Srbija se expresno naoruzava?
- BHCluster
-
155_mm
#377 Re: Srbija se expresno naoruzava?
nego kad smo vec kod NATO-a. zna li ko po kojoj osnovi oni nadlecu bh. nebo vojnim avionima? je li presjednistvo sa miloradom odobrilo ono letenje NATO-ovih vojnih aviona uz zapadnu obalu drine prije nekoliko dana? ako nije odobrilo znaci da mogu da ulete kad hoce. a ako mogu avionima, mogu li i sa tenkovima da ulete bez odobrenja presjednistva?
- General War
#378 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Hajvan wrote:s tobomGeneral War wrote: S kime ce se obrnuti?![]()
FOE
DUMB
- General War
#379 Re: Srbija se expresno naoruzava?
E bas tako je, banjaluka je u BiH, ali BiH nije u banjaluci...pa zato nejma NATOa, nema EU...nije priznala jedina na balkanu Kosovo...et...realnosti.Benjo34 wrote:Čitam ja vijesti, samo mogu da vidim realnost, koliko god oni plakali, Banja Luka je u Bosni i tako će ostatGeneral War wrote: Ne citas ti vijesti, jel de?
-
asker
#380 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Kad iz ovih vlaznih snova izbijes Brcko, ostaje mlohav qoorac i genocidni brlog nema smisla. Da je sve tako jednostavno zar neko misli da je Mile sa republikom tu iz ljubavi, ili Seseljov mali nece da nas dira iz samilosti?
SBBKBB - mozda ovo mozda ono, sve suplja.
Stisnite pizde, napad, otcjepljenje, nesto, ukidanje, bilo sta!
SBBKBB - mozda ovo mozda ono, sve suplja.
-
LSD
#381 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Šta to ti prizivaš ratasker wrote:
Najjaci su mi ovi internet ratnici koji hajcaju raju po forumima, a koji se ufate noge i pravac Manhajm nakon prvog pucnja
-
asker
#382 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Da, hajd navalite pizdurine!!! Hebes suplju godinama!LSD wrote:Šta to ti prizivaš ratasker wrote:
Stisnite pizde, napad, otcjepljenje, nesto, ukidanje, bilo sta!ti ces kao braniti nešto, pa hajd navalite pizde
![]()
Najjaci su mi ovi internet ratnici koji hajcaju raju po forumima, a koji se ufate noge i pravac Manhajm nakon prvog pucnja
I vidis li ti mirotvorac o cemu se pise na ovoj temi?
-
LSD
#383 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Uvalio se u kožnu fotelju, nakacio se na internet, ima dobru konekciju i loži raju na rat
Sjajno.
Neznalica nema pojma da Bosna nema Armije kao '95, da je vojska odavno raspuštena, da nema cak ni vojne obaveze vec decenijama (bošnjačka izdajnicka banda i to ukinula) i on se nešto qrci i poziva na rat
kao Šae, haj navalite ako smijete
Klasican primjer SDA bota.
Neznalica nema pojma da Bosna nema Armije kao '95, da je vojska odavno raspuštena, da nema cak ni vojne obaveze vec decenijama (bošnjačka izdajnicka banda i to ukinula) i on se nešto qrci i poziva na rat
- Kikibombona
#384 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Ja mislim da bi ove nove, shisha i selfi generacije, vise stradale od prijateljske nego protivnicke vatre.LSD wrote:Uvalio se u kožnu fotelju, nakacio se na internet, ima dobru konekciju i loži raju na ratSjajno.
Neznalica nema pojma da Bosna nema Armije kao '95, da je vojska odavno raspuštena, da nema cak ni vojne obaveze vec decenijama (bošnjačka izdajnicka banda i to ukinula) i on se nešto qrci i poziva na ratkao Šae, haj navalite ako smijete
![]()
...
Kakav ljudi rat, nema ovdje vise rata iz milion razloga...
-
asker
#385 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Uvalio se u koznu fotelju, nakacio se na internet, ima dobru konekciju i lozi raju da se saginje dok kicma ne pukne. Pri tome ne prati tok dogadjaja i diskusije, a i sto bi, pa nije 20 hiljada postova nakuco promisljajuci garant.LSD wrote:Uvalio se u kožnu fotelju, nakacio se na internet, ima dobru konekciju i loži raju na ratSjajno.
Neznalica nema pojma da Bosna nema Armije kao '95, da je vojska odavno raspuštena, da nema cak ni vojne obaveze vec decenijama (bošnjačka izdajnicka banda i to ukinula) i on se nešto qrci i poziva na ratkao Šae, haj navalite ako smijete
![]()
Neznalica nema pojma da ima vise Armije nego 92, da Bosna ima Oruzane Snage, oficirski kadar, zakonski drzavni jedini legitimni okvir, NATO stab u Sarajevu, pune magacine i konacno, ali konacno otvorene oci i na ledjima. I on se nesto qrci i poziva na spavanje mirnim snom, kao, tishu, Srbi su nam braca, vase je da legnete i ne prskate puno krvlju, da se dzelat ne naljuti
Klasican primjer FGR bota
- General War
#386 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Nema bas milion razloga, ali dovoljan je jedan da se bosna raspadne a da niko ni prstom se ne pomakne dok ne bude kasno...onda ostaje da se bosnjaci medjusobom potamane kriveci jedni druge za rezultat...sve je to vec bilo, sve se to polako isprobava ponovo...to sto novoformirane patiJote ne zele sa sobom da rasciste...to je do njih.Kikibombona wrote:Ja mislim da bi ove nove, shisha i selfi generacije, vise stradale od prijateljske nego protivnicke vatre.LSD wrote:Uvalio se u kožnu fotelju, nakacio se na internet, ima dobru konekciju i loži raju na ratSjajno.
![]()
Klasican primjer SDA bota.![]()
...
-
LSD
#387 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Shisha generacije ne znaju pištolj rasklopiti, a kamoli pušku, a i kako ce kad nikad nisu vidjeli kasarne očima, niti znaju šta je vojni rok, vojna obuka itd....sami bi sebi izranjavali kad bi im neko dao oružje...znaju dudlati sishu po vazdan, obilaziti kladionice, gledati utakmice itd... a najglasniji su kada treba prijetiti ratovimaKikibombona wrote:
Ja mislim da bi ove nove, shisha i selfi generacije, vise stradale od prijateljske nego protivnicke vatre.![]()
...
Ma ko god priziva rat, da Bogda mu u kuci bio.
-
LSD
#388 Re: Srbija se expresno naoruzava?
asker wrote:Uvalio se u koznu fotelju, nakacio se na internet, ima dobru konekciju i lozi raju da se saginje dok kicma ne pukne. Pri tome ne prati tok dogadjaja i diskusije, a i sto bi, pa nije 20 hiljada postova nakuco promisljajuci garant.LSD wrote:Uvalio se u kožnu fotelju, nakacio se na internet, ima dobru konekciju i loži raju na ratSjajno.
![]()
Neznalica nema pojma da ima vise Armije nego 92, da Bosna ima Oruzane Snage, oficirski kadar, zakonski drzavni jedini legitimni okvir, NATO stab u Sarajevu, pune magacine i konacno, ali konacno otvorene oci i na ledjima. I on se nesto qrci i poziva na spavanje mirnim snom, kao, tishu, Srbi su nam braca, vase je da legnete i ne prskate puno krvlju, da se dzelat ne naljuti![]()
Klasican primjer FGR bota![]()
Iskreno receno, dobro si me nasmijao sa ovim proljevima od price
-
asker
#389 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Boli me kardan sta tebe impresionira zemljace, produzi!LSD wrote: Iskreno receno, dobro si me nasmijao sa ovim proljevima od price![]()
Osim jeftinog populističkog hajcanja ratom (isto fazoni kojima je Šešelj svojevremeno hajcao srbe), moraš se potruditi malo više da me impresioniraš
takno ti je ovo, pretanko.
-
LSD
#390 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Znam da te boli.asker wrote:Boli me kardan sta tebe impresionira zemljace, produzi!LSD wrote: Iskreno receno, dobro si me nasmijao sa ovim proljevima od price![]()
Osim jeftinog populističkog hajcanja ratom (isto fazoni kojima je Šešelj svojevremeno hajcao srbe), moraš se potruditi malo više da me impresioniraš
takno ti je ovo, pretanko.
Zato i prizivaš ratove po forumima sakriven iza nekih nickova
Nedo Bog tebi dati neko oružje u ruke, onako nesposoban za rukovanje sam bi sebe ranio nedo Bog.
Bolje ti je drž' se onoga u cemu si najbolji - shishe, kladionice, igrice i tako to....mani se zemljace ratova, nije to za tebe
-
asker
#391 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Ti neki strasno dosadan likLSD wrote: Znam da te boli.
Zato i prizivaš ratove po forumima sakriven iza nekih nickovaa ako zapuca pedala za Manhajm ili Malme, jelde
sjooo price
Nedo Bog tebi dati neko oružje u ruke, onako nesposoban za rukovanje sam bi sebe ranio nedo Bog.
Bolje ti drž' se onoga u cemu si najbolji - shishe, kladionice, igrice i tako to....mani se zemljace ratova, nije to za tebe![]()
Sta me boli dusice??? Ne vidjeh nista osim "ko nas bre zavadi" supljiranja. Ko si ti, sta si ti? Poznajes me, znas odakle sam, koliko mi je godina? Who is you sto bi reko onaj intelektualac? Totalno nebitan i dosadan padobranac, zalutao na temu, nesto ga darnulo pa ko krpelj
Idi bolan na banjaluka forum il gdje ti vec odgovara pa siri bratstvo i jedinstvo.
Manhajm ili Malme su za tebe. Meni je ovdje mnogo bolje. Otkrit cu ti tajnu. Radis, boris se, trudis se svaki dan, pomazes sebi, rodbini, prijateljima i drzavi. Boris se, ne kukas ko picka. Pises na forumu ponekad, za 15 godina nabacas 2 hiljade postova jedva, kontas zemljace???
Te shishe, kladionice i igrice su za FGR, nema toga ovdje, mi to odstranimo ko tumor.
-
LSD
#392 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Cuj ga ja zalutao na temuasker wrote:Ti neki strasno dosadan likLSD wrote: Znam da te boli.
Zato i prizivaš ratove po forumima sakriven iza nekih nickovaa ako zapuca pedala za Manhajm ili Malme, jelde
sjooo price
Bolje ti drž' se onoga u cemu si najbolji - shishe, kladionice, igrice i tako to....mani se zemljace ratova, nije to za tebe![]()
![]()
Sta me boli dusice??? Ne vidjeh nista osim "ko nas bre zavadi" supljiranja. Ko si ti, sta si ti? Poznajes me, znas odakle sam, koliko mi je godina? Who is you sto bi reko onaj intelektualac? Totalno nebitan i dosadan padobranac, zalutao na temu, nesto ga darnulo pa ko krpelj![]()
Idi bolan na banjaluka forum il gdje ti vec odgovara pa siri bratstvo i jedinstvo.
Manhajm ili Malme su za tebe. Meni je ovdje mnogo bolje. Otkrit cu ti tajnu. Radis, boris se, trudis se svaki dan, pomazes sebi, rodbini, prijateljima i drzavi. Boris se, ne kukas ko picka. Pises na forumu ponekad, za 15 godina nabacas 2 hiljade postova jedva, kontas zemljace???
Te shishe, kladionice i igrice su za FGR, nema toga ovdje, mi to odstranimo ko tumor.
Nisam znao da je ovaj forum tvoja babovina, pa određuješ ko ce pisati na ovoj temi
Ja sam sjekač takvih ublehaša poput tebe, kontaš.
Na male komadiće, pa ih onda pohujem i kasnije nahranim kerove.
Šta bolan banja luka, ja sam u Sarajevu, u svom gradu, ne znam sa koje ćuke se ti javljaš....ti nešto odstranjuješ ljude ko tumore
Ko nas bre zavadi
Vidi ti njega što je zapjenio, nešto bi se svađala tetkica u PMS-u
I ne raspravljaj se sa mnom, vec slušaj grandmastera, pametnijeg od sebe, klimaj glavom i vici YES. Jes cuo.
-
daddy-kool
#393 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Odnos snaga je takav, da otcjepljenje RS nema razumnu računicu.asker wrote: ima vise Armije nego 92, da Bosna ima Oruzane Snage, oficirski kadar, zakonski drzavni jedini legitimni okvir, NATO stab u Sarajevu, pune magacine i konacno, ali konacno otvorene oci i na ledjima.
Eventualno ako ne računaju da će izgubiti zapadnu RS a pokušati vojskom Srbije zadržati istočnu RS. (a neće ni to ići)
-
asker
#394 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Ama covjece ish, ish!!! Kako da te otresem s noge??? Nikakav si, jadan, dosadan, supalj, padobranac, nebitan. Necu ti ja lijecit frustracije, ish!!!!LSD wrote:Cuj ga ja zalutao na temuasker wrote:Ti neki strasno dosadan likLSD wrote: Znam da te boli.
sjooo price
![]()
Sta me boli dusice??? Ne vidjeh nista osim "ko nas bre zavadi" supljiranja. Ko si ti, sta si ti? Poznajes me, znas odakle sam, koliko mi je godina? Who is you sto bi reko onaj intelektualac? Totalno nebitan i dosadan padobranac, zalutao na temu, nesto ga darnulo pa ko krpelj![]()
Te shishe, kladionice i igrice su za FGR, nema toga ovdje, mi to odstranimo ko tumor.![]()
Nisam znao da je ovaj forum tvoja babovina, pa određuješ ko ce pisati na ovoj temilik privatizirao temu.
Ja sam sjekač takvih ublehaša poput tebe, kontaš.
Na male komadiće, pa ih onda pohujem i kasnije nahranim kerove.
Šta bolan banja luka, ja sam u Sarajevu, u svom gradu, ne znam sa koje ćuke se ti javljaš....ti nešto odstranjuješ ljude ko tumore![]()
šta ima odstranjivac, nismo te preopoznali.
Ko nas bre zavadizato što te pocalim na pravo mjesto nakon ratnohuškačke šuplje price i kažem ti Miran budi.
Vidi ti njega što je zapjenio, nešto bi se svađala tetkica u PMS-u![]()
I ne raspravljaj se sa mnom, vec slušaj grandmastera, pametnijeg od sebe, klimaj glavom i vici YES. Jes cuo.
-
LSD
#395 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Vamo dođi u Bosnu, pa mi reci u facu to ish
Lako je sa distance, iz daleke Njemačke prijetiti i psovati ljudima po forumima...ko fol on zayeban, poručivao mi nekome nešto
nazive po forumu druge padobrancima i jadovima, a miš pobjego i sad loži raju na ratove.
ovakvi kolačići su mi najslađi
Lako je sa distance, iz daleke Njemačke prijetiti i psovati ljudima po forumima...ko fol on zayeban, poručivao mi nekome nešto
-
asker
#396 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Niko ne zagovara rat. Neznam sta se ovaj padobranac upalio na moj, ako se ne varam, prvi post na temi. A svi pisu o raznim scenarijima, al nebitno, padobranac dosadni.daddy-kool wrote:Odnos snaga je takav, da otcjepljenje RS nema razumnu računicu.asker wrote: ima vise Armije nego 92, da Bosna ima Oruzane Snage, oficirski kadar, zakonski drzavni jedini legitimni okvir, NATO stab u Sarajevu, pune magacine i konacno, ali konacno otvorene oci i na ledjima.
Eventualno ako ne računaju da će izgubiti zapadnu RS a pokušati vojskom Srbije zadržati istočnu RS. (a neće ni to ići)
Tema je naoruzavanje Srbije, ali nekako zbog sveukupnih desavanja i u RS-u sve je povezano. Neznam dal iko zna kuda ovo vodi. Ta jucerasnja/sinocnja sjednica NSRS je dodatno ulje na vatru. Ili brundo iz Laktasa zaista trazi izlaznu strategiju (pritisak, smjenu, bjezaniju) ili silni sastanci sa pickoustim pa povremeno i sa Putinom kriju neka tektonska pomjeranja u skorijoj buducnosti.
Prvi moj post je bio da bez BD svi snovi padaju u vodu. Vise puta je brundo iz Laktasa rekao kako BD smatra dijelom RS-a. Dozvoljena je mogucnost gradjanima BD Srbima da glasaju u RS-u. Obilaze ih cesto, ako ste primjetili u zadnje vrijeme bas frekventno. Postojanje neke nezavisne RS nema nikakvog smisla bez BD. Neko eventualno odcjepljenje RS-a, u bilo kojem trenutku, podrazumjeva i BD, valjda je to jasno. Oni bi, ukoliko zaista dodje do tolikog ludila i nerazumnog ponasanja, pokusali to sve uraditi mirnim putem. Evo medjunarodna zajednico, skupstina izglasala, a to je vecina vladajucih te automatski volja naroda, slobodarskog, mi ne zelimo rat, EU se raspada (njihovi navodi), NATO upitan, mi necemo nasilje, samo volju naroda, sta ovi galame na nas, pa narod hoce, okolnosti se promjenile, Amerika nije jedina sila, Kina i Rusija jacaju............................................sve sto slusamo konstantno. Sinoc su ono bile ekstremno prijetece poruke.
Ja zivim u TK. Sta nama preostaje, evo nek svi forumasi iz TK kazu, ukoliko nam granica bude malo poslije Ormanice??? Ovo je potentan, mnogoljudni kanton, herojski gradovi svi do jednog, privreda vezana za izlaz u Hrvatsku pa dalje, ne samo Brcko da nam treba vec i ustaljena i najlaksa poveznica Orasje. Sta je alternativa? Za zivot, obicni zivot, funkcionisanje ovog dijela Federacije?
Znaci govno iz Laktasa natjera svoje miki mause u NSRS da izglasaju sta vec.........................sta da se radi?
I ja ratni huskac? Fuj!
-
asker
#397 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Shabane, ima najmanje troje forumasa koji me poznaju licno i znaju gdje mi je kuca, gdje zivim, kako izgledam, koliko mi je godina. U Bosni sam frajeru, vise puta pisao da sam u Zivinicama.LSD wrote:Vamo dođi u Bosnu, pa mi reci u facu to ish![]()
Lako je sa distance, iz daleke Njemačke prijetiti i psovati ljudima po forumima...ko fol on zayeban, poručivao mi nekome neštonazive po forumu druge padobrancima i jadovima, a miš pobjego i sad loži raju na ratove.
Ovo ne pisem zbog tebe malog misa, jer takve jedem za dorucak, vec da neko drugi nebi pomislio nesto pogresno.
I skini mi se s noge dosado, supalj si, jadan, nebitan, smijesan...................................reko sam ti, idi na banjaluka forum pa siri bratstvo i jedinstvo.
-
LSD
#398 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Ljudi su te provalili da si pobjegulja, al nisi jedini koje se ufatio noge i onda sa distance pricao o ratovima. Nije to problem.
Samo ti necemo dati da širiš međunacionalnu mržnju, da prijetiš po forumima srbima sa nekakvim ratovima, i to sve sa distance, dobro sakriven iza nekih smiješnih nickova tipa asker
Tu pricu o banjaluci, bratstvu i jedinstvu nekom drugom prosipaj.
Služba te prati šta pišeš, samo da znaš
Samo ti necemo dati da širiš međunacionalnu mržnju, da prijetiš po forumima srbima sa nekakvim ratovima, i to sve sa distance, dobro sakriven iza nekih smiješnih nickova tipa asker
-
asker
#399 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Oooooo pa ti si neki tezi slucaj...................a i mene naivcineLSD wrote:Ljudi su te provalili da si pobjegulja, al nisi jedini koje se ufatio noge i onda sa distance pricao o ratovima. Nije to problem.
Samo ti necemo dati da širiš međunacionalnu mržnju, da prijetiš po forumima srbima sa nekakvim ratovima, i to sve sa distance, dobro sakriven iza nekih smiješnih nickova tipa asker![]()
Razguli!
- Novi_Nick
#400 Re: Srbija se expresno naoruzava?
Opet price USPAVANKE kao i prije 1992 god?pici wrote:ma ratovala bi srBija al kad bi civili bili samo i ko kurbani se namjestili... nema muda u srbiji niko vise da ratuje i da atomske imaju... prHnuli su u fenjer...