.
Najnovija je ona o biljkama,koje se zvacuci mijesaju sa pljuvackom,da bi onda ta novonastala smjesa bila u stanju da "rastopi" kamen,koji se opet,tako rastpoljen,dalje mogao oblikovati.
Sta od ovoga da negiram?
Ovo je poodavno izaslo iz alternativne isotrije i uslo u alternativnu fiziku,biologiju,hemiju...Nauka poznaje i druge metode od pukog postavlajnja pretpostavki.
Da je 500 motorista boravilo u Visokom,to ne mogu osporavat`.kako to?
Zamolio bih moderatora da opomene Horoza zbog učestalog vrijeđanja ostalih učesnika diskusije. Možemo li se neslagati na nekom normalnijem nivou?horoz wrote:is'o sam srat' pa me nije biloa vidim da ste i vi radili isto...
a sad idem u jednu kafanu na kosevu (necu reci koju - da me ne sacekate) kad se vratim pregledacu vase postove.
saga se nastavlja
lako bi te mi prepoznali....sa onom antenom sa stojadina u rucihoroz wrote:is'o sam srat' pa me nije biloa vidim da ste i vi radili isto...
a sad idem u jednu kafanu na kosevu (necu reci koju - da me ne sacekate) kad se vratim pregledacu vase postove.
saga se nastavlja
i ti i horoz imate opomenu pred ban...Thyl wrote:
Zamolio bih moderatora da opomene Horoza zbog učestalog vrijeđanja ostalih učesnika diskusije. Možemo li se neslagati na nekom normalnijem nivou?
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahpape wrote:Kazu da su u piramidi nasli `vol`ke zivinke, ....
![]()
![]()