Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Zanaaa

#376 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Zanaaa »

MaNeTo wrote:ELvir je najbolji :D

A da je skup pa i nije :roll:
Odem jednom u tri mjeseca,halalim 25KM sto mi opere kosu osisa i isfenira :D
:thumbup: :-D
Brat

#377 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Brat »

miss_heidi wrote:zna li neko kakav je frizerski salon 'still'? negdje je kod robota u hrasnom?
Predobro momak sisa, Haris se zove ... Aa salon ti je odmah iza trolejbuske stanice koja vozi prema gradu, pored je i klub Euro .. Takodje predobro sisa i Halid, drzi salon na tranzitu kod pekare As prema grbavici kad krenete. Inace meni je Maddona najbolja, tu se sisam, jest da je 20 KM, ali dobro im je fakat ..
semmy

#378 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

vala ja elviru ne bi sjela na stolicu ni kosu da mi opere a kamoli da me osisa
semmy

#379 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

LaCici wrote:Zna li iko broj Seje u Hrasnom, Maestro salon, da i kod njega jos provjerim? Ne mogu na interentu da nadjem kontakt za taj salon.

evo ti br 061/72 44 79 i 061/37 85 79..trenutno je na odmoru mislim da se vraca 25.07
LaCici

#380 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by LaCici »

Hvala :wink:
boracha

#381 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by boracha »

znate kako kazu, kad dijaspora dodje u bosnu, idu na sisanje, frizure, jer je kod njih puno skuplje, pa ne bih rekla da im se kod vas u sarajevu isplati :-D evo da ne ispadne da spamam :D zar se ne podrazumijeva kad se osisas, da te i isfenira?
neoazz

#382 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by neoazz »

Brat wrote:
miss_heidi wrote:zna li neko kakav je frizerski salon 'still'? negdje je kod robota u hrasnom?
Predobro momak sisa, Haris se zove ... Aa salon ti je odmah iza trolejbuske stanice koja vozi prema gradu, pored je i klub Euro .. Takodje predobro sisa i Halid, drzi salon na tranzitu kod pekare As prema grbavici kad krenete. Inace meni je Maddona najbolja, tu se sisam, jest da je 20 KM, ali dobro im je fakat ..
Halid je meni najbolji u gradu za muske frizure,a sto se zenskih tice to ne znam,ali mislim da i tu razvaljuje :)
Irm@

#383 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Irm@ »

semmy wrote:

vala ja elviru ne bi sjela na stolicu ni kosu da mi opere a kamoli da me osisa
+1
DeepPurple

#384 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by DeepPurple »

Inace se sisam gdje stignem i u zavisnosti koliko novca imam, ali kada trebam neku odlicnu frizuru, odem u Sabic u Miss Irbinoj (ne onaj u Radicevoj)... Jest da su poskupi, ali znam da zasigurno necu izaci nezadovoljna (cak i kad eksperimentisem sa frizurama)... Tu sam pravila frizure za maturu, svadbe, i sl. Preporucujem djevojku koja se zove Belma mada su zaista svi dobri :)
Eto, ja vama preporucih skupog frizera, a dajte vi sada nekog jeftinog :D
badalpur

#385 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by badalpur »

Na Dobrinji se nedavno otvorio En Style. Imali ko kakvih iskustava?? Blizu mi je, jos kad bi znali radit', dobitna kombinacija.
semmy

#386 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

badalpur wrote:Na Dobrinji se nedavno otvorio En Style. Imali ko kakvih iskustava?? Blizu mi je, jos kad bi znali radit', dobitna kombinacija.
trazi enisu, seka i brat su nedavno bili kod nje i oboje prezadovoljni...seka je cak kosu do ispod ramena osisala na skroz kratko..odlicna promjena i odlicno joj stoji..i oboje mi rekose da su cijene ok ( mislim da je seka platila 20km sisanje i feniranje )
badalpur

#387 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by badalpur »

semmy wrote:
badalpur wrote:Na Dobrinji se nedavno otvorio En Style. Imali ko kakvih iskustava?? Blizu mi je, jos kad bi znali radit', dobitna kombinacija.
trazi enisu, seka i brat su nedavno bili kod nje i oboje prezadovoljni...seka je cak kosu do ispod ramena osisala na skroz kratko..odlicna promjena i odlicno joj stoji..i oboje mi rekose da su cijene ok ( mislim da je seka platila 20km sisanje i feniranje )
Ma ja imam kratku kosu tako da mi treba neko ko bas dobro zna raditi jer jee na kratkoj fizuri najočiglednija nestručnost ili stručnost frizera. Znaci, cijene su OK. Jos bolje :) ...tnx
sarajevomd

#388 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by sarajevomd »

Brat wrote:
Jel' se treba narucit ? :D
Gospoda Ministarka

#389 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Gospoda Ministarka »

Kakva je cijena sisanja i feniranja na dugu kosu u KS-u?
semmy

#390 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

nakod sisanja kod ade i mnogih drugih frizera najbolji za mene je hasan, ima salon kod pozorista. mlad i otkacen ali zna svoj posao...nas 6 zene se prebacilo kod njega i necemo ga mijenjati jer cijene odlicne a nase frizure jos bolje :D
badalpur

#391 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by badalpur »

Gospoda Ministarka wrote:Kakva je cijena sisanja i feniranja na dugu kosu u KS-u?
Ni govora u KS!!! :run:
sarajevomd

#392 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by sarajevomd »

Musko sisanje kod Elvira :thumbup: a ko hoce jeftinije a opet dobro da prodje, opet kod njega u salonu ali kod jednog od ona dva momka :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#393 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Chmoljo »

semmy wrote:nakod sisanja kod ade i mnogih drugih frizera najbolji za mene je hasan, ima salon kod pozorista. mlad i otkacen ali zna svoj posao...nas 6 zene se prebacilo kod njega i necemo ga mijenjati jer cijene odlicne a nase frizure jos bolje :D
i ti kod one budale :lol: :mrgreen: ja nisam upozno lika koji je simpatičniji ženama :mrgreen:
Gospoda Ministarka

#394 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

badalpur wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Kakva je cijena sisanja i feniranja na dugu kosu u KS-u?
Ni govora u KS!!! :run:
Gdje si bila ranije da mi javis? Sad se ne bih kajala. :D

Zamislite kako moras biti los frizer, da ja kojoj je kosa do pola leda, ne mogu da pustim kosu jer su krajevi uzasno osisani.
me22

#395 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by me22 »

u koji si KS isla :-?
Gospoda Ministarka

#396 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

me22 wrote:u koji si KS isla :-?
PP
Ljuska_u_BaklaFi

#397 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

semmy wrote:nakod sisanja kod ade i mnogih drugih frizera najbolji za mene je hasan, ima salon kod pozorista. mlad i otkacen ali zna svoj posao...nas 6 zene se prebacilo kod njega i necemo ga mijenjati jer cijene odlicne a nase frizure jos bolje :D
Hocu i ja tu :-? Kako se zove frizerski, da li se narucuje itd itd itd :)
Chmoljo

#398 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Chmoljo »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
ne moraš, ali ako bude gužva uzmi mu broj. onaj prolaz gdje ona žena prodaje knjige, kod Eroneta :mrgreen: ne mereš fuliti :wink:
hana_montana

#399 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by hana_montana »

Chmoljo wrote:
Ljuska_u_BaklaFi wrote:
ne moraš, ali ako bude gužva uzmi mu broj. onaj prolaz gdje ona žena prodaje knjige, kod Eroneta :mrgreen: ne mereš fuliti :wink:
ja kad ga pohvalih ovdje prije dvije godine dobro me napadoste :-) uglavnom haso je jedno od boljih otkrica i ovom prilikom zahvaljujem jednoj muskoj glavi na kojoj se ucio :D

ljusko hos broj?imam ja :)
Chmoljo

#400 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Chmoljo »

hana_montana wrote:
ja kad ga pohvalih ovdje prije dvije godine dobro me napadoste :-) uglavnom haso je jedno od boljih otkrica i ovom prilikom zahvaljujem jednoj muskoj glavi na kojoj se ucio :D

ljusko hos broj?imam ja :)
i suza je znala kanuti... :mrgreen:
Post Reply