Senad Hadzifejzović...

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
niskoprofilni

Post by niskoprofilni »

Kisni_dan wrote:
kaokakao wrote:da nije bilo rata u BiH ne bi bilo ni Senada! Ma daj èovjeèe, ne zna ni o èemu drugom da trabunja, samo o ratu, agresiji, ratu,agresiji...... kvazi novinarèiæ!

:-)
:run:
potpisujem
miki22

Post by miki22 »

kaokakao wrote:da nije bilo rata u BiH ne bi bilo ni Senada! Ma daj čovječe, ne zna ni o čemu drugom da trabunja, samo o ratu, agresiji, ratu,agresiji...... kvazi novinarčić!
To je to..
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Unjustice wrote:Sta bi jucer sa B92 linkom iz Sandzaka? Taman kad je muftija Zukorlic zelio reci par u vezi toga da ga Srbija i Kostunica ruse, linija pukla?

:dance:
Stari

Post by Stari »

Meni se opet bas svidja to sto Hadzifejzovic ne persira...ne vecinu oslovljava sa ti ....to sa tim persiranjem ...mi nakon nekoliko decenija navikavanja na zivot u dijaspori , gdje se opet tako nesto ne radi, .... kad cujem one na HRT i slicnim balkanskim kanalima i onog tituliranja i persiranja i ....ja preseravanja bozesacuvaj ...opsta parada malogradjanstine i kenjkanja raje kojima je forma bitnija od sadrzaja...bljak.

Naravno ima Hadzifejzovic naravno nedostataka ... ali to sa "tikanjem" mu jka uzimam iskljucivo kao dobru stvar...jednostavno ako ni zbog cega drugog ...a ono da se pokondirene tivke barem malo pocnu spustati na zemlju ....
prleitihi

Post by prleitihi »

ali zato radončića pita.."mogu li vas zvati - fahrudine?".. :thumbup:

:bih: :D
dared

Post by dared »

Senad je dobar,ma super je kakvih ima...pomaci koje je napravio u informativnom programu su nevjerovatni,samo ne znam u kom smjeru...ako je Maca ikada ista dobro uradio,to je periferni dnevnik...
u ove price da ce otici u neki kabinet itd...ne vjerujem...pored vec poznatih oblika ovisnosti treba uvesti i ovisnost o kameri...nista ne hrani ego novinara kao kamera i tu Senad nije jedini...Duska se svojevremeno odrekla plate od preko 2500 KM u CBBiH i vratila na TV,gdje danas mozda ima 1000 - 1500KM,mislim da to dovoljno govori???...pare tu ne igraju nikakvu ulogu,kapitalnim djelom: Rat uzivo,uzeo je dovoljno...mislim da nema Bosnjaka u dijaspori koji je nema u regalu,kao sto se nekad kupovao Tito i njegova sabrana djela...Senad se ubio za regala,bilo na ekranu TV prijemnika ili u vidu knjige
haris ubleha

Post by haris ubleha »

Nakon visemjesecnog medijskog terora i populistickog preseravanja japajakavca, pravo osvjezenje su subotnji dnevnici koje na Hayatu odnedavno uredjuje Kenan Cerimagic. Prosto ne mogu da vjerujem da mu Svrakici dopustaju da ovako dere vlast. Mada mi je Hayat na "broju 457", gledao sam dva Cerimagiceva dnevnika i... to je to. Takav Dnevnik treba biti - u sluzbi gradjana, da proziva politicare za lose poteze i netransparentno trosenje nasih para - sto puta bolje od gospodina "srat uzivo" i njegovih talova i anketa tipa "ko je jaci politicar".
Savjetnica bez VSS

#383 Re:

Post by Savjetnica bez VSS »

Prenj wrote:Edu,

vec nekoliko dana se mecim da pokrenem ovu temu.
Svakim danom i u svakom pogledu Senad sve vise nazaduje.
- u Omladinskom programu je bio briljantan,
- u Dnevniku, tokom rata, jako dobar,
- u Dnevniku, nakon rata, sasvim iznenada "podoban" za vladajuce, po prvi put u karijeri.
A sada, pojedini Centralni dnevnici na Hayatu nisu ni za gledanje, toliko boluju od mucne Senadova patetike i "ekskluzivnost" i potrebom da pokaze da je bolji od ostatka svijeta.

Ali kod ovako nepismenog naroda razne glupost prodju pa i one tipa "Brent Sadler, najbolji, najveci novinar CNN-a"

Steta, zbilja steta.

vrijeme je za penziju
idi ne teroriši nas više

:lol: :lol: :lol: :lol:
karanana

#384 Re: Senad Hadzifejzović...

Post by karanana »

joj savjetnice, gdje ih ovolike iskopas iz naftalina.
ima ona novija tema koja je aktuelna, nju nisi komentarisala.
BHF_Manijak

#385 Re: Senad Hadzifejzović...

Post by BHF_Manijak »

Sto imam osjecaj da je savjetnica kakav otkaz fasovala? :lol: :mrgreen:
Andreja Kežman

#386 Re: Senad Hadzifejzović...

Post by Andreja Kežman »

BHF_Manijak wrote:Sto imam osjecaj da je savjetnica kakav otkaz fasovala? :lol: :mrgreen:
Svi koji su rekli neku protiv njega su ustvari otkaz fasovali. :skoljka:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#387 Re: Senad Hadzifejzović...

Post by KatarinaKosaca »

Andreja Kežman wrote:
BHF_Manijak wrote:Sto imam osjecaj da je savjetnica kakav otkaz fasovala? :lol: :mrgreen:
Daj mi ime firme gdje možeš protiv vlasnika i šefa reći, da im odmah cv pošaljem :D
Nero Histrion

#388 Re: Senad Hadzifejzović...

Post by Nero Histrion »

Savjetnica il' je dobila nogu il' je s neke druge televizije pa rovari malo. Kako inace objasniti vadjenje starih postova iz :roll: naftalina? :skoljka:
BHF_Manijak

#389 Re: Senad Hadzifejzović...

Post by BHF_Manijak »

Andreja Kežman wrote:
Gdje si Erszebet, je l' to ban pao a? :oops:

I naravno da je otkaz fasovala ili ju je Senad negdje dobro naguzio, jer kako drugacije objasniti da neko ima toliku potrebu da nekog blati pa izvlaci teme koje su zamrle po 2-3 godine! Slucajno je l' de? :zzzz:
Andreja Kežman

#390 Re: Senad Hadzifejzović...

Post by Andreja Kežman »

BHF_Manijak wrote:
Andreja Kežman wrote:
Gdje si Erszebet, je l' to ban pao a? :oops:

I naravno da je otkaz fasovala ili ju je Senad negdje dobro naguzio, jer kako drugacije objasniti da neko ima toliku potrebu da nekog blati pa izvlaci teme koje su zamrle po 2-3 godine! Slucajno je l' de? :zzzz:
???? Ne razumijem, ali nije ni važno.

Nemam pojma koji su motivi izvlačenja tema, nisam ni skontao, ali okej ako ti tako kažeš.
Post Reply