Kada je korjen truho i stablo ne valja,,znaci imas drzavu s takvim uredjenjem gdje etnosi dominirajua a ne obraovanje,etika strucnost,,,znaci u startu smo sjebanihAZNADAR wrote:Pa mozda je vrijeme da se nesto poduzme. Ovu konstataciju slusam tri decenije i sve se zavrsi na hebo ti nas, staces taki smo,...cyprus wrote:E ovo je tačno.saale wrote:Mi zivimo u jednoj matrici negativnog konteksta,,sve nam je negativno od dnevnika,stampe,politike,,
, zivomo u jebenoj prošlosti.Sto je najgore prihavatili smo to,,na sve se pljuje. Npr otvara se hotel iduu komentari sta ce nam hotel, obnavlja se zgrada sad se sjetili,,, pranje para ITD,,nista nam ne valja
kazu polsije rata 20 god proslo mi na istzom, pa ljudi sjecate li se vi uopste kaKo je Sarajevo izgledalo 1996 A KAKO IZGLEDA DANAS
sve krece od pojedinca koji se neobrazuje ne ulaze u sebe, ceka da mu drzava da posao,
Nevalja drzava, pa kakv god je majku vam jebem,Federacija ispalcuje svakog mjeseca milione za šehide borce invalide,,imamo boraca bruku, hajd pravih al laznih pa to ni jedna Švedska ne bi mogla izdrzat, 1600 jebenih udruzenja![]()
NE VALJA NAM DRZAVA NEVALJAMO MI, narod koji samo voli lahkee, ispod ruke, stele,,supljirat,srati, svacij uspjeh gledamo da omalovazimo, uvjek nam je neko dr kriv, ITD ITD
Razvijene nacije svijeta su prosle mukotrpan i dug proces dok nisu nadosli na danasnji nivo.
Bosnjaci koji tek pocinju imaju sansu malo ubrzati proces uceci se na greskama drugih i jednostavno kopirati druge.
Ne u smislu kulture koliko percepcije prema mnogim stvarima i standarda.
Nema nama spasa care,, jos dugo dugo mi necemo postati normalno drustvo.