Jel stiglo sta para?
Protesti zbog poskupljenja struje!!!
-
Stolac92
edu, šta nije uredu sa ovim tekstom?
Sopštenje za javnost prolazi dvije kontrole prije nego bude poslato i u skladu je sa dogovorenim stavovima. Stavovi se dogovaraju na platou svakog dana od 17:00h do 18:00h... u to vrijeme su naši radni sastanci...
ako neko ima prigovor na ovakav način rada molim vas da se odmah javite... sve moguće radimo da spriječimo da ovo bude šou jednog lica i to nećemo dozvoliti... tako da su svi konstruktivni savjeti i kritike više nego dobrodošli...
Prijatelj je onaj koji ukaže na grešku.
Sopštenje za javnost prolazi dvije kontrole prije nego bude poslato i u skladu je sa dogovorenim stavovima. Stavovi se dogovaraju na platou svakog dana od 17:00h do 18:00h... u to vrijeme su naši radni sastanci...
ako neko ima prigovor na ovakav način rada molim vas da se odmah javite... sve moguće radimo da spriječimo da ovo bude šou jednog lica i to nećemo dozvoliti... tako da su svi konstruktivni savjeti i kritike više nego dobrodošli...
Prijatelj je onaj koji ukaže na grešku.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
palamood lelemood....
ako je problem samo u lektorisanju, onda ste stvarno zaista...
Stolac, ja ne mogu danas stici, sorry. Idem na drugo poluvrijeme derbija pa imam posla tako da ni na onaj istorijski cas stici necu, al cujemo se vidimo se
ako je problem samo u lektorisanju, onda ste stvarno zaista...
Stolac, ja ne mogu danas stici, sorry. Idem na drugo poluvrijeme derbija pa imam posla tako da ni na onaj istorijski cas stici necu, al cujemo se vidimo se
-
Stolac92
ok, vingo, ali radi praktičnih razloga mislim da sad za sad bude samo još jedan nivo provjere... dogovorite se, ili ti ili edu.... ja mislim da bi ti bila ok... bez ljutnje edu ali vingo znamo od početka...
ovako ide sistem... ja dobijem saopštenje za javnost (nakon što se dogovorimo suštinu), ja ću to onda poslati tebi na pregled i kad mi ti vratiš ide medijima... treba mi tvoj email i broj telefona (pošalji na [email protected])
je li uredu ovo?
ovako ide sistem... ja dobijem saopštenje za javnost (nakon što se dogovorimo suštinu), ja ću to onda poslati tebi na pregled i kad mi ti vratiš ide medijima... treba mi tvoj email i broj telefona (pošalji na [email protected])
je li uredu ovo?
Last edited by Stolac92 on 05/04/2006 16:15, edited 1 time in total.
-
edu
ja sam glavnokomandujucem..(sve izbjegavam ono..stocu..
..nekako mi to bezze..)..poslao prijedlog..pa sam onda taj isti poslao vingolini..no poruku sam pokupio iz onog..poruke u izlazu..i samo preimenov'o prvobitnog primatelja u vingo..tako da taj moj prijedlog vjerovatno nije otisao do vodje.. 
-
Stolac92
hej, ovo oko glavnokomandujućeg i tako te stvari mi se ne sviđaju ni u zajebanciji... stvarno... može neko pomisliti da je to tako, a ja sam nebitan, kao i svi drugi pojedinačno, i tako mora ostati... molim vas, ni u zajebanciji... to što sam je trenutno preuzeo najviše odgovornosti mi ne daje nikakvo pravo na ovaj Pokret...
-
Stolac92
stoka, službeno ne važi jer se koncentrišemo na subotu, a mi ćemo biti na platou između 17:00 i 18:00 i obilježiti taj dan na naš način... danas nam je bilo oko 50 penzionera... svratili ljudi da vide šta ima... Herc i ja im podjelili letke i plakate da poljepe po gradu... haos živi... ljudi nudili lovu... došlo mi da zaplačem ko malo dijete...
-
Vingo
Ja upravo jesam.....Stolac92 wrote:stoka, službeno ne važi jer se koncentrišemo na subotu, a mi ćemo biti na platou između 17:00 i 18:00 i obilježiti taj dan na naš način... danas nam je bilo oko 50 penzionera... svratili ljudi da vide šta ima... Herc i ja im podjelili letke i plakate da poljepe po gradu... haos živi... ljudi nudili lovu... došlo mi da zaplačem ko malo dijete...