SaraFina wrote: ↑28/06/2021 22:53
RagibUzoriti wrote: ↑28/06/2021 22:46
SaraFina wrote: ↑28/06/2021 21:02
Pa ne daje ti klanjanje pet vakata, Ramazan i post, zekjat kompetenciju da kritiziraš maloumne mozdane driblinge „ zivota na račun hajra koji čini tkz vjernik“ Nego zdrav razum. Ja recimo nisam uopće vjernica Ali mi je šizofrena ova pojava. I šta je tu čudno?
Ja da sam na tvom mjestu, nakon takvog komentara na forumu, pokrio bih se po glavi od stida, izbrisao nick i zapalio PC da me nekad slucajno neko ne nadje preko MAC/IP adrese...
Pobjegao bih glavom bez obzira, daleko... Daleko...
Zakaj?
Sto kritiziram influencera? Pa ako hoćeš biti javna ličnost otrpi i kritike na svoje nebuloze. Hoćeš da te prati 200k? Hoćeš zagadjivati javni prostor omalovazavajući? Hoćeš se kurčiti i zivjeti od hajra djela kojih činiš pod krinkom vjere? Pa imam pravo da kritiziram. Iz udobne anonimnosti i da ne budem vjernik.
Jer mi ti i takvi, zagadjuju svojim istupima javni prostor. Licemjerno svoje mane i nedosljednosti skrivajući pod krinkom vjere.
Sad se ti samobaniraj. Jer braniš licemjere. I lazne vjernike. Influencere. Ljude koji naplaćuju hajr!
Bravo, super... Aplauz.
Dodje lik i kaze: ja sam Elvedin Pezic. Dolazim odatle, ovo mi je porodica. Studirao sam tamo i imam diplomu da sam po zvanju magistar. Smatram sebe za takvu i takvu osobu, vjerovanje mi se svodi na ove i ove stvari i vama preporucujem da budete takvi na osnovu toga i ovoga.
I onda dodju takvi kao ti, i pocnu da prozivaju. Prvo, niko ne zna ko si? Mozda si retardirana osoba, mozda imas dvije lijeve noge. Mozda nemas nikakvo obrazovanje. Mozda nisi casna i nisi moralna osoba. Mozda si Sabaheta Dzindo koja se krije iza tog nicka. Mozda si svasta nesto lose, ali uglavnom si anonimus.
I dajes sebi za pravo da pljuješ po nekome ko istupa javno i javno brani svoje stavove?
Ti koja si anonimna???
Nikome Pezic nije ruku zavrnuo, niti koga natjerao na nesto. Ako ti se svidja njegovo poimanje vjere, furas taj fazon, ako ne svidja, ides tamo u cemu se nadjes.
Ali jok, bitno je ostati anoniman, ali pljuvati sve ono sto ti se ne doima...
A u osnovi, bijeda duha i morala...
I sad, odakle ti izvuce da ja svojim istupima(pisanjem po forumu) zagadjujem javni prostor, a eto kao ti ga ne zagadjujes?

Ovo je moj 3ci upis mislim na ovu temu, a hajde ti prebroji svoje.
Pa da vidimo ko je veci "zagadjivac"