Priznajte, pola će vam se oprostiti
Anti BIH djelovanja All About
-
Hafis
#376 Re: Anti BIH djelovanja All About
Mislim stvarno je ovo sramota. Pravdati ovaj antibih čin u Uskoplju sa slučajem malog Ante zvanim Tekstura klasični je fašizam, da ne kažem UKP - Udruženi kvislinški poduhvat.
- NeDirajSirotinju
#377 Re: Anti BIH djelovanja All About
Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo? Mi smo sebi najveći dušmani. Uvijek se neki bijednik nađe da za malo para nanese nevjerovatnu štetu svom narodu. Priča o izdaji Srebrenice, podmetanju bombi, snajperisanju svog naroda, pisanju ustaških grafita, sve već viđene ustaško-četničke podvale. Kad se samo sjetim Praljka i njegove racionalizacije i šuplje o rušenju mosta, namještenim kamerama, i tome kako je most sam od sebe pao.
Mene ustaše zajebati neće, pa nek idu u lijepu svoju i tamo racionališu.
- Kolinda
#378 Re: Anti BIH djelovanja All About
NeDirajSirotinju wrote:Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo? Mi smo sebi najveći dušmani. Uvijek se neki bijednik nađe da za malo para nanese nevjerovatnu štetu svom narodu. Priča o izdaji Srebrenice, podmetanju bombi, snajperisanju svog naroda, pisanju ustaških grafita, sve već viđene ustaško-četničke podvale. Kad se samo sjetim Praljka i njegove racionalizacije i šuplje o rušenju mosta, namještenim kamerama, i tome kako je most sam od sebe pao.
Sve rečeno....
- BHCluster
#379 Re: Anti BIH djelovanja All About
A ovi su direkt iz mejtefa pa da proslave...Point. wrote:Ne znam samo kako ih Uljudba nije odmah prepoznala s ozbirom na tamniji ten, drugačije glave i Islamsku Deklaraciju ispod desnog pazuha.BHCluster wrote: Divi ih ovdje, iz medrese dosli na koncert da uzvikuju...
-
Hafis
#380 Re: Anti BIH djelovanja All About
Nema dalje, vrhNeDirajSirotinju wrote:Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo?
Znao sam da je sve ovo daleko otišlo, ali da je do ovih granica
Kume, da mi osnujemo pokret ''Svi smo mi Adis''. Nije se zajebavati, oni participiraju u vlasti u srednjobosanskoj županiji, i nije isključeno da imaju ljudi i u tužiteljstvu, tako da bi mogli ovog momka ni kriva ni dužna malo žešće kazniti.
- okanomalo
#381 Re: Anti BIH djelovanja All About
NeDirajSirotinju wrote:Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo? Mi smo sebi najveći dušmani. Uvijek se neki bijednik nađe da za malo para nanese nevjerovatnu štetu svom narodu. Priča o izdaji Srebrenice, podmetanju bombi, snajperisanju svog naroda, pisanju ustaških grafita, sve već viđene ustaško-četničke podvale. Kad se samo sjetim Praljka i njegove racionalizacije i šuplje o rušenju mosta, namještenim kamerama, i tome kako je most sam od sebe pao.
-
zposao
#382 Re: Anti BIH djelovanja All About
Evo što mu išaralo fasadu i auta, nego ga još i potplatilo sa par kuna da preuzme odgovornost
šta sve neću pročitat 
-
Hafis
#383 Re: Anti BIH djelovanja All About
Ne valja da se ovo pročuje. Taman će nam likovi s biroa navaliti ovamo i nuditi se za slične usluge. Što kaže @sirotinja: pos'o je dobar a para laka.
- salik79
#384 Re: Anti BIH djelovanja All About
Mozda da mu je neko farbu i sprej kupio. Od samog pocetka sam znao da ovo nije djelo neoustasa, nego nekog debila. Neoustasa nikada ne bi crtao kriz mimo slova U. Tamo pise Uskoplje, a debil, umjesto da samo stavi kriz u gornji dio slova U, nacrta kriz negdje zasebno, mimo svega... Kakav levat.NeDirajSirotinju wrote:Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo?
-
Bodkin
#385 Re: Anti BIH djelovanja All About
Da je hrvat, bio bi ustasa. Ovako je samo debilsalik79 wrote:Mozda da mu je neko farbu i sprej kupio. Od samog pocetka sam znao da ovo nije djelo neoustasa, nego nekog debila. Neoustasa nikada ne bi crtao kriz mimo slova U. Tamo pise Uskoplje, a debil, umjesto da samo stavi kriz u gornji dio slova U, nacrta kriz negdje zasebno, mimo svega... Kakav levat.NeDirajSirotinju wrote:Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo?![]()
- salik79
#386 Re: Anti BIH djelovanja All About
Balijanderski debil. Je li ti sada lakse?Bodkin wrote:Da je hrvat, bio bi ustasa. Ovako je samo debilsalik79 wrote:Mozda da mu je neko farbu i sprej kupio. Od samog pocetka sam znao da ovo nije djelo neoustasa, nego nekog debila. Neoustasa nikada ne bi crtao kriz mimo slova U. Tamo pise Uskoplje, a debil, umjesto da samo stavi kriz u gornji dio slova U, nacrta kriz negdje zasebno, mimo svega... Kakav levat.NeDirajSirotinju wrote:Mene samo zanima koliko je Adisu plaćeno u kešu da preuzme odgovornost za ovo?![]()
P. S.
Zaboravih dodati "nacional-sovinisticki"
-
Bodkin
#387 Re: Anti BIH djelovanja All About
Ma debil, levat
Izazivanje medjunacionalne i medjuetnicke mrznje u bih treba biti odmah ispod ubistva
Izazivanje medjunacionalne i medjuetnicke mrznje u bih treba biti odmah ispod ubistva
- salik79
#388 Re: Anti BIH djelovanja All About
Slazem se.Bodkin wrote:Ma debil, levat![]()
P. S.
Jesi li zadovoljan kvalifikacijom, ili da jos "nakitim"?
-
Hafis
#389 Re: Anti BIH djelovanja All About
Nedovoljno.
Ipak ''balijanderski debil'' nije ekvivalent pojmu ''ustaša''.
Prvi pojam sugerira na karakternu osobinu, tj. ideološku zaglupljenost, dok drugi pojam karekterizira čovjeka zločinca.
Alija je imao ljepši i mnogo blaži izraz za likove poput Adisa - ''neka naša budala'' .
S druge strane srednjoškolac Ante nije neka naša budala, već je neprikriveni maloljetni ustašoid koji vrlo dobro zna što je rekao i što misli u glavi.
Ali dobro, takva su pravila igre i treba ih poštovati.
Prvi pojam sugerira na karakternu osobinu, tj. ideološku zaglupljenost, dok drugi pojam karekterizira čovjeka zločinca.
Alija je imao ljepši i mnogo blaži izraz za likove poput Adisa - ''neka naša budala'' .
S druge strane srednjoškolac Ante nije neka naša budala, već je neprikriveni maloljetni ustašoid koji vrlo dobro zna što je rekao i što misli u glavi.
- Point.
#390 Re: Anti BIH djelovanja All About
Dodaj dijasporski. Znamo da se svi mračni planovi kuju u dijaspori.
-
Bodkin
#391 Re: Anti BIH djelovanja All About
Balijanderski ne znam iskreno ni sta tacno pretatavlja. Vise je uvreda nego kvalifikacijasalik79 wrote:Slazem se.Bodkin wrote:Ma debil, levat![]()
P. S.
- salik79
#392 Re: Anti BIH djelovanja All About
A, zasto si preskocio ono pod post scriptum?! Malicioznost, ili?Hafis wrote:Nedovoljno.
- salik79
#393 Re: Anti BIH djelovanja All About
I ti si izostavio post scriptum!? Da ti i Hafis niste iz istog tabora?!Bodkin wrote:Balijanderski ne znam iskreno ni sta tacno pretatavlja. Vise je uvreda nego kvalifikacijasalik79 wrote:Slazem se.Bodkin wrote:Ma debil, levat![]()
P. S.
- Point.
#394 Re: Anti BIH djelovanja All About
Vidim peta kolona ne miruje, ne prestaju. Ima da furaju Adisa do iznemoglosti.
-
Bodkin
#395 Re: Anti BIH djelovanja All About
Da, ok je. U principu sve su to govna nacionalisticka samo sto ljudi dodaju jace kvalifikacije tipa genocidanocetnicki separatisti ili ustaski uzpovcisalik79 wrote:I ti si izostavio post scriptum!? Da ti i Hafis niste iz istog tabora?!Bodkin wrote: Balijanderski ne znam iskreno ni sta tacno pretatavlja. Vise je uvreda nego kvalifikacija
- Point.
#396 Re: Anti BIH djelovanja All About
Nisu Bošnjaci krivi što nisu krenuli autostradom genocida i uzp-a, da se mogu malo jače kvalificirati 25 godina poslije.
-
Bodkin
#397 Re: Anti BIH djelovanja All About
Nista, plan akcije razviti gore na mjesecnim okupljanjimaPoint. wrote:Vidim peta kolona ne miruje, ne prestaju. Ima da furaju Adisa do iznemoglosti.
- salik79
#398 Re: Anti BIH djelovanja All About
Vidis, nije tesko.Bodkin wrote:Da, ok je. U principu sve su to govna nacionalisticka samo sto ljudi dodaju jace kvalifikacije tipa genocidanocetnicki separatisti ili ustaski uzpovcisalik79 wrote:I ti si izostavio post scriptum!? Da ti i Hafis niste iz istog tabora?!Bodkin wrote: Balijanderski ne znam iskreno ni sta tacno pretatavlja. Vise je uvreda nego kvalifikacija
-
Bodkin
#399 Re: Anti BIH djelovanja All About
Ma jarane nisam ti ja profesionalni forumas. Nema potrebe da citas izmedju redovasalik79 wrote:Vidis, nije tesko.Bodkin wrote:
Da, ok je. U principu sve su to govna nacionalisticka samo sto ljudi dodaju jace kvalifikacije tipa genocidanocetnicki separatisti ili ustaski uzpovciSamo mi malo cudno da moram x puta ponoviti jedno te isto da bih dobio tvoj potvrdan odgovor. Ista stvar sa Hafisom. Jesam li vas to toliko iznenadio, da ste se pogubili, ili ste namjerno preskocili taj dio, u pokusaju spina?
Ako ti je lakse, citiracu dijelove postova koji su za aplauz, a odgovarati na ostatak
- leffe
#400 Re: Anti BIH djelovanja All About
Adis - Hafis, sve ti je to u pet deka.