Koncert za ratne zločince u Mostaru

General War

#376 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by General War »

GeeTnT wrote:
LBVIEW wrote:
General War wrote: De ti nama pokazi kako se brani domovina osim hraljanjem... i odma se supacki pokusava sakrit iza bosnjaka.
Supacko je to tvoje glumatanje Jugoslovena, sta ti mislis da mozez nekog prevariti sta si? :D
Jos malo ce proslava "Oluje', tad obicno "izades iz ormara". :lol:
Za vrijeme obiljezavanja "Oluje" djeneral ovde mnoge dovede do samoranjavanja....
:-)
Kad vec gurate tu pricu;
Oluja je jedom godisnje, ali vise je perverzija od kmecanja druzine mjesecno malo Mile malo Dragance, tema na forumu ko u prici skoro na dnevnoj bazi :D
General War

#377 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by General War »

LBVIEW wrote:
General War wrote: De ti nama pokazi kako se brani domovina osim hraljanjem... i odma se supacki pokusava sakrit iza bosnjaka.
Supacko je to tvoje glumatanje Jugoslovena, sta ti mislis da mozez nekog prevariti sta si? :D
Jos malo ce proslava "Oluje', tad obicno "izades iz ormara". :lol:
Nemam ja sanse protiv takvih pronicljivih :D
Connaisseur Karlin

#378 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by Connaisseur Karlin »

Alfons Kauders wrote:
Connaisseur Karlin wrote:
pa konstatno, od prvog dana forumanja se pisu ovakve teme , u kojim se jedna grupa pokusava izdvojiti ,jer zeli dobrobit jednoj zajednickoj BiH, a to je prosto jedna utopija, jer se niko od vas nije ni potrudi da nesto uradi u vezi drzave, a kosntatno uvjeravate druge , vecinom negativne grupe, kako drustvo moze funkionirati normlano, ne nema rezultata od vase suplje price :)
Nema jos, ali uskoro.

NVZ

(Daj nam jos koju deceniju, zauzeti smo.)
cyber NVZ borba :lol: pisete gluposti :D
General War

#379 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by General War »

Rampage wrote:
General War wrote:
LBuVIEW wrote: Cekaju ocitovanje partijskog rukovodstva na celu s Dodikom.
...ocekivana zestoka reakcija LBuVIEW -ih moSnjaka je ostavila i dodika i jugoslovene bez texta :lol:
Salonac sta ti znaci ovo 'mosnjaka'?
...Kako sam i ocekivao, samo ti je to zapelo za oko :roll:
Alfons Kauders

#380 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by Alfons Kauders »

Alfons Kauders wrote: Nema jos, ali uskoro.

NVZ

Gluposti na koje se pecaju glupani... Ili gupace, da ne diskriminiram :)

Hvala
Connaisseur Karlin

#381 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Alfons Kauders wrote:
Alfons Kauders wrote: Nema jos, ali uskoro.

NVZ

Gluposti na koje se pecaju glupani... Ili gupace, da ne diskriminiram :)

Hvala
tvoja tema, tvoje djelo :D :-) :lol:
BHCluster

#382 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by BHCluster »

General War wrote: :-)
Kad vec gurate tu pricu;
Oluja je jedom godisnje, ali vise je perverzija od kmecanja druzine mjesecno malo Mile malo Dragance, tema na forumu ko u prici skoro na dnevnoj bazi :D
Volimo da majoriziramo. :zzzz:
BHCluster

#383 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by BHCluster »

Image
Sanjarko

#384 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by Sanjarko »

Connaisseur Karlin wrote: opisao si pasivnost, nema nikakve koristi od vas za buduce narastaje
:lol:

Pa sta trebam, rat zapocet ja i moji sunarodnjaci.
Sanjarko

#385 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
Connaisseur Karlin wrote: opisao si pasivnost, nema nikakve koristi od vas za buduce narastaje

Ne znam ni jedan rat da smo mi prvi poceli. Jedan. Mozda u Tvrtkovo vrijeme neki, mozda ali i to je upitno. Jesmo ratovali ihahaj puta ali ne znam rat koji smo mi prvi zapoceli. Stvarno ne znam. Ni jedan.
General War

#386 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by General War »

LBVIEW wrote:
Vizionar 1985 wrote:
Nisam ja za ovo zasluzan. Ovo je od sprece. Vikno him bas ovako jednom. I meni ovo super. Znaci da smo mudati. :mrgreen: Danke him na komlimentu. I spreci na ovom. :kiss: Za obojicu.
Jesu li im tu tajnu odale gospoje? :D
Magarac, ne je-be se mudima :lol:
Nek te teta Dzana nauci prvo
Connaisseur Karlin

#387 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Vizionar 1985 wrote:

rat nije ocpija, a ni jedini oblik borbe , imate vise opcija , no, to vi znate, ali vam se neda boriti :D priznjate da ste lijeni :D
Connaisseur Karlin

#388 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Vizionar 1985 wrote: Ne znam ni jedan rat da smo mi prvi poceli. Jedan. Mozda u Tvrtkovo vrijeme neki, mozda ali i to je upitno. Jesmo ratovali ihahaj puta ali ne znam rat koji smo mi prvi zapoceli. Stvarno ne znam. Ni jedan.
KO ste "mi" :D od Trvtaka pa do danas :D
BHCluster

#389 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by BHCluster »

General War wrote:
LBVIEW wrote:
Vizionar 1985 wrote:
Nisam ja za ovo zasluzan. Ovo je od sprece. Vikno him bas ovako jednom. I meni ovo super. Znaci da smo mudati. :mrgreen: Danke him na komlimentu. I spreci na ovom. :kiss: Za obojicu.
Gdje su oni to napisali da se to radi mudima? :lol: Fosna! :lol:
Last edited by BHCluster on 10/06/2017 19:57, edited 1 time in total.
GeeTnT

#390 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by GeeTnT »

Halile, haj ga ti prvi zalilaj... :lol: :lol:
Sanjarko

#391 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:

rat nije ocpija, a ni jedini oblik borbe , imate vise opcija , no, to vi znate, ali vam se neda boriti :D priznjate da ste lijeni :D
Pa jesmo lijeni, ali bas ne sto se tice marisane. Trebala si dosad naucit da smo mi uvijek za marisanu. Mi i kao prijatelji se znamo pomarisat pa onda opet na pivu itd. Znali smo se i oko saha pomarisat, ko na Nadrealistima. A drugi nam je oblik borbe Rahat Patnja pa kome prije dojadi. Evo Hrvatima dojadziva vec. Sa 600.000 nakon rata padose na oko 400.000 mozda i manje. Odose sirom svijeta.
Sanjarko

#392 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote: Ne znam ni jedan rat da smo mi prvi poceli. Jedan. Mozda u Tvrtkovo vrijeme neki, mozda ali i to je upitno. Jesmo ratovali ihahaj puta ali ne znam rat koji smo mi prvi zapoceli. Stvarno ne znam. Ni jedan.
KO ste "mi" :D od Trvtaka pa do danas :D
Cuj ko. :lol: :-) Marsovci jbt, pali sa Marsa u Bosnu. Samo ne znam sto se zove onda Bosna a ne Mars. :shock:
Sanjarko

#393 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by Sanjarko »

Napisano i za muda i za prangiju. A jedno ide sa drugim, a jos pod muda i sto sta drugo spada, i hercika isto tak.
Sanjarko

#394 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:Odose sirom svijeta.
Nazalost. Jer nam nogu stalno podmecu a neki i jamu kopaju, a samim tim i sebi isto tak.
LBVIEW

#395 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by LBVIEW »

General War wrote:
LBVIEW wrote:
Vizionar 1985 wrote:
To reci vasim gospojama, vole gladit :D , a vama su, kako vidim, nabili kompleks. :D
General War

#396 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by General War »

LBVIEW wrote: To reci vasim gospojama, vole gladit :D , a vama su, kako vidim, nabili kompleks. :D
Sa tim keljskim vokabularom, da se zakljucit da si jedino gospoju vidio u stali :mrgreen:
LBVIEW

#397 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by LBVIEW »

General War wrote:
LBVIEW wrote: To reci vasim gospojama, vole gladit :D , a vama su, kako vidim, nabili kompleks. :D
Sa tim keljskim vokabularom, da se zakljucit da si jedino gospoju vidio u stali :mrgreen:
Ono bi o vokabularu. :skoljka:
Delegat, kad vec krenes s uvredama na racun cijelog naroda moras biti spreman na bumerang.
Ili je to mozda zavist nakon sto je gospoja nahvalila, ko ce znati. :D
General War

#398 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by General War »

LBVIEW wrote:
General War wrote:
Ono bi o vokabularu. :skoljka:
Delegat, kad vec krenes s uvredama na racun cijelog naroda moras biti spreman na bumerang.
Keljomire, ti se nasao branit narod :-) ...haj ti vidi jel ti cura dosla sa pase, previse lamprdas, trebas se opustit malo :mrgreen:
LBVIEW

#399 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by LBVIEW »

General War wrote:
LBVIEW wrote: Ono bi o vokabularu. :skoljka:
Keljomire, ti se nasao branit narod :-) ...haj ti vidi jel ti cura dosla sa pase, previse lamprdas, trebas se opustit malo :mrgreen:
Sta kaje gospoja? :mrgreen:
Obi Wan Bosnian

#400 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru

Post by Obi Wan Bosnian »

Hafis wrote:Ovdje siromaštva ipak nikad nećeš ni blizu vidjeti kao gore. Tu me ne možeš razuvjeriti.
Eh ali tu sad naši forumski patrioti a ujedno i redovni kritičari vlasti imaju veliki problem. Ako ti oponira i tvrdi da je "kod nas" bolje nego "kod vas" na neki način brani vlast u Sarajevu a to ne želi. Cilj je prikazati vlast lošom a to znači i da dijelovi BiH gdje su "naši" na vlasti gube ekonomski rat sa dijelovima BiH gdje su "vaši" na vlasti. A opet nacionalni ponos ga tjera da ti se suprostavlja.

I tu se sad kritičari a patriote zavrte oko svoje ose jer ne znaju šta će. Jedino rješenje koje će pokušati je da je kod nas bolje nego kod vas UNATOČ lošoj vlasti. Ali to baš ne ide jer ako je sve ostalo isto (nakaradni sistem, okruženje, položaj itd) onda je činjenica da je na "našem dijelu" bolje nego na "vašem dijelu", dominantno dovoljna reklama za aktuelnu našu vlast.

I tako ta unutrašnja borba kritičara a patriota se nastavlja iz godine u godinu. Jedan post "sve je propalo jer nas naši nesposobni uništiše" a onda jedan post "mi smo bolji dio BiH" i sve tako. :D

Vi nemate tih problema jer nemate ni opoziciju. Možete komotno djelovati samo u jednom pravcu a to je "nama je bolje, hvala ti Dragane Čoviću veliki majstore". Forumaši iz Sarajeva, Tuzle, Zenice i ostalih ArmijaBiH dijelova BiH će tu uvijek biti hendikepirani jer ovdje je praktično sramota hvaliti vlast. :oops:

Zato se stiče dojam da je kod nas gore nego kod vas. Jednostavno, kod nas je kritika vlasti i stanja u državi itekako moderna. Baš danas pričamo na poslu kako je i prije rata bilo redukcija vode. A odem na HB forum i tamo jedan likuje pa kaže parafraziram "pukli su, nemaju ni vode u glavnom gradu. Još malo pa će nas moliti da napravimo treći entitet".

Garantujem da je vaše samopouzdanje dobrim dijelom zasnovano na našoj depresiji ali to nije dobra osnova jer je naša depresija itekako pod uticajem stranačke borbe i opozicionog djelovanja da se prikaže kako je u državi loše to jest da aktuelna vlast loše radi. A u stvari sve je to u par deka. :wink:
Post Reply