Syncler App

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

BarbaDue

#376 Re: Syncler App

Post by BarbaDue »

suad-sarajevo wrote: 21/12/2024 17:39 Kodi je tito.
Kodi je tito ali ovo je sasvim druga galaksija :mrgreen:
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#377 Re: Syncler App

Post by suad-sarajevo »

Kodi jede RD linkove za doručak. :D
typeOnegative

#378 Re: Syncler App

Post by typeOnegative »

Kao i stremio/syncler koji šesnaest puta bolje rade i izgledaju od kodija .
Jedino u čemu je bolji od spomenutih i to uvjetno rečeno je bolje baratanje titlovima zbog većeg broja addon-a i nista vise..
Zorge

#379 Re: Syncler App

Post by Zorge »

Isprobao sam sve
Što se tiče Real debrid najbolje mi u u kodiju radi
Imam oko 90 listi u traktu
Vrhunska stvar , podesio sam titlove kao što su na RTL
Nvidia shield pušta sve, moraće se ove godine odvojiti pare za 4k mini led TV
typeOnegative

#380 Re: Syncler App

Post by typeOnegative »

Isprobao sam i ja , zato i kazem. . Meni se kodi pokazao lošijim i ne može u istu rečenicu sa navedenim, synclerom pogotovo koji btw isto ima trakt liste koje spominjes.
Ne namećem nikome ništa, ali sto se mene tiče kodi je zaboravljena prošlost i apsolutno je bespotreban pored navedenih koje su optimiziranije i puno bolje i brže rade, a i zauzimaju dosta manje prostora kojeg na Firesticku ionako nema u izobilju.
tramvajtrojka

#381 Re: Syncler App

Post by tramvajtrojka »

...
suad-sarajevo

#382 Re: Syncler App

Post by suad-sarajevo »

typeOnegative wrote: 23/12/2024 09:06 Isprobao sam i ja , zato i kazem. . Meni se kodi pokazao lošijim i ne može u istu rečenicu sa navedenim, synclerom pogotovo koji btw isto ima trakt liste koje spominjes.
Ne namećem nikome ništa, ali sto se mene tiče kodi je zaboravljena prošlost i apsolutno je bespotreban pored navedenih koje su optimiziranije i puno bolje i brže rade, a i zauzimaju dosta manje prostora kojeg na Firesticku ionako nema u izobilju.
Volio bih da nam navedeš stvari koje stavljaju Syncler ispred Kodija. Pri tome bih zanemario interface koji je evidentno bolji na Syncleru mada danas ima i prelijepih buildova za Kodi.
typeOnegative

#383 Re: Syncler App

Post by typeOnegative »

suad-sarajevo wrote: 15/04/2025 09:12
typeOnegative wrote: 23/12/2024 09:06 Isprobao sam i ja , zato i kazem. . Meni se kodi pokazao lošijim i ne može u istu rečenicu sa navedenim, synclerom pogotovo koji btw isto ima trakt liste koje spominjes.
Volio bih da nam navedeš stvari koje stavljaju Syncler ispred Kodija. Pri tome bih zanemario interface koji je evidentno bolji na Syncleru mada danas ima i prelijepih buildova za Kodi.
Mislim da sam sasvim jasno objasnio sve vec. :thumbup:
suad-sarajevo

#384 Re: Syncler App

Post by suad-sarajevo »

typeOnegative wrote: 15/04/2025 09:54
Mene nisi ubijedio ali sve ima svoju publiku. :thumbup:
typeOnegative

#385 Re: Syncler App

Post by typeOnegative »

suad-sarajevo wrote: 16/04/2025 20:15
typeOnegative wrote: 15/04/2025 09:54
Mene nisi ubijedio ali sve ima svoju publiku. :thumbup:
Ako pažljivo pročitaš vidjet ćeš da to nije bio ni cilj :thumbup:
Drug Clan

#386 Re: Syncler App

Post by Drug Clan »

Syncler 2.0 Završna Verzija je Zaključana — Spremite se 🎬

Zdravo svima — Nakon gotovo 2 godine razvoja, testiranja, povratnih informacija, kasnonoćnog traženja grešaka i dotjerivanja korisničkog interfejsa, nova verzija je konačno zaključana i spremna. Ovo je najveće ažuriranje koje je Syncler ikada imao — potpuna rekonstrukcija, potpuno novi UI, ubrzanja, besprijekorna sinhronizacija, bolja reprodukcija i još mnogo toga.

💡 Ogromno hvala svima koji su testirali betu, prijavljivali greške i davali prijedloge. Ovo izdanje ne bi postojalo bez vas — zaista.

🎉 Lansiranje je za samo 2 sedmice.

Lansiranje: petak, 23. maj 2025. u 17:00 UTC

1 mjesec premiuma — besplatno za sve.

Osvježena početna stranica sa demo videom i slikama aplikacije.

BarbaDue

#387 Re: Syncler App

Post by BarbaDue »

Koju vi verziju trenutno imate? Kod mene 1.3.9.2
typeOnegative

#388 Re: Syncler App

Post by typeOnegative »

Drug Clan wrote: 12/05/2025 21:54 Syncler 2.0 Završna Verzija je Zaključana — Spremite se 🎬

Zdravo svima — Nakon gotovo 2 godine razvoja, testiranja, povratnih informacija, kasnonoćnog traženja grešaka i dotjerivanja korisničkog interfejsa, nova verzija je konačno zaključana i spremna. Ovo je najveće ažuriranje koje je Syncler ikada imao — potpuna rekonstrukcija, potpuno novi UI, ubrzanja, besprijekorna sinhronizacija, bolja reprodukcija i još mnogo toga.

💡 Ogromno hvala svima koji su testirali betu, prijavljivali greške i davali prijedloge. Ovo izdanje ne bi postojalo bez vas — zaista.

🎉 Lansiranje je za samo 2 sedmice.

Lansiranje: petak, 23. maj 2025. u 17:00 UTC

1 mjesec premiuma — besplatno za sve.

Osvježena početna stranica sa demo videom i slikama aplikacije.

Tnx za info ... evo instalirao i aktivirao free mjesec premiuma ( S2 je kod ako neko želi isprobati )
Onako na prvu, odlicno radi, ali skršio mi je backup setupa koji koristim više godina, morao sve ispocetka, tako da oprez.
Sve je dosta izmijenjeno na bolje, sad ide preko računa i ne mora se kao prije štimati svaki uređaj posebno,.ustimao na mobu i povukao je setup na fs, čak i sve što gledam na stremiu( samo treba postavke jezika ustimati za svaki uređaj posebno)
Ugl , prezadovoljan , dobro je odrađeno bas .
mc-twin

#389 Re: Syncler App

Post by mc-twin »

Jesu li rijesili "zezancije" s prijevodima? Kad samo pomislim na njihovo bespotrebno komplikovane opcije i postavke izgubim volju... :-)
BarbaDue

#390 Re: Syncler App

Post by BarbaDue »

Imam premium do novembra, ako uradim update hoće li mi ostati premium?
typeOnegative

#391 Re: Syncler App

Post by typeOnegative »

mc-twin wrote: 01/06/2025 17:17 Jesu li rijesili "zezancije" s prijevodima? Kad samo pomislim na njihovo bespotrebno komplikovane opcije i postavke izgubim volju... :-)

Titlovi kao i prije, ok., ali može i bolje , stremio.je jači tu dosta. Nema tu ništa komplicirano, odaberes jezik u postavkama i to je to , a i ostalo u v2 verziji je značajno pojednostavljeno, sve je u dva klika bukvalno.

@barba
Trebao bi ostati , ne vidim razloga da bude drukčije ( ali vj će ti obrisati sve postavke jer je skroz druga aplikacija i sad ide preko računa i morat ćeš ponovno unijeti kod )
suad-sarajevo

#392 Re: Syncler App

Post by suad-sarajevo »

Kako ide v2.0? Dosta su ga poboljšali, ba r se meni tako čini. Titlovi, organizacija home screena, sama instalacija kada se odradi na telefonu recimo sama se sinhronizuje kada se instalira na drugi uređaj. Dosta bolje.
typeOnegative

#393 Re: Syncler App

Post by typeOnegative »

Je , dosta je poboljšan u v2. Ko sto i sam kažeš, uglavnom najveće promjene na bolje home menu i sto ide preko računa pa može sync sa mobitela ko na stremiu što prije nije moglo i svaki uređaj se morao posebno štimati što je bilo dosta frustrirajuće.
BarbaDue

#394 Re: Syncler App

Post by BarbaDue »

Syncler-aši, je li moguće da za ovaj film ne izbaci više linkova!?
Image
Kako izgleda vaša pretraga za ovaj film? Volio bi usporediti sa vama.
BiBi911

#395 Re: Syncler App

Post by BiBi911 »

Sory jedno pitanje. Jel syncler Legalan u DE(kodi je pusa za dodatke,liste...)

Tnx
suad-sarajevo

#396 Re: Syncler App

Post by suad-sarajevo »

BarbaDue wrote: 11/08/2025 22:53 Syncler-aši, je li moguće da za ovaj film ne izbaci više linkova!?
Image
Kako izgleda vaša pretraga za ovaj film? Volio bi usporediti sa vama.
I kod mene je ista situacija. Trenutno nema pravog snimka.
BarbaDue

#397 Re: Syncler App

Post by BarbaDue »

@suad-sarajevo Hvala :thumbup:
BiBi911 wrote: 11/08/2025 23:07 Sory jedno pitanje. Jel syncler Legalan u DE(kodi je pusa za dodatke,liste...)

Tnx
Sve što ti omogućava da besplatno gledaš blockbuster je nelegalno, tako da ako ćeš sa pravne strane ovakve stvari nisu legalne.
suad-sarajevo

#398 Re: Syncler App

Post by suad-sarajevo »

@BiBi911 Mislim da ti treba dobar (plaćeni) VPN.
BiBi911

#399 Re: Syncler App

Post by BiBi911 »

suad-sarajevo wrote: 12/08/2025 19:32 @BiBi911 Mislim da ti treba dobar (plaćeni) VPN.
Imam Nord(placen). Sada citam ovo je kao sivs zona mozda bude kazne a mozda ne bude. Sve dok nije oficijelni download jos uvijek nije kaznjivo al mozda moze da bude.
typeOnegative

#400 Re: Syncler App

Post by typeOnegative »

BiBi911 wrote: 11/08/2025 23:07 Sory jedno pitanje. Jel syncler Legalan u DE(kodi je pusa za dodatke,liste...)

Tnx
To ti je neka siva zona , ni tamo ni 'vamo, dublje u zakon ne bih jer ovo nije legalno gotovo nigdje , a ovo je za razliku od ostalih servisa ovakve vrste sigurno tamo , barem sad.
Ugl, ako bi koristio sa RD ok si jer se masovno koristi vani bez problema i ( kao i stremio )
Eno pun reddit sa raspravama i upisima ljudi , nema odakle ih nema, ugl sve iz zap zemalja, evo link i konkretno za Njemačku , samo sam utipkao " is real debrid safe in germany "

To i jest najbolja stvar kod RD jer je sve kriptirano i ISP ni bilo ko drugi ne moze vidjeti ništa .
Kako god , ne nagovaram te , ti najbolje znas . Pregledaj malo pa vidi jbg Ako ti je bas frka, onda zbavi kakav VPN ili idi na legalne servise :thumbup:
Post Reply