Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Korovjev wrote:Stari, dobar uvod za današnju tekmu. Merak je vidjeti par klasičnih Dahlin golova i Brolina debu. Pred kraj karijere nije mogao od škembe pošteno izvesti ni onu svoju proslavu gola.
Hvala lijepo .... nemam sta ni dodati ni oduzeti. Bilo je to jedno nezaboravno ljeto puno sunca, muzike i ljubavi.
Ubiše azijati, nije fudbal za njih.
Očekivao sam da će se Mexico više patit sa ovima, al za sada ih rješavaju rutinski. Nešto se Korejanci kofrčili al ne znaju bolje. Još jedna ekipa sa jednim igračem i 10 posmatrača
Ovdje smo u Švedskoj već svi dozirani ili ćemo u najskorije vrijeme biti. Znam da je ovo sad skretanje sa teme ali nadam se razumijevavanju forumske uprave.
Praznik je kako ranije rekoh....i cuga se pomalo po balkonima i lijevo i desno i tamo i vamo. Susjetka u stanu iznad. se si importirala družbu za večeras. Držeća 30to godišnjakinja...plavooka ali se farba u crno...bezmalo mi doslovce kći može biti po godinama. Počeli su po pivi ...pa malo meze po haringi....predvostručili su to sa par konjačića. Fatali se malčice sporadično - tu i tamo. I evo se dugo ...o dugo se tresao plafon u mojoj sirotoj gasonjeri u zadnjih 10-15 minuta. Sunce ti krvavo gospodična Rundquist si je dala oduška...a uvozni Abdul ...ili kako se već zove je očito izradio radnju svojski.