Ako zeli osigurat cu mu mjesto na jednom kucnom krevetu.Tomahawk11 wrote:Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.
Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mis mekinjas
#376 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
-
radostan dan
#377 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
al što im ga osim šuknu... 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#378 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Gdje ćeš mu to reći, eno ga već zove autobusku i pita u koliko ima bus.Mis mekinjas wrote:Ako zeli osigurat cu mu mjesto na jednom kucnom krevetu.Tomahawk11 wrote:Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.
- lotPi
#379 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Svi oni koji vazda spominju tu neku potrebu navijanja za druge repke.stakasa wrote:Ko "vi", Bog ti dao, ko vi?lotPi wrote: Rijetko pisem ali cesto citam.
Zasto ste "vi" opsjednuti potrebom da Bosanci navijaju za reprezentaciju susjedne drzave a pri tom vam je najnormalnije da "vi" kao gradjani BiH navijate za susjednu a za sopstvenu u najboljem slucaju nemate osjecaja ili "vas" ne zanima !?
Mada je jako cesta mrznja i nepodnosljivost.
Zato i jeste pod navodnicima.
Mada je to "vi" nevazno za moj komentar.
Poenta je bila druga.
-
radostan dan
#380 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
hahh, pokvareni latinu, zamalo se ne zaletih i rekoh - stižem...Mis mekinjas wrote:Ako zeli osigurat cu mu mjesto na jednom kucnom krevetu.Tomahawk11 wrote:Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.
sigurno si ovo i fudu ponudila...pa da nas strpaš zajedno naveče.
-
palermo
#381 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ne treba mu ni zvati autobusku, bit će iz kiseljaka organizaovai autobusi.....samo nek se na vrijeme prijaviTomahawk11 wrote:
Gdje ćeš mu to reći, eno ga već zove autobusku i pita u koliko ima bus.
- Mis mekinjas
#382 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kazu da Globtour ima net u busu jebes put bez foruma.Tomahawk11 wrote:Gdje ćeš mu to reći, eno ga već zove autobusku i pita u koliko ima bus.Mis mekinjas wrote:Ako zeli osigurat cu mu mjesto na jednom kucnom krevetu.Tomahawk11 wrote:Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.
Taman ce stici na Trg na poluvremenu.
-
radostan dan
#383 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
znači 10 godina ga čitam...i obrazovan, i pametan...ali, ne može sebe da pobjedi, da si pita....Tomahawk11 wrote:Eno ti ga na temi BHT, dejstvuje iz hambara.radostan dan wrote:raširio transparent - pravda za le klerka....Tomahawk11 wrote:Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#384 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ne da se radosni, previše je iskusan da bi sa Fudom završio negdje u nekom sobičku.
- Baltazar_khan
#385 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
pa šta uradi crni leklerče
a ni leška nema. bez jakog leška nema ni jakog hrasnog 
- MOSALJOZE
#386 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Sjest cu ja izmedju vasradostan dan wrote:hahh, pokvareni latinu, zamalo se ne zaletih i rekoh - stižem...Mis mekinjas wrote:Ako zeli osigurat cu mu mjesto na jednom kucnom krevetu.Tomahawk11 wrote:Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.
- MOSALJOZE
#387 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Cekaj fakat? Krecu prema Zagrebu?palermo wrote:Ne treba mu ni zvati autobusku, bit će iz kiseljaka organizaovai autobusi.....samo nek se na vrijeme prijaviTomahawk11 wrote:
- Bosanski_kralj
#388 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
U prvom poluvremenu su Englezi mogli i trebali riješiti pitanje prolaska. Pa Hari Kane sa pola metra gađa stativu i propusta priliku za povećanja na 2:0.Tomahawk11 wrote:Zato je ovo objektivnoBosanski_kralj wrote: Vide oni, ali pošto se radi o Hrvatskoj plaše se da ako kažu nešto takvo ispadaju neobjektivni, ljubomorni i slično.
Hrvatima se sve poklopilo, povoljan žrijeb, rezultati drugih utakmica. Sreća u najbitnijim momentima, a da su odigrali nešto vrhunski i nisu vala. Nimalo me se nije dojmila njihova igra.
Ili nisi gledao utakmicu.Bosanski_kralj wrote:Englesku su prošli uz veliku dozu sreće.
Vrhunski, nego šta. Halo, igraju finale. Ne možeš ti to priznati,.
Da je u pitanju jedan Brazil, Argentina, Njemačka, puno bi bilo igrati tri puta produžetke, vraćati se, preokretati...bore se ljudi ba, što je to teško priznati?!
Poklopili im se rezultati. Otišli su u povoljniji dio žrijeba, izbjegli sve glavne favorite za titulu. Ovamo se krve, Brazil, Francuska, Belgija, Urugvaj, a oni igraju sa Dancima i Rusima i na kraju sa Englezima.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#389 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ako Hr osvoji, vjeruj da će biti iz svih krajeva.MOSALJOZE wrote:Cekaj fakat? Krecu prema Zagrebu?palermo wrote:Ne treba mu ni zvati autobusku, bit će iz kiseljaka organizaovai autobusi.....samo nek se na vrijeme prijaviTomahawk11 wrote:
- Mis mekinjas
#390 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Nisam jos.radostan dan wrote:hahh, pokvareni latinu, zamalo se ne zaletih i rekoh - stižem...Mis mekinjas wrote:Ako zeli osigurat cu mu mjesto na jednom kucnom krevetu.Tomahawk11 wrote:Kako je krenulo, radosni na trgu Bana Jelačića u nedelju navečer.
-
Tromblon
#391 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ovo za nenavijanje za Fra I Eng kao da Sam Sam napisao_BataZiv_0809 wrote:Da navijam za Hrvatsku-ne navijam. Da navijam protiv Francuske e to navijamTomahawk11 wrote:
Svakako, ne moraš navijati, ali rezultati ekipe su za respekt i to se mora pozdraviti. Ako ništa, ono kao rivala.nikad ih nisam gotivio, mislim da je to jedina reprezentacija za koju nikad ali ni u jednoj utakmici nisam navijao. Dobro ima i Engleska
![]()
Sto opet ne znaci da nisu paklena masina i da ne zasluzuju respekt. Samo ako ovo zijane to ce biti trece uzastopno finale koje su izgubili (2006, 2016) a i imaju nekoliko profesionalnih gubitnika finala u ekipi, Grizua u prvom redu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#392 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
I to je druga ozbiljna prilika, prva je gol iz slobodnog. Dakle, imali su ukupno dvije prave prilike na utakmici.Bosanski_kralj wrote: U prvom poluvremenu su Englezi mogli i trebali riješiti pitanje prolaska. Pa Hari Kane sa pola metra gađa stativu i propusta priliku za povećanja na 2:0.
Poklopili im se rezultati. Otišli su u povoljniji dio žrijeba, izbjegli sve glavne favorite za titulu. Ovamo se krve, Brazil, Francuska, Belgija, Urugvaj, a oni igraju sa Dancima i Rusima i na kraju sa Englezima.
Ono što se desilo Brazilu sa Belgijom, to je pitanje sreće. Neće u gol da si pita. Da su tako Englezi igrali, pa ispali, onda bi i ja rekao da je sreća.
Jok, oni prvo čuvali 1-0, na 1-1 se izgubili i umalo fasovali za 3 minute (stativa Perišića) i poslije je bio problem i sa golmanom se dodavati.
-
palermo
#393 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
jok, prema SarajevuMOSALJOZE wrote:
Cekaj fakat? Krecu prema Zagrebu?
- Mis mekinjas
#394 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Joj meni jos ce i Krila oluje mozda biti na tom doceku.

-
PeppermintSA
#395 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jasno je da su Hrvati imali puno sreće, ali isto tako se mora priznati da na mnogim velikim takmičenjima nisu imali sreće. 2008. su ispali na penale u četvrtfinalu nakon što su zabili u zadnjoj minuti produžetaka, a onda 30 sekundi kasnije primili gol. Protiv Španije 2012. su igrali fenomenalno i lako mogli pobijediti. Prošlo evropsko su primili gol u zadnjim sekundama, iako su u neposredno prije primljenog gola imali mrtvi zicer, a da su prošli najvjerovatnije bi osvojili jer im se žrijeb otvorio.Riddle wrote:Malo kojoj reprezentaciji na ovom turniru nedostaje zelje, ali nijedna nema toliko srece kao Hrvatska. Sad je tebi vrela krv i nema niko jaci, ali polako, sam ces uvidjeti o cemu pricam kad se jednom ohladis i pitati se - kako?
Dakle, zaslužili su sreću.
-
Tromblon
#396 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Svaka cast kako mozes. Ja kad je bala u pitanju, a pogotovo Zeljo, ep I sp ne big kanala promjenio nema sanse ni konektovati se na neki forum.radostan dan wrote:zaboravio sam dodati jednu bitnu stvar, u onom postu gdje kažem da 45 mišljenja promjenim tokom utakmice....baš ta, sa englezima.
krenulo se u dva, đoković-nišikori, pa drama anderson-federer. počinje hrvatska-engleska, isto drama. u isto vrijeme igra se NAJJAČI MEČ ove godine sigurno (a možda i zadnjih 3-4), potro - nadal...
sve to se naizmjenično prati, prate se komentari na teniskim forumima, i plus se kvalitetno zajebava na kliksu...
sve u svemu, jedan fantastičan dan.
- Riddle
#397 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jesu li ili nisu zasluzuli ovoliku srecu me ne interesuje, samo se nadam da su je potrosili i da ce im Francuzi pokazati kako se bez ogromne srece zasluzeno osvaja turnir. Vec mitove neke citam ovdje, a nije jos ni krenulo finale, kakva ce tek prica biti za 10-20 godina? Svojim ocima ih gledao kako vise o niti nebrojeno puta, a opet se moram ubjedjivati s nekim ovdje o tome. Ko im jebe mater uostalom, zavrsio sam na ovu temu.PeppermintSA wrote:Jasno je da su Hrvati imali puno sreće, ali isto tako se mora priznati da na mnogim velikim takmičenjima nisu imali sreće. 2008. su ispali na penale u četvrtfinalu nakon što su zabili u zadnjoj minuti produžetaka, a onda 30 sekundi kasnije primili gol. Protiv Španije 2012. su igrali fenomenalno i lako mogli pobijediti. Prošlo evropsko su primili gol u zadnjim sekundama, iako su u neposredno prije primljenog gola imali mrtvi zicer, a da su prošli najvjerovatnije bi osvojili jer im se žrijeb otvorio.
Dakle, zaslužili su sreću.
-
radostan dan
#398 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
razumijem...ja sam drugačiji. taj dan je zvezda igrala u 18.00, vjeruj mi da sam prebacio na dva minuta, vidio kako se vuku...i lagano se odlučio da ne propustim navedene spektakle.Tromblon wrote:Svaka cast kako mozes. Ja kad je bala u pitanju, a pogotovo Zeljo, ep I sp ne big kanala promjenio nema sanse ni konektovati se na neki forum.radostan dan wrote:zaboravio sam dodati jednu bitnu stvar, u onom postu gdje kažem da 45 mišljenja promjenim tokom utakmice....baš ta, sa englezima.
krenulo se u dva, đoković-nišikori, pa drama anderson-federer. počinje hrvatska-engleska, isto drama. u isto vrijeme igra se NAJJAČI MEČ ove godine sigurno (a možda i zadnjih 3-4), potro - nadal...
sve to se naizmjenično prati, prate se komentari na teniskim forumima, i plus se kvalitetno zajebava na kliksu...
sve u svemu, jedan fantastičan dan.
isto se sjećam jedne godine,poklopilo se finale monte karla, igra đoković, i formula 1, kimi odvaljuje u lotusu, još uvjek je u igri za titulu. i hladno prebacim na trku.
a forum mi pomaže da još više budem -u igri- obzirom da nisam na mjestu događaja.
problem je kad na isti upadnu indijanci da liječe frustracije, a ne da se drkaju i zajebavaju.
- dječak sa šibicama
#399 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Da je Hrvatska imala srece, usla bi dva Perisiceva gola, ne bi bile stative, imali bi 60 minuta manje drame u nogama i glavama, i tako to.
-
Bazinga1234
#400 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Bila je i ona situacija kod 2:1 kad je Kramaric sutirao umjesto da doda Perisicu koji je mogao postići gol...
Presebican je stvarno.
Presebican je stvarno.