Chisum wrote:
To sam htio da napisem... jebite se i vi i ovakve teme! Samo me o jadu zabavite... pa kontam, koliko se godina vec nabilo u guzove, a da ne govorim o tome koliko me ovakve teme raspizde samo kad pomislim s kakvim smo mi tada stvarima i pricama odrastali, o cemu smo "morali" da razmisljamo - koji problem, hej, hocemo li cvaknuti zlato, ili srebro, hocemo li se sa takmicenja vratiti sa 2 ili sa 5 medalja...
lažeš kA pas...nije to bio GLAVNI problem...GLAVNI problem je bio koji će sastav biti, koji treba da pokupi zlato.
a tih muka i jada....
dal da loptu prenosi mirza, dal kićanović...ako vuče mirza biće 15, ako vuče kićanović biće 18 razlike...itd, itd.
sjećam se rukometa, prvaci svijeta, olim. šampioni, i počne rasprava - još bi to bolje bilo da je arnautović imao veću minutažu, bašić ispuhao, jebo vujovića bolje da je fejzula igrao od početka, itd, itd...
odnos prema životu - isto ko u kafani....ima se,može se....daj sve, za sve pare.
jebaji ga.
nekad bilo, sad se pripovjeda.
sve jedno, i da nije bilo govnanja i sranja, opet bi ga poflautali, ko što sad flautamo. tržišna ekonomija džasmine, tržišna ekonomija...
bio drugi mentalni sklop, običaji, vjerovanja,kurci palci...bar ti znaš o čemu pričamo.
mi smo imali sreću da svjedočimo...a na mlađima je da slušaju tuđa sjećanja i da kažu - aj ne serTe, Đe to može biT...