Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Locked
mO k3

#376 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by mO k3 »

Ja sam ubjedjenj da je ona @redsonja bila...
insomnia78

#377 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by insomnia78 »

Placenica opet lozi narod ko onomad sa Neumom?
Alfons Kauders

#378 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alfons Kauders »

Cak i da svi grijesimo, i da se ne sjecamo gluposti koje je pisala i proizvki po netu... Opet ostaje pitanje zasto bi Martina bila vrijedna "rehabilitacije" ili paznje?

Zato sto je pisala po tabloidima i forumima?
Jer je imala porodicnu tragediju i bori se sa opakom bolescu?
Jer je bitna u nekom politickom smislu?
A mozda je nezamjenjiva u profesionalnom smislu, jer nemamo slicno obrazovanog kadra?

Meni je jedino relevantna kao samostalna zena i majka koja se unatoc bolesti i propasti braka bori za dio medijskog prostora, trudi se da promovira knjigu itd. U ovim ostalim varijantama me ne zanima.
madner

#379 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by madner »

Sarina je jaranica a ona nema puno takvih? :D
video

#380 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by video »

Ma nervira me ovo "zaludjivanje narodnih masa" likom i djelom doticne persone. Cak se sad i pitam da nije postavljac teme postavio istu ne da pomogne prozvanoj vec suprotno ;-)
Mozda se pod krinkom toboze zabrinutoscu, ustvari krije neki drugi, samo postavljacu teme, poznati porivi.
Jel to @Saro cekas da neko drugi postavi kosture iz OldSkul ormara :?
julisiz es grant

#381 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by julisiz es grant »

mO k3 wrote:martinu ili je gotivis ili je mrzis..
Il' te, kao u mom i, pretpostavljam, slučaju većine koja nije ni čula za dotičnu, boli tuki.
Bloo
Globalna šefica

#382 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Bloo »

julisiz es grant wrote:
Il' te, kao u mom i, pretpostavljam, slučaju većine koja nije ni čula za dotičnu, boli tuki.
Bolio nas tuki ili ne, interesantno bi bilo pročitati barem dio tih navoda o mošnjacima, ili čemu već, ili barem da iskopaju dio tih navodnih članaka..jer ne mogu da vjerujem da niko ne može da nađe ništa na čitavom šriokom prostranstvu interneta.
video

#383 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by video »

Bloo wrote:
julisiz es grant wrote:
Bolio nas tuki ili ne, interesantno bi bilo pročitati barem dio tih navoda o mošnjacima, ili čemu već, ili barem da iskopaju dio tih navodnih članaka..jer ne mogu da vjerujem da niko ne može da nađe ništa na čitavom šriokom prostranstvu interneta.
I ti mi neki moderator :run:

Moze, ima, pisala svega i svacega........
Ne pada mi na pamet da budem neciji sedef i da neko zaplace zbog mojih postupaka
Bloo
Globalna šefica

#384 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Bloo »

video wrote: I ti mi neki moderator :run:
Ne pada mi na pamet da budem neciji sedef i da neko zaplace zbog mojih postupaka
:lol:
E, duša draga.
Alhemicarkaa

#385 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alhemicarkaa »

Bloo wrote:
julisiz es grant wrote:
I meni je to nevjerovatno.

Iskreno, upratila sam postojanje iste jer mi na fb non-stop izlijeće da je neko like-a ili neki njen tekst. Bilo je par interesantnih tekstova, ali nije mi pretjerano zaokupila pažnju svojim pisanjem. Ali me privukao naslov "zbog prijetnji sam izgubila dijete i zdravlje" i video sam odgledala i zadivila me na neki način hrabrost da javno prozove i ogoli se.

I eto, za razliku od ovih što im je neinteresantna, a vise na topicu od njih, ja se zainteresovah pa otvorih ovaj topic i nađem da je nekad bila proustaški raspoložena, i samo ovdje nalazim ta prozivanja pa sam dosta zbunjena :?
julisiz es grant

#386 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by julisiz es grant »

Bloo wrote:
julisiz es grant wrote:
Nisam to čitao niti tvrdio da je tako pisala...pa tako nisam ni tražio, ali možda neko i nađe.
video

#387 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by video »

Bloo wrote:
video wrote: I ti mi neki moderator :run:
E, duša draga.

Birvaktile, tvoj adesa po zvanju na ovom forumu bi vec sve prevrnula i postavila sve i svasta :izet:
Last edited by video on 06/06/2018 10:44, edited 1 time in total.
SaraFina

#388 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

video wrote:@Saro il kljucaj il pisi do kraja.
Prvo kao sve znas a onda razvlacis drugima pamet. Kazes bila, prepucavala se, znas cak dva nick-a a onda ne znas dal su post-ovi il kolumne u pitanju.

Pisala je ona raznorazne gadosti, to i ti znas, a sad nesto ovdje moralises. Sto ne ides do kraja i ne stavis njene neke bajne postove ovdje :?

Ja sam bila aktivna na forumu kad je pisala pod nickom Grude_78. Regala sam se kad pauzu pravila...nakon njene pauze ušla je s nickom Grude 78.. Postovi i teme su bili aktuelni i na prvom nicku, a ona je tada pisala na indexu.
Zašto na drugom nicku se pojavila ne znam.
Prvi joj nije bio izbrisan a ni baniran.
Stalno smo se kačile, njoj je smetao moj odnos prema nekim njoj bliskim forumašima srpske nacionalnosti.
U to vrijeme nije govorila o "obrezanim mošnjacima". Na forumu. U kolumnama... Je li prije ja ne znam.
Alfons Kauders

#389 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Sarina je jaranica a ona nema puno takvih? :D
Jedino logično objašnjenje.
SaraFina

#390 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

Ja mrtvih mladoženja na forumima imam, a ne jaranica.

Da sam bila budala kao ti, pa se udala za prvog koji mi na kliksu rekao lijepu riječ, mogla sam 2 djece imati :D

Meni forum služi za verbalno maltretiranje i ubijanje vermena, a tebi kao platforma za upoznavanje bračnih družica :D

Svakom svačije :D
GeeTnT

#391 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by GeeTnT »

Žekipa... :lol:
SaraFina

#392 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

:izet:
Alfons Kauders wrote:
Jedino logično objašnjenje.
E jbg. Udji u komšiluk registrovan si i otvori temu. Napisaću ti u pp. Pa ćeš vidjeti koliko smo haverice bile :D
video

#393 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by video »

SaraFina wrote:
Prvo kao sve znas a onda razvlacis drugima pamet. Kazes bila, prepucavala se, znas cak dva nick-a a onda ne znas dal su post-ovi il kolumne u pitanju.

Pisala je ona raznorazne gadosti, to i ti znas, a sad nesto ovdje moralises. Sto ne ides do kraja i ne stavis njene neke bajne postove ovdje :?

Ja sam bila aktivna na forumu kad je pisala pod nickom Grude_78. Regala sam se kad pauzu pravila...nakon njene pauze ušla je s nickom Grude 78.. Postovi i teme su bili aktuelni i na prvom nicku, a ona je tada pisala na indexu.
Stalno smo se kačile, njoj je smetao moj odnos prema nekim njoj bliskim forumašima srpske nacionalnosti.
U to vrijeme nije govorila o "obrezanim mošnjacima". Na forumu. U kolumnama... Je li prije ja ne znam.
Slab sam uvijek bio na ljepski dio populacije pa iako je pisala svega i svacega(interesantno da je sve je jos na oba foruma - nije nista poduzimala po tim svojim literarnim izrazajem) ne bih cackao mecku.
Mandali dok je vrijeme ;-)
SaraFina

#394 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

video wrote:
SaraFina wrote:

Slab sam uvijek bio na ljepski dio populacije pa iako je pisala svega i svacega(interesantno da je sve je jos na oba foruma - nije nista poduzimala po tim svojim literarnim izrazajem) ne bih cackao mecku.
Mandali dok je vrijeme ;-)

Evo Alfonso je regan i ući će provjeriti "teoriju o haverstvu" izmedju nas dvije.

Ja samo mrzim kad ljudi čoporski napadaju nekoga i bez obzira na glupost i neslaganja s Martinom, davno u virtuali, ja sam zaista iskreno na njenoj strani u ovoj priči.

I želim i vas uvjeriti.
GeeTnT

#395 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by GeeTnT »

Saro, kad god te napadaju madner i Žekipa...znaj da si u pravu...
SaraFina

#396 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

video wrote:Ma nervira me ovo "zaludjivanje narodnih masa" likom i djelom doticne persone. Cak se sad i pitam da nije postavljac teme postavio istu ne da pomogne prozvanoj vec suprotno ;-)
Mozda se pod krinkom toboze zabrinutoscu, ustvari krije neki drugi, samo postavljacu teme, poznati porivi.
Jel to @Saro cekas da neko drugi postavi kosture iz OldSkul ormara :?

Ne zbilja. Ja nikad podmuklo ne reagiram. To nije moj stil. Uvjek otvoreno napadam.
Bloo
Globalna šefica

#397 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Bloo »

SaraFina wrote: Evo Alfonso je regan i ući će provjeriti "teoriju o haverstvu" izmedju nas dvije.
Ja samo mrzim kad ljudi čoporski napadaju nekoga i bez obzira na glupost i neslaganja s Martinom, davno u virtuali, ja sam zaista iskreno na njenoj strani u ovoj priči.
I želim i vas uvjeriti.
Strana bi bila koja? Borba protiv određenih hrvatskih predstavnika ili neka druga strana?
SaraFina

#398 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

GeeTnT wrote:Saro, kad god te napadaju madner i Žekipa...znaj da si u pravu...

Lik se oženio preko kliksa i zamisli ti koji gaf, meni spočitava da nemam puno prijateljica i da mi Martina haverica. Jedna od rijetkih.
Pa ja ovu virtualu da shvaćam ozbiljno i da me pogadja, ja Martinu nikad branila ne bi.
Ali nije fer da ispašta u R.L i od Hrvata i od nas.
SaraFina

#399 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

Bloo wrote:
SaraFina wrote: Evo Alfonso je regan i ući će provjeriti "teoriju o haverstvu" izmedju nas dvije.
I želim i vas uvjeriti.
Strana bi bila koja? Borba protiv određenih hrvatskih predstavnika ili neka druga strana?

Pa nije li očigledno bar tebi? Vidiš da se borim s pola kliksa? Bilo koja strana :)
video

#400 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by video »

....ma nije problem, svakako sa moje tastature ne bi doslo nista ;-)
Odjavljujem se sa ove teme, i kad dobro razmislim, trebao sam i ranije.
Locked