DaysleepeR wrote:FaceOff wrote:Kao prvo odmah da se očitujem da nisam HL-ovac,niti namjeravam postati, ali moram reci da vec treci mjesec koristim ove proizvode i postizem super rezultate (-13kg).
Svi oni koji su koristili ove proizvode, a nisu postigli rezultate, neka se zapitaju koliko su se pridrzavali uputa i koliko su uistinu u glavi rascistili da zele smrsati.
Uz apsolutno postivanje pravila, koja nisu rigorozna by the way (samo rucak jedes,ostalo shake i naravno tablete) rezultati se apsolutno mogu postici, pri tom dodajte malo vjezbice i smrsat cete.
Mnogi ce reci, takvim rezimom se moze omrsati i bez Herbalife, ja odgovorno tvrdim da NE MOZE.
Poenta je da tablete koje se piju nisu tablete za mrsavljenje (tope masti i sl.) vec samo podsticu redovnu probavu, a shake zamjenjuje dnevno potrebnu kolicinu proteina, ugljikohidrata...
Uz sve to neophodno je piti barem 2.5 litre vode dnevno i garantujem dobre rezultate.
Svrha Herbalife-a je stvaranje navike da se ne "prezderava" i da se jede onda kada ste gladni, a ne iz dosade, ali ako cete nakon Herbalife-a ponovo se baciti na frizider ko ludjaci, tada vam mogu reci da ste uzalud bacili trud i novac.
Da zakljucim, rezultati se 100% mogu postici, ali je potrebno u glavi rascistiti s tim DA LI ZELIM SMRSATI ILI NE???
Oni koji to nisu 100% odlucili nece nista ni postici, a na svakom koraku ce pricati kako je HL bezveze i uzalud bacen novac, a dnevno pojedu 2 hljeba, pile...
Sve ovo sto si ti napisao se moze postici uz dobru dijetu BESPLATNO.
Nesmijem ni pomisliti koliko si para izletio do danas.
I savjet - nemoj odgovorno nista tvrditi.
Da i ta dijeta podrazumijeva igladnjivanje do iznemoglosti.
Odgovorno mogu tvrditi, jer sam do sad probao apsolutno sve moguce dijete uz minimalni rezultat duplo vracen nakon prestanka iste.
Sada, dok koristim HL mogu ODGOVORNO tvrditi da niti jednog trenutka nisam osjetio glad, jer mi je sasvim dovoljan jedan "pravi" i dva HL shake obroka.
Ponavljam, onaj ko je u glavi cist s tim da se vise ne zeli nositi s viskom kilograma spreman je izdvojiti i odredjenu sumu novca (imam pozamasan popust prilikom kupovine). Osim toga cijena HL programa je identicna cijeni mjesecnih izdataka za dva obroka koja nadomijesti HL (barem kod mene), tako da sam na istom.
Pretpostavljam da si ti jedan/jedna od onih koji/a nema ovakvih problema (i Bogu zahvali na tome), pa s toga ne vidim potrebu za komentarisanjem ove teme. Ako si takav/va koji/a ima slicnih problema pretpostavka je da si se rijesio/la istog, pa podijeli s nama kako???
Opet ponavljam, nisam niti distributer HL (popust dobijam preko bliskih ljudi) niti bilo sta drugo i apsolutno se slazem da ima HL distributera napasnih da bi ih pozelio pretuci, ali ovo zadovoljstvo (i fizicko i psihicko) nema cijene.
Cilj mi nije ubjedjivati bilo koga niti da kupi niti da ne kupi, jer ja od tog nikakve koristi nemam, samo dijelim svoje pozitivno iskustvo, a mogao bih posvjedociti s jos barem 5 zadovoljnih bivsih korisnika (bivsih, jer su postigli cilj i sad savrseno funkcionisu i odrzavaju zeljenu kilazu).