Vrijedi vala 150 000 da jebe rak raka. Ma sta 150, vrijedi 300. Dovoljno da cojk samo vidi reakcije "jugoslovena"Novak20 wrote:insomnia78 wrote:Ovo nije ljiljan ovo je pravi prst u oko
Sesnaestometarski prst u oko![]()
![]()
Šta prst, tri prsta u oko.
Ljiljan se digao u nebo
- insomnia78
#376 Re: Ljiljan se digao u nebo
- Sanjarko
#377 Re: Ljiljan se digao u nebo
Pa nema ih. Iselili se, demografski imaju -PP itd. Pisao sam o tome. Oni kontaju da moramo dovlacit Hrvate iz Hrvatske i ostatka svijeta da ih zaposlimo gdje ih skoro ni nema ili nikako ih nema da bi ispostovali konstitutivnost naroda.Maraschino wrote:Sokiran sam.Novak20 wrote:
Stari je članak ali nisam siguran da je danas šta bolje.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/gradaca ... /090127012
"U prilog našoj tvrdnji da se u općini Gradačac vrši diskriminacija nad manjinskim narodima govori i činjenica da od ukupno 94 zaposlena u organu uprave Gradačac ima samo jedan Hrvat. Također ništa bolje stanje nije ni u Policiji, gdje od 96 zaposlenih također radi samo jedan Hrvat. U 7 osnovnih i 2 srednje škole na području općine na čelnim pozicijama nema ni jednog Hrvat,a a ni Srbina, a naša djeca ne mogu izučavati nacionalnu skupinu predmeta na maternjem jeziku.
Isti je slučaj i u svim ostalim općinskim službama, javnim poduzećima i ustanovama, upravnim i nadzornim odborima, gdje osim Bošnjaka, nema pripadnika druga dva naroda. Ono što posebno zabrinjava jest i činjenica da u Lokalnom izbornom povjerenstvu u općini Gradačac nema predstavnika hrvatskog naroda, a čini ga 5 članova (4 Bošnjaka i 1 Srbin)", navodi se u pismu.
Jel Hrvati to rade gdje su oni vecina. Ne mogu Srbi, Boshnjaci ni ko cistaci i cistacice da rade u mnogim sredinama gdje su Hrvati vecina, jos im negiraju prava od jezika pa nadalje. Bila rasprava sa jednim padobrancem Hrvatom, izmedzu mene i njega u vezi ovoga. Ima u mojim postovima.
Skoro ih nema ili veoma malo pa sam i ja sokiran.
Last edited by Sanjarko on 20/08/2017 23:05, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#378 Re: Ljiljan se digao u nebo
Dobro je, nije se samo meni ukazao.Maraschino wrote:
Ali Kemale, znas kako to ide, ja uplatim i ne pitam gdje idu...a sada stvarno, sto to tebe interesuje kada ne placas hodzarinu i vitre.
- Maraschino
#379 Re: Ljiljan se digao u nebo
jos kad Ali Kemal zaljulja temu...insomnia78 wrote:Vrijedi vala 150 000 da jebe rak raka. Ma sta 150, vrijedi 300. Dovoljno da cojk samo vidi reakcije "jugoslovena"Novak20 wrote:insomnia78 wrote:Ovo nije ljiljan ovo je pravi prst u oko
![]()
- Sanjarko
#380 Re: Ljiljan se digao u nebo
Jbg.House wrote:još traje kmečanje?![]()
-
nightvision
#381 Re: Ljiljan se digao u nebo
Oprosti sto si slijep kod ociju pa ne vidis da su nacionalisti monopolizirali i privatizovali ljiljan. Upravo o tome pricamo a ti ko s neba pa u rebra. Imas evo gotov dvadeset stranica smo nakucali. Ili citaj ili ne ulijeci k'o padobranac u drvar.BarbaDue wrote:Nemaš potrebe da budeš ni jedno ni drugo. Uzaludno pokušavš da nekog napraviš glupim. Sa ljiljanom na grudima su se borili bosanski pravoslavci, bosanski katolici zajedno rame uz rame sa bosanskim muslimanima. On je trebao i ostati zajednički simbol svih bosanaca i hercegovaca, na stranu to što su ga se u međuvremenu nacionalisti odrekli.
Last edited by nightvision on 20/08/2017 23:08, edited 1 time in total.
- BHCluster
#382 Re: Ljiljan se digao u nebo
Zato sam i napisao da je uvrijedio vlahe.nightvision wrote:Pa sto nije? Sta se to on ima nekome prilagodjavati?BHCluster wrote:Slazem se tu je reis uvrijedio vlahe nema dileme tebao ga je pravim imenom nazvati a to je cetnik.nightvision wrote: "Da vlah ne vlada srebrenicom"
Stvarno mu je stalo do cijele bih.
I u banja luku ode svaki dan.
12 godina. Mozda 13.
Nacelnik Srebrenice
- forum_selektor
#383 Re: Ljiljan se digao u nebo
Hej jugosloveni, jer bratstvo spaja nasinsomnia78 wrote:Vrijedi vala 150 000 da jebe rak raka. Ma sta 150, vrijedi 300. Dovoljno da cojk samo vidi reakcije "jugoslovena"Novak20 wrote:insomnia78 wrote:Ovo nije ljiljan ovo je pravi prst u oko
![]()
- General War
#384 Re: Ljiljan se digao u nebo
Srbovanje dobiva novu dimenzijuinsomnia78 wrote:Vrijedi vala 150 000 da jebe rak raka. Ma sta 150, vrijedi 300. Dovoljno da cojk samo vidi reakcije "jugoslovena"Novak20 wrote:insomnia78 wrote:Ovo nije ljiljan ovo je pravi prst u oko
![]()
-
Fudo387
#385 Re: Ljiljan se digao u nebo
a-a, ne prestaju,

...sta kutija topsa i jedan spomenik napravi,

- Sanjarko
#386 Re: Ljiljan se digao u nebo
Pa evo daj mi listu drzava gdje je vecinsko muslimansko stanovnistvo a da ima simbol na zastavi mjesec i zvijezdu, preciznije polumjesec i zvijezdu.BarbaDue wrote:
Nemaš potrebe da budeš ni jedno ni drugo. Uzaludno pokušavš da nekog napraviš glupim. Sa ljiljanom na grudima su se borili bosanski pravoslavci, bosanski katolici zajedno rame uz rame sa bosanskim muslimanima. On je trebao i ostati zajednički simbol svih bosanaca i hercegovaca, na stranu to što su ga se u međuvremenu nacionalisti odrekli.
- House
#387 Re: Ljiljan se digao u nebo
general je na aparatima još od popisa stanovništva 2013 
- House
#388 Re: Ljiljan se digao u nebo
Fudo387 wrote:a-a, ne prestaju,

- General War
#389 Re: Ljiljan se digao u nebo
Dijaspora na aparatima, jos poar topsova i ljiljana sa zvijezdom kao doviste, i pakuju kofere za nazad...prokleta je amerikaaa...

-
nightvision
#391 Re: Ljiljan se digao u nebo
Jos samo da slikas glasacki listic i pokazes ga u centrali stranke. SDA naravno, da ne bude zabune.Fudo387 wrote:a-a, ne prestaju,
- General War
#392 Re: Ljiljan se digao u nebo
Da vas nema,trebalo bi vas izmislitHouse wrote:general je na aparatima još od popisa stanovništva 2013
-
hAZNADAR
#394 Re: Ljiljan se digao u nebo
Ljiljan simbolizira drzavnopravnu tradiciju bosanske drzave. Ko moze zabraniti ikome da to postuje? Meni je zao sto na skupu nije bilo predstavnika svih naroda, vjera, stranaka,....orinoco wrote:
Ne radi se o smetnji spomenika, radi se o islamizaciji spomen obilježja Armije RBiH. To je podlost IZ i SDA
Ne mozemo praviti ex YU multikulti koreografiju na silu u nadi da cemo BiH nekome omiliti time.
Ali mozemo podsjetiti cjelokupnu probosansku opoziciju da malo konkurisu SDA u ovome.
- Sanjarko
#395 Re: Ljiljan se digao u nebo
Daj ba Fudo. Nidze veze. Bebac kmeci sto je gladno, zedno, usralo se, upiskilo se itd. Ali sto ovi kmece, stvarno ne zna. Ovo nije ni sizofreno itd. Ja danas depresivan, i mozda sam cak malo i sizofren pa opet ne kmecim, nego trpim. Bebac ima razlog da kmeci, ali ovi.Fudo387 wrote:a-a, ne prestaju,
- BHCluster
#396 Re: Ljiljan se digao u nebo
Kmecish drugima a gdje si ti zadnjih 20 i kusur godina, ta si ti napravio osim sto si kmecao u ocih dvije decenije kako je mir izbio.nightvision wrote:Oprosti sto si slijep kod ociju pa ne vidis da su nacionalisti monopolizirali i privatizovali ljiljan. Upravo o tome pricamo a ti ko s neba pa u rebra. Imas evo gotov dvadeset stranica smo nakucali. Ili citaj ili ne ulijeci k'o padobranac u drvar.BarbaDue wrote:Nemaš potrebe da budeš ni jedno ni drugo. Uzaludno pokušavš da nekog napraviš glupim. Sa ljiljanom na grudima su se borili bosanski pravoslavci, bosanski katolici zajedno rame uz rame sa bosanskim muslimanima. On je trebao i ostati zajednički simbol svih bosanaca i hercegovaca, na stranu to što su ga se u međuvremenu nacionalisti odrekli.
- House
#397 Re: Ljiljan se digao u nebo
pitamo jugoslovene šta misle o spomeniku

- BarbaDue
#398 Re: Ljiljan se digao u nebo
Plitak si. Ko je govorio o državama i zastavama? Kažem da je to simbol muslimana/muslimanke ma gdje oni bili.Vizionar 1985 wrote:Pa evo daj mi listu drzava gdje je vecinsko muslimansko stanovnistvo a da ima simbol na zastavi mjesec i zvijezdu, preciznije polumjesec i zvijezdu.BarbaDue wrote:
Nemaš potrebe da budeš ni jedno ni drugo. Uzaludno pokušavš da nekog napraviš glupim. Sa ljiljanom na grudima su se borili bosanski pravoslavci, bosanski katolici zajedno rame uz rame sa bosanskim muslimanima. On je trebao i ostati zajednički simbol svih bosanaca i hercegovaca, na stranu to što su ga se u međuvremenu nacionalisti odrekli.
- orinoco
#399 Re: Ljiljan se digao u nebo
Ovaj monument nije spomenik ljiljanu, spomenik je borcima Armije RBiH. Razlika je....hAZNADAR wrote:Ljiljan simbolizira drzavnopravnu tradiciju bosanske drzave. Ko moze zabraniti ikome da to postuje? Meni je zao sto na skupu nije bilo predstavnika svih naroda, vjera, stranaka,....orinoco wrote:
Ne radi se o smetnji spomenika, radi se o islamizaciji spomen obilježja Armije RBiH. To je podlost IZ i SDA
Ne mozemo praviti ex YU multikulti koreografiju na silu u nadi da cemo BiH nekome omiliti time.
Ali mozemo podsjetiti cjelokupnu probosansku opoziciju da malo konkurisu SDA u ovome.
-
Lug
#400 Re: Ljiljan se digao u nebo
cuj monopolizirali i privatizovali ljiljan ?!nightvision wrote:Oprosti sto si slijep kod ociju pa ne vidis da su nacionalisti monopolizirali i privatizovali ljiljan. Upravo o tome pricamo a ti ko s neba pa u rebra. Imas evo gotov dvadeset stranica smo nakucali. Ili citaj ili ne ulijeci k'o padobranac u drvar.BarbaDue wrote:Nemaš potrebe da budeš ni jedno ni drugo. Uzaludno pokušavš da nekog napraviš glupim. Sa ljiljanom na grudima su se borili bosanski pravoslavci, bosanski katolici zajedno rame uz rame sa bosanskim muslimanima. On je trebao i ostati zajednički simbol svih bosanaca i hercegovaca, na stranu to što su ga se u međuvremenu nacionalisti odrekli.