Ima li ovde YUGONOSTALGICARA ?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
danas

Post by danas »

Vozdra_123 wrote:PONUDA: turcenje srba

CENA: 99.99eura

ali ako uradite to danas imacete specialnu cenu od samo
19.99eura!
nek' se prijave meni u serijatsku, dacu im popust buy one get three free

:D :D :D
mala-i

Post by mala-i »

ne odgovori ti meni ovo za tihića,gogili.ja čekam...
ili ti je možda draže vrijeđati?
gogili9

Post by gogili9 »

19.99eura!

braco srbi ovo je jedini nacin da prezivite u bosni!
zato sto pre dodjite na turcenje!
Pa to su turci s tvojom babom i uradili. Sta nije ti pricala? Ne moze vise, ispunili kvotu, a i eksperiment im nije uspeo videli.
gogili9

Post by gogili9 »

danas wrote:

19.99eura!
nek' se prijave meni u serijatsku, dacu im popust buy one get three free

:D :D :D
A u tvom slucaju, pardon, u slucaju tvoje babe, bas ga turci preterase. Zato te i izbrisali iz evidencije, proveri.
danas

Post by danas »

*bem ti entertainment :D :D :D ovo je loodilooo.... :lol: :lol: :lol:

a najvolim kad malo noktom zagrebes farbu, a ukaze se pravo lice... zacas... :wink:
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

vatrogasac wrote:
gogili9 wrote: Eh te zenetine...zenetine...komleksi su gadna muka, bice...
...vidim ja one tebe napale.... :roll: ....evo ti od mene jedna hedija....specijalno rađen za žene....

Image
Ih Vatrogasac, ako teta @danas otkrije da joj pomažeš ode i ti lavovima. :( :D
gogili9

Post by gogili9 »

mala-i wrote:ne odgovori ti meni ovo za tihića,gogili.ja čekam...
Pa rekla sam ti da je juce bilo na svim vestima, pitaj nekog. Nije mi drago vredjati i to nisam radila do sada, ali je danas preterala debelo. Vec su me neki na pocetku upozorili na nju, ali ni njima ne poverovah. Bili pametniji i otisli sa ovog sajta, ali nisam se ja sklanjala ni od gorih bestija.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

gogili9 wrote:

19.99eura!

braco srbi ovo je jedini nacin da prezivite u bosni!
zato sto pre dodjite na turcenje!
Pa to su turci s tvojom babom i uradili. Sta nije ti pricala? Ne moze vise, ispunili kvotu, a i eksperiment im nije uspeo videli.
zeznula si se familija je direkt iz turske dosla prije par stotina godina! 8-)
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

jeste, i ja sam slusao.

a tihicu kao da su prisili svu kozu od suneta na usi.
mala-i

Post by mala-i »

gogili9 wrote:
mala-i wrote:ne odgovori ti meni ovo za tihića,gogili.ja čekam...
Pa rekla sam ti da je juce bilo na svim vestima, pitaj nekog. Nije mi drago vredjati i to nisam radila do sada, ali je danas preterala debelo. Vec su me neki na pocetku upozorili na nju, ali ni njima ne poverovah. Bili pametniji i otisli sa ovog sajta, ali nisam se ja sklanjala ni od gorih bestija.
nemam ja koga pitati,google,pa nadjem.ta ti je izjava postirana u 2 navrata jednomsam je ja postirala.Možda ne razumiješ ali evo opet:
Oni kojima se to ne sviđa, koji još sanjaju propali projekt velike Srbije ili nekakve srpske države u Bosni i Hercegovini, mogu otići negdje drugo, ali sa sobom ne mogu ponijeti ili prisvojiti niti jedan pedalj Bosne i Hercegovine. Takvi projekti i zablude kroz povijest preskupo su koštali srpski, ali i druge narode - navodi predsjedavajući Predsjedništva BiH Sulejman Tihić.

da li ti stvarno doživljavaš ovu izjavu kao Srbi mrsh iz Bosne?
vatrogasac

Post by vatrogasac »

seljak_cojek wrote: Ih Vatrogasac, ako teta @danas otkrije da joj pomažeš ode i ti lavovima. :( :D
:D ...sumnjam...sa kim će se 'svađat'' na Religiji.....što mi dira Beograđanke..... :D
gogili9

Post by gogili9 »

Ahmmed wrote:Gogili, kažeš da se baviš pisanjem.....Da poznaješ situaciju u regionu...Dakle, ni Čavić više ne govori,kao što mu je "idejni" babo govorio: Marš , Turci, u Aziju, a kamoli da Tihić kaže: Marp Srbi u Srbiju.

Evo, šta je Tihić rekao:

Vrijeme je da Milorad Dodik, Mladen Ivanić i drugi prestanu zabavljati javnost i dovoditi građane Republike Srpske u zabludu o mogućnosti provođenja referenduma i otcjepljenja, navodi se u saopćenju predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Sulejmana Tihića povodom učestalih "priča" o referendumu u manjem bh. entitetu.

U saopćenju se navodi da oni znaju da to nije moguće niti pravno, ni politički!

- Pogotovu nije stvarno moguće, jer je promijenjen odnos snaga kako u Bosni i Hercegovini, tako i regionu. Građani još dobro pamte zablude i posljedice tzv. plebiscita iz 1991. godine o "otcjepljenju srpskog naroda od Bosne i Hercegovine". Niste uspjeli ni u periodu 1992.-1995., kada su SRJ i tzv. JNA, četvrta vojna sila u Evropi, izvršile brutalnu agresiju na našu zemlju, počinivši genocid i najstravičnije sistematske i masovne ratne zločine - navodi Tihić.

Dodaje da to nije uspio ni njen vođa - balkanski kasapin Slobodan Milošević uz pomoć ratnih zločinaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića, "pogotvu ne možete vi".

U saopćenju Tihić ističe da je država Bosna i Hercegovina neupitna, kao i njen teritorijalni integritet i međunarodno priznate granice.

- Oni kojima se to ne sviđa, koji još sanjaju propali projekt velike Srbije ili nekakve srpske države u Bosni i Hercegovini, mogu otići negdje drugo, ali sa sobom ne mogu ponijeti ili prisvojiti niti jedan pedalj Bosne i Hercegovine. Takvi projekti i zablude kroz povijest preskupo su koštali srpski, ali i druge narode - navodi predsjedavajući Predsjedništva BiH Sulejman Tihić.
To je verovatno dostavljeno novinarima kao celo saopstenje. Ja sam spomenula komentare na njegovo saopstenje, sto je uzburkalo javnost i mnogi su se oglasili povodom toga i citiram :" Tihic se opet vraca u '92 i porucuje Srbima :" Mrs iz Bosne i ne mozete ni pedalj zemlje poneti sa sobom, sto je kao prepisano od Mesica koji je govorio " Srbi, mrs iz Hrvatske, a ponecete samo blato na svojim opancima...
danas

Post by danas »

vatrogasac wrote:što mi dira Beograđanke..... :D
nisam ja, sviju mi :D "zena" je prva pocela :D
vatrogasac

Post by vatrogasac »

Image

Virovitica-Karlovac-Karlobag

....ovo je trebala biti Velika Bosna.....al' nam se omače....
JBT

Post by JBT »

Mora da ti muz glasno sanja i mene doziva
Da li mirno spavas luce moje
ovo vece dal te savest pece
govoris li u snu moje ime
dal te cuje ona sto te truje
dal te cuje dal ti poverujeeeeeee

feat. Dragana Mirkovic
gogili9

Post by gogili9 »

DONY wrote:SherlockHolmes(citat):
induendo (citat):
SherlockHolmes (citat):
gogili, onom spisku treba dodati i ovu veselu. imas li ti jos koga?

ja sve ovo dokumentujem, pa cu na srpsku mrezu, neka svi znaju!!

kakva je ovo budala?
p.s. dokumentuj i mene živ bio.

budala ti tihic!

..EBO TE TIHIC,A BOGAMI I DODIK.
:lol: :lol:
Nemoj me i ti Dony, matere ti. Svadjam se samo sa pustim zenetinama!
mala-i

Post by mala-i »

onda stvarno nemamo o čemu više diskutovati...evo sad ti ja kažem,pa me citiraj i,ko god još uvijek plače za Velikom Srbijom,put pod noge i daleko mu kuća od moje....
a ti nastavi da se provaljuješ do mile volje...
JBT

Post by JBT »

Pesma se zove "Luce moje" od D. Mirkovic
Ima na dc++. Dzaba.

(ti gugili da nisi progovorila mozda bi postala simbol otpora, ovako si progovorila i.... postala simbol terora)
gogili9

Post by gogili9 »

A wrote:
gogili9 wrote:To je verovatno dostavljeno novinarima kao celo saopstenje. Ja sam spomenula komentare na njegovo saopstenje, sto je uzburkalo javnost i mnogi su se oglasili povodom toga i citiram :" Tihic se opet vraca u '92 i porucuje Srbima :" Mrs iz Bosne i ne mozete ni pedalj zemlje poneti sa sobom, sto je kao prepisano od Mesica koji je govorio " Srbi, mrs iz Hrvatske, a ponecete samo blato na svojim opancima...
Ahaaa, pa sto ne rece odmah da ti citiras reakcije "javnosti", a ne Tihica. Tako reci 8-)
Preneli su i taj deo, kako on to izgovara...sto jel ne verujes? Pa gledaj vesti i na nekoj drugoj sem TVFBIH
vatrogasac

Post by vatrogasac »

gogili9 wrote: Nemoj me i ti Dony, matere ti. Svadjam se samo sa pustim zenetinama!
...ih ti mene zeznu....nisi ti Beograđanka....bacaš mi na one sa zemunskog puta....
seljak_cojek

Post by seljak_cojek »

gogili9 wrote:
A wrote:
gogili9 wrote:To je verovatno dostavljeno novinarima kao celo saopstenje. Ja sam spomenula komentare na njegovo saopstenje, sto je uzburkalo javnost i mnogi su se oglasili povodom toga i citiram :" Tihic se opet vraca u '92 i porucuje Srbima :" Mrs iz Bosne i ne mozete ni pedalj zemlje poneti sa sobom, sto je kao prepisano od Mesica koji je govorio " Srbi, mrs iz Hrvatske, a ponecete samo blato na svojim opancima...
Ahaaa, pa sto ne rece odmah da ti citiras reakcije "javnosti", a ne Tihica. Tako reci 8-)
Preneli su i taj deo, kako on to izgovara...sto jel ne verujes? Pa gledaj vesti i na nekoj drugoj sem TVFBIH
Kao na primjer.......
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

RTS je po meni najrealniji medij na prostoru ex-yul.
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

SherlockHolmes wrote:RTS je po meni najrealniji medij na prostoru ex-yul.
Ja mislim da je Djed Mraz stvaran :roll: :roll: i da djecu donose rode 8-)
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Bas si naivna.
gogili9

Post by gogili9 »

vatrogasac wrote:
gogili9 wrote: Nemoj me i ti Dony, matere ti. Svadjam se samo sa pustim zenetinama!
...ih ti mene zeznu....nisi ti Beograđanka....bacaš mi na one sa zemunskog puta....
Ja sam sa Dedinja, to ti je...al sto da ti pricam. Mislis na " matere ti "? To samo prilagodjavam jezik, da me ostali razumeju.
Locked