Beograd
- chuchumbamayumbe
Nece valjda Beograd imati vise stranica od naseg neponovljivog Rizze Ruze???!!! 
- taxi_driver
ma mozemo mi voliti ili ne voliti bg,ali ipak je to metropola za sarajevo.zao mi je ali tako je.
-
Ljubitelj Zabara
Posto je danas glasacki dan... molim sugradjane da mi odgovore...
Unapred zahvalan.
... neko pomenu Ustav.
... pa me zanima da mi neko od bivsih sugradajana objasni ovo...
U jednom clanu stoji da je Kosovo neotudjivi deo Srbije.
U sledecem stoji da je sada Srbija zemlja Srba i ostalih nacionalnih manjina koje u njoj zive. ( pre je bila zemlja gradjana Srbije )
Eh sad... trik pitanje... posto je Srbija zemlja Srba, a na Kosovu zive Albanci to eksplicitno znaci da Kosovo nije Srbija.
Hvala.
Lep poz.
Unapred zahvalan.
... neko pomenu Ustav.
... pa me zanima da mi neko od bivsih sugradajana objasni ovo...
U jednom clanu stoji da je Kosovo neotudjivi deo Srbije.
U sledecem stoji da je sada Srbija zemlja Srba i ostalih nacionalnih manjina koje u njoj zive. ( pre je bila zemlja gradjana Srbije )
Eh sad... trik pitanje... posto je Srbija zemlja Srba, a na Kosovu zive Albanci to eksplicitno znaci da Kosovo nije Srbija.
Hvala.
Lep poz.
-
branimir_s
"Bilo je to jednom u jednoj zemlji SELJAKA
na brdovitom Balkanu..."
Potpuno sam ravnodusan prema tom gradu. Gorio, rastao, cvjetao, stradao u zemljotresu... bas me briga.
U ratu, da sam imao atomsku bombu, bacio bih je na Terazije direktno, bez imalo griznje savjesti.
na brdovitom Balkanu..."
Potpuno sam ravnodusan prema tom gradu. Gorio, rastao, cvjetao, stradao u zemljotresu... bas me briga.
U ratu, da sam imao atomsku bombu, bacio bih je na Terazije direktno, bez imalo griznje savjesti.
- taxi_driver
Helem wrote:ti si ono taxista....onda Hong Kong je metropola za Beograd....kada cemo vec tako...i usput..koji je smisao, razlog poredjenja????
Je li vazda ono eto 'nako....
nema razloga,gledao slike,sjetio sam da sam tamo nekad isao i napisao.imas li sta protiv?
a izvini nisam te prepoznao,ti si onaj knjizevnik?
- taxi_driver
Helem wrote:a ti si ono blentav, dok sam sebi postavljas smajlice, na ono sto sam napises.
a ti bi se kao vrijedjao?e moj heleme ,fataj se knjizevnosti,pusti mene,da ti se od glavu ne bi razbilo.
- taxi_driver
Helem wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
(smajlice se sada mogu upotrijebiti) ... pa ovo je forum, kako pa sad to???
A jesi oprasan?
ne zuri!! pravis pravopisne greske knjizevnice. hajde sad ponovo.
- taxi_driver
ti svoje greske ne vidis?hajde jos jednom.ali slovo po slovo citajHelem wrote:OPRASAN---ulicni bosanski zargon-podrugljivo za OPASAN.
biblioteka Helem
- taxi_driver
a ako opet ne vidis ,za casove bosanskog,javi se na pp.a tema je bila beograd,cini mi se.