Mislim da ce izmajmunisati nesto kao sa Cirom, da kupe sebi mir. E sad, ko, kako, s kojom lovom...? Pred nama je.Tomahawk11 wrote:Sjo kad ove medonje iz saveza izvuku neko ime za koje se niko živ ne bi nadao
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- irac300
#376 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#377 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Koja je razlika izmedju svih dosadasnjih selektora koji su sjedili na klupi BiH????? Pola njih su bili vrhunski igraci...sile na terenu ali kao treneri nista nigdje nule!!!
Muzurovic, Musovic, Hadzibegic, Smajlovic, Sliskovic, Muzurovic, Kodro, Blazevic, Susic i Bazdarevic!
Samo jedan u stavri od ovih trenera je iznimno uspjesan u tom poslu a to je Ciro ali na zalost taj uspjeh nije uspio ponoviti sa nasom reprezentacijom ali je napravio feneomenalne temelje Safetu Susicu koji nas je odveo na SP zahvaljujuci tim temeljima, najlaksoj grupi ikada ali svakako i respektu koji je u pocetku Pape imao od igraca. U prvim kvalifikacijama sa jakom Francuskom i u zadnjim sa jakom Belgijom je popusio kao i svi slektori do tada. I ne treba zaboraviti da su Pape i Blaz imali ubjedljivo najduzi staz na klupi.
Po cemu su onda ovi nabrojani selektori bolji ili gori od Amara??? Vala po nicemu. Sta je to tako zestoko uradio Robi u svojoj trenerskoj karijeri osim sa mladjim selekcijama Hrvatske?
Da bi nasa reprezentacija usla u taj neki niz uspjeha i velikih takmicenja ne treba krenuti od A reprezentacije nego od omladinskih selekcija gdje treba dovesti sto vise nasih bivsih uspjesnih igraca a prije svega Barbareza, Bajramovica, Spahica, Hibica, Konjica, Gusu....itd itd i odatle stvarati i trenere i mlade igrace koji ce sutra biti okosnica A reprezentacije.
Ne mozes staviti na trenersku klupu Barbareza samo zato sto je uradio herojski cin na Marakani kda nema niti jeda jedini dan trenerskog posla.
Kodro=Susic i sapunica koja bi se desila identicna sapunici koju smo imali sa Papetom i Tinom! Mada da budem iskren ja nikada nisam Papetu zamjerio za Tinu i zao mi je toga decka pravo jer mislim da mu je upravo reprezentacija upropastila sve.
Ivica Osim jest eminencija ali ne kod nas nego u evropskim okvirima i covjek koji je zajdeno sa nasim proslavljenim igracima izvukao nasu reprezentaciju iz debelog blata a savez iz totalnog gliba. Medjutim previdio je jednu stvar da kod nas kad se sjedne u fotelju iz nje samo mozes nekoga puskom istjerati. Danas Ivica tesko da ima ikakav uticaj na savez jer su se fenomenalno kriminalno organizovali da bi ih samo SIPA moga pocistiti. Isto tako cisto sumnjam da bi on ikada rekao da se postavi Amar ali da jos uvijek moze dati koristan savjet moze sigurno. Iz svega ovoga aposlutno ne vidim nikakav razlog zasto Amar ne bi mogao sjesti na klupu s tim sto bih ja odmah do njega posjeo i Husrefa jer takve dvije harlovcine su nam neophodne na klupi koje imaju trenersko iskustvo ali sa kojima se ne mozes zajebavati.....usput ni plavo-bordo seratori nista ne bi mogli reci.
Muzurovic, Musovic, Hadzibegic, Smajlovic, Sliskovic, Muzurovic, Kodro, Blazevic, Susic i Bazdarevic!
Samo jedan u stavri od ovih trenera je iznimno uspjesan u tom poslu a to je Ciro ali na zalost taj uspjeh nije uspio ponoviti sa nasom reprezentacijom ali je napravio feneomenalne temelje Safetu Susicu koji nas je odveo na SP zahvaljujuci tim temeljima, najlaksoj grupi ikada ali svakako i respektu koji je u pocetku Pape imao od igraca. U prvim kvalifikacijama sa jakom Francuskom i u zadnjim sa jakom Belgijom je popusio kao i svi slektori do tada. I ne treba zaboraviti da su Pape i Blaz imali ubjedljivo najduzi staz na klupi.
Po cemu su onda ovi nabrojani selektori bolji ili gori od Amara??? Vala po nicemu. Sta je to tako zestoko uradio Robi u svojoj trenerskoj karijeri osim sa mladjim selekcijama Hrvatske?
Da bi nasa reprezentacija usla u taj neki niz uspjeha i velikih takmicenja ne treba krenuti od A reprezentacije nego od omladinskih selekcija gdje treba dovesti sto vise nasih bivsih uspjesnih igraca a prije svega Barbareza, Bajramovica, Spahica, Hibica, Konjica, Gusu....itd itd i odatle stvarati i trenere i mlade igrace koji ce sutra biti okosnica A reprezentacije.
Ne mozes staviti na trenersku klupu Barbareza samo zato sto je uradio herojski cin na Marakani kda nema niti jeda jedini dan trenerskog posla.
Kodro=Susic i sapunica koja bi se desila identicna sapunici koju smo imali sa Papetom i Tinom! Mada da budem iskren ja nikada nisam Papetu zamjerio za Tinu i zao mi je toga decka pravo jer mislim da mu je upravo reprezentacija upropastila sve.
Ivica Osim jest eminencija ali ne kod nas nego u evropskim okvirima i covjek koji je zajdeno sa nasim proslavljenim igracima izvukao nasu reprezentaciju iz debelog blata a savez iz totalnog gliba. Medjutim previdio je jednu stvar da kod nas kad se sjedne u fotelju iz nje samo mozes nekoga puskom istjerati. Danas Ivica tesko da ima ikakav uticaj na savez jer su se fenomenalno kriminalno organizovali da bi ih samo SIPA moga pocistiti. Isto tako cisto sumnjam da bi on ikada rekao da se postavi Amar ali da jos uvijek moze dati koristan savjet moze sigurno. Iz svega ovoga aposlutno ne vidim nikakav razlog zasto Amar ne bi mogao sjesti na klupu s tim sto bih ja odmah do njega posjeo i Husrefa jer takve dvije harlovcine su nam neophodne na klupi koje imaju trenersko iskustvo ali sa kojima se ne mozes zajebavati.....usput ni plavo-bordo seratori nista ne bi mogli reci.
- hrasno38
#378 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jel ti fakat mslis da su ovo istine sto se pise?????Tomahawk11 wrote:Daj ba, može li iko tražiti ostavke ovih u savezu?
Ovo postala žešća zajebancija
-
markomilanov
#379 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Vreme je za kvalitennog Srbina,koji će da bude tu zbog svog kvaliteta ,autoriteta i znanja,a ne zbog svoje nacionalnostii,Borče je obična marioneta ljudi iz rs,mnogo ima boljih i kvalitetnijih srpskih stručnjaka.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#380 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa ne primi Pape od Belgije 4 komada u svakoj od tri utakmice
Kako se ofirno uze ovo što kaže Meša....nemam ja ništa sa onim prvim kvalifikacijama....a ispo u baražu od Irske....skupine balvana.
Kako se ofirno uze ovo što kaže Meša....nemam ja ništa sa onim prvim kvalifikacijama....a ispo u baražu od Irske....skupine balvana.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#381 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne znam više šta je istina, šta nije.hrasno38 wrote:Jel ti fakat mslis da su ovo istine sto se pise?????Tomahawk11 wrote:Daj ba, može li iko tražiti ostavke ovih u savezu?
Ovo postala žešća zajebancija
Sve se uklapa u ovu usranu sliku oko reprezentacije.
-
palermo
#382 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
To se pravi reprezentacij sarajevskog kantonahrasno38 wrote:Koja je razlika izmedju svih dosadasnjih selektora koji su sjedili na klupi BiH????? Pola njih su bili vrhunski igraci...sile na terenu ali kao treneri nista nigdje nule!!!
Pozitivna strana te kombinacije je da bi bilo jako zabavno na forumu
T
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#383 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Borče ili onaj cvikeraš - nema im trećeg.markomilanov wrote:Vreme je za kvalitennog Srbina,koji će da bude tu zbog svog kvaliteta ,autoriteta i znanja,a ne zbog svoje nacionalnostii,Borče je obična marioneta ljudi iz rs,mnogo ima boljih i kvalitetnijih srpskih stručnjaka.
-
SSemir
#384 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
To je to! Toliko vremena je u reprezentqciji. Najbolje poznaje situaciju, cijelo vrijeme je tu. Ima najbolji uvid u kvalitet svakog pojedinca, jer je toliko godina radio sa njima i pratio njihov napredak
- hrasno38
#385 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Aha a ta skupina balvana hladno na EP prodje u drugi krug a Wales kojeg smo uzgred za razliku sa Papetom dobili sa Mesom prodje u polufinale EP!!! I tacno je nije gubio od Belgije kuci ali jeste u gostima ali je zato gubio kuci od jebenog Kipra....mislim da ne potezemo u dubinu pricu o Papetu ali cu ti reci da smo od kada je on otisao bili na 29 mjestu FIFA liste a sada smo na 27....dakle u par sa dzokerom. Kada Mesa bude na klupi sjedio 4,5 godine onda cemo ih moci uporedjivati a ovako zaista ako nista nije fer.Tomahawk11 wrote:Pa ne primi Pape od Belgije 4 komada u svakoj od tri utakmice![]()
- hrasno38
#386 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Daj mi ti iz BH bolja dva trenera!!!palermo wrote:To se pravi reprezentacij sarajevskog kantonahrasno38 wrote:Koja je razlika izmedju svih dosadasnjih selektora koji su sjedili na klupi BiH????? Pola njih su bili vrhunski igraci...sile na terenu ali kao treneri nista nigdje nule!!!
Ivica Osim jest eminencija ali ne kod nas nego u evropskim okvirima i covjek koji je zajdeno sa nasim proslavljenim igracima izvukao nasu reprezentaciju iz debelog blata a savez iz totalnog gliba. Medjutim previdio je jednu stvar da kod nas kad se sjedne u fotelju iz nje samo mozes nekoga puskom istjerati. Danas Ivica tesko da ima ikakav uticaj na savez jer su se fenomenalno kriminalno organizovali da bi ih samo SIPA moga pocistiti. Isto tako cisto sumnjam da bi on ikada rekao da se postavi Amar ali da jos uvijek moze dati koristan savjet moze sigurno. Iz svega ovoga aposlutno ne vidim nikakav razlog zasto Amar ne bi mogao sjesti na klupu s tim sto bih ja odmah do njega posjeo i Husrefa jer takve dvije harlovcine su nam neophodne na klupi koje imaju trenersko iskustvo ali sa kojima se ne mozes zajebavati.....usput ni plavo-bordo seratori nista ne bi mogli reci.![]()
Pozitivna strana te kombinacije je da bi bilo jako zabavno na forumu![]()
T
-
markomilanov
#387 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
dajem spiskak pa vi odaberite
Stojković -osvoji prvenstvo u japanu, kineska liga , u kojoj rade najbolji stručnjaci Lipi,Skolari,Luksemburgo i ostali.
Rajevac -minut ga delio od polufinala svetskog prvenstva sa Ganom,bio kandidat sa Mešom,šta je presudilo da Meša bude selektor,iskustvo,znanje ili nešto drugo,ve
Stanojević,vodio Partizan u ligi šampiona,radio po evropi,bio selektor mlade repke Srbije
Mihajlović,njega neču posebno predstavljati
Jokanović,uveo Votvord u premijer ligu,trenira Fulam
Petković,odveo Srbiju na svetsko prvenstvo 2006
Okuka,velžov igrač,bio prvak Poljske,vodio mladu repku
Stevanović,slektor Gane,bio pomoćnik na svetskom prvenstvu
Kosanović,iskusan,preklajen trener,zvzda,vojvodina,kineksa liga
I što da ne Slavko Petrović,iskustvo i autoritet,poznaje bih fudbal
Katanec,iskusan,autoritet,sa slovenijom bio na svetskom prvenstvu
Matjaž Kek,sa slovenijom na evropsko prvenstvo
Darko Milanič,sa Mariborom u ligi šampiona
Slaven Bilić,iskusam,sa hrvatskom na evropskom prvenstvu
Igor Štimac,ima harizmu,dobar komentator
Stojković -osvoji prvenstvo u japanu, kineska liga , u kojoj rade najbolji stručnjaci Lipi,Skolari,Luksemburgo i ostali.
Rajevac -minut ga delio od polufinala svetskog prvenstva sa Ganom,bio kandidat sa Mešom,šta je presudilo da Meša bude selektor,iskustvo,znanje ili nešto drugo,ve
Stanojević,vodio Partizan u ligi šampiona,radio po evropi,bio selektor mlade repke Srbije
- bingov buraz
#388 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zaboravljate Branimira Tulica 
- hrasno38
#389 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
bingov buraz wrote:Zaboravljate Branimira Tulica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#390 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
I svaka im čast na tome, ljudi su nadišli 100% svojih mogućnosti.hrasno38 wrote:Aha a ta skupina balvana hladno na EP prodje u drugi krug a Wales kojeg smo uzgred za razliku sa Papetom dobili sa Mesom prodje u polufinale EP!!! I tacno je nije gubio od Belgije kuci ali jeste u gostima ali je zato gubio kuci od jebenog Kipra....mislim da ne potezemo u dubinu pricu o Papetu ali cu ti reci da smo od kada je on otisao bili na 29 mjestu FIFA liste a sada smo na 27....dakle u par sa dzokerom. Kada Mesa bude na klupi sjedio 4,5 godine onda cemo ih moci uporedjivati a ovako zaista ako nista nije fer.Tomahawk11 wrote:Pa ne primi Pape od Belgije 4 komada u svakoj od tri utakmice![]()
To ne mijenja činjenicu da smo mi debelo podbacili u duelu s njima i da je Meša žestoko fulio.
Koga smo od normalnih reprezentacije dobili osim tog Velsa pod Mešom?
Ah, pa bili smo i u top 20.
Šta nije fer? Pa eto vodi 3 godina, valja li ovo išta?
- NajdraziVodjaa
#391 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Prosinecki je bio prvi covjek uz Bilica u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske, takodjer vodio je solidno limitirani Azerbejdzan i bio trener Zvezde. REalno ima iskustva u internacionalnom fudbalu za razliku od Osima i Musemica koji su uglavnom vodili klubove iz BH lige.
Mislim da je napokon vrijeme da reprezentaciju preuzme neko ko niej totalni amater na tom nivou. Samo jednog smo imali takvog a to je bio Ciro covjek kojem nije vrhunac karijere treniranje BiH kao svim nasim ostalim selektorima koji ni prije ni poslije toga nisu ni priblizno vodili igrace tog nivoa. Prosinecki ima iskustva iz reprezentacije Hrvatske i Azerbejdzana, Osim i Musemic nemaju nikakvo iskustvo na tom nivou iako su stariji i iskusniji.
Realno Pape je sa svim manama klasa iznad Bazdarevica i to su ove kvalifikacije pokazale, Pape je ispred mnogo jace Grcke zavrsio prvi u grupi i pobjedio ih dok Mesa ovu raspad Grcku koju je prosle kvalifikacije dobijala ekiap Farskih otova nije mogao da dobije i zavrsio iza nje. Kad poredis Susica on je iz dva ciklusa izborio jedno veliko takmicenje, Bazdarevic nije i tu je kraj price o tome ko je uspjesniji. Ja sam prvi bio za promjenu PApeta jos poslije svjetskog ali realno od njega smo dobili za klasu goreg nasljednika.
Primio lik u tri meca sa Belgijom 12 golova osvojio nula bodova, Susic u jednom mecu sa Belgijom uzeo bod...Sve jace meceve Bazdarevic je ili izgubio ili remizirao, onaj Wales sto je dobio dobio je jer su se vec kvalifikovali.
Mislim da je napokon vrijeme da reprezentaciju preuzme neko ko niej totalni amater na tom nivou. Samo jednog smo imali takvog a to je bio Ciro covjek kojem nije vrhunac karijere treniranje BiH kao svim nasim ostalim selektorima koji ni prije ni poslije toga nisu ni priblizno vodili igrace tog nivoa. Prosinecki ima iskustva iz reprezentacije Hrvatske i Azerbejdzana, Osim i Musemic nemaju nikakvo iskustvo na tom nivou iako su stariji i iskusniji.
Realno Pape je sa svim manama klasa iznad Bazdarevica i to su ove kvalifikacije pokazale, Pape je ispred mnogo jace Grcke zavrsio prvi u grupi i pobjedio ih dok Mesa ovu raspad Grcku koju je prosle kvalifikacije dobijala ekiap Farskih otova nije mogao da dobije i zavrsio iza nje. Kad poredis Susica on je iz dva ciklusa izborio jedno veliko takmicenje, Bazdarevic nije i tu je kraj price o tome ko je uspjesniji. Ja sam prvi bio za promjenu PApeta jos poslije svjetskog ali realno od njega smo dobili za klasu goreg nasljednika.
Primio lik u tri meca sa Belgijom 12 golova osvojio nula bodova, Susic u jednom mecu sa Belgijom uzeo bod...Sve jace meceve Bazdarevic je ili izgubio ili remizirao, onaj Wales sto je dobio dobio je jer su se vec kvalifikovali.
Last edited by NajdraziVodjaa on 13/10/2017 16:10, edited 1 time in total.
-
palermo
#392 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Adžem i Dženo Uščuplić........hrasno38 wrote:
Daj mi ti iz BH bolja dva trenera!!!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#393 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne mogu mu se imena sjetiti, rekoh na info sa Borčetom i ''onog cvikeraša'' uzet u obzirom, misleći na ovu trenersku veličinubingov buraz wrote:Zaboravljate Branimira Tulica
- bingov buraz
#394 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mogu misliti na sta bi licile pres konferencije da Amar bude selektor
red filozofije
red nipodastavanja vlastitih igraca
podrigne u sebi
pa ponovo istim redoslijedom
depresija teska
ogadio bi nam zivot a ne reprezentaciju

red filozofije
red nipodastavanja vlastitih igraca
podrigne u sebi
pa ponovo istim redoslijedom
depresija teska
ogadio bi nam zivot a ne reprezentaciju
-
markomilanov
#395 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Tomahawk11 wrote:Ne mogu mu se imena sjetiti, rekoh na info sa Borčetom i ''onog cvikeraša'' uzet u obzirom, misleći na ovu trenersku veličinubingov buraz wrote:Zaboravljate Branimira Tulica
Ako nema kvalittenih trenera u regionu,ajmo ponovo ovim redom
Muzurovic, Musovic, Hadzibegic, Smajlovic, Sliskovic, Muzurovic, Kodro, Blazevic, Susic i,Bazdarevic,ubaciti Husrefa i Amara,pa opet
-
megaman4
#396 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Avdo Kalajdžić...palermo wrote:Adžem i Dženo Uščuplić........hrasno38 wrote:
Daj mi ti iz BH bolja dva trenera!!!
Veležova legenda.
-
Bazinga1234
#397 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jesi brate dosadan, kao da je bitno koje je nacionalnostimarkomilanov wrote:Vreme je za kvalitennog Srbina,koji će da bude tu zbog svog kvaliteta ,autoriteta i znanja,a ne zbog svoje nacionalnostii,Borče je obična marioneta ljudi iz rs,mnogo ima boljih i kvalitetnijih srpskih stručnjaka.
.
Doduše vjerovatno će i biti Srbin budući da su 2x bili Bošnjaci a prije toga Hrvat mada ne mora značit
- bersK
#398 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
markomilanov wrote:dajem spiskak pa vi odaberite![]()
Fina lista, postoji par imena koje bih preskočio (Mihajlović, Jokanović, Štimac, Petković) - što zbog ličnih njihovih ubjeđenja što zbog finansijskih (baš će Petković pustiti Švicu i odlazak na SP da dođe u BiH i da ga pljuju za običan remi)
Ostalo je nice. Piksi je dobar trener samo ne znam da li bi to on radio sa nekim žarom il bi svirao kurcu. Volio bih vidjet Keka ili Bilića iz razloga što bi bili poštovani od medijskog svijeta i što bi se malo preko njih čulo za nas. Za razliku od Rajevca, ova dvojica su malo popularniji pa bi i imali neki autoritet u ekipi. Ne bi bilo situacija da im neko kaže "koji si mi ti kurac?" od nadobudnih bošnja u repki. Još Bilić ima taj splitski temperament, pa se ne bi tek tako igrači prepucavali sa njim
-
palermo
#399 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
uuu, dobro si se sjetio.......koliko samo Avdo ima iskustva a bio je i trener i selektor B reprezentacije BiHmegaman4 wrote:
Avdo Kalajdžić...![]()
Veležova legenda.
- hrasno38
#400 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nije tacno vodi 2.5 godine....od 28 Marta 2015! Sta znaci valja li ovo. Valja li to sto smo od Belgije izgubili 3:4???? Pa pazi s obzirom da nam nije igrao Pjanic a to je kao da njima ne igra Hazard......da je bruka igraca bilo povrijedjeno....da je Mesa stavio ono sto je imao rezultat je vise nego dobar. Grcka.......na koji fazon je kriv Mesa sto smo primili gol u 97 minuti nakon odlicne igre citavu utakmicu??? Ili ce ipak biti mozda ponekad i kriv vas veliki ljubimac Begovic a pogotovo Kolasinac. E sad taj jebeni Kipar........2:0 prvo poluvrijeme 0:3 drugo????? Iz aviona....ne lazem sa mjeseca se vidilo da se nesto dogodilo na poluvremenu i da igraci opstruiraju utakmicu u drugom poluvremenu. Naravno to prije svega nece primjetiti niti jedan jedini Pitar jer sve sto ima ikakave veze sa plavom bojom je direktna meta. Da tu je kriv Mesa samo zato sto nije javno rekao sta je bilo u svlacionici i zato treba da ode. To sto smo se mi ufurali da smo neka sila...da imamo minsitra na golu koji uzgred nije odbrano 80% onogo sto je islo po golu....sto imamo SEU RUSIOCA koj je brat bratu zasro jedno 50% utakmica za reprezentaciju....sto imamo Pjanica sto igra kao Maradona za Juve a kao Zeba za reprezentaciju.....sto imamo Lulica koji se citave kvalifikacije gubi ko abdest a covjek je kapiten Lacia.....sto nam je izgleda nemoguce vidjeti da Vedad vec dugo vremena daje samo ono sto je tanjiru ali ajde ga stavi na klupu.......itd itd.......miljenici nisu nikada krivi ali selektori uvijek i jebaji ga to je tako. Svi cete vi reci Pape je najbolji jer nas je odveo na SP....i jeste bez daljenjeg.....ali niko nece reci jedva nas je odveo iz najslabije grupe koju smo imali ikada jer to se nikako ne uklapa u objektivnost jednog navijaca.Tomahawk11 wrote:I svaka im čast na tome, ljudi su nadišli 100% svojih mogućnosti.hrasno38 wrote:Aha a ta skupina balvana hladno na EP prodje u drugi krug a Wales kojeg smo uzgred za razliku sa Papetom dobili sa Mesom prodje u polufinale EP!!! I tacno je nije gubio od Belgije kuci ali jeste u gostima ali je zato gubio kuci od jebenog Kipra....mislim da ne potezemo u dubinu pricu o Papetu ali cu ti reci da smo od kada je on otisao bili na 29 mjestu FIFA liste a sada smo na 27....dakle u par sa dzokerom. Kada Mesa bude na klupi sjedio 4,5 godine onda cemo ih moci uporedjivati a ovako zaista ako nista nije fer.Tomahawk11 wrote:Pa ne primi Pape od Belgije 4 komada u svakoj od tri utakmice![]()
To ne mijenja činjenicu da smo mi debelo podbacili u duelu s njima i da je Meša žestoko fulio.
Koga smo od normalnih reprezentacije dobili osim tog Velsa pod Mešom?
Ah, pa bili smo i u top 20.
Šta nije fer? Pa eto vodi 3 godina, valja li ovo išta?