Diwan wrote:da, vrlo odličnakakavdanakneiskustvu wrote:luther je krimi serija?ako nisi gledao
nisam,ide na watch listu,ne znam kad cu sve stici,ima serija i filmova na desetine
Moderator: _BataZiv_0809
Diwan wrote:da, vrlo odličnakakavdanakneiskustvu wrote:luther je krimi serija?ako nisi gledao
evo ja cu prvi,vikinzi,domovina,the haunting of hill house,the sinner,bodyguard,atypical,the chalet,wild wild country,house of cards i britansku i amerciku ,luther,sinovi anarhije,wellowstone,deutschland 83,nobel,animal kingdom,the first,maniacs,unforgotten,patrick melrose,elite,life on mars,escape at dannemora,l bureau des legendes,mislim da je to tonemoj to wrote:Slatke muke jedino ako su kvalitetne serije..
Zanima me baš koje imate serije na cekanju?
E boga mi zavidim i ja na vikinzima domovinikakavdanakneiskustvu wrote:evo ja cu prvi,vikinzi,domovina,the haunting of hill house,the sinner,bodyguard,atypical,the chalet,wild wild country,house of cards i britansku i amerciku ,luther,sinovi anarhije,wellowstone,deutschland 83,nobel,animal kingdom,the first,maniacs,unforgotten,patrick melrose,elite,life on mars,escape at dannemora,l bureau des legendes,mislim da je to tonemoj to wrote:Slatke muke jedino ako su kvalitetne serije..
Ako se meni obraćaš onda nemam watch listenemoj to wrote:Slatke muke jedino ako su kvalitetne serije..
Ma cim ti preporucuješ ono što preporucuješ to je znak da si i ti pogledao uzduž..Diwan wrote:Ako se meni obraćaš onda nemam watch listenemoj to wrote:Slatke muke jedino ako su kvalitetne serije..
Zanima me baš koje imate serije na cekanju?, sve što smatram ili sam smatrao da treba pogledati i koje ulaze u moje polje interesovanja sam pogledao, osim naravno za one za koje ne znam. Ima naravno nekih serija ili filmova koje bih volio pogledati ali nema prevoda za njih.
nemoj to wrote:E boga mi zavidim i ja na vikinzima domovinikakavdanakneiskustvu wrote:evo ja cu prvi,vikinzi,domovina,the haunting of hill house,the sinner,bodyguard,atypical,the chalet,wild wild country,house of cards i britansku i amerciku ,luther,sinovi anarhije,wellowstone,deutschland 83,nobel,animal kingdom,the first,maniacs,unforgotten,patrick melrose,elite,life on mars,escape at dannemora,l bureau des legendes,mislim da je to tonemoj to wrote:Slatke muke jedino ako su kvalitetne serije..
House of Cards niti jednu sezonu pogledao nisi?
Sinovi Anarhije isto jedna od onih sto se odma mora upaliti..
Ništa zavidim i ja pogledao sam sve uzduž inace neki dan Band of Brothers pogledao prvi put nakon što mi je bilo žao pogledati dugi niz godina..
Sve ok nema šta.Diwan wrote:Recimo nisam gledao House of Cards, ne sjećam se da li sam počinjao ili odustajao, nekad neka serija legne poslije, nekad ti se ne gleda neki tip serija ili filmova, nekad nema prostora od drugih serija i filmova, nekad nešto ne legne bez obzira da li je kvalitetna ili ne, jednostavno ti se ne dopada, a nisam tip koji sebe natjerava po svaku cijenu nešto da gleda ili pojede ako mi ne leži, bez obzira što to drugi hvalili ili bilo ukusno.
nemoj to wrote:Sve ok nema šta.Diwan wrote:Recimo nisam gledao House of Cards, ne sjećam se da li sam počinjao ili odustajao, nekad neka serija legne poslije, nekad ti se ne gleda neki tip serija ili filmova, nekad nema prostora od drugih serija i filmova, nekad nešto ne legne bez obzira da li je kvalitetna ili ne, jednostavno ti se ne dopada, a nisam tip koji sebe natjerava po svaku cijenu nešto da gleda ili pojede ako mi ne leži, bez obzira što to drugi hvalili ili bilo ukusno.![]()
Ako ne leži ne leži to je to, mada gluma Kevina Spacey-a je u HOC je takva da samo zbog toga vrijedi gledati ako ništa drugo.
Bitno je znati napraviti prioritete i ne biti rob predrasudama pri čemu mislim u ovom slučaju da izbor za gledanje serija i filmova bude tvoj vlastiti izbor, a ne nekog kritičara, večine ili što je nešto 'in' pa da bude 'vidjela žaba da se konji .....' ili 'kud svi turci ...'.biggrin wrote:nisam zapoceo, a imam namjeru: 13 reasons why, lucifer, merlin, medici, black mirror, hannibal, agent carter, legion, preacher, narcos, el chapo, secret diary of a call girl, mindhunter, the orville, knightfall, alteret carbon, violet evergarden, dark, the enf of the fucking world, safe, legacies, ozark, novi charmed, the 100, cloak and dagger, peaky blinders, shadowhunters, big mouth, titans i luther
et'
Dark je odlična.biggrin wrote:nisam zapoceo, a imam namjeru: 13 reasons why, lucifer, merlin, medici, black mirror, hannibal, agent carter, legion, preacher, narcos, el chapo, secret diary of a call girl, mindhunter, the orville, knightfall, alteret carbon, violet evergarden, dark, the enf of the fucking world, safe, legacies, ozark, novi charmed, the 100, cloak and dagger, peaky blinders, shadowhunters, big mouth, titans i luther
et'
jesi li sve ostale pogledao ili probao gledati?nemoj to wrote:Black mirror vrh
Narcos, mindhunter, ozark, altered carbon, peaky blindersi sve vrhunske ostalo ne vrijedi gledanja.
Da što kaže johny njemacka Dark je isto odlicna.biggrin wrote:jesi li sve ostale pogledao ili probao gledati?nemoj to wrote:Black mirror vrh
Narcos, mindhunter, ozark, altered carbon, peaky blindersi sve vrhunske ostalo ne vrijedi gledanja.
Eh to su vec neke druge teme, eno meni stara ne skida pogled s turskih kaže odlicna.biggrin wrote:vidjecemo, ne mora biti vrhunska da bi je vrijedilo gledati...u mnogo slucajeva dovoljno je da pruzi adekvatan nivo razbibrige
Sve je do toga na koji si se kvalitet navikao tako da neko ko je stariji i gleda to dugi niz godina misli da je sapunica ili turska serija pravi kvalitet dok recimo da staviš pred njih ove top serije ne bi se skidali s ekrana.biggrin wrote:ako trazi razbibrigu i one joj je donose, onda i jesu dobre za to. probao sam prije par decenija i ja, al su mi sapunice smor, tako da ih nemam na listi