Jala Brat & Buba Corelli
Moderator: _BataZiv_0809
- beni-bu-man
#376 Re: Jala Brat & Buba Corelli
samo treba Maroon 5 sulsati 
- xoklix
#377 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ma meni je novčanik miran dok Jala i Buba drndaju
Znaš da te nijedna pjesma neće strefit u pete
Znaš da te nijedna pjesma neće strefit u pete
- merlin246
#378 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Pa daa kazes nisam zainteresiran bebo hahaahmedvjed23 wrote:pa vidi, može.. nekom je muzika jako bitan dio života, puno više od puke zabave i samim tim i kriterij za odabir partnera.. dakle, sasvim je razumljivo ako neko ne želi biti s tobom jer slušaš to i to.. međutim, taj neko te ne bi trebao vrijeđati zbog tvog muzičkog ukusa.. postoji bitna razlika između uvrede i kulturnog: nisam zainteresovanmerlin246 wrote:E pa drago mi je da ima netko barem tko shvaca koliko je glupo stvarati sliku o covjeku samo na osnovi muzike koju slusa i generalizirati ljude prema tome.medvjed23 wrote:ma ima merlin246 pravo.. muzički neukus nije pokazatelj lošeg karaktera koji zaslužuje uvrede.. jedno je reći da neka muzika ne valja, a drugo da su ljudi koju tu muziku slušaju retardirani, pokvareni i dr..
Jucer sam naletila na neki komentar tipa: ne bih mogao bitii s nekom koja slusa to i to, ja da to trpim necu hahah..I pitam se jel stvarno moguce da nekog toliko moze odbiti muzicki ukus i da na to tako gleda.
- spreca
#379 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Trazim djevojku za druzeenje koja voli Kalesijske Zvuke
...moguc brak
....cekam vas u inboxu
...to mora biti izuzetno glupa osoba koja odjebe curu koja mu se svidja samo zaradi muzike koju slusa.....boze frljakni jedan meteorit u njegov vrt 
- dale cooper
#380 Re: Jala Brat & Buba Corelli
merlin246 wrote:Razlika je sto kada kazem "taj neki rock" mislim na neko sranje, a kada kazem "tako taj neki rock" misli se na jedan specificno bezvezan muzicki pravac, zvani rock. Razlika je i vise nego ociglednadale cooper wrote:I kakva je tačno razlika?merlin246 wrote:Nisam rekla taj neki rock, nego "tako taj neki rock". Nije isto znacenje. Ovdje svatko na svoj nacin tumaci moje rijeci.![]()
- merlin246
#381 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Kalesijske zvuke hahahaspreca wrote:Trazim djevojku za druzeenje koja voli Kalesijske Zvuke...moguc brak
![]()
....cekam vas u inboxu
![]()
![]()
...to mora biti izuzetno glupa osoba koja odjebe curu koja mu se svidja samo zaradi muzike koju slusa.....boze frljakni jedan meteorit u njegov vrt
Jel to neki novi muzicki pravac koji ce da nadmasi Bubu i Jalu?
-
BadBoy
#382 Re: Jala Brat & Buba Corelli
To nije ljubav beboo hahaha[/quote]merlin246 wrote:BadBoy wrote:Ti lutaš bebo, skrenula si s puta beboomerlin246 wrote:Da ne spominjem diskoteke i vecernje izlaske gdje ova dvojica dominiraju. I iako vi mislite da se na njih pale samo balavci ovo slusaju i ljudii zreliji,iznenadili bi ste se tko ovo sve slusa
Hahaha pa daa odes u klub ono sve prepi*ke. Sve sredjeno, dotjerano, oci bolee sta je to haha.. I onda se ti lagano okerenes jer ne volis Bubu i Jalu i ljude koji se super zabavljaju na te pjesme haha.. Odes kuci,upalis Sabana i mirna Bosna![]()
Pusti ove mrtve rockere to više niko ne sluša. Hoćemo u Walter za vikend ili čekamo SFF i myface
- dale cooper
#383 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Slažem se. Mislim da su afiniteti i zajednički interesi jako bitni u ovom slučaju.medvjed23 wrote:pa vidi, može.. nekom je muzika jako bitan dio života, puno više od puke zabave i samim tim i kriterij za odabir partnera.. dakle, sasvim je razumljivo ako neko ne želi biti s tobom jer slušaš to i to.. međutim, taj neko te ne bi trebao vrijeđati zbog tvog muzičkog ukusa.. postoji bitna razlika između uvrede i kulturnog: nisam zainteresovanmerlin246 wrote:E pa drago mi je da ima netko barem tko shvaca koliko je glupo stvarati sliku o covjeku samo na osnovi muzike koju slusa i generalizirati ljude prema tome.medvjed23 wrote:ma ima merlin246 pravo.. muzički neukus nije pokazatelj lošeg karaktera koji zaslužuje uvrede.. jedno je reći da neka muzika ne valja, a drugo da su ljudi koju tu muziku slušaju retardirani, pokvareni i dr..
Jucer sam naletila na neki komentar tipa: ne bih mogao bitii s nekom koja slusa to i to, ja da to trpim necu hahah..I pitam se jel stvarno moguce da nekog toliko moze odbiti muzicki ukus i da na to tako gleda.
- medvjed23
#384 Re: Jala Brat & Buba Corelli
konto sam tebi prepustiti repliku (znam koliko ti muzika znači), al mislim da sam i ja ubo poentu 
- dale cooper
#385 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Jesi.medvjed23 wrote:konto sam tebi prepustiti repliku (znam koliko ti muzika znači), al mislim da sam i ja ubo poentu
- spreca
#386 Re: Jala Brat & Buba Corelli
ma to je klasika/ozbiljna muzikamerlin246 wrote:Kalesijske zvuke hahahaspreca wrote:Trazim djevojku za druzeenje koja voli Kalesijske Zvuke...moguc brak
![]()
....cekam vas u inboxu
![]()
![]()
![]()
- HAVANA
#387 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Normalno da je bitan.Zamisli zena ti obozava janu,canu i stoju.Prati farmu...
Il mi ovog sda navije
- Steph
#388 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Jes' vala, dođeš kući, malo bi da odmoriš i ona ti odvrne Zvezde Granda. Onda moraš da je prebiješspreca wrote:Trazim djevojku za druzeenje koja voli Kalesijske Zvuke...moguc brak
![]()
....cekam vas u inboxu
![]()
![]()
- merlin246
#389 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Pusti ove mrtve rockere to više niko ne sluša. Hoćemo u Walter za vikend ili čekamo SFF i myfaceBadBoy wrote:To nije ljubav beboo hahahamerlin246 wrote:BadBoy wrote:Da ne spominjem diskoteke i vecernje izlaske gdje ova dvojica dominiraju. I iako vi mislite da se na njih pale samo balavci ovo slusaju i ljudii zreliji,iznenadili bi ste se tko ovo sve slusa
Ti lutaš bebo, skrenula si s puta beboo![]()
Gdje god tebi odgovara, bebo
- beni-bu-man
#390 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Bona to ti je oldschoolmerlin246 wrote:Kalesijske zvuke hahahaspreca wrote:Trazim djevojku za druzeenje koja voli Kalesijske Zvuke...moguc brak
![]()
....cekam vas u inboxu
![]()
![]()
![]()
- spreca
#391 Re: Jala Brat & Buba Corelli
ta ona zna...odmah se vidi da je iz neke ruralne sredinebeni-bu-man wrote:Bona to ti je oldschoolmerlin246 wrote:Kalesijske zvuke hahahaspreca wrote:Trazim djevojku za druzeenje koja voli Kalesijske Zvuke...moguc brak
![]()
....cekam vas u inboxu
![]()
![]()
![]()
-
BadBoy
#392 Re: Jala Brat & Buba Corelli
A jeste primijetili jednu stvar?
Samo slušatelji kulturnih, pravih muzičkih pravaca pljuju, generaliziraju i omalovažavaju druge, dok ovi drugi ništa ružno ne govore ovim prvim? Ko je tu istinski seljak?
Samo slušatelji kulturnih, pravih muzičkih pravaca pljuju, generaliziraju i omalovažavaju druge, dok ovi drugi ništa ružno ne govore ovim prvim? Ko je tu istinski seljak?
- merlin246
#393 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Tako jee hahah ne mogu ponosno reci da sam iz Kalesije jbgspreca wrote:ta ona zna...odmah se vidi da je iz neke ruralne sredinebeni-bu-man wrote:Bona to ti je oldschoolmerlin246 wrote:
Kalesijske zvuke hahaha![]()
- beni-bu-man
#394 Re: Jala Brat & Buba Corelli
ne moras biti iz kalesijemerlin246 wrote:
Tako jee hahah ne mogu ponosno reci da sam iz Kalesije jbg
- zomri
#395 Re: Jala Brat & Buba Corelli
BadBoy wrote:A jeste primijetili jednu stvar?
Mahom kultur-fašisti, jasno ko dan.
- spreca
#396 Re: Jala Brat & Buba Corelli
nije ba vazno odakle si ...vazno je da volis i slusas ovu muzikumerlin246 wrote:
- merlin246
#397 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ovi prvi, logicnoBadBoy wrote:A jeste primijetili jednu stvar?
- spreca
#398 Re: Jala Brat & Buba Corelli
a moze bitibeni-bu-man wrote:ne moras biti iz kalesijemerlin246 wrote:
- merlin246
#399 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Veliki sam fan Kalesijskih zvukova, pratim ih jos od malih noguspreca wrote:nije ba vazno odakle si ...vazno je da volis i slusas ovu muzikumerlin246 wrote:
Tako jee hahah ne mogu ponosno reci da sam iz Kalesije jbg...mnogo nacina je kako biti iz Kalesije
...nisam ni ja bas iz Kaleije
- pirpa
#400 Re: Jala Brat & Buba Corelli
maksuzija za Havanu brudera