Doris Dragović- najljepši glas Mediterana
Moderator: _BataZiv_0809
-
Aleko
Ja sam autor tako da nisu narušena ničija prava. U nedostatku inspiracije dobar je i copyright.danas wrote:taj izraz je copyrighted![]()
![]()
![]()
Btw. Možeš skužit kako se osoba pod nickom DDosobno izražava potpuno drugačije od mene. Koliko god vama to zvučalo čudno; ja imam samo jedan nik.
Btw. Pretpostavljam tko bi se mogao kriti iza toga nicka. Uglavnom; NISAM
JA! Najozbiljnije! Neću se klet.
------------------------------------------------------
Kao Marija - song by Doris D. - ovo je duhovna skladba. Interpretacija; SAVRŠENA! Ako niste, poslušajte ovu pjesmu u izvedbi D. Dragović.
Btw. Sviđa mi se ovogodišnja predstavnica BiH na Eurosongu. Podsjeća na Doris u mladima danima.
- GandalfSivi
U pripremi je exkluzivni intervju sa Toncijem Huljicem, a vezano sa Doris Dragovic. Radni naslov je "Doris - od prostitucije do narkomanije, sve njene greske". Aleko buraz, mislim da ces se malo razocarati kada ga procitas...
-
Doris Dragovic osobno
sulesavic wrote:Iskreno i ozbiljno govoreći, tvrdim da je Severina više postigla u zadnjih pet godina, nego što je DD za dvadeset i nešto, te je time u mom umu ona prva asocijacija na Mediteran.
I meni je ona asocijacija na Mediteran, valjda zbog one jahte iz filma.
-
Doris Dragovic osobno
Pa ne mislis valljda da cu dopustit' da tema o meni zamre!!!!danas wrote:zar ovo jos ide![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Salko sto je u vodu skako
jel imas koju sliku iz svlacionice??Doris Dragovic osobno wrote:urbanagerila wrote:El Diagnostico is back ....![]()
Joj imal neka bolja slika dok se nije drogirala? ....
Ima ova dok sam se jos bavila nogometom.
-
rikardoreis
u kog sad da suJmam?InfraRedRidinghood wrote:I ja i BebaSelimovicOsobno zvučimo kao nebo i zemlja, ali to uopće ne znači da nismo ista osoba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
sulesavic
Meni je asocijacija zbog onog pe¹kira/ruènika na kraju, pla¾a ¹taliveæDoris Dragovic osobno wrote:sulesavic wrote:Iskreno i ozbiljno govoreæi, tvrdim da je Severina vi¹e postigla u zadnjih pet godina, nego ¹to je DD za dvadeset i ne¹to, te je time u mom umu ona prva asocijacija na Mediteran.
I meni je ona asocijacija na Mediteran, valjda zbog one jahte iz filma.
-
Doris Dragovic osobno
Salko sto je u vodu skako wrote:jel imas koju sliku iz svlacionice??Doris Dragovic osobno wrote:urbanagerila wrote:El Diagnostico is back ....![]()
Joj imal neka bolja slika dok se nije drogirala? ....
A sto? Sto ce ti slike hajdukovaca di se svlace? Volis decke? Hm, ja sam mislila da u Sarajevu nema toliko shupak meraklija
-
Aleko
Moraš biti ćaknut kad imaš ovakve usne proljeve!Doris Dragovic osobno wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:jel imas koju sliku iz svlacionice??Doris Dragovic osobno wrote:
A sto? Sto ce ti slike hajdukovaca di se svlace? Volis decke? Hm, ja sam mislila da u Sarajevu nema toliko shupak meraklija.
Fakat ne znam ´ko se krije iza ovog nicka ali, osim pokoje duhovite rečenice, ti zaista nemaš ništa pametno za reć.
Ovako! Imam 3 pitanja za tebe.
1. Kojom vrstom plesa se Doris bavila u mladim danima?
2. Navedi mi bar 3 njene najveće uspješnice?
3. Kako joj je pravo ime i prezime?
----------------------------------------------------
I da mi zarak zabrane - song by Doris D.
-
Doris Dragovic osobno
Znas sto Aleko, ovakva pitanja su za mene uvredljiva. Pa kako ne bih znala cime san se bavila. Baletom kao i moja teta Ana, ali sam morala prestat' jer sam jako izrasla. Pravo ime mi je Dorotea Budimir a uspjesnica imam malo vise od dvije. Racunamo li samo evrovizijske..eto ti. Ostale znas.I sta je problematicno u mom prethodnom postu? Covek hoce gledati slike iz Hajdukove svlacionice. Na zalost nemam.Mozda ima na nekom gay siteu.
-
urbanagerila
Joj evo ih jopet ...
Kakva je ovo furka ljudi moji ??? Pitam se jel bilo vakih droga kad sam ja bio mlad i neiskusan ....
Kakva je ovo furka ljudi moji ??? Pitam se jel bilo vakih droga kad sam ja bio mlad i neiskusan ....
-
urbanagerila
Bolje o Jasni Gospic ...tech10 wrote:Ako ovo ne prestane ja cu otvoriti temu o Naidi Kundurovic.
-
rikardoreis
InfraRedRidinghood wrote:Aleko wrote:Moraš biti ćaknut kad imaš ovakve usne proljeve!Doris Dragovic osobno wrote:
A sto? Sto ce ti slike hajdukovaca di se svlace? Volis decke? Hm, ja sam mislila da u Sarajevu nema toliko shupak meraklija.
Fakat ne znam ´ko se krije iza ovog nicka ali, osim pokoje duhovite rečenice, ti zaista nemaš ništa pametno za reć.
Ovako! Imam 3 pitanja za tebe.
1. Kojom vrstom plesa se Doris bavila u mladim danima?
2. Navedi mi bar 3 njene najveće uspješnice?
3. Kako joj je pravo ime i prezime?
----------------------------------------------------
I da mi zarak zabrane - song by Doris D.
Ti si oplakativan, majke mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
zamolicu te, ako se vec javljas, da ostavljas konstruktivne matrijale, pardon - komentare
-
rikardoreis
InfraRedRidinghood wrote:Sutra ću zalijepiti transkript raspre sa HAZU, na temu: DORIS DRAGOVIĆ - KIČMENI STUB KULTURE JUŽNIH SLAVENA; denes nešto ne mi se skokarikardoreis wrote:![]()
zamolicu te, ako se vec javljas, da ostavljas konstruktivne matrijale, pardon - komentare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znam da hoces.. predvidiva si
-
Aleko
Kolko OFF Topica!
Zakazali moderatori na ovom forumu il´ su u štrajku?
Anyway; svi vi koji nemate ništa pametno za reć; nemojte ovu temu doživljavat kao svoju pvt. prčiju i zato vas usrdno molim da svoje škrte, kratke, jezgrovite, plitke, dosadne, nemaštovite... comments ostavite za svoj svakodnevni život.
Doris je uvijek izazivala kontroverze, a izgleda da je tako i danas. Uvijek se šepekulira o raznim glupostima bez utemeljenog pokrića i to mi počinje ić´ na živce.
Doris, oduvijek je trebalo preskočiti žice,
Doris, ne plaši ne ni močvare, ni perja, ni ptice,
Doris, oduvijek je pamet bila srcu nepoznata
Doris, i dalje će biti budala i rata.
-------------------------------------------------
Kad te taknu moje riči - song by Doris D.
Zakazali moderatori na ovom forumu il´ su u štrajku?
Anyway; svi vi koji nemate ništa pametno za reć; nemojte ovu temu doživljavat kao svoju pvt. prčiju i zato vas usrdno molim da svoje škrte, kratke, jezgrovite, plitke, dosadne, nemaštovite... comments ostavite za svoj svakodnevni život.
Doris je uvijek izazivala kontroverze, a izgleda da je tako i danas. Uvijek se šepekulira o raznim glupostima bez utemeljenog pokrića i to mi počinje ić´ na živce.
Doris, oduvijek je trebalo preskočiti žice,
Doris, ne plaši ne ni močvare, ni perja, ni ptice,
Doris, oduvijek je pamet bila srcu nepoznata
Doris, i dalje će biti budala i rata.
-------------------------------------------------
Kad te taknu moje riči - song by Doris D.
-
rikardoreis
InfraRedRidinghood wrote:rikardoreis wrote:InfraRedRidinghood wrote: Sutra ću zalijepiti transkript raspre sa HAZU, na temu: DORIS DRAGOVIĆ - KIČMENI STUB KULTURE JUŽNIH SLAVENA; denes nešto ne mi se skoka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znam da hoces.. predvidiva si![]()
, naime, slucajno saznadoh da navijas za Juve
![]()
![]()
![]()
![]()