stella_k wrote:Sad sam bila u kafani, nigdje nikog.
Sta bi od onakve Stelle
a ona igra vrti se kao cigra ...T wrote:Ja se samo nadam da Gavro sve ovo citastella_k wrote:Veliko H moze postati malo.....ssssssss.......T wrote: ... ima jos vremena da se svasta desi
... a vec ti je priznala da je u dobrom raspolozenju, Gavro![]()
Ne znam njemacki, bas niti jednu recenicugavrilo wrote:liebstes kind du weinst? wehe über den, der diese köstliche tropfen aus so himmlischen augen presststella_k wrote:Zato sam ovako neozbiljna, tugu krijem....
Citao sam tu temu...i ne zezaj...niko ti nije dirnuo u dijete...a mislim da je to nekoliko puta i napisano u onoj prepisci...stella_k wrote:Vrti pomalo, od gluposti..
Napali me na Zivot poslije rodjenja, u dijete mi dirnuli....prekrasssni....
Zato sam ovako neozbiljna, tugu krijem....
Ne zezaj ti, umijem ja doooobro citati, narocito ono napisano izmedju redovaT wrote:Citao sam tu temu...i ne zezaj...niko ti nije dirnuo u dijete...a mislim da je to nekoliko puta i napisano u onoj prepisci...stella_k wrote:Vrti pomalo, od gluposti..
Napali me na Zivot poslije rodjenja, u dijete mi dirnuli....prekrasssni....
Zato sam ovako neozbiljna, tugu krijem....
Lopove, nikad nisam nikog uvrijedila...T wrote:stella_k wrote: ...umijem ja doooobro citati, narocito ono napisano izmedju redova
A sto se tice citanja izmedju redova...kreni barem od svojih postova...svasta tu ima![]()
Grskom sam editovao svoj post...a htio sam napisati jos jedanstella_k wrote:Da, i da nece ona od svoje djece mentalne invalide praviti..to kao, opasna, zlocesta Barbika, sejtanska sprava od moje kcerke invalida napravila...hmm....![]()
Stela...sad pricamo o "citanju izmedju redova". To sam ti vec spominjao. Ti imas svoje faze, kad u nekim svojim komentarima ne spominjes nista konkretno, ali onim sto napises, navedes citaoca da pomisli upravo na onu stvar koju nisi direktno spomenulastella_k wrote: Lopove, nikad nisam nikog uvrijedila...
Sve sa duznim postovanjem....
Hajde nadji nesto sto ne dolikuje zdravoj komunikaciji