Da, ja sam pucao u Cacu!
-
Bodkin
#377 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
matematicar_teski wrote:nesto ti ne vjerujem da si ti bio u ARBiH, posebno ako si nebosnjak. Takvih nije bilo, to je propaganda. ARBiH je bila bosnjacka armija i na to smo ponosnidustaban wrote:... pa si ti sebi uzeo u zadatak da odbranom lika i djela ove zvijeri (previse je kulturno za Cacu reci da je zlocinac) objasnis Srbima neke stvari kako bi sto prije dosli do katarze!jon_jovi wrote:Jednostavno je vidljivo da Srbi nisu spremni ni na kakvu katarzu...
E cacani moji, da li ste vi svjesni da besramnom rehabilitacijom ove nemani samo retroaktivno potvrdjujete ispravnost paljanske politike a nas, nebosnjake pripadnike ARBiH, dovodite u situaciju da se toga stidimo!
AFERIM, neka vam je na cast!
-
furlan
#378 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Eto nek si ti bio u ARBIH.
Last edited by furlan on 28/10/2013 21:38, edited 1 time in total.
-
Innovation
#379 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Ovo mora da se salite.matematicar_teski wrote: nesto ti ne vjerujem da si ti bio u ARBiH, posebno ako si nebosnjak. Takvih nije bilo, to je propaganda. ARBiH je bila bosnjacka armija i na to smo ponosni
Ovako nesto moze reci samo onaj ko nije bio u BiH, a pogotovo ne u Armiji BiH.
- uglavnomja
#380 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Innovation wrote:Ovo mora da se salite.matematicar_teski wrote: nesto ti ne vjerujem da si ti bio u ARBiH, posebno ako si nebosnjak. Takvih nije bilo, to je propaganda. ARBiH je bila bosnjacka armija i na to smo ponosni![]()
vjerovatno se nije ni rodio
-
matematicar_teski
#381 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Mozemo se mi zavaravati koliko hcoete, mozda 92 druge da je i bilo jedno 15 posto, dok nisu kvislinzi bjezali sa polozaja i ugrozavali sigurnost linija posebno na stupuInnovation wrote:Ovo mora da se salite.matematicar_teski wrote: nesto ti ne vjerujem da si ti bio u ARBiH, posebno ako si nebosnjak. Takvih nije bilo, to je propaganda. ARBiH je bila bosnjacka armija i na to smo ponosni![]()
-
furlan
#382 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
A jesi li ponosan na onaj ispracaj?Ima slikica malo nazad.matematicar_teski wrote:nesto ti ne vjerujem da si ti bio u ARBiH, posebno ako si nebosnjak. Takvih nije bilo, to je propaganda. ARBiH je bila bosnjacka armija i na to smo ponosnidustaban wrote:... pa si ti sebi uzeo u zadatak da odbranom lika i djela ove zvijeri (previse je kulturno za Cacu reci da je zlocinac) objasnis Srbima neke stvari kako bi sto prije dosli do katarze!jon_jovi wrote:Jednostavno je vidljivo da Srbi nisu spremni ni na kakvu katarzu...
E cacani moji, da li ste vi svjesni da besramnom rehabilitacijom ove nemani samo retroaktivno potvrdjujete ispravnost paljanske politike a nas, nebosnjake pripadnike ARBiH, dovodite u situaciju da se toga stidimo!
-
KENJAC
#383 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Daj ba , ja se javio na ovu temu jer ima par stvari sto mi je ostalo nejasno iz tih dana, a ono par balavaca vodi glavnu rijec i jos velicaju onu budaletinu zlikovacku! Gazda kljucaj ovo i baci kljuceve !
-
matematicar_teski
#384 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
... pa si ti sebi uzeo u zadatak da odbranom lika i djela ove zvijeri (previse je kulturno za Cacu reci da je zlocinac) objasnis Srbima neke stvari kako bi sto prije dosli do katarze!
nesto ti ne vjerujem da si ti bio u ARBiH, posebno ako si nebosnjak. Takvih nije bilo, to je propaganda. ARBiH je bila bosnjacka armija i na to smo ponosni
nemam komentara!A jesi li ponosan na onaj ispracaj?Ima slikica malo nazad.
- hopcup
#385 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Bodkin wrote:matematicar_teski wrote: nesto ti ne vjerujem da si ti bio u ARBiH, posebno ako si nebosnjak. Takvih nije bilo, to je propaganda. ARBiH je bila bosnjacka armija i na to smo ponosni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
dudlov
#386 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
U jebote,šta napisa. Brzo ovo edituj.matematicar_teski wrote:nesto ti ne vjerujem da si ti bio u ARBiH, posebno ako si nebosnjak. Takvih nije bilo, to je propaganda. ARBiH je bila bosnjacka armija i na to smo ponosnidustaban wrote:... pa si ti sebi uzeo u zadatak da odbranom lika i djela ove zvijeri (previse je kulturno za Cacu reci da je zlocinac) objasnis Srbima neke stvari kako bi sto prije dosli do katarze!jon_jovi wrote:Jednostavno je vidljivo da Srbi nisu spremni ni na kakvu katarzu...
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
- hopcup
#387 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
post može editovat, al CPU je uništen nepovratnodudlov wrote: U jebote,šta napisa. Brzo ovo edituj.
- dustaban
#388 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Je li ovo upuceno meni ili njemu?dudlov wrote:U jebote,šta napisa. Brzo ovo edituj.matematicar_teski wrote:nesto ti ne vjerujem da si ti bio u ARBiH, posebno ako si nebosnjak. Takvih nije bilo, to je propaganda. ARBiH je bila bosnjacka armija i na to smo ponosnidustaban wrote:("jon_jovi" - Jednostavno je vidljivo da Srbi nisu spremni ni na kakvu katarzu...)
... pa si ti sebi uzeo u zadatak da odbranom lika i djela ove zvijeri (previse je kulturno za Cacu reci da je zlocinac) objasnis Srbima neke stvari kako bi sto prije dosli do katarze!
U svakom slucaju... kad pogledam sta se desava i kud sve ovo vodi... dodje mi bas da ja editujem svoju bigrafiju.
Sve je bilo uzalud.
-
dudlov
#389 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Njemu. Nemoj se sjebavat jer razloga nema,mislim danas ima al za onda nije bilo. Ovo danas je viša sila i to tako treba gledati a nikako se stiditi.dustaban wrote:Je li ovo upuceno meni ili njemu?dudlov wrote:U jebote,šta napisa. Brzo ovo edituj.matematicar_teski wrote: nesto ti ne vjerujem da si ti bio u ARBiH, posebno ako si nebosnjak. Takvih nije bilo, to je propaganda. ARBiH je bila bosnjacka armija i na to smo ponosni
U svakom slucaju... kad pogledam sta se desava i kud sve ovo vodi... dodje mi bas da ja editujem svoju bigrafiju.
Sve je bilo uzalud.
-
shin
#390 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Egu (Ergin Nikolic) sam znao, sa starim sam mu u posjetu isao kada je bio ranjen sijacem smrti, trebali su mu obje noge odrezati ali ga je Gavrankapetanovic spasio. Poslije su ga prebacili gore u kasarnu kod egipcana kao strazu i valjda se zakacio sa cacinim momcima oko placanja i tih straza. Ubise ga i rodjaka mu Duska Jovanovica koji je htio promjeniti ime u Kemal.
Nestale gradjane nece nikada naci jer su palili tijela.
Nestale gradjane nece nikada naci jer su palili tijela.
- Skijaš
#391 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Za dobro se borimo jer tako treba, a ne zato što su šanse za uspjeh ovakve ili onakve. Tu nema mjesta kalkulisanju.dustaban wrote:U svakom slucaju... kad pogledam sta se desava i kud sve ovo vodi... dodje mi bas da ja editujem svoju bigrafiju.
Sve je bilo uzalud.
-
oridjidji
#392 Re:
Ma natovarili Dani supacki sve Kastri na ledja, sreca pa su se iskazi vojnih policajaca razlikovali od navodne istine u danima, pa je covjek zahvaljujuci tome i danas na slobodi. Inace bi covjeka koji je najmanje odgovoran za ubistvo Cace, stavili u zatvor.DiplomataSaSela wrote:Fair ba sto si se toliko opteretio s ovim.Ovo sve se vec zna odavno...a koga je ubio to u Danima neces procitati...
-
furlan
#393 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Skijaš wrote:Za dobro se borimo jer tako treba, a ne zato što su šanse za uspjeh ovakve ili onakve. Tu nema mjesta kalkulisanju.dustaban wrote:U svakom slucaju... kad pogledam sta se desava i kud sve ovo vodi... dodje mi bas da ja editujem svoju bigrafiju.
Sve je bilo uzalud.
- exliberal-ex
#394 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Tri pitanja za matematicara I jon_jovi
Prvo
Koliko ste imali godina kad se ovo sranje od rata desavalo?
Drugo
Kako objasnjavate postupak cace I njegovih kerova koji su zavezali mrvog vojnika vrs ( neki kazu da je bio dobrovoljac drugi kazu da je bio lokalni srbin, isto tako dvije sam price cuo o tome kako su dosli do njega) I vukli tijelo niz bistirk dok se nije raspalo? Nekako me ovo podsjeca na njegovog protivnika sto je bio na srpskoj strain I drzao je liniju na jevrejskog groblju....znate o kome pricam....vojvoda....
Trece
Zasto nije organizovana sahrana za one sto su pobijeni na kazanima I ostalim stratistima kao sto je I caci ...I da je organizovana koliko bi patriota doslo....
Prvo
Drugo
Kako objasnjavate postupak cace I njegovih kerova koji su zavezali mrvog vojnika vrs ( neki kazu da je bio dobrovoljac drugi kazu da je bio lokalni srbin, isto tako dvije sam price cuo o tome kako su dosli do njega) I vukli tijelo niz bistirk dok se nije raspalo? Nekako me ovo podsjeca na njegovog protivnika sto je bio na srpskoj strain I drzao je liniju na jevrejskog groblju....znate o kome pricam....vojvoda....
Trece
Zasto nije organizovana sahrana za one sto su pobijeni na kazanima I ostalim stratistima kao sto je I caci ...I da je organizovana koliko bi patriota doslo....
-
korisnik101
#395 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Caco je kaznjen dovoljno/. Ubijen kao sto je zivio, Kao pas. Sta hocete vise ?exliberal-ex wrote:Tri pitanja za matematicara I jon_jovi
Prvo
Drugo
Trece
Par stotina Sarajlija (puno onih koji su izgubili najmilije) je doslo na dzenazu. Od 350 hiljada stanovika, to bas i nije veliki procenat.
Velika vecina Bosnjaka ne podrzava Cacu. Ono sto je radio, i nacin na koji je radio je degutantno.
I sutra kad bi Caco uskrsnuo, mi bi ga opet ubili.
Ovaj put glogovim kolcem,, da ne ustane opet
Zato kulirajte malo.
Velika vecina Bosnjaka smatra Cacu otpadom ljudskog roda. Sto on to i jeste.
- exliberal-ex
#396 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Izvini korisnik ali bilo je mnogo vise nego par stotina....mnogo, mnogo visekorisnik101 wrote:Caco je kaznjen dovoljno/. Ubijen kao sto je zivio, Kao pas. Sta hocete vise ?exliberal-ex wrote:Tri pitanja za matematicara I jon_jovi
Prvo
Drugo
Trece
Par stotina Sarajlija (puno onih koji su izgubili najmilije) je doslo na dzenazu. Od 350 hiljada stanovika, to bas i nije veliki procenat.
Velika vecina Bosnjaka ne podrzava Cacu. Ono sto je radio, i nacin na koji je radio je degutantno.
I sutra kad bi Caco uskrsnuo, mi bi ga opet ubili.
Ovaj put glogovim kolcem,, da ne ustane opet![]()
Zato kulirajte malo.
Velika vecina Bosnjaka smatra Cacu otpadom ljudskog roda. Sto on to i jeste.
Sad sta je velika vecina...jel pricamo o Sarajevskom podrucju ili samo o starom gradu ili memli strain....ako pricamo o starom gradu bogami nedjelim tvoje misljenje...o memli strain necu ni da pricam
*edit*
I jos nesto
Ubijen je jer mu je istekao rok upotrebe ne sto je bio pobunjenik ili sto se oglusavao o naredbe....ubijen je da bi drugi ostali nekaznjeni
- Hajvan
#397 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
jah...svismo isti..heljp baznija nau...kme kme..i osdtale nategnute price.
Fakt1. u sred opkoljnog Sarajeva ( ko ga je opkolio i zašto???), pokrenuta akcija hapšenja ubica, kriminalaca i neposlušnog odficirsog kadra, uprkos mogućem slabljenju borbene gotovosti.
Fakt2. svi neposlušnici svrgnuti, kriminalci uhapšeni, ubice ubijeni--- rat je i takve akcije su dozvoljene.
Jedini žal- što caco nije po kratkom prijekom sudu osuđen i strijeljan javno...
hajd sad MRRRRRŠ.
Fakt1. u sred opkoljnog Sarajeva ( ko ga je opkolio i zašto???), pokrenuta akcija hapšenja ubica, kriminalaca i neposlušnog odficirsog kadra, uprkos mogućem slabljenju borbene gotovosti.
Fakt2. svi neposlušnici svrgnuti, kriminalci uhapšeni, ubice ubijeni--- rat je i takve akcije su dozvoljene.
Jedini žal- što caco nije po kratkom prijekom sudu osuđen i strijeljan javno...
hajd sad MRRRRRŠ.
- seln
#398 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
...i Helsingborgu.matematicar_teski wrote:Mozemo se mi zavaravati koliko hcoete, mozda 92 druge da je i bilo jedno 15 posto, dok nisu kvislinzi bjezali sa polozaja i ugrozavali sigurnost linija posebno na stupuInnovation wrote:Ovo mora da se salite.matematicar_teski wrote: nesto ti ne vjerujem da si ti bio u ARBiH, posebno ako si nebosnjak. Takvih nije bilo, to je propaganda. ARBiH je bila bosnjacka armija i na to smo ponosni![]()
-
Innovation
#399 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
Postao/la matematicar_teski dana 18/03/2012 01:08
nisam ratovao,bio sam mlad za to
-
udrch
#400 Re: Da, ja sam pucao u Cacu!
meni je ovo pomalo sve čudno i konfuzno..obično nas iz Istočne Bosne doživljavaju i napadaju da smo radikalni..
u Srebrenici u naselju Kiselica je bilo par srpskih porodica koje su preživjele čitav rat sa nama, a na zvorničkim teritorijma je bio jedan Karavlah čiji je bratić bio jedan od čuvara logora u Liplju koji je jedini oslobođeni logor u BiH..znam da je kasnije bio u 1. muslimanskoj podrinjskoj, iako je invalid u ruke, nema prstiju, vjerovatno da bi lakše preživio..niko ih nije dirao, a u ovim enklavama nije postojala nikakva civilna vlast ili organizacija..
zarobljeni nisu ubijani, već su najčešće razmjenjivani za naše mrtve..
Caco je uradio takva djela da i ono što je uradio na početku ne treba pripisivati njemu, već borcima koji su se zadesili u njegovoj brigadi..on je zločinac i kukavica i zbog toga mu je suđeno..civili se ne smiju ubijati i to mora biti jasno, posebno ne iz ovako niskih razloga..
oni koji ga još uvijek smatraju nečim većim od zločinca nisu baš svoji..
posebno mi nije jasno, jer se u Sarajevu ipak živjelo po paroli brastva i jedinstva..
mislim da je vrijeme da mu se klanja još jedna dženaza i da se izmjesti sa Kovača..
u Srebrenici u naselju Kiselica je bilo par srpskih porodica koje su preživjele čitav rat sa nama, a na zvorničkim teritorijma je bio jedan Karavlah čiji je bratić bio jedan od čuvara logora u Liplju koji je jedini oslobođeni logor u BiH..znam da je kasnije bio u 1. muslimanskoj podrinjskoj, iako je invalid u ruke, nema prstiju, vjerovatno da bi lakše preživio..niko ih nije dirao, a u ovim enklavama nije postojala nikakva civilna vlast ili organizacija..
zarobljeni nisu ubijani, već su najčešće razmjenjivani za naše mrtve..
Caco je uradio takva djela da i ono što je uradio na početku ne treba pripisivati njemu, već borcima koji su se zadesili u njegovoj brigadi..on je zločinac i kukavica i zbog toga mu je suđeno..civili se ne smiju ubijati i to mora biti jasno, posebno ne iz ovako niskih razloga..
oni koji ga još uvijek smatraju nečim većim od zločinca nisu baš svoji..
posebno mi nije jasno, jer se u Sarajevu ipak živjelo po paroli brastva i jedinstva..
mislim da je vrijeme da mu se klanja još jedna dženaza i da se izmjesti sa Kovača..