odavde, iz svoje bašte, jer daleko su istanbul i beč, ubereš cvijet i onda sa njim ugodno šutiš..pustopoljina wrote: dobro je kad u zivotu imas nekog s kim mozes ovako da sutis
odoh, kuca neko..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
odavde, iz svoje bašte, jer daleko su istanbul i beč, ubereš cvijet i onda sa njim ugodno šutiš..pustopoljina wrote: dobro je kad u zivotu imas nekog s kim mozes ovako da sutis
Eh to too90minut wrote:Oni koji pitaju ovakva pitanja obicno lete za svakom koja im se nasmije.
Eeee zavisi na koju vjeru se to tu kod tebe zna.Millie18 wrote:Ne pušim, ne drogiram se, ne pijem-nikad nisam sve ovo ni probala. Školovana sam, zaposlena, mama me cijeli život odgajala da znam svoju kuću vodit(da je uvijek domaćinska atmosfera, uz puno naše bosanske hrane i da se zna za vjeru ).Bgmi nisam ni ružno pače, štaviše - kažu da sam ljepuškasta. Imala 3 momka kao neke ozbiljne veze- jer ne volim šeme i šemice, od toga bila zaručena za jednog i prekinula kad sam saznala da me lagao tokom cijele veze i da je narkoman.Xavier1 wrote:Hajde dajte dobre savjete. Nije lako nama danasnjim momcicima pronaci pristojnu i moralnu djevojku.
To pusi, pije, drogira se, mijenja momke svako malo i sto je najgore ne zna nista ni da skuha. Sramota kakve su postale.
E sad, pitanje glasi: kako može neko reći da nema pristojnih i moralnih djevojaka kad vama muškarčinama takve nisu ni sekunde zanimljive?
Uvijek je lakše zbarit radodajku i površnu jer se haman bojite djevojaka koje su sposobnije.
I zašto vazda meljete da želite finu djevojku za ženu a ovamo sve moguće krivine hvatate?
Eto nek me neko uputi, jer sam izgleda zaostala što bih da imam normalnu porodicu i normalnog muža.![]()
Šta je ovo danas ovako pa svi bitni?
Još nije naučno utvrđeno šta je tu gore: kafana na autobuskoj, wc na autobuskoj, sama autobuska ili autobusi.Niemand wrote:
Najgore kafane su po aut. stanicama. Jos kad ne znas mjesto.
Fali ti ovo ispred kad nekog kvotas:Millie18 wrote:Vjera? Islam, kad već ovako pitašNe pitam za sebe, za Xaviera.
A baš si drug, haha
.
Vidiš to je možda problem. Možda drug Xavi ne voli ni ove u vjeri, tako da eto zašto otpadas. Sorry.
Al' evo čekamo da se javi, nismo njegovi glasnogovornici.
Vjernica, a sa trojicom vec bila. Eto dokle smo dosli. I onda neka mi neko kaze da nisam upravu.Millie18 wrote:Ne pušim, ne drogiram se, ne pijem-nikad nisam sve ovo ni probala. Školovana sam, zaposlena, mama me cijeli život odgajala da znam svoju kuću vodit(da je uvijek domaćinska atmosfera, uz puno naše bosanske hrane i da se zna za vjeru ).Bgmi nisam ni ružno pače, štaviše - kažu da sam ljepuškasta. Imala 3 momka kao neke ozbiljne veze- jer ne volim šeme i šemice, od toga bila zaručena za jednog i prekinula kad sam saznala da me lagao tokom cijele veze i da je narkoman.Xavier1 wrote:Hajde dajte dobre savjete. Nije lako nama danasnjim momcicima pronaci pristojnu i moralnu djevojku.
To pusi, pije, drogira se, mijenja momke svako malo i sto je najgore ne zna nista ni da skuha. Sramota kakve su postale.
E sad, pitanje glasi: kako može neko reći da nema pristojnih i moralnih djevojaka kad vama muškarčinama takve nisu ni sekunde zanimljive?
Uvijek je lakše zbarit radodajku i površnu jer se haman bojite djevojaka koje su sposobnije.
I zašto vazda meljete da želite finu djevojku za ženu a ovamo sve moguće krivine hvatate?
Eto nek me neko uputi, jer sam izgleda zaostala što bih da imam normalnu porodicu i normalnog muža.![]()
Šta je ovo danas ovako pa svi bitni?
Ma ne cini se kao neka vjernica, a i starija je vjerovatno. Ne pase.alibaba_i_30_godina wrote: Vidiš to je možda problem. Možda drug Xavi ne voli ni ove u vjeri, tako da eto zašto otpadas. Sorry.
Neka ti odgovori na par vjerskih pitanja?Xavier1 wrote:Ma ne cini se kao neka vjernica, a i starija je vjerovatno. Ne pase.alibaba_i_30_godina wrote: Vidiš to je možda problem. Možda drug Xavi ne voli ni ove u vjeri, tako da eto zašto otpadas. Sorry.
Starija nisam, to je definitivno, 25 godina imam.Xavier1 wrote:Ma ne cini se kao neka vjernica, a i starija je vjerovatno. Ne pase.alibaba_i_30_godina wrote: Vidiš to je možda problem. Možda drug Xavi ne voli ni ove u vjeri, tako da eto zašto otpadas. Sorry.
Opet otpadas. I njemu je oko 25 godina. Njemu treba neko mladji.Millie18 wrote:Starija nisam, to je definitivno, 25 godina imam.Xavier1 wrote:Ma ne cini se kao neka vjernica, a i starija je vjerovatno. Ne pase.alibaba_i_30_godina wrote: Vidiš to je možda problem. Možda drug Xavi ne voli ni ove u vjeri, tako da eto zašto otpadas. Sorry.
A to što sam imala 3 momka, svaki je znao od početka da sam za ozbiljnost, rekoh da nisam za šeme. Pobogu, trebala sam se udat za prvog momka kojeg sam vidjela![]()
Nismo gledali u istom pravcu i eto zašto smo se razišli.
I otkud to da trebam da ti pašem, samo me zanimalo par stvari kao što sam i napisala u postu
insomnia78 wrote:Da bude njegov kralj
E moja ti, za forumske pojmove si vec babaMillie18 wrote:
Starija nisam, to je definitivno, 25 godina imam.
A to što sam imala 3 momka, svaki je znao od početka da sam za ozbiljnost, rekoh da nisam za šeme. Pobogu, trebala sam se udat za prvog momka kojeg sam vidjela![]()
I otkud to da trebam da ti pašem, samo me zanimalo par stvari kao što sam i napisala u postu
25 godina je starije vec. To su moje godine.Millie18 wrote:Starija nisam, to je definitivno, 25 godina imam.Xavier1 wrote:Ma ne cini se kao neka vjernica, a i starija je vjerovatno. Ne pase.alibaba_i_30_godina wrote: Vidiš to je možda problem. Možda drug Xavi ne voli ni ove u vjeri, tako da eto zašto otpadas. Sorry.
hm - da, oni ali oni vishe nisu bitni ili mozda jesu---- sta ce jedan XXX kojem se svidjas, pomisliti kada mu poznanik kaze a, bila je sa X, Y ,Z....A to što sam imala 3 momka, svaki je znao od početka da sam za ozbiljnost,
Iskrenost je vrlina. Mogla je jednostavno da to i ne spomene.moonca wrote:hm - da, oni ali oni vishe nisu bitni ili mozda jesu---- sta ce jedan XXX kojem se svidjas, pomisliti kada mu poznanik kaze a, bila je sa X, Y ,Z....A to što sam imala 3 momka, svaki je znao od početka da sam za ozbiljnost,