Debeo&mrsava/debela&mrsav - moguce ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
izblajhana
pa pitt bolan ...dokle vise

-
izblajhana
samo se trpas...jednostavnije ti je staviti oglas

-
izblajhana
pitt wrote:pa stavio sam bona......jedino se lejlica javila:D Al babo probleme pravi
:D
-
Majami
Po meni ljubav, tj. ne ljubav nego upoznavanje neke osobe koje vodi ka vezi, ljubavi ima veze s kilama utoliko sto debljina, isto kao i bilo sta drugo vezano za izgled, a sto mozemo promijeniti, govori o toj osobi. Vec su neki o tome fino pisali na pocetku, a evo da se i ja pridruzim onima koji misle da to govori, opet kazem kao i neke druge stvari, i o psihickoj stabilnosti te osobe i o odnosu prema zivotu, cesto o nezadovoljstvu itd., mnogo toga. Zato ja ne volim da imam i rijetko imam imalo viska kilograma, a isto tako, ako bi osoba s kojom sam pocela da se deblja, to bi svakako za mene bio znak da nesto nije ok, pa makar to bila i uljuljkanost u sigurnost veze, jer i to znaci da smatra da ne mora vise da vodi racuna o sebi... E sad, naravno, sta bi bilo kad bismo svi bili isti.. Dakle, postujem one koji imaju viska kila i misle drugacije nego ja, ali ja jednostavno nisam sretna kad udjem u fazu da navalim na slatkise i uvijek se borim da to sto prije prestane. pozdrav!
-
ellah
Bas zamiljivo...A gdje je ljubav? A sta ako se taj mrsavi muskarac kroz brak udeblja kako ga onda gledate nebitno njega ili nju???Svi mi smo drugaciji recimo ja licno prije par godina sam brojala svaku kaloriju ali sada zivim zivot onakakav kakav jeste ali ipak umjeren...Da li ste se ikad upitali da zato sto je neko debel moze biti samo zato sto voli hranu a ne da nesto s njim ili s njom nije u redu hehe...I da to nebi trebali utjecati pozitivno ili negativno na vezi..Npr moja druga polovica se u jednoj fazi malo udebljala i sta ja sad trebam da nogiram ljubav svog zivota sto je malo sala nabacio...Ma bjaaaazhi.... Ciste gluposti...Ciao
-
Majami
Naravno da nisam htjela reci da neko zbog debljanja treba biti "nogiran", htjela sam reci da to, kao i ostale stvari, govori o covjeku. Ne ocekujem da ako se udebljam, da me ostavi neko koga volim, niti bih ja to uradila nekome koga volim, ali vjeruj da govorim iz iskustva raznih ljudi i raznih zivotnih prica, to vrlo cesto znaci atrofiju duha, pa tek onda tijela, a tad se gubi ono "nesto" i desava se da to partnera otjera. A onda svi to pojednostave sa "ostavio je jer se udebljala", medjutim, to bude obicno zbog svega drugog sto je dovelo do tih kila nego zbog samih kila.
-
Lady-I
svaka zena ima neki "sharm" u sebi, debela, mrshava, mishichava...i svaki tip ima svoj ukus...tako naravno da je moguce ...
A ima i one, ljudi traze suprotno od onog sto su oni...debelo-mrshavo and vice verca...
Uostalom sto ste tako (ne svi) ufurani, nije sve ni u izgledu...ebem ga zgodna ako nema tri ciste u glavi
A ima i one, ljudi traze suprotno od onog sto su oni...debelo-mrshavo and vice verca...
Uostalom sto ste tako (ne svi) ufurani, nije sve ni u izgledu...ebem ga zgodna ako nema tri ciste u glavi
- anais_nin
a ti prvi za *ebanje trazis intelektualke je l de?pitt wrote:i vi svasta jebete onda.....anais_nin wrote:ma ja, taj bez tri ciste u glavi i jest dobar samo za ovo prvoLady-I wrote:..ebem ga zgodna ako nema tri ciste u glavi![]()
![]()
![]()
-
zmijaIzmaj
100_KA wrote:kuda bona dlakava kuda![]()
![]()