AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Better Man

Post by Better Man »

Neelix wrote:nisi normalan. sutra ces pisati liste najvecih razocarenja kao onaj cyprus :lol:
Ferdinad i Vidić su otputovali sa ekipom u Milano i velika je mogučnost da oba zaigraju! Man. UTD. Igra sa srcem i zato će biti u Ateni protiv Liverpoola u najvećem finalu u istoriji Lige prvaka! Plasman Milana u finale bi bio smrt za nogomet, jer ko još voli da gleda klub koji igra isključivo odbranu i tek ako se ukaže prilika za kontru krene u napad! Da vam nije Kake nebi vas bilo ni na mapi!
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Manchester mi je samo malo drazi od Liverpoola. Bit ce to genijalno finale...
cyprus

Post by cyprus »

GandalfSivi wrote:Manchester mi je samo malo drazi od Liverpoola. Bit ce to genijalno finale...
Kakvo god bilo finale - BOJKOTUJEM. :x
zzzzz

Post by zzzzz »

Ma ko jos voli da gleda engleski fudbal

Kakvo je to sranje od fudbala mogli smo se uvjeriti veceras...pa znaju li ti ljudi odigrati dva pasa kako treba. Za cijelih 120 minuta nismo vidjeli tri pasa u nizu. Vise napravi Barcelona u jednom napadu nego dva engleska kluba za 120 minuta utakmice. Ovo mi je zadnji put da gledam ove morone, cisto gubljenje vremena
Neelix

Post by Neelix »

Better Man wrote:
Neelix wrote:nisi normalan. sutra ces pisati liste najvecih razocarenja kao onaj cyprus :lol:
Ferdinad i Vidić su otputovali sa ekipom u Milano i velika je mogučnost da oba zaigraju! Man. UTD. Igra sa srcem i zato će biti u Ateni protiv Liverpoola u najvećem finalu u istoriji Lige prvaka! Plasman Milana u finale bi bio smrt za nogomet, jer ko još voli da gleda klub koji igra isključivo odbranu i tek ako se ukaže prilika za kontru krene u napad! Da vam nije Kake nebi vas bilo ni na mapi!
:lol: drug sta si ti pushio i gdje ja to mogu nabavit? :D :D pa ti govoris o ekipi koja je prosle godine bila najefikasnija u italiji, druga u CL iza barcelone, ove godine su je malo sjebali na pocetku, a zbog nesigurnosti oko nastupa u CL sjebani su im i eventualni transferi, i opet su pobijedili sve sanse i dosli dovdje, a od sutra i do finala. govoris o ekipi koja je prosle sedmice odigrala najbolju i najljepsu utakmicu ove sezone u CL, o ekipi sa 7 CL trofeja, o ekipi koja je zvanicno najbolja u evropi u zadnjih 5 godina.

das mi broj dilera? :D

p.s.

cyprus, izvini, nisam mogao odoliti :D
Better Man

Post by Better Man »

zzzzz wrote:Ma ko jos voli da gleda engleski fudbal

Kakvo je to sranje od fudbala mogli smo se uvjeriti veceras...pa znaju li ti ljudi odigrati dva pasa kako treba. Za cijelih 120 minuta nismo vidjeli tri pasa u nizu. Vise napravi Barcelona u jednom napadu nego dva engleska kluba za 120 minuta utakmice. Ovo mi je zadnji put da gledam ove morone, cisto gubljenje vremena
Ne valjaj gluposti! Ko voli da gleda Engleski fudbal? Pa pogledaj stadione uvijek su ispunjeni do posljednjeg mjesta i imaju najbolje publiku! A tvoju Barcu smo vidjeli u osmini finala i vidjeli smo te bajne pasove! Liverpool ih je poderao na svakom polju u tim utakmicama! A da ne govorim da se publika u Španiji na stadiionima ponaša kao da je u pozorištu! A u kvalitetu engleskog fudbala se prije dvije godine uvjerio i Milan kada su za samo 6 minuta primili 3 gola! Da se razumiješ u fudbal nikad nebi rekao da je ova noćašnja utakmica bila sranje, jer se znalo da će biti tvrda i da Chelsea igra na jedan gol u ovakvim utakmicama!
Neelix

Post by Neelix »

jel to ti gledas utakmice zbog publike? :lol:

uostalom, pogledaj jos jednom

http://www.youtube.com/watch?v=NfsOnuP5gtk

ako je ovo penal ja sam tramvaj
Better Man

Post by Better Man »

Neelix wrote:
Better Man wrote:
:lol: drug sta si ti pushio i gdje ja to mogu nabavit? :D :D pa ti govoris o ekipi koja je prosle godine bila najefikasnija u italiji, druga u CL iza barcelone, ove godine su je malo sjebali na pocetku, a zbog nesigurnosti oko nastupa u CL sjebani su im i eventualni transferi, i opet su pobijedili sve sanse i dosli dovdje, a od sutra i do finala. govoris o ekipi koja je prosle sedmice odigrala najbolju i najljepsu utakmicu ove sezone u CL, o ekipi sa 7 CL trofeja, o ekipi koja je zvanicno najbolja u evropi u zadnjih 5 godina.

das mi broj dilera? :D

p.s.

cyprus, izvini, nisam mogao odoliti :D
Najbolji zadnjih 5 godina? Smiješno, gdje su vam trofeji u tih 5 godina, ako izuzmemo titulu prvaka Evrope u najružnijem finalu ikada viđenom do sada?! Da bili ste drugi prošle sezone, tako što ste štimali, kupovali i prodavali utakmice i zasluženo su vas kaznili! Nije sve u pojačanjima! Man. UTD. nije nikog specijalno doveo za ovu sezonu, pa ipak deru Engleskoj, a i u Ligi prvaqka, što je na svojoj koži osjetila Roma! A što se tiće efikasnosti džaba vam je ona bila prošle sezone kad niste bili prvi, a i ona je upitna s obzirom na namještanje rezultata! Kad već spominjemo pušenje očito da si ti pušio nešto gadno!
zzzzz

Post by zzzzz »

E nek' se ti razumijes u fudbal :D

Ovo veceras je karna od utakmice (da oprostite na izrazu), navijao sam za Liverpul ali ono fudbalsko neznanje na ovom nivou je stvarno zalosno gledati. Pa pogledaj im ona krila, isluzeni Zenden i onaj patrljak na desnoj strani, cini mi se da ne bi znali posteno centrirati ni na treningu.

ODRRROOOON od fudbala. Tuga i zalost.

Barcelona je institucija, klub sa najvecom karizmom u fudbalskom svijetu, barcenolisimo je nacin razmisljanja, klub koji je vise od kluba......nikog ne volim bez razloga a za ljubav prema Barci imam stotinu razloga :D najveci razlog je sve ono sto su ucinili za Bosnu i Hercegovinu a cini li su jer oni zive za barcelonisimo, ljevicarski klub, klub koji na svojim dresovima nosi UNICEF reklamu, klub koji se ne moze kupiti parama, grad koji je zadnji pokleknuo pred Frankovim fasistima, grad koji je obnovio pola porusenog Sarajeva...sve su to razlozi zasto volim Barcelonu (inace bi mi bilo glupo da navijam za neki inostrani klub, jedan je FKS ali nakon ovog rata poceo sam simpatisati Barcu i vise ne propustam ni jednu utakmicu)
Better Man

Post by Better Man »

Neelix wrote:jel to ti gledas utakmice zbog publike? :lol:

uostalom, pogledaj jos jednom

http://www.youtube.com/watch?v=NfsOnuP5gtk

ako je ovo penal ja sam tramvaj
Nemam šta da gledam! Imam tu utakmicu snimljenu! Liverpool vas je poderao u drugom poluvremenu, a da ne govorimo šta vam je Dudek radio kod izvođenja penala! Previše ste bili samouvjereni i zasluženo ste tada dobili po nosu, a što se tiće penala komtakta je bilo i penal je čist ko suza!
Neelix

Post by Neelix »

Neelix wrote:SECOND TO NONE
4/16/2007 1:05:00 PM
Milan are ranked as the top team in Europe and with four Champions League semi-finals in five years we wonder if there could have ever been a doubt in anyone's mind

MILAN - Four Champions League semi-finals in the last five years. First up it was Inter, then PSV Eindhoven, then Barcelona and last but not least the date with Manchester United is fast approaching. The only regret over this period is not having met Porto in the 2004 semi-finals. However, if indeed there was a mistake made in that match it would be Milan's only one over a five year period and that is not something to be passed over in a top level competition like the Champions League.

Year after year, Milan have held their own in Europe to confirm that they are the top Italian side. No one in Italy and not even in Europe, has done what the Rossoneri have done over the last 20 years in the Champions Cup and Champions League. The Rossoneri boast an impressive four victories in the final (two with Sacchi and one apiece with Capello and Ancelotti), seven finals and nine semi-finals. And we couldn't agree more with what Italian newspaper Corriere dello Sport-Stadio said when they wrote 'Seven finals in Europe in the last 20 years is amazing. It gives the sense of an absolute and stately power. Europe is another world and Milan command that world.'

The European rankings just go to confirm what we have always said, Milan are second to none:

Team Team Points Country Points UEFA coefficient
MILAN 107 22,020 129,020
Barcelona 103 24,006 127,006
Real Madrid 96 24,006 120,006
Inter 90 22,020 112,020
Juventus 85 22,020 107,020
Liverpool 85 20,950 105,950
Arsenal 81 20,950 101,950
Manchester United 80 20,950 100,950
Valencia 71 24,006 95,006
Olympique Lyon 73 16,757 89,757
malo se ponavljam. ovdje sve strucnjaci veci od uefe :D :lol:
Better Man

Post by Better Man »

zzzzz wrote:E nek' se ti razumijes u fudbal :D

Ovo veceras je karna od utakmice (da oprostite na izrazu), navijao sam za Liverpul ali ono fudbalsko neznanje na ovom nivou je stvarno zalosno gledati. Pa pogledaj im ona krila, isluzeni Zenden i onaj patrljak na desnoj strani, cini mi se da ne bi znali posteno centrirati ni na treningu.

ODRRROOOON od fudbala. Tuga i zalost.

Barcelona je institucija, klub sa najvecom karizmom u fudbalskom svijetu, barcenolisimo je nacin razmisljanja, klub koji je vise od kluba......nikog ne volim bez razloga a za ljubav prema Barci imam stotinu razloga :D najveci razlog je sve ono sto su ucinili za Bosnu i Hercegovinu a cini li su jer oni zive za barcelonisimo, ljevicarski klub, klub koji na svojim dresovima nosi UNICEF reklamu, klub koji se ne moze kupiti parama, grad koji je zadnji pokleknuo pred Frankovim fasistima, grad koji je obnovio pola porusenog Sarajeva...sve su to razlozi zasto volim Barcelonu (inace bi mi bilo glupo da navijam za neki inostrani klub, jedan je FKS ali nakon ovog rata poceo sam simpatisati Barcu i vise ne propustam ni jednu utakmicu)
Stoji to što si rekao za Barcelonu, ali je Liverpool ipak pokazao da je bolji, a i gledano po trofejima u Evropi Liverpool je daleko ispred Barcelone! A koliko ne znaju centrirati su pokazali u osmini finala kada su vas poderali i to zamisli nakon pijanke i međusobne tučnjave u hotelu!
Better Man

Post by Better Man »

Neelix wrote:
Neelix wrote:SECOND TO NONE
4/16/2007 1:05:00 PM
Milan are ranked as the top team in Europe and with four Champions League semi-finals in five years we wonder if there could have ever been a doubt in anyone's mind

MILAN - Four Champions League semi-finals in the last five years. First up it was Inter, then PSV Eindhoven, then Barcelona and last but not least the date with Manchester United is fast approaching. The only regret over this period is not having met Porto in the 2004 semi-finals. However, if indeed there was a mistake made in that match it would be Milan's only one over a five year period and that is not something to be passed over in a top level competition like the Champions League.

Year after year, Milan have held their own in Europe to confirm that they are the top Italian side. No one in Italy and not even in Europe, has done what the Rossoneri have done over the last 20 years in the Champions Cup and Champions League. The Rossoneri boast an impressive four victories in the final (two with Sacchi and one apiece with Capello and Ancelotti), seven finals and nine semi-finals. And we couldn't agree more with what Italian newspaper Corriere dello Sport-Stadio said when they wrote 'Seven finals in Europe in the last 20 years is amazing. It gives the sense of an absolute and stately power. Europe is another world and Milan command that world.'

The European rankings just go to confirm what we have always said, Milan are second to none:

Team Team Points Country Points UEFA coefficient
MILAN 107 22,020 129,020
Barcelona 103 24,006 127,006
Real Madrid 96 24,006 120,006
Inter 90 22,020 112,020
Juventus 85 22,020 107,020
Liverpool 85 20,950 105,950
Arsenal 81 20,950 101,950
Manchester United 80 20,950 100,950
Valencia 71 24,006 95,006
Olympique Lyon 73 16,757 89,757
malo se ponavljam. ovdje sve strucnjaci veci od uefe :D :lol:
Ma ponavljaj se do besvijesti, zna se da je Man. UTD nabogatiji klub trenutno i jedan od rijetkih koji ni centa nije u minusu!
Hakala

Post by Hakala »

zaista je smjesno poredit talijnske mesare spram klubova gdje je izmisljena ova igra :D

Man .U samo treba napasti,a ne braniti minimalnu zalihu,i nece biti nikak'ih problemosa :) penzioneri su prejadni za navalu man.u

jebo klub koji u veznoj liniji igra bez krila i sa dvojicom klasicnih drvosjeca(gatuzo i onaj djizus :D ambrosini)pirlo i sedorf,zidorf,zedorf,sidorf..faker kojeg su potjerali iz reala jer je sirio Hiv medju saigracevim zenama :D

kad neki klub , odakle god da je ,zabije 7 Golova u cetvtfinalu LP(ili u bilo kom takmicenju) a da svih SEDAM bude iz izigranih akcija,ja cu preci na zabarizam,dakle BEZ FRLJOKA;ODBIJA;PREKIDA;PENALA,GUZVI i td.

Glory,Glory MAN.UTD

napadacki do finala :D :D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Hakala wrote:zaista je smjesno poredit talijnske mesare spram klubova gdje je izmisljena ova igra :D
E,jarane,ti talijanski mesari su aktuelni svjetski prvaci,i cetverostruki prvaci svijeta.Milan je veci klub od Uniteda.Smijesan si mi s tim svojim Englezima.
Hakala

Post by Hakala »

posrat nake prvake :D guzovache i ciganski do titule :D

da nije berluskoni podmazo ,australija bi osvojila -D

talijani nemaju sanse protiv engleskih,u uopste britanskih klubova(cast izuzecima koji potvrdjuju pravilo :D )

pa celtic je uzimo intera jos 67e u finalu :zzzz:
Neelix

Post by Neelix »

jao sad je sudija podmazan :lol: :lol: :lol: :lol: opet chelo kupio utakmicu :lol: :lol: :lol: :lol: jeble vas teorije zavjere vise, zar niko nema snage da prizna poraz u bilo kojoj utakmici???
van Basten

Post by van Basten »

Očekujem da večeras ova tema ode pod ključ 8)
bar do nove sezone i novih snova "milanista"
Neelix

Post by Neelix »

marko marko brukas svoj nick :roll:
van Basten

Post by van Basten »

nick je iz doba Ajaxa i EP'88... i nema nikakve veze sa njegovim nastupanjem za Milan u mesarskoj ligi gdje mu noge polomiše čim je izašao na talijansku travu.
Neelix

Post by Neelix »

'88 nije psotojao sa-x :oops: :D
seln

Post by seln »

Neelix wrote:
Sorry, but......oni su bili prisutni na toj utakmici.
Igrali su: na jedno strani ManU, na drugoj Kaka.
A penzioneri su posmatrali.
rosso neri - pensio neri
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Na sta je sve spremna stoka zabarska...

http://www.index.hr/sport/clanak/redir/345514.aspx

Nema veze, opet cemo ih razvaliti...
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

Hakala wrote:zaista je smjesno poredit talijnske mesare spram klubova gdje je izmisljena ova igra :D

Man .U samo treba napasti,a ne braniti minimalnu zalihu,i nece biti nikak'ih problemosa :) penzioneri su prejadni za navalu man.u

jebo klub koji u veznoj liniji igra bez krila i sa dvojicom klasicnih drvosjeca(gatuzo i onaj djizus :D ambrosini)pirlo i sedorf,zidorf,zedorf,sidorf..faker kojeg su potjerali iz reala jer je sirio Hiv medju saigracevim zenama :D

kad neki klub , odakle god da je ,zabije 7 Golova u cetvtfinalu LP(ili u bilo kom takmicenju) a da svih SEDAM bude iz izigranih akcija,ja cu preci na zabarizam,dakle BEZ FRLJOKA;ODBIJA;PREKIDA;PENALA,GUZVI i td.

Glory,Glory MAN.UTD

napadacki do finala :D :D
ovako razmišlja pametan čovjek
samo da kažem da se reprezentacija i klubovi iz jedne države ne mogu porediti
Frnacuska ima jaku repru, ali klubove slabe, Engleska je samo jednom bila svjetski prvak, ali opet su najveća sila u svijetu
Engeska premier liga ti je fudbalska NBA
Mujko

Post by Mujko »

Ja sam u dvoboju Milan - Munchester United postavio dvojku (2).Idem na rizik mada osjecam da ce MU ovog reda zablistati a ja dobiti gomilu para. :-D
Post Reply