ja imam 1/16 hercegovacke krvi, pa ti vidizoom66 wrote:shta ti qooqash & keslash?...:DD...da je tebi bogdo jedan herkan a ne onaj amerikanski kjafir...danas wrote:qooqoo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D
Ko je od vas imao partnera druge vjere....
- danas
uzimajuci u obzir sta je i odakle je onih 15/16mostarac wrote:vidi se, totalno je potopila ostalih 15/16danas wrote:ja imam 1/16 hercegovacke krvi, pa ti vidizoom66 wrote: shta ti qooqash & keslash?...:DD...da je tebi bogdo jedan herkan a ne onaj amerikanski kjafir...:D:D
![]()
-
water
odrekli, pa onda slozili pa se usprotivilimarry wrote:imam osjecaj da bi me se na prvi put odrekli
ali poslije bi se slozili
mada bi idalje bili protiv
ja peh,uvijek nekog ko je druge vjere...ma hajde....jbt. svi smo ljudi!!!!
hvataj se ti svog stada
a ne ko neki sa ovog foruma
- danas
jel' ti to prozivas kolegawater wrote:odrekli, pa onda slozili pa se usprotivilimarry wrote:imam osjecaj da bi me se na prvi put odrekli
ali poslije bi se slozili
mada bi idalje bili protiv
ja peh,uvijek nekog ko je druge vjere...ma hajde....jbt. svi smo ljudi!!!!![]()
![]()
hvataj se ti svog stada
a ne ko neki sa ovog foruma
a sta cu kad je meni nevjernici SVAKI druge vjere
-
marry
moj zivot je moja stvar i tu se nema niko pravo mijesati...
sve sto uradim sebi uradim....
za svoje postupke sama cu da odgovaram,tako da se nitko ne treba brinuti za mene...
svijet bi bio puno bolji kad bi svi gledali samo svoje poslove i 'meli' ispred svojih vrata orvi a onda tek ispred tudjih.!
za svoje postupke sama cu da odgovaram,tako da se nitko ne treba brinuti za mene...
svijet bi bio puno bolji kad bi svi gledali samo svoje poslove i 'meli' ispred svojih vrata orvi a onda tek ispred tudjih.!
- uozo
Joj u mene cak i djeca razlicitih vjera, a kamoli partneri!
u kuci vazda bilo ko Ujedinjene Nacije!!!
Zato sam garant i isp'o 'vakav, kako ono rekose frustiran, jelde!!!
Nije to nista ako je druge vjere, zamisli kad je jos druge rase! Ja hodo sa nekom Zambijkom
I otis'o ja kod stare i rek'o joj.
Mama zenim se! Zena mi iz Kitwe! Dje to sine? U zambiji rek'o! Malo je crna al' nema veze, mores je ti u varakinu stavit' pa je onda pokazemo komsiluku!
U mene mati odmah dobila 27 secer!
Sreca pa se nesto zakacismo, inace sam htio da prvi dovedem crnkinju u selo!!!
Ziva istina!!!
u kuci vazda bilo ko Ujedinjene Nacije!!!
Zato sam garant i isp'o 'vakav, kako ono rekose frustiran, jelde!!!
Nije to nista ako je druge vjere, zamisli kad je jos druge rase! Ja hodo sa nekom Zambijkom
Mama zenim se! Zena mi iz Kitwe! Dje to sine? U zambiji rek'o! Malo je crna al' nema veze, mores je ti u varakinu stavit' pa je onda pokazemo komsiluku!
U mene mati odmah dobila 27 secer!
Sreca pa se nesto zakacismo, inace sam htio da prvi dovedem crnkinju u selo!!!
Ziva istina!!!
- stickitout
To majstore!!!B.Medjed wrote:Joj u mene cak i djeca razlicitih vjera, a kamoli partneri!![]()
u kuci vazda bilo ko Ujedinjene Nacije!!!![]()
![]()
Zato sam garant i isp'o 'vakav, kako ono rekose frustiran, jelde!!!![]()
Nije to nista ako je druge vjere, zamisli kad je jos druge rase! Ja hodo sa nekom Zambijkom![]()
![]()
U mene mati odmah dobila 27 secer!![]()
Sreca pa se nesto zakacismo, inace sam htio da prvi dovedem crnkinju u selo!!!![]()
![]()
Ziva istina!!!
-
water
tako je. ocigledno ja samo metem ispred tudjih vrata, a pred mojim oops ima dva metra se natalozilo (sve cafir do cafiramarry wrote:moj zivot je moja stvar i tu se nema niko pravo mijesati...
ili sto rekla uvazena kolegica ni tvoji nisu nekada bas tvoji
-
water
cestitke mladi kolegapitt wrote:odradjeno....samo mi je jos australija ostala......nema kengurkih u nasoj mahali previsewater wrote:da sam mladji fato bih se azijepitt wrote:valja sjeme posijati na svakom kontinentu:D:D
a to su svakako potomke engleskih murijasa, tako da nema negativnih bodova za to
-
Nancy Drew
- pitt
Pih.....sta danielle steel uradi od tebemarry wrote:I ONE SU ZENE
A ZENE BAS KAO I MUSKARCI IMAJU SRCE
...SRCE KOJE NIJE OD KAMENA..
SRCE KOJE MOZE JEDNAKO LUDO DA VOLI BAS KAO STO MOZE I DA MRZI....
Ja pricam o plodnim njivama a ona socijalu razbacila ':D:D