MaNeTo wrote:ELvir je najbolji![]()
A da je skup pa i nije![]()
Odem jednom u tri mjeseca,halalim 25KM sto mi opere kosu osisa i isfenira
Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- Zanaaa
#376 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
- Brat
#377 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Predobro momak sisa, Haris se zove ... Aa salon ti je odmah iza trolejbuske stanice koja vozi prema gradu, pored je i klub Euro .. Takodje predobro sisa i Halid, drzi salon na tranzitu kod pekare As prema grbavici kad krenete. Inace meni je Maddona najbolja, tu se sisam, jest da je 20 KM, ali dobro im je fakat ..miss_heidi wrote:zna li neko kakav je frizerski salon 'still'? negdje je kod robota u hrasnom?
- semmy
#378 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
vala ja elviru ne bi sjela na stolicu ni kosu da mi opere a kamoli da me osisaMaNeTo wrote:ELvir je najbolji![]()
- semmy
#379 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
LaCici wrote:Zna li iko broj Seje u Hrasnom, Maestro salon, da i kod njega jos provjerim? Ne mogu na interentu da nadjem kontakt za taj salon.
evo ti br 061/72 44 79 i 061/37 85 79..trenutno je na odmoru mislim da se vraca 25.07
-
boracha
#381 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
znate kako kazu, kad dijaspora dodje u bosnu, idu na sisanje, frizure, jer je kod njih puno skuplje, pa ne bih rekla da im se kod vas u sarajevu isplati
evo da ne ispadne da spamam
zar se ne podrazumijeva kad se osisas, da te i isfenira?
-
neoazz
#382 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Halid je meni najbolji u gradu za muske frizure,a sto se zenskih tice to ne znam,ali mislim da i tu razvaljujeBrat wrote:Predobro momak sisa, Haris se zove ... Aa salon ti je odmah iza trolejbuske stanice koja vozi prema gradu, pored je i klub Euro .. Takodje predobro sisa i Halid, drzi salon na tranzitu kod pekare As prema grbavici kad krenete. Inace meni je Maddona najbolja, tu se sisam, jest da je 20 KM, ali dobro im je fakat ..miss_heidi wrote:zna li neko kakav je frizerski salon 'still'? negdje je kod robota u hrasnom?
- Irm@
#383 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
+1semmy wrote:vala ja elviru ne bi sjela na stolicu ni kosu da mi opere a kamoli da me osisaMaNeTo wrote:ELvir je najbolji![]()
-
DeepPurple
#384 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Inace se sisam gdje stignem i u zavisnosti koliko novca imam, ali kada trebam neku odlicnu frizuru, odem u Sabic u Miss Irbinoj (ne onaj u Radicevoj)... Jest da su poskupi, ali znam da zasigurno necu izaci nezadovoljna (cak i kad eksperimentisem sa frizurama)... Tu sam pravila frizure za maturu, svadbe, i sl. Preporucujem djevojku koja se zove Belma mada su zaista svi dobri
Eto, ja vama preporucih skupog frizera, a dajte vi sada nekog jeftinog
Eto, ja vama preporucih skupog frizera, a dajte vi sada nekog jeftinog
- badalpur
#385 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Na Dobrinji se nedavno otvorio En Style. Imali ko kakvih iskustava?? Blizu mi je, jos kad bi znali radit', dobitna kombinacija.
- semmy
#386 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
trazi enisu, seka i brat su nedavno bili kod nje i oboje prezadovoljni...seka je cak kosu do ispod ramena osisala na skroz kratko..odlicna promjena i odlicno joj stoji..i oboje mi rekose da su cijene ok ( mislim da je seka platila 20km sisanje i feniranje )badalpur wrote:Na Dobrinji se nedavno otvorio En Style. Imali ko kakvih iskustava?? Blizu mi je, jos kad bi znali radit', dobitna kombinacija.
- badalpur
#387 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ma ja imam kratku kosu tako da mi treba neko ko bas dobro zna raditi jer jee na kratkoj fizuri najočiglednija nestručnost ili stručnost frizera. Znaci, cijene su OK. Jos boljesemmy wrote:trazi enisu, seka i brat su nedavno bili kod nje i oboje prezadovoljni...seka je cak kosu do ispod ramena osisala na skroz kratko..odlicna promjena i odlicno joj stoji..i oboje mi rekose da su cijene ok ( mislim da je seka platila 20km sisanje i feniranje )badalpur wrote:Na Dobrinji se nedavno otvorio En Style. Imali ko kakvih iskustava?? Blizu mi je, jos kad bi znali radit', dobitna kombinacija.
-
sarajevomd
#388 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Jel' se treba narucit ?Brat wrote:Predobro momak sisa, Haris se zove ... Aa salon ti je odmah iza trolejbuske stanice koja vozi prema gradu, pored je i klub Euro .. Takodje predobro sisa i Halid, drzi salon na tranzitu kod pekare As prema grbavici kad krenete. Inace meni je Maddona najbolja, tu se sisam, jest da je 20 KM, ali dobro im je fakat ..miss_heidi wrote:zna li neko kakav je frizerski salon 'still'? negdje je kod robota u hrasnom?
-
Gospoda Ministarka
#389 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Kakva je cijena sisanja i feniranja na dugu kosu u KS-u?
- semmy
#390 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
nakod sisanja kod ade i mnogih drugih frizera najbolji za mene je hasan, ima salon kod pozorista. mlad i otkacen ali zna svoj posao...nas 6 zene se prebacilo kod njega i necemo ga mijenjati jer cijene odlicne a nase frizure jos bolje 
- badalpur
#391 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ni govora u KS!!!Gospoda Ministarka wrote:Kakva je cijena sisanja i feniranja na dugu kosu u KS-u?
-
sarajevomd
#392 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Musko sisanje kod Elvira
a ko hoce jeftinije a opet dobro da prodje, opet kod njega u salonu ali kod jednog od ona dva momka 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#393 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
i ti kod one budalesemmy wrote:nakod sisanja kod ade i mnogih drugih frizera najbolji za mene je hasan, ima salon kod pozorista. mlad i otkacen ali zna svoj posao...nas 6 zene se prebacilo kod njega i necemo ga mijenjati jer cijene odlicne a nase frizure jos bolje
-
Gospoda Ministarka
#394 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Gdje si bila ranije da mi javis? Sad se ne bih kajala.badalpur wrote:Ni govora u KS!!!Gospoda Ministarka wrote:Kakva je cijena sisanja i feniranja na dugu kosu u KS-u?
Zamislite kako moras biti los frizer, da ja kojoj je kosa do pola leda, ne mogu da pustim kosu jer su krajevi uzasno osisani.
- me22
#395 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
u koji si KS isla 
-
Gospoda Ministarka
#396 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
PPme22 wrote:u koji si KS isla
- Ljuska_u_BaklaFi
#397 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Hocu i ja tusemmy wrote:nakod sisanja kod ade i mnogih drugih frizera najbolji za mene je hasan, ima salon kod pozorista. mlad i otkacen ali zna svoj posao...nas 6 zene se prebacilo kod njega i necemo ga mijenjati jer cijene odlicne a nase frizure jos bolje
- Chmoljo
#398 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ne moraš, ali ako bude gužva uzmi mu broj. onaj prolaz gdje ona žena prodaje knjige, kod EronetaLjuska_u_BaklaFi wrote:Hocu i ja tusemmy wrote:nakod sisanja kod ade i mnogih drugih frizera najbolji za mene je hasan, ima salon kod pozorista. mlad i otkacen ali zna svoj posao...nas 6 zene se prebacilo kod njega i necemo ga mijenjati jer cijene odlicne a nase frizure jos boljeKako se zove frizerski, da li se narucuje itd itd itd
- hana_montana
#399 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ja kad ga pohvalih ovdje prije dvije godine dobro me napadosteChmoljo wrote:ne moraš, ali ako bude gužva uzmi mu broj. onaj prolaz gdje ona žena prodaje knjige, kod EronetaLjuska_u_BaklaFi wrote:Hocu i ja tusemmy wrote:nakod sisanja kod ade i mnogih drugih frizera najbolji za mene je hasan, ima salon kod pozorista. mlad i otkacen ali zna svoj posao...nas 6 zene se prebacilo kod njega i necemo ga mijenjati jer cijene odlicne a nase frizure jos boljeKako se zove frizerski, da li se narucuje itd itd itd
ne mereš fuliti
ljusko hos broj?imam ja
- Chmoljo
#400 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
i suza je znala kanuti...hana_montana wrote:
ja kad ga pohvalih ovdje prije dvije godine dobro me napadosteuglavnom haso je jedno od boljih otkrica i ovom prilikom zahvaljujem jednoj muskoj glavi na kojoj se ucio
![]()
ljusko hos broj?imam ja