Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
new_jazzWa wrote:kisha pada,fala na pitanju magla se navukla,i to ona sto se ne dize danima (a ja volim kad se digne...magla... )...i sto jana,jana maKarono ne uslika i moju kucu iz ovog helikoptera,samo sekundica lJevo ...a moje_brcko,u ta doba brcaci spavaju,ne znam sta vas dvoje radite,samo,u ta doba...mrak...svjetlost monitora...vela havle,bRezobrazno!!!
nista ba, ja pokazivala malom zadacu
kakva ba tvoja kuca pa ovo je brcko , nisu rasljani
maccarona wrote:znam li tog stelu?
sta ima kod kuce? ima li snijega? dje su slike?
imas slika na http://www.infobrcko.com a to za stelu nisam ovlasten da govorim KO IMA ... samo djaba stela njega opet nema..da ga sava nije odnijela ? i ona jezzva se igubila?
tu sam ja,SAMO VAS POSMATRAM,kao i obicno...a sto se tice tEga di sam-malo kuci u mraku,malo u mraku Doma kluture:)...sretne se i moje_brcko,ali ne u mraku,kad popale svjetla onda se vidimo...uglavnom sam prehladjena,ako koga zanima,pa me nema na forumu,da ne bih prenijela viruse,ipak ja vas sve volim i ne zelim vas nosit na dushi,hehe... eto,macca,michunka,info,pozdrav vam...a sad odoh malo pricat na temi "Snijeg"...jer pada...predivno...i vraca me u vrijeme kad sam imala haman 16 godina...
vako sam ga gledala,ali haman nije uspio... hajd bice bolje... nego,macca,koga cemo pitat da nam poveze OTOG malog iz banovica nazad? stisli se nesto moderatori,ko da je cojk haker...
pitala sam ali izgleda nisam fino zamolila :D tasko da nisam dobila odgovora
sta cu ironija je jaca od mene zabrinucu se kad sve predje u zesci sarkazam ili cinizam