Ja sam osim toga i ubjedjen da su se slosili u tih 10 god. sa naizgled "istim" proizvodom... Znam da to malo ide od teme ali kad bi Vispak npr. objavio da izbacuje palmino ulje iz proizvoda, majar zbog toga bio i skuplji, vise bi ih kupovao... Dosta je vise svjeCkog smeca...Bodkin wrote:Ovo se pakovanje nije 10 godina promijenilo. Uradio im neko u paintu prije sto godina za 100km inod tad nista. Sjecam se da sam se nekad davio ovim cokoladicama. Prerastao ih kao i vecinu domacih proizvodaBoemica wrote:Šta ka'e nema Vispak ništa da valja.
Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
- argyle
- drndalo
#377 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
-
Fudo387
#378 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Imali samo jednog Bosnju moderatora, gospodina Arzu, i njega su nam ofirno otjerali...pusti to, nisam ja lud, vidim sta se radi.Boemica wrote:E'o zar Fudo387 ne bi trebao biti moderator. 387, haloo
- GandalfSivi
#379 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Treba se razluciti ovdje par stvari. Nije u pitanju bojkot proizvoda iz Hrvatske, nego bojkot svih proizvoda koje uvoze firme iz Z. Hercegovine. Uzmes proizvod, pogledas etiketu, pise ko je i odakle je uvoznik. Toliko geografije valjda znamo.
I ovo se ne moze porediti sa bojkotom proizvoda iz Slovenije, jer je to bila stednja pojedinaca, dok se ovdje drzavi radi o glavi. Kome nije jasno, neka pogleda danasnji intervju Karamatica za N1. Covjek je upravo objavio kako BiH vise ne postoji.
Shvatam ja da je ova tema sada zajebancija, ali nece vam biti za par mjeseci (najkasnije 31. marta), pa se sjetite ove teme... Nikome ne treba zaostrenje odnosa, ali ne treba biti ni ovca...
I ovo se ne moze porediti sa bojkotom proizvoda iz Slovenije, jer je to bila stednja pojedinaca, dok se ovdje drzavi radi o glavi. Kome nije jasno, neka pogleda danasnji intervju Karamatica za N1. Covjek je upravo objavio kako BiH vise ne postoji.
Shvatam ja da je ova tema sada zajebancija, ali nece vam biti za par mjeseci (najkasnije 31. marta), pa se sjetite ove teme... Nikome ne treba zaostrenje odnosa, ali ne treba biti ni ovca...
- Bloo
- Globalna šefica
#380 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
E...ponudeni mu je da se pokrsti da bi.ostao moderator, on povikao Nikada! Tekbir i raznio se....Fudo387 wrote:Imali samo jednog Bosnju moderatora, gospodina Arzu, i njega su nam ofirno otjerali...pusti to, nisam ja lud, vidim sta se radi.Boemica wrote:E'o zar Fudo387 ne bi trebao biti moderator. 387, haloo
Dva dana strugala.mozdanu masu sa skripte...
- Bloo
- Globalna šefica
#381 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Sve to stoji.GandalfSivi wrote:Treba se razluciti ovdje par stvari. Nije u pitanju bojkot proizvoda iz Hrvatske, nego bojkot svih proizvoda koje uvoze firme iz Z. Hercegovine. Uzmes proizvod, pogledas etiketu, pise ko je i odakle je uvoznik. Toliko geografije valjda znamo.
Hoces nam slati neke pelene i uloske koje ne proizvode ili uvoze ONI?
- triconja
#382 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ma hajde bogati, samo jasi svi smo nasi (naravno do prvih etnonacionalnih naprdjivanja)Bloo wrote:E...ponudeni mu je da se pokrsti da bi.ostao moderator, on povikao Nikada! Tekbir i raznio se....Fudo387 wrote:Imali samo jednog Bosnju moderatora, gospodina Arzu, i njega su nam ofirno otjerali...pusti to, nisam ja lud, vidim sta se radi.Boemica wrote:E'o zar Fudo387 ne bi trebao biti moderator. 387, haloo
Dva dana strugala.mozdanu masu sa skripte...
-
Fudo387
#383 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
A sho si ti najglasnija u kontrabojkotu?Bloo wrote:Sve to stoji.GandalfSivi wrote:Treba se razluciti ovdje par stvari. Nije u pitanju bojkot proizvoda iz Hrvatske, nego bojkot svih proizvoda koje uvoze firme iz Z. Hercegovine. Uzmes proizvod, pogledas etiketu, pise ko je i odakle je uvoznik. Toliko geografije valjda znamo.
- GandalfSivi
#384 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Normalno da se ne moze apsolutno sve bojkotovati. Ali vecina stvari moze, ne budimo bukvalisti sada...Bloo wrote:Sve to stoji.GandalfSivi wrote:Treba se razluciti ovdje par stvari. Nije u pitanju bojkot proizvoda iz Hrvatske, nego bojkot svih proizvoda koje uvoze firme iz Z. Hercegovine. Uzmes proizvod, pogledas etiketu, pise ko je i odakle je uvoznik. Toliko geografije valjda znamo.
- Bloo
- Globalna šefica
#385 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Pa zbog ulozaka svetenejebloFudo387 wrote: A sho si ti najglasnija u kontrabojkotu?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#386 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Samo vi bojkotujte po Detroitima, Bečovima i Hamburgovima
- Bloo
- Globalna šefica
#387 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Gdje povlacimo liniju?GandalfSivi wrote:
Normalno da se ne moze apsolutno sve bojkotovati. Ali vecina stvari moze, ne budimo bukvalisti sada...
Tariguz?
Cokolade?
Lijekovi?
Da li i srpsko-srbijanske proizvode i firme takode bojkotovati jer je Covic prikriveni srbin sto je mlada dama potencirala?
- Bloo
- Globalna šefica
#388 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Uzmite sve, ali Eurokrem ne dirajte!
-
moonca
#389 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Je li ovo povezano sa izborom Komsica?GandalfSivi wrote:
Treba se razluciti ovdje par stvari. Nije u pitanju bojkot proizvoda iz Hrvatske, nego bojkot svih proizvoda koje uvoze firme iz Z. Hercegovine.
- mayab
#390 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ma nista od toga.
Ja bih se mozda na tako nesto odlucio , ali tek nakon sto DRŽAVA uputi barem neku pišljivu faking protestnu(prosvjednu) notu Rvackoj zbog javnog mijesanja u unutrašnje stvari druge suverene države!
Dotle, ništa, pa neće hohstapleri preko mojih leđa šutiti i zavađati narod, a ništa konkretno ne poduzeti, a ja da nekome činim uslugu time gdje ću trošiti MOJE , i samo moje krvavo zarađene pare

Ja bih se mozda na tako nesto odlucio , ali tek nakon sto DRŽAVA uputi barem neku pišljivu faking protestnu(prosvjednu) notu Rvackoj zbog javnog mijesanja u unutrašnje stvari druge suverene države!
Dotle, ništa, pa neće hohstapleri preko mojih leđa šutiti i zavađati narod, a ništa konkretno ne poduzeti, a ja da nekome činim uslugu time gdje ću trošiti MOJE , i samo moje krvavo zarađene pare
-
Fudo387
#391 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bloo wrote:Pa zbog ulozaka svetenejebloFudo387 wrote: A sho si ti najglasnija u kontrabojkotu?![]()
- triconja
#392 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Jesul one pive sa ukusom (somersbi i slicno) srpske ili hrvatske?Bloo wrote:Uzmite sve, ali Eurokrem ne dirajte!
- GandalfSivi
#393 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Kazem ti, sada je zajebancija, ali za par mjeseci ce nekome dokurciti da mu levat sa 7000 glasova govori da nema drzave. Sta je alternativa, opet cekati dok ne dodje do oruzja?Bloo wrote:Gdje povlacimo liniju?GandalfSivi wrote:
Normalno da se ne moze apsolutno sve bojkotovati. Ali vecina stvari moze, ne budimo bukvalisti sada...
Tariguz?
Cokolade?
Lijekovi?
Da li i srpsko-srbijanske proizvode i firme takode bojkotovati jer je Covic prikriveni srbin sto je mlada dama potencirala?
- GandalfSivi
#394 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ovo je povezano sa najavom HNS-a da ce blokirati izbor Federalne i Drzavne vlasti...moonca wrote:Je li ovo povezano sa izborom Komsica?GandalfSivi wrote:
Treba se razluciti ovdje par stvari. Nije u pitanju bojkot proizvoda iz Hrvatske, nego bojkot svih proizvoda koje uvoze firme iz Z. Hercegovine.
- Bloo
- Globalna šefica
#395 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Pa da ga neki od predstavnika ove drzave iz reda najmnogobrojnijeg naroda malo verbalno nasamara...GandalfSivi wrote:Kazem ti, sada je zajebancija, ali za par mjeseci ce nekome dokurciti da mu levat sa 7000 glasova govori da nema drzave. Sta je alternativa, opet cekati dok ne dodje do oruzja?Bloo wrote:Gdje povlacimo liniju?GandalfSivi wrote:
Tariguz?
Cokolade?
Lijekovi?
Pozivate Bosnjake u bojkot, dok njihovi predstavnici sute ko picke.
- Bloo
- Globalna šefica
#396 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
I srpske i hrvatske...triconja wrote:Jesul one pive sa ukusom (somersbi i slicno) srpske ili hrvatske?Bloo wrote:Uzmite sve, ali Eurokrem ne dirajte!![]()
![]()
-
Fudo387
#397 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Pa mora neko kad oni kojima je to pos’o nece, inace, to nam je civic duty.Bloo wrote: Pa da ga neki od predstavnika ove drzave iz reda najmnogobrojnijeg naroda malo verbalno nasamara...
- MarlboroGold
#398 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Yep bojkot, a onda SDA kao pobjednička bošnjačka stranka uđe u koaliciju sa HDZ
Vi kao djeca majke mi
Bojkotujte propalu bošnjačku politiku, Bakira i slične. Od toga treba početi.
Vi kao djeca majke mi
Bojkotujte propalu bošnjačku politiku, Bakira i slične. Od toga treba početi.
- dale cooper
#399 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Slažem se, ovo treba rješavati unutar političkih okvira. Koji sam kurac onda glasao za Komšića i SDP da bi se sad stvari opet prelamale prekoBloo wrote: Pa da ga neki od predstavnika ove drzave iz reda najmnogobrojnijeg naroda malo verbalno nasamara...
mojih leđa. Oni su moji predstavnici i neka se sad bore sa Čovićem i pronađu rješenja. Boli me kurac, neka rade posao za koji su izabrani.
- GandalfSivi
#400 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Jebote, isto k'o da ti zivis u Americi a ne ja. Kakvi crni predstavnici? Ti jos ne znaju sta im se desava medju njima samima.Bloo wrote: Pa da ga neki od predstavnika ove drzave iz reda najmnogobrojnijeg naroda malo verbalno nasamara...
Gradjanski odgovor je apsolutno legalno i legitimno pravo gradjana zemlje da uzmu sudbinu u svoje ruke, barem koliko mogu. Ovo je jedan primjer kako se to moze raditi, ali kod nas je puno lakse paliti zgrade institucija. Svako kao jedinka ima obavezu i pravo da iskaze svoju politicku volju kroz svoje akcije, sve dok su iste legalne. Danas je ovo u pitanju, sutra ces mozda odluciti da radis nesto drugo...