Kad je kasno za ljubav

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Cookie85

#376 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

strucnjakdemagog wrote: Vala da znaš. E pogledaj ko meni ovde morališe, javno ugovaraju sex za novac. :D Jbt mene sramota njihove sramote. :run:
Vjerovatno na mene mislis? :)

Ja moralisem o pricanju o nekome koga ne znas i vrijedjanju, a kao sto sam ti rekao, uzivaj u zivotu kako znas i kako mozes :D :)
anchor85

#377 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by anchor85 »

Cookie85 wrote:
anchor85 wrote:
sadie_forever wrote:
Ja licno ne znam nikoga ko vara ,kako to vi znate sve to? :D
Cek, nije ti se nikad nabacivao ozenjeni? E, ti si sretnica.
Ima li ko ozenjen?? Da se malo nabacuje :D
Ne zeli to da dozivi, vjeruj mi. Ja se divim sebi kako nisam do sada u zatvoru zavrsila :lol:
Cookie85

#378 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

anchor85 wrote:
Ne zeli to da dozivi, vjeruj mi. Ja se divim sebi kako nisam do sada u zatvoru zavrsila :lol:
Sto bona? Sto bi u zatvoru zavrsila?

Zasto bi neko rizikovao svoju slobodu radi neke budale, ja to ne kontam...
moonca

#379 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by moonca »

strucnjakdemagog wrote:
moonca wrote:
Pa prvo inace idu pokloncici, telefoncici, garderoba, pa ako ima finansijski problema (naravno da ima) pa poguras jedan mjesec 100€, drugi 200€ itd.. Pa joj auto crklo, treba novo auto, pa treba stan renovirati, angazovati firmu itd.

Postepeno, a ne daj sve odmah i cao :D

...Postaje odvratno citati

... EH..vjerovatno i dobijesh, sto nudish i na koji nacin...
Vala da znaš. E pogledaj ko meni ovde morališe, javno ugovaraju sex za novac. :D Jbt mene sramota njihove sramote. :run:
..Ma, pise se o zenama -iskljucivo- i vidim ''okorjele zastitnice zenskog pola' sute..... ali je zbilja srozavanje zivog bica do zivotinskog...

..
sadie_forever

#380 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by sadie_forever »

Imala sam priliku da mi se nabacuje ozenjeni ,nisam znala da je ozenjen ,nabacivao mi se citav dan,navecer ga vidim sjedi u restoranu s zenom :lol:
alibaba_i_30_godina

#381 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by alibaba_i_30_godina »

sadie_forever wrote:Imala sam priliku da mi se nabacuje ozenjeni ,nisam znala da je ozenjen ,nabacivao mi se citav dan,navecer ga vidim sjedi u restoranu s zenom :lol:
A jesil ti tad bila udata?
Cookie85

#382 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

moonca wrote:
..Ma, pise se o zenama -iskljucivo- i vidim ''okorjele zastitnice zenskog pola' sute..... ali je zbilja srozavanje zivog bica do zivotinskog...

..
Izvini da li te to vrijedja istina? Da malo lazemo? Sve su zene/djevoke super, niko nikoga ne vara, niko nikoga ne iskoristava, brakovi su sjajni... jel ti sad bolje?
anchor85

#383 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by anchor85 »

Cookie85 wrote:
anchor85 wrote:
Sto bona? Sto bi u zatvoru zavrsila?

Zasto bi neko rizikovao svoju slobodu radi neke budale, ja to ne kontam...
Pa u meni su se svaki put javljale izuzetno nasilne misli :lol: Cak sam znala razgledat po stolu i vagat koji predmet moze nanijeti tezu pivredu :lol: :lol: :lol:
sadie_forever

#384 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by sadie_forever »

alibaba_i_30_godina wrote:
sadie_forever wrote:Imala sam priliku da mi se nabacuje ozenjeni ,nisam znala da je ozenjen ,nabacivao mi se citav dan,navecer ga vidim sjedi u restoranu s zenom :lol:
Nisam ,ali da si vidio tog pogleda kad je on vidio da ih ja vidim,sjedio je tu s zenom i jos jedan par s njima,ja razmisljala da pridjem i objasnim zeni da je taj njen dragi citav dan pokusavao dobit moj broj tel
Cookie85

#385 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

anchor85 wrote:
Pa u meni su se svaki put javljale izuzetno nasilne misli :lol: Cak sam znala razgledat po stolu i vagat koji predmet moze nanijeti tezu pivredu :lol: :lol: :lol:

Tebi ne treba prilaziti bez pancirke i sljema! :D :-D :run:
alibaba_i_30_godina

#386 Re: Kad je kasno za ljubav

sadie_forever wrote:
alibaba_i_30_godina wrote:
Nisam ,ali da si vidio tog pogleda kad je on vidio da ih ja vidim,sjedio je tu s zenom i jos jedan par s njima,ja razmisljala da pridjem i objasnim zeni da je taj njen dragi citav dan pokusavao dobit moj broj tel
A mogla si bas napraviti se luda....to bi bilo interesantno. Za ubuduće ćeš znati, valjda? :mrgreen:
anchor85

#387 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by anchor85 »

Cookie85 wrote:
anchor85 wrote:

Ozenjeni da, apsolutno. A za ostale sam prefina :D
Cookie85

#388 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

Nemam ja nista protiv rasprave, ali imam kad neko nekoga ne poznaje pa svasta govori i vrijedja.
Ti mislis da se nudim preko foruma da budem sponzor ?? :shock: Ti si "stariji" pa necu reci neke stvari iz postovanja.

A ti si poceo vrijedjati. Rekao sam ti da to nije uredu i pokusao ti objasniti i dao ti savjet da se opustis i uzivas. ;)
pustopoljina

#389 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by pustopoljina »

HAVANA wrote:
pustopoljina wrote:Ne mora ni tako biti.
Razocaras se u partnera i mislis da zasluzujes bolje.
Samo, rijetko bude bolji.
Kaze jaran, nicim izazvan,sjedimo u sauni,ljulja se i puhce...Jebo ja mater svoju... :shock: Sto bolan? :lol: Razvedoh se bezveze.Matere mi ona moja mi super bila,skoro 20 godina zajedno.Koji mi qrac bi? Kolotecina,obaveze,monotonija...Uleti ova nova klizeci,to seksa,to smijeha,svega,promjena...Ozeni je ja.Prodje 2,3 mjeseca isti ba qrac al sad gore.Bolje mi s onom mojom bilo.Opet poso,kuca,racuni,kolotecina...Isto, a sad gore.Ja ba volim zenu,prvu zenu.Fali mi.Jebo ja mater svoju... :twisted: :lol:
E moj havana...tako ti je to
alibaba_i_30_godina

#390 Re: Kad je kasno za ljubav

anchor85 wrote:
Cookie85 wrote:
anchor85 wrote:

Jesil ti sad udata ili ne? Zbuniste me vi totalno sa tim nekim prijetnjama. :oops:
strucnjakdemagog

#391 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by strucnjakdemagog »

Cookie85 wrote:Nemam ja nista protiv rasprave, ali imam kad neko nekoga ne poznaje pa svasta govori i vrijedja.
Ti mislis da se nudim preko foruma da budem sponzor ?? :shock: Ti si "stariji" pa necu reci neke stvari iz postovanja.

A ti si poceo vrijedjati. Rekao sam ti da to nije uredu i pokusao ti objasniti i dao ti savjet da se opustis i uzivas. ;)
Mališa, vrati se pa pročitaj šta ste pisali o meni prije nego što sam onako reagovao. I reagovaću na isti način opet, ako bude bilo potrebe.
Tvoji savjeti me uopšte ne zanimaju, treba li da ti nacrtam? Bgt me zaobiđi, a ja se neću miješati u tvoje sponzorske ugovore koje im ovde javno nudiš.
Cookie85

#392 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

anchor85 wrote:
Ooj fine su najopasnije :evil:
pustopoljina

#393 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by pustopoljina »

..ebite se vi..kad stitim zenski spol' ja jezikara vi fine.
Eto njega, eto vas.
King Theoden

#394 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by King Theoden »

Cookie85 wrote:
anchor85 wrote:
sadie_forever wrote:
Ja licno ne znam nikoga ko vara ,kako to vi znate sve to? :D
Cek, nije ti se nikad nabacivao ozenjeni? E, ti si sretnica.
Ima li ko ozenjen?? Da se malo nabacuje :D
Imam ja al mi ne da žena da se nabacujem drugim macama :sad:
Šta fali oženjenima?! Nešto ne osuđuju onog švalera, a pogotovo ne osuđuju tu udatu švalerku. Kad je tako, šta fali da i oženjeni ganjaju slobodne žene i djevojke :)
Cookie85

#395 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

strucnjakdemagog wrote:
Mališa, vrati se pa pročitaj šta ste pisali o meni prije nego što sam onako reagovao. I reagovaću na isti način opet, ako bude bilo potrebe.
Tvoji savjeti me uopšte ne zanimaju, treba li da ti nacrtam? Bgt me zaobiđi, a ja se neću miješati u tvoje sponzorske ugovore koje im ovde javno nudiš.
Cuj malisa , bas ti hvala :) "Sta ste" ili "sta su"? , reaguj i vrijedjaj druge, to si ti, takav si, ocigledno. Ali onda nemoj zvocati, kukati, plakati,kad ti neko odgovori cak bez vrijedjanja. ;)

Vidis ti koliko ti sve znas (podsjecas me na tinejdzere, koji misle da su svu pamet pokupili :) )

A vjeruj da ti treba neko da ti objasni sta je uredu, a sta ne, ne moram biti ja, ali popricaj sa nekim, to sam ti vec rekao.

A da budes upucen, ja kad nudim nekome nesto, niko drugi to ne zna, a sto mi pricamo o tome kako stvari funkcionisu, to je nesto drugo.

:)
pustopoljina

#396 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by pustopoljina »

Moj bivsi kolega-peder- je od svog momka dobio triper.
Kaze jednom: to mi je najvredniji poklon od njega :lol:
Prekinuo s njim...lijecio se...
Nasao ljubav svog zivota :)
alibaba_i_30_godina

#397 Re: Kad je kasno za ljubav

:lol: :lol: :run:

Eh to je vec nesto.
anchor85

#398 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by anchor85 »

strucnjakdemagog wrote:
Nisi vidjela kako me danas spopadoše poput hijena, još na kraju ja dobih upozorenje, a njima ništa. I ne znam, šta će ovakva stvorenja na ovoj temi, mogu li se ikako otjerati odavde? :D
Pa ti si dobio upozorenje zbog svojih rijeci i otvorenog vrijedjanja. Iskljucivo tvoja odgovornost. Sto trpas drugima da su krivi?
Ja bih ti i puno gorih stvari napisala. Tvoj pogled na zenski rod je, najblaze receno, odvratan i zaista me ne cudi sto si sam. Cudi me samo sto iskustvom nisi naucio bolje (ma sta ja govorim, nije ucenje za svakoga).
Zovi sad ti Euridiku da protjera ova stvorenja. Ako imas argumente.
anchor85

#399 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by anchor85 »

pustopoljina wrote:..ebite se vi..kad stitim zenski spol' ja jezikara vi fine.
Eto njega, eto vas.
Zeno, ne stizem, kad ste ispisali milion stranica :lol:
anchor85

#400 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by anchor85 »

moonca wrote:
... EH..vjerovatno i dobijesh, sto nudish i na koji nacin...
moonca wrote: .Ma, pise se o zenama -iskljucivo- i vidim ''okorjele zastitnice zenskog pola' sute..... ali je zbilja srozavanje zivog bica do zivotinskog...

..
Lako cu se ja sa muskima izborit, oni nisu problem. Ali kako sa zenom koja mrzi zene?
Post Reply