Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
- chocolate_girl
-
insatiable
Ovo je moja princess Minnie

She is adorable

She is adorable

-
Leonid Breznjev

Evo slikice od jos jednog malog klupka, mog najnovijeg ljubimca! Nadam se da mu babo nece plaho bit' ljubomoran posto bi me mog'o ziiiik!
- kekec
4 minuta relaksacije,
a mozda se nesto i
pokupi.
http://zappinternet.com/video/HiMqVobMi ... x-de-gatos
a mozda se nesto i
pokupi.
http://zappinternet.com/video/HiMqVobMi ... x-de-gatos
-
in medias res
- chinese_water
- Qler
danas sam se igrao sa istim ovakvim samo zut
isto ovako nabijen i nabildan... dobio ga lik iz srbije tamo ga koristili za borbe pa ga sad on pazi
kaze ne voli on te borbe... a ima i vucijaka dobrog pravo
samo njemu nisam smio prici
laki je bio nesto nervozan 
- Baghira
Hem su ruzni, hem opasniQler wrote:danas sam se igrao sa istim ovakvim samo zutisto ovako nabijen i nabildan... dobio ga lik iz srbije tamo ga koristili za borbe pa ga sad on pazi
- baby_angel
Ponasanje psa zavisi iskljucivo od odgoja. Svjedok sam neogranicene ljubavi izmedju jednog AST-a i mackacrna_pantera wrote:Hem su ruzni, hem opasniQler wrote:danas sam se igrao sa istim ovakvim samo zutisto ovako nabijen i nabildan... dobio ga lik iz srbije tamo ga koristili za borbe pa ga sad on pazi
Ja bih ove pasmine zabranila, da se nesto pitam. A mogu misliti kako to kod nas ide olako, uvezi propisa drzanja, ko smije i kako.....samo je pitanje vremena kad ce taj bivsi borbas, zamijeniti neko dijete sa konkurentom, te mu lice unakaziti ili u najgorem slucaju ubiti.
- baby_angel
Kakve spodobeuozo wrote:Moj aye aye!
![]()
I ovo mi je omiljena riba!
Zove se Blobby!![]()
- Baghira
Slazem se, svejedno, opet zna doci do incidenta, koji su kod takvih pasmina u vecini slucajeva kobni. A nesto sumanjam da bi ovaj iz Srbije dovedeni bio najbolji prijetalj s mackombaby_angel wrote:Ponasanje psa zavisi iskljucivo od odgoja. Svjedok sam neogranicene ljubavi izmedju jednog AST-a i mackacrna_pantera wrote:Hem su ruzni, hem opasniQler wrote:danas sam se igrao sa istim ovakvim samo zutisto ovako nabijen i nabildan... dobio ga lik iz srbije tamo ga koristili za borbe pa ga sad on pazi
Ja bih ove pasmine zabranila, da se nesto pitam. A mogu misliti kako to kod nas ide olako, uvezi propisa drzanja, ko smije i kako.....samo je pitanje vremena kad ce taj bivsi borbas, zamijeniti neko dijete sa konkurentom, te mu lice unakaziti ili u najgorem slucaju ubiti.