Pa meni je ovo..hm...mislim da sam gledala da nikad ne budem s nekim ko vidi samo moj izgled. Previse sam markantnog karaktera (eufemizam) da bi mi izgled pomogao puno...ako sam zbog toga propustila neke macane, vala bas mi nije zao.hAZNADAR wrote: Zene su pozeljne kod muskaraca uglavnom zbog fizickog izgleda - muski su pozeljni kod zena pored fizickog izgleda i nekih drugih stvari.
Veci stomak, gubitak kose, sijede, koza ko opanak,... kod muskih opet moze proci - kod zene malo teze. Zato je i industrija koja radi sminku, plasticne operacije,.... uglavnom orjentisana na zene.
Kriza srednjih godina i glupiranja koje rade muski nije nista drugo nego svjestan ili nesvjestan lov na mladje cure.
Ja mislim da je kriza srednjih godina isto sto i menopauza kod zena i da su ljudi svjesniji da valja mriti..neko pocne zgrtati pare,neko ganjati cure...
Sto se mene tice, u krizi sam otkad znam za sebe...a ovo sad podocnjaci...bas me nerviraju...naspavanost nema veze s tim...sijeda kosa..haj' sto je sijeda, ali sto se istanjila...koljena
Nije da mi ne smeta, ali ko me zbog tog ostavi, ko ga h...e, razumis?