Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!
kamberovica polje wrote: ↑22/06/2024 18:20
Hrvatskoj se već jedan rezultat poklopio.
Hoćemo se kladit da će im sve poredat i da će se provući i s 2 boda dalje.
Nevjerovatnu sreću neznalica Dalić ima.
Nevjerovatnu.
Jack Be Nimble wrote: ↑22/06/2024 18:46
Barem ce 3/4 tima imati po 4 boda. Ovi sa 3 boda se samo mogu provuci na gol razliku.
Pa kako ovaj piše da se hr može provući sa 2 boda i čini mi se lošom gol razlikom
Mislim da to govori u poenti da imaju srecu da bi cak sa 2 boda mogli, iako nije moguce. Hrvati trebaju 4 boda i braem 0 ili + gol razliku. Trenutno su na -3, ako 5 timova zavrsi sa 4 boda na trecem, bice zajebano za hrvate ako im je gol razlika -2 recimo.
Jack Be Nimble wrote: ↑22/06/2024 18:46
Barem ce 3/4 tima imati po 4 boda. Ovi sa 3 boda se samo mogu provuci na gol razliku.
Pa kako ovaj piše da se hr može provući sa 2 boda i čini mi se lošom gol razlikom
Mislim da to govori u poenti da imaju srecu da bi cak sa 2 boda mogli, iako nije moguce. Hrvati trebaju 4 boda i braem 0 ili + gol razliku. Trenutno su na -3, ako 5 timova zavrsi sa 4 boda na trecem, bice zajebano za hrvate ako im je gol razlika -2 recimo.
Prolaz s 2 boda:
Mađarska - Škotska X
Turska - Češka 1
Portugal - Gruzija 1
S pobjedom protiv Italije automatski skaču na 2 mjesto. Talijani inače imaju samo 3 boda, a nema šanse da Albanci izvuku 3 boda protiv Španaca.
Prolaz s 2 boda:
Mađarska - Škotska X
Turska - Češka 1
Portugal - Gruzija 1
S pobjedom protiv Italije automatski skaču na 2 mjesto. Talijani inače imaju samo 3 boda, a nema šanse da Albanci izvuku 3 boda protiv Španaca.
Spanski selektor najavio da ce odmarati sve glavne igrace a mozda im je u interesu da prodju albanci a ne hrvati
Za Albaniju ništa ne znači što će igrati rezervni igrači Španije.
Sigurno će igrači sa klupe biti još više nabrijani nego prvi tim i sa željom da iskoriste dobijenu priliku, tako da je bod sa Hrvatskom krajnji domet albanske reprenzetacije.
Nakon zavrsetka drugog kola, ekipe favorite bih po prikazanom u dvije utakmice poredao ovako:
1. Spanija
2. Njemacka
3. Portugal
4. Nizozemska
5. Francuska
6. Belgija
7. Engleska
8. Italija
9. Hrvatska
S tim sto bih sad rekao da se Portugal pridruzio glavnim favoritima za osvajanje. Belgija ipak realno je pokazala vise i u prvoj utakmici, a Italija je realno fakat losa.
Ned i Fra prakticno isto.
Ne kazem ko ce po ovome osvojiti, samo govorim performans.
Ger, Esp, Por i Fra, neko od njih zasluzuje da uzme.
Hrvati su jedini koji do sada izgledaju kao da su zalutali na ovu listu. I donekle Ita. Te dvije ekipe su vise grupa sa Sui i Den.
za proc u nokaut fazu treceplasiranima u grupi trebace sigurno tri boda cisto sumljam da ce neko proc sa dva boda. Hrvatska da je dobila albaniju bila bi mirna zadnje kolo ovako moraju dobit italiju