Iskreno onako djevojko,i bez ljutnje,nemas ti sinko pojma!Knjigu u sake i mani se zapadnjackog pogleda na islam i orjentalista...ljubav_aha wrote: klanjanje,tehnika,je upravo uvedena od strane Poslanika,znam klanjati,ali ne osjecam potrebu za klanjanjem
svako od nas vjeruje idnividulano i drugacije u Boga,ali licno,sigurno nisam,kako pises "individualizirala" iz neznanja ili zablude,defitivno grijesis
a zasto bih trebala biti clan necijeg mezhebaiskrneo receno,to meni nije ni potrebno
a o placanju usluga hodzama bolje je da ne pisem,neka zaradjuju na nekome drugome,kome to ne smeta
sto mislis o radu enesa karica
slijdeis li jedan ili vise mezheba![]()
selefije slijede 4 mezheba
Znas klanjati a ne osjecas potrebu,a pricas o nekoj Bozijoj milosti koju ocekujes

'' nije bio upućen bogumilu-8, nego je bio reakacija na Boddahovo haman-pa-retoričko pitanje o Muhammedu,
, jer sam iznosi i odgovor za ono što pita. Njegov post nisam doživio uvredljivim i nisam ni ja bio uvredljiv. Ako sebe smatram vjernikom, isto tako se ne smatram mazohistom pa da se upuštam u ponjava-rasprave tipa šta je to u islamu od Allaha, a šta od Muhammeda i ko je, uopće, taj Muhammed? Nemam ja kuveta za to...