Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
- mO k3
#376 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ja sam ubjedjenj da je ona @redsonja bila...
- insomnia78
#377 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Placenica opet lozi narod ko onomad sa Neumom?
- Alfons Kauders
#378 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Cak i da svi grijesimo, i da se ne sjecamo gluposti koje je pisala i proizvki po netu... Opet ostaje pitanje zasto bi Martina bila vrijedna "rehabilitacije" ili paznje?
Zato sto je pisala po tabloidima i forumima?
Jer je imala porodicnu tragediju i bori se sa opakom bolescu?
Jer je bitna u nekom politickom smislu?
A mozda je nezamjenjiva u profesionalnom smislu, jer nemamo slicno obrazovanog kadra?
Meni je jedino relevantna kao samostalna zena i majka koja se unatoc bolesti i propasti braka bori za dio medijskog prostora, trudi se da promovira knjigu itd. U ovim ostalim varijantama me ne zanima.
Zato sto je pisala po tabloidima i forumima?
Jer je imala porodicnu tragediju i bori se sa opakom bolescu?
Jer je bitna u nekom politickom smislu?
A mozda je nezamjenjiva u profesionalnom smislu, jer nemamo slicno obrazovanog kadra?
Meni je jedino relevantna kao samostalna zena i majka koja se unatoc bolesti i propasti braka bori za dio medijskog prostora, trudi se da promovira knjigu itd. U ovim ostalim varijantama me ne zanima.
- madner
#379 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Sarina je jaranica a ona nema puno takvih? 
- video
#380 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ma nervira me ovo "zaludjivanje narodnih masa" likom i djelom doticne persone. Cak se sad i pitam da nije postavljac teme postavio istu ne da pomogne prozvanoj vec suprotno
Mozda se pod krinkom toboze zabrinutoscu, ustvari krije neki drugi, samo postavljacu teme, poznati porivi.
Jel to @Saro cekas da neko drugi postavi kosture iz OldSkul ormara
Mozda se pod krinkom toboze zabrinutoscu, ustvari krije neki drugi, samo postavljacu teme, poznati porivi.
-
julisiz es grant
#381 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Il' te, kao u mom i, pretpostavljam, slučaju većine koja nije ni čula za dotičnu, boli tuki.mO k3 wrote:martinu ili je gotivis ili je mrzis..
- Bloo
- Globalna šefica
#382 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Bolio nas tuki ili ne, interesantno bi bilo pročitati barem dio tih navoda o mošnjacima, ili čemu već, ili barem da iskopaju dio tih navodnih članaka..jer ne mogu da vjerujem da niko ne može da nađe ništa na čitavom šriokom prostranstvu interneta.julisiz es grant wrote:Il' te, kao u mom i, pretpostavljam, slučaju većine koja nije ni čula za dotičnu, boli tuki.mO k3 wrote:martinu ili je gotivis ili je mrzis..
- video
#383 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
I ti mi neki moderatorBloo wrote:Bolio nas tuki ili ne, interesantno bi bilo pročitati barem dio tih navoda o mošnjacima, ili čemu već, ili barem da iskopaju dio tih navodnih članaka..jer ne mogu da vjerujem da niko ne može da nađe ništa na čitavom šriokom prostranstvu interneta.julisiz es grant wrote:Il' te, kao u mom i, pretpostavljam, slučaju većine koja nije ni čula za dotičnu, boli tuki.mO k3 wrote:martinu ili je gotivis ili je mrzis..
Moze, ima, pisala svega i svacega........
Ne pada mi na pamet da budem neciji sedef i da neko zaplace zbog mojih postupaka
- Bloo
- Globalna šefica
#384 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
video wrote: I ti mi neki moderator![]()
Ne pada mi na pamet da budem neciji sedef i da neko zaplace zbog mojih postupaka
E, duša draga.
- Alhemicarkaa
#385 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
I meni je to nevjerovatno.Bloo wrote:Bolio nas tuki ili ne, interesantno bi bilo pročitati barem dio tih navoda o mošnjacima, ili čemu već, ili barem da iskopaju dio tih navodnih članaka..jer ne mogu da vjerujem da niko ne može da nađe ništa na čitavom šriokom prostranstvu interneta.julisiz es grant wrote:Il' te, kao u mom i, pretpostavljam, slučaju većine koja nije ni čula za dotičnu, boli tuki.mO k3 wrote:martinu ili je gotivis ili je mrzis..
Iskreno, upratila sam postojanje iste jer mi na fb non-stop izlijeće da je neko like-a ili neki njen tekst. Bilo je par interesantnih tekstova, ali nije mi pretjerano zaokupila pažnju svojim pisanjem. Ali me privukao naslov "zbog prijetnji sam izgubila dijete i zdravlje" i video sam odgledala i zadivila me na neki način hrabrost da javno prozove i ogoli se.
I eto, za razliku od ovih što im je neinteresantna, a vise na topicu od njih, ja se zainteresovah pa otvorih ovaj topic i nađem da je nekad bila proustaški raspoložena, i samo ovdje nalazim ta prozivanja pa sam dosta zbunjena
-
julisiz es grant
#386 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Nisam to čitao niti tvrdio da je tako pisala...pa tako nisam ni tražio, ali možda neko i nađe.Bloo wrote:Bolio nas tuki ili ne, interesantno bi bilo pročitati barem dio tih navoda o mošnjacima, ili čemu već, ili barem da iskopaju dio tih navodnih članaka..jer ne mogu da vjerujem da niko ne može da nađe ništa na čitavom šriokom prostranstvu interneta.julisiz es grant wrote:Il' te, kao u mom i, pretpostavljam, slučaju većine koja nije ni čula za dotičnu, boli tuki.mO k3 wrote:martinu ili je gotivis ili je mrzis..
- video
#387 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Bloo wrote:video wrote: I ti mi neki moderator![]()
Ne pada mi na pamet da budem neciji sedef i da neko zaplace zbog mojih postupaka![]()
E, duša draga.
Birvaktile, tvoj adesa po zvanju na ovom forumu bi vec sve prevrnula i postavila sve i svasta
Last edited by video on 06/06/2018 10:44, edited 1 time in total.
- SaraFina
#388 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
video wrote:@Saro il kljucaj il pisi do kraja.
Prvo kao sve znas a onda razvlacis drugima pamet. Kazes bila, prepucavala se, znas cak dva nick-a a onda ne znas dal su post-ovi il kolumne u pitanju.
Pisala je ona raznorazne gadosti, to i ti znas, a sad nesto ovdje moralises. Sto ne ides do kraja i ne stavis njene neke bajne postove ovdje
Ja sam bila aktivna na forumu kad je pisala pod nickom Grude_78. Regala sam se kad pauzu pravila...nakon njene pauze ušla je s nickom Grude 78.. Postovi i teme su bili aktuelni i na prvom nicku, a ona je tada pisala na indexu.
Zašto na drugom nicku se pojavila ne znam.
Prvi joj nije bio izbrisan a ni baniran.
Stalno smo se kačile, njoj je smetao moj odnos prema nekim njoj bliskim forumašima srpske nacionalnosti.
U to vrijeme nije govorila o "obrezanim mošnjacima". Na forumu. U kolumnama... Je li prije ja ne znam.
- Alfons Kauders
#389 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Jedino logično objašnjenje.madner wrote:Sarina je jaranica a ona nema puno takvih?
- SaraFina
#390 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
madner wrote:Sarina je jaranica a ona nema puno takvih?
Ja mrtvih mladoženja na forumima imam, a ne jaranica.
Da sam bila budala kao ti, pa se udala za prvog koji mi na kliksu rekao lijepu riječ, mogla sam 2 djece imati
Meni forum služi za verbalno maltretiranje i ubijanje vermena, a tebi kao platforma za upoznavanje bračnih družica
Svakom svačije
- GeeTnT
- SaraFina
#392 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
E jbg. Udji u komšiluk registrovan si i otvori temu. Napisaću ti u pp. Pa ćeš vidjeti koliko smo haverice bileAlfons Kauders wrote:Jedino logično objašnjenje.madner wrote:Sarina je jaranica a ona nema puno takvih?
- video
#393 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Slab sam uvijek bio na ljepski dio populacije pa iako je pisala svega i svacega(interesantno da je sve je jos na oba foruma - nije nista poduzimala po tim svojim literarnim izrazajem) ne bih cackao mecku.SaraFina wrote:video wrote:@Saro il kljucaj il pisi do kraja.
Prvo kao sve znas a onda razvlacis drugima pamet. Kazes bila, prepucavala se, znas cak dva nick-a a onda ne znas dal su post-ovi il kolumne u pitanju.
Pisala je ona raznorazne gadosti, to i ti znas, a sad nesto ovdje moralises. Sto ne ides do kraja i ne stavis njene neke bajne postove ovdje
Ja sam bila aktivna na forumu kad je pisala pod nickom Grude_78. Regala sam se kad pauzu pravila...nakon njene pauze ušla je s nickom Grude 78.. Postovi i teme su bili aktuelni i na prvom nicku, a ona je tada pisala na indexu.
Stalno smo se kačile, njoj je smetao moj odnos prema nekim njoj bliskim forumašima srpske nacionalnosti.
U to vrijeme nije govorila o "obrezanim mošnjacima". Na forumu. U kolumnama... Je li prije ja ne znam.
Mandali dok je vrijeme
- SaraFina
#394 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
video wrote:Slab sam uvijek bio na ljepski dio populacije pa iako je pisala svega i svacega(interesantno da je sve je jos na oba foruma - nije nista poduzimala po tim svojim literarnim izrazajem) ne bih cackao mecku.SaraFina wrote:video wrote:@Saro il kljucaj il pisi do kraja.
Mandali dok je vrijeme
Evo Alfonso je regan i ući će provjeriti "teoriju o haverstvu" izmedju nas dvije.
Ja samo mrzim kad ljudi čoporski napadaju nekoga i bez obzira na glupost i neslaganja s Martinom, davno u virtuali, ja sam zaista iskreno na njenoj strani u ovoj priči.
I želim i vas uvjeriti.
- GeeTnT
#395 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Saro, kad god te napadaju madner i Žekipa...znaj da si u pravu...
- SaraFina
#396 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
video wrote:Ma nervira me ovo "zaludjivanje narodnih masa" likom i djelom doticne persone. Cak se sad i pitam da nije postavljac teme postavio istu ne da pomogne prozvanoj vec suprotno![]()
Ne zbilja. Ja nikad podmuklo ne reagiram. To nije moj stil. Uvjek otvoreno napadam.
- Bloo
- Globalna šefica
#397 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Strana bi bila koja? Borba protiv određenih hrvatskih predstavnika ili neka druga strana?SaraFina wrote: Evo Alfonso je regan i ući će provjeriti "teoriju o haverstvu" izmedju nas dvije.
Ja samo mrzim kad ljudi čoporski napadaju nekoga i bez obzira na glupost i neslaganja s Martinom, davno u virtuali, ja sam zaista iskreno na njenoj strani u ovoj priči.
I želim i vas uvjeriti.
- SaraFina
#398 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
GeeTnT wrote:Saro, kad god te napadaju madner i Žekipa...znaj da si u pravu...
Lik se oženio preko kliksa i zamisli ti koji gaf, meni spočitava da nemam puno prijateljica i da mi Martina haverica. Jedna od rijetkih.
Pa ja ovu virtualu da shvaćam ozbiljno i da me pogadja, ja Martinu nikad branila ne bi.
Ali nije fer da ispašta u R.L i od Hrvata i od nas.
- SaraFina
#399 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Bloo wrote:Strana bi bila koja? Borba protiv određenih hrvatskih predstavnika ili neka druga strana?SaraFina wrote: Evo Alfonso je regan i ući će provjeriti "teoriju o haverstvu" izmedju nas dvije.
I želim i vas uvjeriti.
Pa nije li očigledno bar tebi? Vidiš da se borim s pola kliksa? Bilo koja strana
- video
#400 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
....ma nije problem, svakako sa moje tastature ne bi doslo nista
Odjavljujem se sa ove teme, i kad dobro razmislim, trebao sam i ranije.
Odjavljujem se sa ove teme, i kad dobro razmislim, trebao sam i ranije.