uostalom,sve je pool reko...nemam ja vremena...
pool,care,dugujem ti kolu...
do sljedećeg istovara,vaš ilidžanac morti...
macko, tebi i XY hvala sto se kupovalevodolija_33 wrote:svaka čast mirci i ostalima koji su angažovani na ovoj akciji:)
ZadiZHe,mIRCerka wrote:Zadig wrote:ima li sanse za nekim foto materijalom akcije, ili je dijaspori ostavljeno da se osloni na svoju mastu kako je sve to izgledalo?
Draga moja,zena wrote:cestitke mirci...Bog ti dao, sto bi nas svijet reci..
mIRCerka wrote:Draga moja,zena wrote:cestitke mirci...Bog ti dao, sto bi nas svijet reci..
Bog je nama svima dao...
od grupe ovolikih naglabala i mahalasha, vidi rezultata
ja moram da kazem da si po drugi put u mojim ocima narasla jer si prihvatila macu (to je bilo prvi put) a sada si i aktivno ucestvovala u akciji...i ti i cici i zmija/zmaj i jos jedna (zaklela me da je ne odam) ste pokrenule dva marketa s mrtve tachke
:D:D
ali, nemoj se ljutiti , ipak nam je EDU najzgodnija hostesa:D:D:D
Stitch__ wrote:jel valja ova
"Radost koju će donirani proizvodi donijeti korisnicima kuhinje bila im je dovoljna motivacija da danima izostaju s posla ili fakulteta i aktiviraju se na prikupljanju što veće količine prehrambenih proizvoda"
?![]()

mIRCerka wrote:Stitch__ wrote:jel valja ova
"Radost koju će donirani proizvodi donijeti korisnicima kuhinje bila im je dovoljna motivacija da danima izostaju s posla ili fakulteta i aktiviraju se na prikupljanju što veće količine prehrambenih proizvoda"
?![]()
konachno si nesto napisao kako treba....
mIRCerka wrote:ZadiZHe,Zadig wrote:ima li sanse za nekim foto materijalom akcije, ili je dijaspori ostavljeno da se osloni na svoju mastu kako je sve to izgledalo?
Kod IVY ima slika svjeze napravljenih zvrkova pite kod tetka Zilhe...sad ce to ona jos malo NAKACHIT da vam voda na usta teche:D:D:D
zaboravih reci, kod tetke smo dosli, nje nema, valjda otisla nosit hranu drugima...
uvjerili smo se u to da u toj kuhinji takodjer prave pakete hrane (i namirnica) za one KOJI NEMAJU....
ma jarane, srce mi je ko kanta....