Marlène Schiappa Je politicarka, pisac i feministica. Nekakav je kurac u vladi za jednakost izmedju zena i muskaraca.Challenger_ wrote:Nesanice, daj prevedi ovo, života ti:
Pise Schiappin zakon za pedofile
DemoNkratija
Marlène Schiappa Je politicarka, pisac i feministica. Nekakav je kurac u vladi za jednakost izmedju zena i muskaraca.Challenger_ wrote:Nesanice, daj prevedi ovo, života ti:
Čitaoče, imaš li sad impresiju da ovi protesti prevazilaze već viđeno od '68 do danas i da imaju veći potencijal?Čitalac wrote:Ovde se valjda aludira na njen predlog zakona o seksualnom nasilju u kojem nije jasno definisana minimalna starosna granica za stupanje u seksualne odnose što su, opet, neke grupe protumačile kao otvoreno promovisanje pedofilije.
Znaci skupljaju se nacionalisti i socijalisti. Taman da se spoje zajedno.insomnia78 wrote:Tek sad vidim ovo drugo. Pise 11 vakcina = otrov
U fr je obavezno 11 vakcina za djecu
Ma da. Al taj zakon je pogresno shvacen. Osim toga ima tu jos stvari oko kojih se krve. Npr seksualno obrazovanje u skolama...Čitalac wrote:Ovde se valjda aludira na njen predlog zakona o seksualnom nasilju u kojem nije jasno definisana minimalna starosna granica za stupanje u seksualne odnose što su, opet, neke grupe protumačile kao otvoreno promovisanje pedofilije.
"Makron može biti sretan ako preživi ovaj vikend. Ne mislim na njegov politički opstanak, to je u svakom slučaju nemoguće".Macron kann schon froh sein wenn er dieses Wochenende überlebt. Und damit meine ich nicht sein politisches Überleben, dass ist mittlerweile ohnehin unmöglich.
Ne bih se zaista usudio da to kažem, te 1968. u jednom trenutku u štrajku je bilo čak 11 miliona ljudi. Tada se sve raspalo, De Gaulle napustio zemlju, raspušten parlament i na kraju se sve stišalo za par dana, pa na sve to De Gaulle docnije ostvari i najubedljiviju pobedu na izborima u istoriji. Tada su iza protesta stajali prilično dobro organizovani komunisti i anarhisti, a danas mi se čini da je to više nekakva improvizacija.Challenger_ wrote:Čitaoče, imaš li sad impresiju da ovi protesti prevazilaze već viđeno od '68 do danas i da imaju veći potencijal?Čitalac wrote:Ovde se valjda aludira na njen predlog zakona o seksualnom nasilju u kojem nije jasno definisana minimalna starosna granica za stupanje u seksualne odnose što su, opet, neke grupe protumačile kao otvoreno promovisanje pedofilije.
Vjerovatno sam bio nejsan. Mislio sam na proteste NAKON '68. Da li stičeš utisak da ovi protesti imaju veći potencijal od svega viđenog NAKON '68?Čitalac wrote:Ne bih se zaista usudio da to kažem, te 1968. u jednom trenutku u štrajku je bilo čak 11 miliona ljudi. Tada se sve raspalo, De Gaulle napustio zemlju, raspušten parlament i na kraju se sve stišalo za par dana, pa na sve to De Gaulle docnije ostvari i najubedljiviju pobedu na izborima u istoriji. Tada su iza protesta stajali prilično dobro organizovani komunisti i anarhisti, a danas mi se čini da je to više nekakva improvizacija.
Liberalism is not a ground truth state for humanity, it's a product of a specific time and place. Thus I think the #YellowVests movement can be seen as another marker on the road which represents the slow, painful, inevitable decline of the West and it's purported value system.
Aha, nisam razumeo, praštaj. Pa ni tu nisam siguran, bilo je u Francuskoj velikih protesta povodom reforme obrazovanja 2009. čini mi se. I tada su milioni bili na ulicama. Sada su zahtevi demonstranata dosta široki, ali opet kažem bez neke ozbiljne organizacije u pozadini mislim da će i ovi protesti proći kao i ostali u ovom veku (ovo je dvanesti talas u poslednjih 13 godina). No, videćemo!Challenger_ wrote:Vjerovatno sam bio nejsan. Mislio sam na proteste NAKON '68. Da li stičeš utisak da ovi protesti imaju veći potencijal od svega viđenog NAKON '68?Čitalac wrote:Ne bih se zaista usudio da to kažem, te 1968. u jednom trenutku u štrajku je bilo čak 11 miliona ljudi. Tada se sve raspalo, De Gaulle napustio zemlju, raspušten parlament i na kraju se sve stišalo za par dana, pa na sve to De Gaulle docnije ostvari i najubedljiviju pobedu na izborima u istoriji. Tada su iza protesta stajali prilično dobro organizovani komunisti i anarhisti, a danas mi se čini da je to više nekakva improvizacija.
Ne znam, pokusaj ga pronaci:jeza u ledja wrote:@ salice, jel taj neokupani bradonja protestovao u martu 2011?
Kazu stotine hiljada mudzahedina, sve obrijani, a neki preruseni i u zene izasli da protestuju protiv Asada. A on ih, ko Makron Francuze fino pustio da prevrcu automobile.
A onda mu podmetnuli snajpere, ko Makronu.![]()
He jebo te led, kakva suplja...

Prefinjeni akademski oprez, hihi. Zahvaljujem.Čitalac wrote:Aha, nisam razumeo, praštaj. Pa ni tu nisam siguran, bilo je u Francuskoj velikih protesta povodom reforme obrazovanja 2009. čini mi se. I tada su milioni bili na ulicama. Sada su zahtevi demonstranata dosta široki, ali opet kažem bez neke ozbiljne organizacije u pozadini mislim da će i ovi protesti proći kao i ostali u ovom veku (ovo je dvanesti talas u poslednjih 13 godina). No, videćemo!
Indeed.No, videćemo!
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-13988701salik79 wrote:
Sta ka'e "stotine hiljada"?! Ma sta stotine, milijarde ih izaslo na ulice...A sto jes' jes', Ford, McCain&CO su ih uvozili od svuda i to u desetinama hiljada.
Koliko je ovdje ljudi? hmmOn 1 July, with more than 400,000 protestors, Hama witnessed the largest demonstration against Bashar al-Assad.
Ni blizu...jeza u ledja wrote:https://www.bbc.com/news/world-middle-east-13988701
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... p.vp9.webm
Koliko je ovdje ljudi? hmm
Jel ovo na Sickom?insomnia78 wrote:No nije sve u lupanju i razbijanju