Umjetnost zavodjenja?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
perfekcionista1

#376 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by perfekcionista1 »

Ne volim zavoditi osim ako je djevojka bas vrijedna toga. I niposto to ne raditi preko neta, fejsbuka, to moze biti samo neka pocetna faza za upoznavanje ali za konkretnije zelim uzivo da je gledam u oci i tu sve maske padaju, tad mi ne moze glumiti neku natprirodno pametnu i posebnu "ribu". Kad je pored mene obicno su manje od makovog zrna, najednom stidljivo nesto prica, pogubi se a preko neta ima vremena da smisli sta ce mi reci a da ne izgubi epitet neosvojive, hladne djevojke.

Svako zensko je izrazito emotivno i krhko bice koju prava rijec i pravi pogled, dodir u pravom trenutnku izbacuje iz svih kolosjeka ranije utvrdjenih i pretvara je u osobu spremnu da ti se preda. :wink:
Euridika
Globalna šefica

#377 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Euridika »

HAVANA wrote:Nisam ja levat,da me iskoristi i ostavi. :gnjavim:
A ja sam mislila da se upravo to i traži ... :shock: :?
nuovavita

#378 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by nuovavita »

perfekcionista1 wrote:Ne volim zavoditi osim ako je djevojka bas vrijedna toga. I niposto to ne raditi preko neta, fejsbuka, to moze biti samo neka pocetna faza za upoznavanje ali za konkretnije zelim uzivo da je gledam u oci i tu sve maske padaju, tad mi ne moze glumiti neku natprirodno pametnu i posebnu "ribu". Kad je pored mene obicno su manje od makovog zrna, najednom stidljivo nesto prica, pogubi se a preko neta ima vremena da smisli sta ce mi reci a da ne izgubi epitet neosvojive, hladne djevojke.

Svako zensko je izrazito emotivno i krhko bice koju prava rijec i pravi pogled, dodir u pravom trenutnku izbacuje iz svih kolosjeka ranije utvrdjenih i pretvara je u osobu spremnu da ti se preda. :wink:
:thumbup: za većinu posta. A kako znaš da je vrijedna zavođenja? Šta te "natjera" da to pomisliš?
l33t

#379 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by l33t »

perfekcionista1 wrote:Ne volim zavoditi osim ako je djevojka bas vrijedna toga. I niposto to ne raditi preko neta, fejsbuka, to moze biti samo neka pocetna faza za upoznavanje ali za konkretnije zelim uzivo da je gledam u oci i tu sve maske padaju, tad mi ne moze glumiti neku natprirodno pametnu i posebnu "ribu". Kad je pored mene obicno su manje od makovog zrna, najednom stidljivo nesto prica, pogubi se a preko neta ima vremena da smisli sta ce mi reci a da ne izgubi epitet neosvojive, hladne djevojke.

jesi ispeko zanat ocam
Dr. Kuca

#380 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Dr. Kuca »

Ja ne zavodim mene zavode. Meni treba dodje i kaze slozimi ga, i ja joj ga slozim.
dust in the wind

#381 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by dust in the wind »

Dr. Kuca wrote:Ja ne zavodim mene zavode. Meni treba dodje i kaze slozimi ga, i ja joj ga slozim.
stari, prestari fazon ti je to :D
Dr. Kuca

#382 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Dr. Kuca »

dust in the wind wrote:
Dr. Kuca wrote:Ja ne zavodim mene zavode. Meni treba dodje i kaze slozimi ga, i ja joj ga slozim.
stari, prestari fazon ti je to :D
Klasika :D
perfekcionista1

#383 Re: Umjetnost zavodjenja?

nuovavita wrote: A kako znaš da je vrijedna zavođenja? Šta te "natjera" da to pomisliš?
Sitnice mogu u meni stvoriti taj osjecaj. Volim jednostavne djevojke. Jednom sam vidio za stolom 5 djevojaka, njih 4 su ispred sebe imale alkoholna pica, u trendu cure sta ces, a ova jedna neki gusti sok pijucka. Nenormalno mi je bila slatka :). Nekad je nesto drugo u pitanju ali uglavnom sitnice poput ove.
nuovavita

#384 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by nuovavita »

perfekcionista1 wrote: Sitnice mogu u meni stvoriti taj osjecaj. Volim jednostavne djevojke. Jednom sam vidio za stolom 5 djevojaka, njih 4 su ispred sebe imale alkoholna pica, u trendu cure sta ces, a ova jedna neki gusti sok pijucka. Nenormalno mi je bila slatka :). Nekad je nesto drugo u pitanju ali uglavnom sitnice poput ove.
Zanimljiva "selekcija" ;) Bez površnosti...

Vrlo rijetko muškarci primijete baš te sitnice, i ne vide dalje od dužine suknjice i dekoltea ;) No dobro....ima i krivice djevojaka :)
perfekcionista1

#385 Re: Umjetnost zavodjenja?

nuovavita wrote: Zanimljiva "selekcija" ;) Bez površnosti...

Vrlo rijetko muškarci primijete baš te sitnice, i ne vide dalje od dužine suknjice i dekoltea ;) No dobro....ima i krivice djevojaka :)
Sitnice a tako mnogo govore o osobi. Ne mora biti svetica i savrsen primjer moralnosti, ali fino vaspitana i prirodna cura uvijek ima moje postovanje i paznju. :)

Ne krivim ja djevojke vec sistem vrijednosti koji nam se namece u toj mjeri da si primitivan ako nisi dio tog sistema ili trenda. Da se pocne nametati i reklamirati sok od jagode kao trend i nesto moderno to bi se onda furalo kod omladine a ne bambus i slicne stvari.
Euridika
Globalna šefica

#386 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Euridika »

perfekcionista1 wrote:
nuovavita wrote: A kako znaš da je vrijedna zavođenja? Šta te "natjera" da to pomisliš?
Sitnice mogu u meni stvoriti taj osjecaj. Volim jednostavne djevojke. Jednom sam vidio za stolom 5 djevojaka, njih 4 su ispred sebe imale alkoholna pica, u trendu cure sta ces, a ova jedna neki gusti sok pijucka. Nenormalno mi je bila slatka :). Nekad je nesto drugo u pitanju ali uglavnom sitnice poput ove.
:thumbup:
nuovavita

#387 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by nuovavita »

perfekcionista1 wrote: Sitnice a tako mnogo govore o osobi. Ne mora biti svetica i savrsen primjer moralnosti, ali fino vaspitana i prirodna cura uvijek ima moje postovanje i paznju. :)

Ne krivim ja djevojke vec sistem vrijednosti koji nam se namece u toj mjeri da si primitivan ako nisi dio tog sistema ili trenda. Da se pocne nametati i reklamirati sok od jagode kao trend i nesto moderno to bi se onda furalo kod omladine a ne bambus i slicne stvari.
Da...sitnice nam mnogo govore. ;)

Potpuno si u pravu...iskrivljen je sistem vrijednosti. A "krivim" ih baš zato što ne znaju da budu iznad tog sistema, što ne znaju da budu svoje, već se povinuju većini, koja i nije baš za primjer, samo da bi bile prihvaćene i primijećene. Smiješno... A sasvim je logično da je reakcija muškaraca posljedica ponašanja djevojaka....i obratno (ako se može reći).
A naša raja su takva...da sutra u kupaćem prođeš kroz grad, za par dana će biti masa onih koji će to prihvatiti kao standard. :-)

Na kraju...svako odlučuje za sebe i bira...neka uživaju! :)
nuovavita

#388 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by nuovavita »

Euridika wrote:
perfekcionista1 wrote:
:thumbup:
Šta su me samo puta pitali zašto ne pijem :roll: Kao nema provoda bez alkohola....how yes no :lol:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#389 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by heat »

a kako da zavedem ? :roll:
kokuz_sa

#390 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by kokuz_sa »

castije alkoholnim picem
edo_79

#391 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by edo_79 »

kokuz_sa wrote:castije alkoholnim picem
Image

Kad joj uzmiriše arane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
heat

#392 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by heat »

edo_79 wrote:
kokuz_sa wrote:castije alkoholnim picem
Image

Kad joj uzmiriše arane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mozda to pali kod ove :lol:
Image
edo_79

#393 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by edo_79 »

heat wrote: mozda to pali kod ove :lol:
Image
Arane vi'š da je on spichkao vas cijelu invalidninu kontajući da će bit ''tvrdo u mehko'' a ona tek ucaklila okama .... ako mu nije mikrokreditna kakva pri ruci tu :izet: je ježa ..... :lol:
heat

#394 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by heat »

edo_79 wrote: Arane vi'š da je on spichkao vas cijelu invalidninu kontajući da će bit ''tvrdo u mehko'' a ona tek ucaklila okama .... ako mu nije mikrokreditna kakva pri ruci tu :izet: je ježa ..... :lol:
:pisnuo:
ma vodi se logikom, ne hebe lijep, vec uporan :lol:
edo_79

#395 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by edo_79 »

heat wrote:
edo_79 wrote: Arane vi'š da je on spichkao vas cijelu invalidninu kontajući da će bit ''tvrdo u mehko'' a ona tek ucaklila okama .... ako mu nije mikrokreditna kakva pri ruci tu :izet: je ježa ..... :lol:
Bogami sudeći prema njenom osmjehu ..... on neće sigurno :izet: jerbo
perfekcionista1

#396 Re: Umjetnost zavodjenja?

@nuovavita
Upravu si, kriviti se moze i njih jer su podlegli pritisku. Drugi uticu na nas i nase ponasanje umjesto da mi pokusamo na njih uticati. Zato je ta djevojka za stolom na mene ostavila takav utisak jer nije podlegla pritisku drugarica i ponosno je bila ono sto ustvari i jeste a ne ono sto drugi zele da bude.
Kulturna, prirodna djevojka pa makar i ne bila neka ljepotica je blago u odnosu njih.

Drago mi je da dijelimo isto misljenje o ovome, ipak nisam sam. :) :thumbup:
edo_79

#397 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by edo_79 »

heat wrote:
Bogami sudeći prema njenom osmjehu ..... on neće sigurno :izet: jerbo mu fali resursa .... da se tako ekonomski izrazim :lol: :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#398 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Euridika »

nuovavita wrote:Šta su me samo puta pitali zašto ne pijem :roll: Kao nema provoda bez alkohola....how yes no :lol:
Šta misliš kako je meni - vazda u društvu jedina sa sokom? :lol: :lol:
Al' ja im fino objasnim, ja sam dovoljno luda i bez alkohola... :D :D
Euridika
Globalna šefica

#399 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Euridika »

heat wrote:a kako da zavedem ? :roll:
Šarmom. :thumbup:
nuovavita

#400 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by nuovavita »

Euridika wrote:
nuovavita wrote:Šta su me samo puta pitali zašto ne pijem :roll: Kao nema provoda bez alkohola....how yes no :lol:
Šta misliš kako je meni - vazda u društvu jedina sa sokom? :lol: :lol:
Al' ja im fino objasnim, ja sam dovoljno luda i bez alkohola... :D :D
Potpuno te razumijem...ista sam 8-)

Ali vrlo brzo se i sami uvjere pa pitaju onda na čemu sam kad već ne pijem :lol: :lol:
Post Reply