Nepoznata djevojko javi se!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
tech10

#376 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by tech10 »

walkabout wrote:
tech10 wrote:
tech10 wrote:Molim da mi se javi laborantica iz Omera Maslica, visoka, crnka, vadi krv, radi druzenja i zajednickih trenutaka.
Ubode me i ostavi hematom na podlaktu mome.
Nije rana od joda, vec od igle i mimo vene uboda. :-D
jesi li joj opet ishao :roll:

na kontrolu :oops:
Da je pici vidi postao bi prvi dobrovoljni davalac krvi u BiH.
zenicaone

#377 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zenicaone »

Šeherzada wrote:Ja bih u Gradcu ali Hareta s glave nigdje :) A sada kad me ne zanima mislila sam da cu naletjeti na njega.Obicno se mene sjete kada ja prestanem da se interesujem za njih......

E da,molim nepoznatog momka,Turcina,koji se svako vece seta SAM po gradu i nosa kosulje raznih boja da mi se javi,da ga pitam jel gay jer NIKADA ne pogleda nijednu zensku (a recimo moja se dobra drugariuca interesuje za njega) ;-)
pa mozda je covjek vjernik pa ne zvirlja okolo a ako je tako samo ti njemu posalji babu i nek dogovore odma se mozes i utopit kod njega p(nema kod njega zabavljanja i to) a da imamo gdje i mi na ljetovanje ici . zvala bi nas jelde :?: :D :D :D :D
medisa

#378 Re:

Post by medisa »

Svemirski_Jebach wrote:"Cim sam usao i prije nego sam narucio petnesku sa puno luka u cjeli s jogurtom ugledao sam tvoje plave oci i polijep komad mesa izmedju tvoje kece i dvice.
Sjeo sam na seciju pored tebe, zeleci da ti makar budem blize a onda sam osjetio miris tvoje kose i smrad luka iz tvojih usta.

Gledala si me zavodljivo preko plasticne case dok si ispijala jogurt...usne su ti se ocrtavale na obodu case. Kad si sklonila casu s usta, divan bijeli trag jogurta je ostao na tvojoj gornjoj usni i malim brcicima koje nisi depilirala.

Svojim debelim, mesarskim prstima na kojima sam primijetio da nema prstena si onako damski uzela posljednji komad masnog somuna, njime si pokupila posljednji komad pljeske i slasno i s uzivanjem si ih stavila u usta. Nakon toga si graciozno vilicom pokupila nesto luka i pridruzila ga pljeski i somunu u procesu zvakanja i prezivanja.

Usta su ti se pomicala kako si zvakala, pratio sam svaki pokret misica na tvom licu dok si punih usta pokusavala da sazvaces pogolem komad sa pljuvackom razblazene i izmijesane pljeske, somuna i luka.

U tome je zazvonio tvoj mobitel, zvono je bila nova melodija cecinog hita. Javila si se onako elegantno i punih usta nekome nepoznatom ko nije donio jesen u sjevernu sobu rekla "Haloooo"...tvoje drugarice, sve u kombinaciji pink i bijele cizme, utegnuto i sa izbacenim dekolteom...

Nisam imao hrabrosti da ti pridjem, i nadam se da cu te ovako naci. Pretpostavljam da ne koristis internet, ali mozda neki tvoj komsija ima pa ce te mozda prepoznati. Ja sam celav, nosio sam crnu utegnutu body majicu sa zlatnim lancem preko i utrpanu u farmerke. Na nogama sam imao crne spicoke cipele. NA desnoj ruci imam srebrnu narukvicu od nane rahmetli, a na desnom ramenu tetovazu sa onom zicom. Na stolu mi je bio mobitel najnovija Nokia 5746i sa kamerom 2 megapiksela i kljucevi od BMW-a, 1988 godiste, benzinac. Nadam se da ces me se sjetiti. NE mogu te nazvati nemam kredita.

tvoj Almir

:D :D
Najbolje što pročitah zadnjih nekoliko dana!!!! Definitivno!
medisa

#379 Re:

Post by medisa »

Drago mi je što nađoh ovu temu. A žao mi je što nestade svemirac. Genijalan je. Šteta!
Last edited by medisa on 30/12/2009 18:14, edited 1 time in total.
medisa

#380 Re:

Post by medisa »

Svemirski_Jebach wrote:
geronimove mudrolije wrote:Dragi Almire,

žao mi je što je ispalo 'vako. vidjela sam kako me gledaš i svidio si mi se jako. tvoje braun-kafene oči pljenile su pažnju najzgodnijih djevojaka iz havane prekoputa a to me je zagolicalo. sto mi nisi pris'o? ja sam jela (mogu ti reć pljeska im razvaljuje) i gledala te. sjedio si na onom mjestu gdje je nekad bio hare lepi sa aljom. mora da dizes stoju ipo na bendzu kad su ti tako definisane grudi. sviđa mi se sto si nećelavo osisan a osjetila sam versaće blue jeans parfim sa tvoje kože što me izludilo. bilo mi je neugodno kad mi je žila iz pljeske zapela medju zube a ti to vidio. cijelo selo me zeza jer je u Bajtu (mjesnom internet klubu) pukla vijest da me trazis preko internea. evo ja diktiram a Raza piše ovo pismo puno boli-stomak me razvaljuje od onog luka iz Želje kolko sam se napucala. al nema veze, misli na tebe mi olaksavaju bolove. Almire, kad sam ugledala tvoje ganjc nove metalik crne cipe trnci su me prosli. a kad ti je kitic mile zasvirao iz mobilnog telefona- znala sam da smo jedno za drugo. nazalost ja sam morala otic naglo. vidio si da mi je zazvonio telefon i ja se javila. šarulja se otelila. morali smo hitno kući.

javi mi se na emajl: sexygrill[a]hotmail.com

tvoja zaljubljena pljeskavica :XXDDP,

Larissa

P.S

nadam se da i ti turiraš onako ko tvoj bemvejac :DD

:D :D :D

Draga Larisa,

I meni je sada zao sto je onako ispalo. Nek' ti je hairli sa saruljom i teletom.

Jest, ja dizem stoju i po na bendzu, oca mi. Belme mi moje, Samir mali me gled'o u Fisu kad sam prvi put digo stoju i po. Uzmem ponekad i one proteine kod Keme sa Vrbanjuse da nabijem i masu. Joj kako cu zvijer onda bit'. Nece mi niko smjet nista rec u Vila parku. Ja sam medju najacim u buca potoku. Samo su Enes i Nevko, sto su bili u zatvoru jaci od mene.

Ti si se meni svidjela isto. Najvise su mi se dopale tvoje bijele cizme, seksi su. Ti si meni seksi skroz Belme mi moje.

Ja bih volio da se nekako nadjemo. Mozemo otic na kafu da popricamo. Ja zivim u Buca Potoku. Najvise bi volio da odemo u Vila Park, tamo je najbolja atmosfera i sve nasa raja.

Jedva cekam da udjes u mog bemveja i da te provozam po gradu, pa na kafu u vila park i onda na bazene ili u bosnu na ilidzu.

Ja inace dilam gudru i jaran sam s Celom Bajramovicem i njegovim rodzakom Mahirom. Isli smo neki dan do grada, niko nam nista nije smio. Samo se sklanjaju kad nas vise. Ja imo sako crni i bijelu bodi majcu i lanac.

Moram ja ic sad do tetke Raseme da neki kiseli kupus donesem. moj broj mobitela je 061 333 333. Koji je tvoj broj? Ja cu posuditi od jaranice mobitel jer nemam kredita pa cu te prozvat pa me ti nazovi.

Tvoj almir
Molim te, napiši knjigu. Ti si genije!!! :thumbup:
medisa

#381 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by medisa »

babyline wrote:
Šeherzada wrote:Ni ja ne nadjoh Hareta s mora.Skoro godina prosla.....
e to je meni da prostis vec sumnjivo jer nema ni hareta nema ni ove iz zelje.. kontas :razz:
Hej, stvarno sumnjivo.
zelenashica

#382 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

babyline wrote:
Šeherzada wrote:Ja bih u Gradcu ali Hareta s glave nigdje :) A sada kad me ne zanima mislila sam da cu naletjeti na njega.Obicno se mene sjete kada ja prestanem da se interesujem za njih......

E da,molim nepoznatog momka,Turcina,koji se svako vece seta SAM po gradu i nosa kosulje raznih boja da mi se javi,da ga pitam jel gay jer NIKADA ne pogleda nijednu zensku (a recimo moja se dobra drugariuca interesuje za njega) ;-)
haj ovo onda na turskom......
ev' malo daj oj pripomognem :D
Ben, çünkü herhangi bir kadın (ve benim gibi onun için iyi bir mate ilgi olduğunu görünmüyor gay onu sormak için bilinmeyen genç adam, bir Türk olan her akşam ben şehir ve burun gömlek farklı renklerde ki söyledim ayarlandığından, dua umut....
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#383 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Šeherzada »

zelenashica wrote: ev' malo daj oj pripomognem :D
Ben, çünkü herhangi bir kadın (ve benim gibi onun için iyi bir mate ilgi olduğunu görünmüyor gay onu sormak için bilinmeyen genç adam, bir Türk olan her akşam ben şehir ve burun gömlek farklı renklerde ki söyledim ayarlandığından, dua umut....
Opa moram ovo nauciti napamet :D
callmethebreeeze

#384 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by callmethebreeeze »

Šeherzada wrote:
a sta ce "drugarica" reci?
:D :evil: :run:
zelenashica

#385 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

callmethebreeeze wrote:
Šeherzada wrote:
a sta ce "drugarica" reci?
:D :evil: :run:
uh lijepo google...i online prevodi :lol: :lol: :lol:
callmethebreeeze

#386 Re: Nepoznata djevojko javi se!

ja mislio ti znas turski, pa prevela seherzadi da da prevod jaranici.
zelenashica

#387 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

callmethebreeeze wrote:ja mislio ti znas turski, pa prevela seherzadi da da prevod jaranici.
ma jok ba....fali mi fond riječi...mada mi turski od svih ostalih ponajbolje ide :D
callmethebreeeze

#388 Re: Nepoznata djevojko javi se!

zelenashica

#389 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

callmethebreeeze wrote::D :D
:D :D :D :lol: :lol: :lol: parola je snađi se :D
callmethebreeeze

#390 Re: Nepoznata djevojko javi se!

ko zna. mozda se turcin registruje na forum... u potrazi za djevojkom koja ima zgodnu drugaricu.
:D
zelenashica

#391 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by zelenashica »

callmethebreeeze wrote:ko zna. mozda se turcin registruje na forum... u potrazi za djevojkom koja ima zgodnu drugaricu.
:D
:lol: :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#392 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by ladyblue18 »

:lol: :lol: :lol: dobra stara vremena. :D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#393 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Šeherzada »

ladyblue18 wrote::lol: :lol: :lol: dobra stara vremena. :D
....i dobri,stari Turcin :roll:
Globus

#394 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Globus »

Mozel se ovdje neka imaginarna trazit ? :D
sheilak

#395 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by sheilak »

Je li se javila djevojka s pocetka theme? Nadjose li se? :D
-danTe-

#396 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by -danTe- »

vjerovatno najbolja tema ikad na forumu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zoya

#397 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Zoya »

... :D
Marko Šaljivđija

#398 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Marko Šaljivđija »

Iskoristite to i nije tako loša veza, bitan je telefonski poziv kojim samo želite provjeriti da li ti izvanzemaljka. Ona Neee, zašto. Jer si odgovor na sve moje molitve.
karanana

#399 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by karanana »

da ne otvaram novu temu....ako je na forumu, zelim da mi se javi djevojka koja je danas ucestvovala na demonstracijama protiv krzna i ubijanja zivotinja zbog krzna. imala je crvene cizme, vunenu kapu i sal i najmisticniji i najmagicniji pogled i osmjeh koji sam ikad vidio i koji me je automatski opcinio i hipnotisao. monalizin pogled i osmjeh je u usporedbi s njenim karanana. i da, nosila je transparent koji je isao nesto kao (parafraziram): "ruzni ljudi nose krzno".
karanana

#400 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by karanana »

besana wrote:Ja ti ipak savjetujem da otvorish novu temu, jer ovo ce proci nezapazeno, a ocito te opcinila mala. :D
joj kako sam otvorio temu kad sam vidio tvoj odgovor. ja konto to ti.
ma sramota me novu temu otvorit. mozda neko od njenih anti-krzno kolega ovo procita i javi joj. zbog nje, ne da bih se odreko krzna nego i cevapa i janjetine.
Post Reply