Pitat će ga Senad imal' curazavrzlama wrote:Senad brate sve gori i gori..svakog gosta presijeca u pola recenice ..neke od Senadovih gostiju ne bi trebalo ugostiti ni pod razno...al Senadu drage pare i gledanost..jagugu wrote:Mato večeras gost kod Hadžifejzovića
Konzul i Mato medju selefijama...
-
jagugu
#376 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
-
TheGodfather001
#377 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
SDS dobar muslimanima?? Kad su Mektić i Šarović i Crnadak tako dobri i patriotte, što skidaju MAP i Godišnji plan mjera za NATO sa dnevnog reda VM BiH? A Jt i Haris,ako želite više odgovora, morate i platiti:-) Nije ovo Riznica znanja... Možda vi znate više o razvodu braka itd, ali u ovom obavještajno-policijskom stanju ste tanki:-)
Živjeli
Živjeli
- JThomas
#378 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
šta ima mustafa golubić. kreneš sam u raspravu, pa treba platiti.
- Haris.ba
#379 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Meni samo ostaje misterija. Kakve su to plate na RTRS, pa ti nije puno platiti poreza i carine za polovno auto 25 milja.
P.S.
Treba Senadu Avdiću javiti da Matu kao novinara niko nije tužio na sudu.
P.S.
Treba Senadu Avdiću javiti da Matu kao novinara niko nije tužio na sudu.
- spreca
#380 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Tesko li se onome ko od tebe zatrazi pomocTheGodfather001 wrote:SDS dobar muslimanima?? Kad su Mektić i Šarović i Crnadak tako dobri i patriotte, što skidaju MAP i Godišnji plan mjera za NATO sa dnevnog reda VM BiH? A Jt i Haris,ako želite više odgovora, morate i platiti:-) Nije ovo Riznica znanja... Možda vi znate više o razvodu braka itd, ali u ovom obavještajno-policijskom stanju ste tanki:-)
Živjeli
- JThomas
#381 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
možda nije puno ako samo auto nisi platio. možda, nagađamo 
-
TheGodfather001
#382 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Nemoj se brinuti previše o tuđoj dobrobiti, možeš oboliti.spreca wrote:Tesko li se onome ko od tebe zatrazi pomocTheGodfather001 wrote:SDS dobar muslimanima?? Kad su Mektić i Šarović i Crnadak tako dobri i patriotte, što skidaju MAP i Godišnji plan mjera za NATO sa dnevnog reda VM BiH? A Jt i Haris,ako želite više odgovora, morate i platiti:-) Nije ovo Riznica znanja... Možda vi znate više o razvodu braka itd, ali u ovom obavještajno-policijskom stanju ste tanki:-)
Živjeli
-
TheGodfather001
#383 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Uglavnom, SDS je zločinačka stranka sa zločinačkom tvorevinom RS i sa ustanoviteljima - Plavšić, Karadžić i Krajišnik, i nakon svih klanja, genocida, ubijanja, protjerivanja - današnji članovi te stranke su dobri muslimanima hahaha... Kao nekome ko je preživio rat, glad, opsadu stidim se što neko može pomisliti da je SDS dobra stranka i da su patriote. Mogu biti dobri samo onima koji su rat proveli vani ii u trezorima, meni nikad. Opet odgovorite mi na setove pitanja i dokažite da su Mektić,Šarović i Crnadak patriote? 4 put skidaju sa VM BiH plan pristupanja za NATO, a da ne pričamo o ostalim stvarima.
Na kraju, ja sam kapitalista i nemam više vremena vaziti sa sda-sds mediokritetima.
Poyy
Na kraju, ja sam kapitalista i nemam više vremena vaziti sa sda-sds mediokritetima.
Poyy
- mO k3
#384 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Večeras će ga senad ugostiti na CD
-
sandoz11
#385 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
U zadnje vrijeme Senad masa i goste i teme

- mO k3
#386 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
I sutra avdo ???
- Maraschino
#387 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Ja vas ne razumijemdaddy-kool wrote:Kako je krenulo ne bi me začudilo da u javnost procure i neki konkretni dokazi.
Hrvati se eno kunu "nismo majkemi".
https://www.klix.ba/vijesti/regija/osto ... /190315101
Eno kunu se da nisu.
- rajv0sa
#388 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
da se citiramrajv0sa wrote:Mene neki napadaju kad postavljam pitanje kako to da debilne vehabije nikada ne napadaju srpsku ili hrvatsku politiku, nego su usmjereni vazda protiv islamske zajednice, derviša, šiija pa i ovih minornijih gejeva ili komunista. Kukavičje jaje zločinačkih politika su vazda bili, pa meni nije jasno kako se niko ne zapita kako to da je BiH gotovo potpuno eliministan njihov javni rad, poput onih predavanja kuduzovica i sl, dok u sandžaku sasvim javno djeluju, a rekao bih da u nekim mjestima imaju veći uticaj nego islamske zajednica. I onda kad hapse te majmune po siriji, vazda kažu balkanski džihadisti, nikad srpski.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pripadn ... /190315148
- JThomas
#389 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
pa i došli su preko hrvatske. kad je slabo šta moglo.
- Tiger 033
#390 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Ne nogu nigdje da nađem snimak Mate kako referiše šefu Dodiku sta se desava sa sudskim procesima u sudu BiH...ima li ga uopće 
- JThomas
#391 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
a odakle on zna - preko istih onih koji bi sad kao trebali ovo ispitati...
- Kikibombona
#392 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Ne znam zasto dr. Kuduzovica petljas u ovu pricu. Covjek jasno osudjuje ISIL i Al Kaidu, terorizam uopste.rajv0sa wrote:da se citiramrajv0sa wrote:Mene neki napadaju kad postavljam pitanje kako to da debilne vehabije nikada ne napadaju srpsku ili hrvatsku politiku, nego su usmjereni vazda protiv islamske zajednice, derviša, šiija pa i ovih minornijih gejeva ili komunista. Kukavičje jaje zločinačkih politika su vazda bili, pa meni nije jasno kako se niko ne zapita kako to da je BiH gotovo potpuno eliministan njihov javni rad, poput onih predavanja kuduzovica i sl, dok u sandžaku sasvim javno djeluju, a rekao bih da u nekim mjestima imaju veći uticaj nego islamske zajednica. I onda kad hapse te majmune po siriji, vazda kažu balkanski džihadisti, nikad srpski.
A ovdje lijepo zbori...
https://www.youtube.com/watch?v=7g03seIj7E8
PS
Mato je slina i beskicmenjak. Mozda je u ovo ubacen od strane sluzbi, mozda je nevin, ali je slina definitivno. Kakav je to novinar kada zeli sa svakim politicarem biti dobar. Dupelizac i materijalista. Pravi rezimski novinar. Fuj.
- rajv0sa
#393 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Šta ba fino zbori, razguli sa tim priglupim trolovanjem i spinovanjem. Osuđuje da ne kažem šta, isto što i snsd osuđuje četnike. Dusmani i neprijatelji zemlje, a ova afera dokazuje i njihovu međusobnu povezanost.
-
megaman4
#394 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Od nekada respektabilnog novinara, do ovoga danas.Kikibombona wrote:Ne znam zasto dr. Kuduzovica petljas u ovu pricu. Covjek jasno osudjuje ISIL i Al Kaidu, terorizam uopste.rajv0sa wrote:da se citiramrajv0sa wrote:Mene neki napadaju kad postavljam pitanje kako to da debilne vehabije nikada ne napadaju srpsku ili hrvatsku politiku, nego su usmjereni vazda protiv islamske zajednice, derviša, šiija pa i ovih minornijih gejeva ili komunista. Kukavičje jaje zločinačkih politika su vazda bili, pa meni nije jasno kako se niko ne zapita kako to da je BiH gotovo potpuno eliministan njihov javni rad, poput onih predavanja kuduzovica i sl, dok u sandžaku sasvim javno djeluju, a rekao bih da u nekim mjestima imaju veći uticaj nego islamske zajednica. I onda kad hapse te majmune po siriji, vazda kažu balkanski džihadisti, nikad srpski.
A ovdje lijepo zbori...
https://www.youtube.com/watch?v=7g03seIj7E8
PS
Mato je slina i beskicmenjak. Mozda je u ovo ubacen od strane sluzbi, mozda je nevin, ali je slina definitivno. Kakav je to novinar kada zeli sa svakim politicarem biti dobar. Dupelizac i materijalista. Pravi rezimski novinar. Fuj.
Ako je ikada bio ozbiljan novinar?
Tonemo, tonemo, tonemo...
-
asker
#395 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
TheGodfather001 wrote:SDS dobar muslimanima?? Kad su Mektić i Šarović i Crnadak tako dobri i patriotte, što skidaju MAP i Godišnji plan mjera za NATO sa dnevnog reda VM BiH? A Jt i Haris,ako želite više odgovora, morate i platiti:-) Nije ovo Riznica znanja... Možda vi znate više o razvodu braka itd, ali u ovom obavještajno-policijskom stanju ste tanki:-)
Živjeli
Tebe ovo pravo pogodilo
- General War
#396 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Nigdje nema primjera da je neki desnicar extremista napao drugog extremistu ili njihovu organizaciju...uvjek ali uvjek se raznose ili ubijaju ljude koji nemaj veze i sa cim.rajv0sa wrote:Šta ba fino zbori, razguli sa tim priglupim trolovanjem i spinovanjem. Osuđuje da ne kažem šta, isto što i snsd osuđuje četnike. Dusmani i neprijatelji zemlje, a ova afera dokazuje i njihovu međusobnu povezanost.
-
asker
#397 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Dakle Mato veceras priznao da ovo auto sa diplomatskim tablicama vozi od Sep/Okt prosle godine. U pocetku je bilo Januar pa Januar, kad je na nekoj tv Avdo rekao imamo mi dokaze da ga vozi duze, veceras je promjenio iskaz.
Cak je budala mozda i iskoristen. Nikad nije vazio za nekog mudraca.
Ali ona gadura Tadicka, pa to je dno dna. Nista dobro u toj zeni nema. Kako promptno poziva Mektica na saslusanje, ni 24 sata nisu prosla. I jos ova komedija trazenja diploma
Veliko zlo je ova klika, a postavlja ih VSTV sa onim celom na celu. Ne vidim izlaz iz ovoga, pat pozicija moze se reci.
Ali ona gadura Tadicka, pa to je dno dna. Nista dobro u toj zeni nema. Kako promptno poziva Mektica na saslusanje, ni 24 sata nisu prosla. I jos ova komedija trazenja diploma
Veliko zlo je ova klika, a postavlja ih VSTV sa onim celom na celu. Ne vidim izlaz iz ovoga, pat pozicija moze se reci.
- Kolinda
#398 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Najbolje svak na svoju stranuasker wrote:Dakle Mato veceras priznao da ovo auto sa diplomatskim tablicama vozi od Sep/Okt prosle godine. U pocetku je bilo Januar pa Januar, kad je na nekoj tv Avdo rekao imamo mi dokaze da ga vozi duze, veceras je promjenio iskaz.
Ali ona gadura Tadicka, pa to je dno dna. Nista dobro u toj zeni nema. Kako promptno poziva Mektica na saslusanje, ni 24 sata nisu prosla. I jos ova komedija trazenja diploma![]()
- JThomas
#399 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
kakvi budala. duže je on u toj kliki nego gordana.
-
megaman4
#400 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Bosnjaci pod hitno moraju u svoje ruke vratiti pravosudje, obavjestajni sektor i finansije. Tu lezi kljuc problema. Olako se prepustilo srbima i hrvatima. Bakir ma koliko ga god ne gotivili, zeli finansije nazad, ali to je morao ranije uraditi.asker wrote:Dakle Mato veceras priznao da ovo auto sa diplomatskim tablicama vozi od Sep/Okt prosle godine. U pocetku je bilo Januar pa Januar, kad je na nekoj tv Avdo rekao imamo mi dokaze da ga vozi duze, veceras je promjenio iskaz.
Ali ona gadura Tadicka, pa to je dno dna. Nista dobro u toj zeni nema. Kako promptno poziva Mektica na saslusanje, ni 24 sata nisu prosla. I jos ova komedija trazenja diploma![]()
Jednostavno, ova afera je pokazala da trenutno jedino Bosnjaci zele kakvu takvu BiH.
Ali u svemu ovome ko pomno prati Dodika, pod ociglednim je pritiskom Amerike, koja ga uci pameti, i sve manje laje, i ne bi me cudilo da ce on lansirati BiH u NATO i EU i da je upravo ON taj covjek od zadatka, jer Amerikanci imaju u saci sve politicare, jer su ih oni i stvorili.