Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote:bossnjak je još jedan od onih koji ne znaju ili ne žele govoriti u svoje ime, već uvijek polaze od "svi", "svakom" itd. kako bi argumentu pokušali dati snagu a u suštini šupalj kao švicarski sir
Ova tema nije o NJEGOVOJ vezi vec o vezama generalno. Kad neko ocigledno zaradjuje vise od tebe nemas sta "dopustati" ili ne dopustati. To je cinjenica. Mozes samo spakovati i otici sto bas i nije lako kad imas klince, itd, itd. Da ne govorim kako bi u taj kao "moderan" brak istovremeno uveli "dopustanje".
Znači, treba unaprijed sve ugovoriti...mala, kontaš ti zarađivati više od mene, da mi to odmah....šta, već više zarađuješ nećeš ti meni u kuću
Ili batali to, nađi gdje šta za 4 stoje, pa da budemo
MarlboroGold wrote:bossnjak je još jedan od onih koji ne znaju ili ne žele govoriti u svoje ime, već uvijek polaze od "svi", "svakom" itd. kako bi argumentu pokušali dati snagu a u suštini šupalj kao švicarski sir
Ova tema nije o NJEGOVOJ vezi vec o vezama generalno. Kad neko ocigledno zaradjuje vise od tebe nemas sta "dopustati" ili ne dopustati. To je cinjenica. Mozes samo spakovati i otici sto bas i nije lako kad imas klince, itd, itd. Da ne govorim kako bi u taj kao "moderan" brak istovremeno uveli "dopustanje".
Znači, treba unaprijed sve ugovoriti...mala, kontaš ti zarađivati više od mene, da mi to odmah....šta, već više zarađuješ nećeš ti meni u kuću
Ili batali to, nađi gdje šta za 4 stoje, pa da budemo
Tacno. Cisti racuni, duga ljubavi i to... Novcanik ce biti tako ili ovako. Sve ostalo obicno moze zavrsiti jako tuzno
Zarađivala više, bila bez posla, sada opet zarađujem više i čitanjem vaših komentara to prvi put sumiram na taj način. Nama je bitno samo koliko nam ostane nakon odbitka kredita i režija. Plata + plata= naša zarada, ne moje toliko a tvoje toliko.
Strašo
Ma ko normalan može živjeti miran da mu žena više zaradjuje od njega
Jedan je dzep ba. Jedna kuca, jedna kuhinja, hala, spavaca, dnevni boravak, komunalije, rezije. Sto ste picajzle jbt. Nece vam otpast cuna zbog par stoja manje.
Ako neces da ima vecu platu onda zaradjuj za oboje, rijesen problem
zipoo wrote:Jedan je dzep ba. Jedna kuca, jedna kuhinja, hala, spavaca, dnevni boravak, komunalije, rezije. Sto ste picajzle jbt. Nece vam otpast cuna zbog par stoja manje.
zipoo wrote:Jedan je dzep ba. Jedna kuca, jedna kuhinja, hala, spavaca, dnevni boravak, komunalije, rezije. Sto ste picajzle jbt. Nece vam otpast cuna zbog par stoja manje.
garant nisi ozenjen dok tako tvrdis
Nisam, vodim se zivotom roditelja. Mozda grijesim, haj ga znaj.
benuni wrote:Zarađivala više, bila bez posla, sada opet zarađujem više i čitanjem vaših komentara to prvi put sumiram na taj način. Nama je bitno samo koliko nam ostane nakon odbitka kredita i režija. Plata + plata= naša zarada, ne moje toliko a tvoje toliko.
Strašo